0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

faghaghia
faghaghia
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 486

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

دوستان عزیز چند وقته گرفتاریهای جور واجوری برای من پیش اومده هنوز این یکی رفع نشده یکی دیگه و....

دیگه دارم میبرم ضمن التماس دعا ازشما برای رفع گرفتاریهای جمعی دعایی ویا ذکری بفرمایید نمیدونم چکارکنم کمکم کنید...

برای باطل شدن سحر جادو چکار باید کرد؟

پنج شنبه 30 آبان 1392  3:41 PM
تشکرات از این پست
mohsenshabani yasbagheri mina_k_h
faghaghia
faghaghia
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 486

من شنیدم هریک از آیات قرآن کریم خاصیتی دارند پس سعی کنیم در هر زمان تا آن اندازه ای که میسر می شود قرآن بخوانیم

خدایا توفیقش را بده آمین

یک شنبه 3 آذر 1392  8:46 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri
reza315
reza315
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 11

فضیلت سوره مبارکه نور،

بیست و چهارمین سوره قرآن می باشد، مدنی هست و دارای 64 آیه می باشد.

1- در فضیلت سوره نور از پیامبر گرامی اسلام روایت شده: هرکس سوره نور را قرائت نماید خداوند به تعداد تمام مردان و زنان مؤمن در گذشته و در آینده به او ده حسنه عنایت می کند.

2- در یاد دادن سوره نور به اعضای خانواده از پیامبر اسلام روایت شده: یکی از حقوق دختر بر پدر آن است که سوره نور را به او تعلیم دهد.

3-امام علی علیه السلام نیز در این باره فرمودند: سوره نور را به زنانتان بیاموزید که در آن موعظه ها و پند های نیکویی است.

4-از امام جعفر صادق علیه السلام نقل شده است: مال ها و نیروهای جنسی خود را با تلاوت سوره نور محافظت کنید و زنانتان را با این سوره حفظ کنید زیرا هرکس بر قرائت این سوره روزانه یا شبانه مداومت ورزد هیچ یک از اهل خانه اش مرتکب زنا نخواهد شد و پس از مرگش هفتاد هزار فرشته الهی او را تا قبرش تشییع می کنند و برای او دعا و استغفار می کنند تا او را در قبرش کنند.

سه شنبه 5 آذر 1392  12:52 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

برای جلب محبت

برای جلب محبت :

اگر خواهی محبت شخصی را به خود مشغول داری یا از او نفعی به تو رسد این عمل را که مجرب است انجام بده . در وقتی که ماه عروج می گیرد از روز پنج شنبه یا روز جمعه این عمل را شروع کن در وقت شب دو زانو نشسته و روی به جانب قبله چشم های خود را ببند و ۱۱ مرتبه آیة الکرسی را  تا هو العلی العظیم  بخوان سپس ۱۰۱۰ مرتبه (یا بارِی)  بگو و شخص مقابل را تصور کن که در مقابل تو ایستاده و تسلیم تو می باشد وقتی که اذکار تمام شد بر سینه او بدم و در دل خود بگو : مطیع من شو

این عمل را ۱۵ روز انجام بده و چنانچه بر آبی یا خوراکی بدمی و به او رسانی تا بخورد فرمان بردار خواهد شد به فضل الهی

منبع : کنز الحسینی صفحه ۳۱

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 10 آذر 1392  10:02 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای جلب محبت2

برای جلب محبت :

برای جلب محبت عمل به این دستور  بسیار مجرب و موثر است بر شیرینی مانند قند یا شکر یا شی شیرین ۳۵ مرتبه اسم  (یا هادِیُ)  را بگوید و آن شیرینی را بدهد تا مطلوب بخورد و همین خاصیت بری (یا وَدُوُدُ و یا دایِمُ ) نیز می باشد

منبع : کنوز الدعوات فی کشف المهمات نسخه خطی

یک شنبه 10 آذر 1392  10:03 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای جلب محبت محبوب

برای جلب محبت محبوب :

برای جلب محبت محبوب آیه ۷۲ سوره یس (وَذَلَّلْنَاهَا لَهُمْ فَمِنْهَا رَکُوبُهُمْ وَمِنْهَا یَأْکُلُونَ)

را ۸۳ مرتبه بر شکر یا خرما یا کشمش یا انجیر چنانچه هر کدام از این ها را دوست داشته باشد بخوان و به او بده تا بخورد . محبت او نسبت به شما بسیار بیشتر خواهد گشت این عمل از مجربات صحیحه است

منبع : مجموعه ابن سینا صفحه ۵۶

یک شنبه 10 آذر 1392  10:03 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای اثر پذیری سخن انسان در دیگران

اگر کسی آیه ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره آل عمران را نوشته و با خود داشته باشد سخن او در همه اثر

تمام خواهد داشت

ایه ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره آل عمران  :

وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْکُرُواْ نِعْمَتَ اللّهِ عَلَیْکُمْ إِذْ کُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِکُمْ

فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَکُنتُمْ عَلَىَ شَفَا حُفْرَةٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَکُم مِّنْهَا کَذَلِکَ یُبَیِّنُ اللّهُ لَکُمْ

آیَاتِهِ لَعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ ﴿۱۰۳﴾

وَلْتَکُن مِّنکُمْ أُمَّةٌ یَدْعُونَ إِلَى الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنکَرِ وَأُوْلَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ﴿۱۰۴﴾

منبع : کشکول سیاح جلد ۲ صفحه ۲۵۲ و ۲۵۳

شنبه 16 آذر 1392  5:13 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای مسخر کردن افراد

