نقل قول salma57
سلام و عرض ادب و احترام.
با اینکه وقت صندلی داغ شما تموم شده ولی دیدم خیلی از سوالات بی جواب مونده و شما وقت نکردین به اونها جواب بدین. از جمله سوالات خودم.
نمی دونم آخه هم اتاقی به چه دردی می خوره. ماشالله چند تا هم اتاقی دارید ولی نتونستن یه هفته کارهای شما رو کمی جبران کنن که شما به صنلی داغتون برسید. این نشون میده کار شما رو فقط خود شما بلدید و بقیه از عهده اش برنمیان. شاید هم شما اجازه ندادید. نمی دونم.
آخه انصافه من با هزار زور و زحمت با موبایل بیام از شما سوال کنم بعد که میام سر بزنم ببینم جاب دادید یا نه می بینم از روی صندلی بلند شدین و ما کلا سر کار بودیم.
از شما که گذشت ولی بهتره مسئولینی که کارکنان خدوم راسخون رو روی صندلی می نشونن در طول یک هفته صندلی داغشون حجم کار اونها رو کم کنن تا باعث دلسردی کاربران عزیزی که مدام به صندلی داغ سر می زنن نشن.
به هر حال مثل اینکه صندلی داغتون به پایان رسیده و شما از دست کاربرانی که قصد آتش زدن صندلیتون رو داشتند نفس راحتی می کشید.
با تشکر از شما و همه همکاران فروشگاهی راسخون. و البته تشکر از عدم پاسخوگویی شما به سوالات خودم که فکر نمی کنم با اینترنت موبایل دیگه بتونم بیام بهش سر بزنم.
با سلام و تشکر و عذر خواهی مجدد
در طول هفته گذشته ، همه چیز دست به دست هم داده بود تا نشه درست وحسابی روی صندلی بشینم از تغییر در دکوراسیون اتاق و جابه جایی های انجام شده تا مرخصی گرفتن همکار بنده آقای سرشوق تا خرید لوازم جانبی رایانه برای فروشگاه تا برنامه بازدید پرسنل موسسه از اماکن تاریخی درروز پنچشنبه تا افزایش فاکتورهای کاربران و ارسال روزانه و... همه وهمه یکی پس از دیگری باعث شد که اونجور که باید و شاید بحث پیش نره و شما ناراضی باشید .اما اگر سولی دارید که بی جواب مونده یا طرح ماورایی دارید یا هر چیزی که که جای کار داره من درخدمتم.....
در کل از صبر و خوش برخوردی شما در فضای مجازی که توام با رعایت ادب و احترام است تشکر میکنم.(درجه یک)