0

آیا میدانید که دلیل شوری چشم و تلخی گوش و بی مزه بودن آب دهان چیست؟

yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

ابن ابی لیلی - که یکی از دوستان امام جعفر صادق (علیه السلام) است - حکایت می کند:روزی به همراه نعمان کوفی (ابوحنیفه) به محضر مبارک آن حضرت وارد شدیم. حضرت به من فرمودند: این شخص کیست ؟ عرض کردم مردی از اهالی کوفه به نام نعمان می باشد که صاحب رأی و دارای نفوذ کلام است. حضرت فرمودند: آیا هما کسی است که با رأی و نظریه خود چیزها را با یکدیگر قیاس می کند؟ عرض کردم: بلی. پس حضرت به او خطاب نمودند و فرمودند: ای نعمان، آیا می توانی سرت را با سایر اعضای بدن خود قیاس نمایی؟ نعمان پاسخ داد: خیر، حضرت فرمودند: کار خوبی نمیکنی. سپس افزودند: آیا می شناسی کلمه ای را که اولش کفر وآخرش ایمان است؟ جواب گفت: خیر، امام (علیه السلام) پرسیدند: آیا نسبت به شوری آب چشم و تلخی مایع چسبناک گوش و رطوبت حلقوم و بی مزه بودن آب دهان شناختی داری؟ اظهار داشت: خیر. ابن ابی لیلی می گوید: من به حضور آن حضرت عرضه داشتم؛ فدایت شوم شما خود پاسخ آن ها را برای ما بیان فرمایید تا بهره مند گردیم. بنابراین حضرت درجواب فرمودند: همانا خداوند متعال چشم انسان را از پیه و چربی آفریده است و چنانچه آن مایع شورمزه در آن نمی بود پیه ها زود فاسد می شدند و همچنین خاصیت دیگرآن این است که اگر چیزی درچشم برود به وسیله آن نابود می شود و آسیبی به چشم نمی رسد . خداوند در گوش تلخی قرارداد تا آن که مانع از ورود حشرات و خزندگان به مغز سرانسان باشد و بی مزه بودن آب دهان موجب فهمیدن مزه اشیا خواهد بود و نیز به وسیله رطوبت حلق به آسانی اخلاط سروسینه خارج می گردند . اما کلمه ای که اولش کفر وآخرش ایمان می باشد جمله ((لا اله الا الله)) است که اول آن «لا اله» یعنی هیچ خدایی و خالقی وجود ندارد وآخرش «الا الله» است یعنی مگر خدای یکتا و بی همتا

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

یک شنبه 14 مهر 1392  11:08 PM
تشکرات از این پست
nargesi
toloeomid1
toloeomid1
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 51

پاسخ به:آیا میدانید که دلیل شوری چشم و تلخی گوش و بی مزه بودن آب دهان چیست؟

با اینکه در کتابی خوانده بودم اما باز هم بسیار مفید و زیبا بود و این مطالب مربوط به ائمه معصومین(علیهم السلام) هیچوقت خالی از لطف نیست و شنیدنش همیشه تازگی داره.

ممنون

فروش انواع جعبه های کادویی فانتزی

کانال هنرکده نرگسی

https://t.me/nargesi_honarha

چهارشنبه 24 مهر 1392  5:15 PM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

پاسخ به:آیا میدانید که دلیل شوری چشم و تلخی گوش و بی مزه بودن آب دهان چیست؟

واقعا چشم بسیار حساس است. ممنون جالب بود.

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

چهارشنبه 27 آذر 1392  8:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها