0

مـسئول فـروشـگـاه راسـخـون روی صنــــدلــــی داااغ!!!

e_shop
e_shop
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1206

پاسخ به:مـسئول فـروشـگـاه راسـخـون روی صنــــدلــــی داااغ!!!

نقل قول aliasghar313

با سلام خدمت جناب تیموری فکر کنم فامیلتون بود!

سلام و دورد بی پایان خدمت مدیر گرامی

خواستم بپرسم دوست دارید فروشگاه چه شکلی بشه ؟!
فقط همین!

به هر حال هر چی بودجه مربوطه به قسمت فروشگاه بیشتر بشه  دست ما هم برای گسترش فروشگاه و  تنوع محصولات و تخفیف اجناس بازتره و کاربران راضی تر هستند.

واقعا ازتون تشکر میکنم! بخاطر این همه زحمتی که میکشید! شاید بعضی از کاربران ندونن ولی من مشاهده کردم زحمات بسیار زیاد شما رو!

جا داره از همین جا یه تشکر ویژه کنم! هم از شما و هم از همکارتون!

شما لطف دارید . انجام وظیفه بوده .

خیلی دوست دارم دوباره باهاتون از نزدیک ملاقات داشته باشم!

تشریف بیارید اصفهان در خدمت باشیم . به امیدار دیدار

یاعلی!

شنبه 20 مهر 1392  2:41 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi onehamed mina_k_h mey212 rasekhoon_weblog
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول onehamed
سلام ، ما که نفهميديم شما چرا دست از پا دراز تر برگشتيد با اينکه جوابي که گرفتيد مثبت بوده :-)
با سلام و تشکر
همه چیز دست به دست هم داده بود تا همه چیز به خوبی و خوشی پیش بره  غیر از یه چیز(حدس بزنید؟)

ميگم عاروسي خعلي دوست داريداا ، انشاالله عروس بشيد ( ااا چي دارم ميگم انشاالله داماد بشيد ) ، عروستيونم ما رو دعوت کنيدااا :-)
طرحی ، موردی ، راهکاری ،چیزی تو این زمینه دارید ما را در جریان بزارید.

والا طرح اقتصادي که الان دارم ، چقدري پول داريد ؟ اگه داريد نيم ميليارد تومان ;-) بگيد من شغل براتون جور مي کنم ماهي سي ، چهل ميليون درآمد :-) تازه خودمم شريک ميشم ، داريد عاياا ؟

طرح یه خطی یا سه خطییشو بنویسید بزارید وسط ، پولش جور میشه. خوندل پولش اصلا وابدا نباشید. من اینجام

شنبه 20 مهر 1392  3:12 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed mina_k_h mey212 rasekhoon_weblog
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول tahmores

با  سلام  و خسته نیاشید 

سلام و عرض ادب خدمت مدیر گرامی

آقای  فروشگاه میشه  همین جوری به من  یه فلش بدین

اگه  فلش بدین  قول میدم سوال زیاد داغ نمیپرسم 

چرا که نه - فلش که ارزشی نداره ان شاءالله تنتون سالم باشه

آقای تیموری تاحالا عاشق شدید  ؟  (  از اون عشقا )

من این حرفا سرم نمیشه - فقط میدونم باید صبح تا شب کارکنم برا ی چندر مرغابی، اردک، قو، نه ببخشید غاز - بعد خسته و کوفته بیام خونه سه چهار تا چایی بخورم دمرو بیفتم - انگار صبح شده لباسهام بپوشم پیش به سوی الافی . مثل ربات اتوماتیک دوباره کارهای روز قبل . برای چی ؟ نمیدونم. برای کی؟ نمی دونم. طرحت چیه؟ نمی دونم . مرض داری؟ آره - تنها چیزی که امید میده دیدن چهره ی مادره که عاشقته و عشق واقعی را هر روز صبح میتونی تو حرکات و رفتارش مشاهده کنی.

تا حالا با جوراب پاره مهمونی رفتین ؟ 

همیشه وقتی جوراب می پوشم نگاه میکنم سوراخ نباشه

نظرتون چیه در قسمت فروشگاه یه همکار خانم داشته باشید  ؟ 

اون وقت این کار درسته. صبح تا شوم باید از دستش حرص بخوری .مدام بهش بگی اینکارو بکن این کارو نکن، چرا دیر اومدی سرکار، مگه صد دفعه بهت نگفتم قبل از اینکه یه محصولو بری بالا قبلش یه ندایی به من بده ،ساعت دوازده شد چرا بسته های پستی رو هنوز نبردی- چرا کد رهگیری را اشتباه تایپ کردی ، دود از تلفن داره بلند میشه چند ساعت حرف میزنی، این چه عکسیه از محصول گرفتی ، عجب غلطی کردیم - چکار داری  میکنی ،  یا جای من اینجاس یا جای این.....

