0

نصب درایور لب تاب hp pavilion dv5

rezahd
rezahd
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 24

نصب درایور لب تاب hp pavilion dv5

سلام  من یه نوت بوک hp pavilion dv5 مدل 2073nr دارم  که هر کاری می کنم نمی تونم درایو بلوتوت رو نصب کنم و جای سیم کارت هم داره ولی درایورش رو گیر آردم ولی این هم نصب نمی شه به نظرم درابور مال خودش نبود اگه کسی می توه کمک کنه ؟

جمعه 5 مهر 1392  11:33 AM
تشکرات از این پست
javid1000 ravabet_rasekhoon
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:نصب درایور لب تاب hp pavilion dv5

سلام

دوست عزیز با توجه به ویندوزتون 64 بیت و یا 32 بیت درایور مخصوص لپ تاپ خودتون رو از سایت اچ پی دانلود و نصب نمایید حتما مشکلتون حل میشه،و همینطور به نسخه ویندوزتون هم بستگی داره بیشتر آپدیت جدید ویندوز 7 خودشون بلوتوث و وایرلس رو اتومات شناسایی میکنن و لزومی به نصب مجدد انها نیست.

با توجه به مدل HP Pavilion dv5-2073nr و با انتخاب یکی از گزینه های 64-بیت و32 از قسمت Select your operating system میتونید تمامی درایورهای مخصوص لپتاپتون رو از لینک زیر دانلود کنید:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=4229938&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us

و همچنین به کمک نرم افزارهای کمکی برای این منظور هم بصورت آنلاین و هم بصورت نرم افزار میشه اخرین نسخه این درایورها رو نصب و شناسوند.

توسط این سایت http://www.driveridentifier.com با اسکن کردن انلاین و نصب کردنش میشه تمامی درایورهای موجود به هر سیستم ممکن رو دانلود و نصب کرد ویژگی این سایت اینه که آخرین نسخه رو همراه با نسخه های قبلی برای دانلود اماده میکنه ، و به کمک نرم افزار هایی مثلDriver Pack Solution   و..میشه اینکارو کرد.امیدوارم مشکل شما و بقیه دوستان حل بشه.

موفق باشید.

یاعلی

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

دوشنبه 8 مهر 1392  1:55 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rasekhoon_weblog
دسترسی سریع به انجمن ها