به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی لرستان، سیدقاسم قربانی افزود: لرستان با داشتن 90 پل تاریخی متعلق به دوره ایران باستان که بیشتر آنها در دوران ساسانیان ساخته شده، باید به عنوان پایتخت پلهای تاریخی دنیا مطرح و معرفی شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: متاسفانه برغم وجود این ظرفیت عظیم و منحصربفرد تاریخی در استان، هنوز هیچ اثر تاریخی استان لرستان در میراث جهانی یونسکو ثبت نشده است.
وی اظهار کرد: در مجموع 14 اثر تاریخی کشور در فهرست آثار تاریخی یونسکو ثبت شده و براساس سهمیه بندی اعلام شده ایران سالانه دو اثر تاریخی را میتواند برای ثبت جهانی معرفی کند.
قربانی تصریح کرد: در گذشته هیچ اقدام موثری در راستای ثبت جهانی اثار تاریخی ارزشمند و کهن موجود در استان لرستان انجام نشده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان گفت: تعداد پلهای تاریخی موجود در استان لرستان با هیچ یک از شهرهای تاریخی دنیا قابل مقایسه نیست و به همین دلیل، لرستان را باید پایتخت پلهای تاریخی دنیا نامگذاری کرد.
قربانی افزود: سهم درآمدی کشورهای جهان از صنعت گردشگری در پایان سال 2012 حدود 950 میلیارد دلار بود که سهم کشور ما کمتر از یک هزارم این مبلغ است.