پنج شنبه, 23 شهریور 1391
هنر و سرگرمی
کراستینی یک نوع پیش غذاست و در رده اردور ها قرار می گیرد که بسیار خوشمزه است و البته خیلی سریع هم آماده می شود . می توانید در مهمانی ها به عنوان پیش غذا و یا به عنوان یک شام سبک از آن استفاده کنید .
کراستینی "crostini" یک کلمه ایتالیایی به معنی "نانهای تست شده کوچک" است . نان باگت رابه صورت برش های کوچک ببرید ،باید برش ها ی نان را تست کرده یا گریل کنید تا ترد شوند . سپس روی آنها روغن زیتون بمالید و مواد را روی آن بریزد ، اگر از ماست یا پنیر استفاده می کنید می توانید اول آن را روی نان بمالیدو بعد بقیه مواد را روی آن بریزید به علاوه نمک و فلفل. به همین راحتی یک غذای خوشمزه آماده کردید که ظاهر زیبایی هم دارد .
ما چندین نمونه کراستینی را به شما معرفی می کنیم ، برخی از مواد به کاررفته خام هستند و برخی نیاز به پختن دارند ، البته بسته به سلیقه شما می تواند تغییر کند :
1- کراستینی رست بیف و دانه های انار، پیازچه و ماست چکیده
2- کراستینی آرتیشو(تفت داده شده )،زیتون ، تکه های پنیر پارمسان وجعفری تازه
3- کراستینی پنیر خامه ای ، سالمون دودی و شوید تازه خرد شده
4- کراستینی قارچ(تفت داده شده )و پیازچه تازه
5- کراستینی گل کلم کبابی،کشمش طلایی و پنیر بز
6- کراستینی پنیر فرآوری شده ، گوجه فرنگی ، آویشن تازه