نظرتون در مورد فرستادن کارت پستال بدون پاکت چیه ؟  

برای کی؟

جناب تیموری چرا اتاق چت نمیاین ؟
فرصت نمیکنم. آخه همینجوری ده بیست سال از زندگی عقبیم و سرگردون. حالا سر پیری و معرکه گیری

یک شنبه 21 مهر 1392  7:19 AM
تشکرات از این پست
mey212 rasekhoon_weblog mina_k_h AliFanoodi onehamed
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول AliFanoodi

همراهان گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

با تشکر از همه مشارکت کنندگان در برنامه صندلی داغ

از آنجا که زمان صندلی داغ مسئول محترم فروشگاه راسخون ، e_shop ، به پایان رسیده است از ایشان خواهشمندیم به سؤالات ذیل پاسخ دهند:

1-یک نفر را به عنوان کسی که داغ ترین سؤالات را پرسیده است معرفی نمایید؟

کسی سوال زیاد داغی نپرسید که تا چند روز سیاه و سوخته و داغون باشم و تا یه هفته دود از سر و کله ام بلند بشه...

2-برای ادامه برنامه چه نظرات و پیشنهاداتی دارید؟

پیشنهاد من  این هست که  یک زن و شوهر روی صندلی داغ  بشینند.

3-میهمان بعدی برنامه های آینده را معرفی نمائید.

به صلاحدید خود یکی از دوستان را انتخاب بفرمایید.

موفّق و سلامت باشید

یک شنبه 21 مهر 1392  7:36 AM
تشکرات از این پست
mey212 rasekhoon_weblog mina_k_h ravabet_rasekhoon AliFanoodi siasport23 onehamed
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول mohsen_alavi

با سلام خدمت مسئول محترم فروشگاه راسخون

سلام و عرض ادب و احترام

الهی داداشه منم ریاضی کاربردها میخوند پیام نور کم آورد انصراف داد شما هم زجر کشیدید واسه این لیسانس ریاضی؟wink

نه در عین حال آره

چرا فروشگاه خیلی کم محصول داره؟

تعداد محصولات فروشگاه بستگی به تعداد پرسنل این قسمت و بودجه در نظر گرفته شده  دارد.

فکر میکنید تا الان 20 مهر 92 چند فاکتور ثبت شده در راسخون؟

آمار کلی  ندارم. اما تعداد فاکتور های ثبت شده در 6 ماه اول سال 92 تقریباٌ 1000 تامیشه( هر ماه تقریباٌ 160 فاکتور)

یک شنبه 21 مهر 1392  3:08 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi onehamed salma57
e_shop
e_shop
کاربر نقره ای

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

با اینکه وقت صندلی داغ شما تموم شده ولی دیدم خیلی از سوالات بی جواب مونده و شما وقت نکردین به اونها جواب بدین. از جمله سوالات خودم.

نمی دونم آخه هم اتاقی به چه دردی می خوره. ماشالله چند تا هم اتاقی دارید ولی نتونستن یه هفته کارهای شما رو کمی جبران کنن که شما به صنلی داغتون برسید. این نشون میده کار شما رو فقط خود شما بلدید و بقیه از عهده اش برنمیان. شاید هم شما اجازه ندادید. نمی دونم.

آخه انصافه من با هزار زور و زحمت با موبایل بیام از شما سوال کنم بعد که میام سر بزنم ببینم جاب دادید یا نه می بینم از روی صندلی بلند شدین و ما کلا سر کار بودیم.

از شما که گذشت ولی بهتره مسئولینی که کارکنان خدوم راسخون رو روی صندلی می نشونن در طول یک هفته صندلی داغشون حجم کار اونها رو کم کنن تا باعث دلسردی کاربران عزیزی که مدام به صندلی داغ سر می زنن نشن.

به هر حال مثل اینکه صندلی داغتون به پایان رسیده و شما از دست کاربرانی که قصد آتش زدن صندلیتون رو داشتند نفس راحتی می کشید.

با تشکر از شما و همه همکاران فروشگاهی راسخون. و البته تشکر از عدم پاسخوگویی شما به سوالات خودم که فکر نمی کنم با اینترنت موبایل دیگه بتونم بیام بهش سر بزنم.

با سلام و تشکر و عذر خواهی مجدد

در طول  هفته گذشته ، همه چیز دست به دست هم داده بود تا نشه درست وحسابی روی صندلی بشینم  از تغییر در دکوراسیون اتاق و جابه جایی های انجام شده تا مرخصی گرفتن  همکار بنده آقای سرشوق  تا خرید لوازم جانبی رایانه برای فروشگاه  تا برنامه بازدید پرسنل موسسه از اماکن تاریخی درروز پنچشنبه تا افزایش فاکتورهای کاربران و ارسال روزانه  و... همه وهمه  یکی پس از دیگری باعث شد که اونجور که باید و شاید بحث پیش نره و شما ناراضی باشید .اما اگر سولی دارید که بی جواب مونده یا طرح ماورایی دارید  یا هر چیزی که که جای کار داره  من درخدمتم.....

در کل از صبر و خوش برخوردی شما در فضای مجازی که توام با رعایت ادب و احترام  است  تشکر میکنم.(درجه یک)

یک شنبه 21 مهر 1392  3:52 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed mina_k_h salma57
دسترسی سریع به انجمن ها