اگر می خواهی مردم یا فردی را مسخر خود گردانی در وقت ظهر ۲۰۰ مرتبه این اذکار را بخوان یقینا در عرض سه روز آن شخص مطیع تو خواهد شد و هر حاجتی که از او داشته باشی برآورده خواهد کرد و آن ذکر این است

اللهُمَّ اَنْتَ الْقادِرُ وَ اَنَا الْمَقْدُور  فَمَنْ یَدَعُ الْمَقْدُورَ وَ اِلَّا الْقادِرُ یا رَبِّ یا رَبِّ یا رَبِّ

نویسنده کتاب ذکر کرده این عمل مجرب است و تا به حال خلافی از آن ندیده ام

منبع : کنز الحسینی صفحه۸

سوره ی شعرا. اگر این سوره ی جلیله را ۷ بار بخواند محبت هر کس را به اذن خداوند متعال جلب می کند و با هر کس به خوبی رفتار می کند.
 سوره ی زمرد. هر کس این سوره ی جلیله را بخواند خداوند متعال او را عزیز و مکرم می سازد.

سوره دخان.هرکس این سوره را بخواند، محبت هر شخص نصیب او میشود .

سوره ی ترحیم . هرکس این سوره جلیله را بخواند خداوند زندگی خوب نصیب او و خانواده اش میکند.

شنبه 16 آذر 1392  5:15 PM
تشکرات از این پست
mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

ممنون از مطالبی که گذاشتید

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

یک شنبه 17 آذر 1392  11:29 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول faghaghia

دوستان عزیز چند وقته گرفتاریهای جور واجوری برای من پیش اومده هنوز این یکی رفع نشده یکی دیگه و....

دیگه دارم میبرم ضمن التماس دعا ازشما برای رفع گرفتاریهای جمعی دعایی ویا ذکری بفرمایید نمیدونم چکارکنم کمکم کنید...

برای باطل شدن سحر جادو چکار باید کرد؟

سلام خدمت شما

انشاالله هرچه زودتر گرفتاری شما حل بشه به نظرم شما حدیث شریف کسا را به مدت 40 روز هر شب بخونید و اینطوری توسل کنید به حضرت فاطمه زهرا انشاالله که مشکلتان برطرف شود در ضمن سوره ناس و فلق را خیلی بخونید انشاالله به مدد اذکار و دعاها مشکلات برطرف میشود

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

یک شنبه 17 آذر 1392  11:00 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

ذکر شگفت انگیز

ذکرلا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم

از امام صادق (ع ) نقل است که فرمود: دنبال نماز فجر و نماز مغرب هفت بار بگوید: بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم خداوند عزوجل هفتاد نوع بلا را از او بگرداند که آسانترین آنها بادهاى بد (چون استسقاء و غیره ، یا مقصود عفونت اعضاء است که بوى بد دهد، یا گرفتارى به توفان که موجب سقوط و هلاکت باشد - از مجلسى و غیره ) و پیسى و دیوانگى است ، و اگر شقى باشد از شقاوت به در آید و در سعادتمندان نوشته شود.

امام رضا (ع ) فرمود: هر کس پس از نماز صبح صد بار بسم الله الرحمن الرحیم ، لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم بگوید، به اسم اعظم خدا از سیاهى چشم به سفیدى آن نزدیک تر شده و به راستى که در مدار اسم اعظم قرار گرفته است.

توسل به امام جواد (ع )

براى شفا یافتن هر مریضى دو رکعت نماز حاجت و توسل به حضرت جواد الائمه (ع) بخواند و بعد یکصد و چهل و شش مرتبه بگوید: ما شاء الله لا حول و لا قوة الا بالله . اگر در ساعتى که منسوب به آن حضرت است باشد، بسیار مفید و ساعت آن را هم از نماز عصر تا دو ساعت بعد از آن تشخیص ‍ داده اند که مورد استجابت است.

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 19 آذر 1392  9:19 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

خواصی از ذکر یا جلیل

مداومت بر ذکر  (یا جلیل) در هر روز ۷۳ مرتبه موجب تعظیم و هیبت است و به جهت راه یافتن به مناسب و ریاست اکسیر احمر است و هر کس یا جلیل را بسیار گوید هر کس او را ببیند تعظیم و احترام کرده و چون با مشک بنویسد و بخورد بزرگ قوم گردد و نزد ایشان عزیز خواهد شد . امام رضا علیه السلام فرمود هر کس هفت روز و هر روز آن را به مشک و زعفران و شکر بر نان نویسد و بخورد و هر روز یک نان تصدق و صدقه دهد به احترام کامل خواهد رسید

منبع : ختوم و اذکار صفحه ۱۰۱

پنج شنبه 21 آذر 1392  1:29 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جلب قلوب و محبت افراد و هیبت در انظار مردم

از جمله موجبات جلب قلوب و محبت آن ها و هیبت در انظار مردم چنانچه در اخبار  نیز آمده است

ذکر:      رَبِّ لَکَ سَجَدتُ خاضِعاً خاشِعاً ذَلیلاً

را در سجده بین اذان و اقامه بگوید

منبع : گوهر شب چراغ جلد ۱ صفحه ۲۳۲

پنج شنبه 21 آذر 1392  1:30 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

دوستی با فردی یا هلاک یک دشمن

آمده هر کس آیة الکرسی را هفت روز بعد از اذان صبح قبل از آنکه با کسی حرف بزند رو به قبله یازده مرتبه بخواند و ما بین دو میم  (یعلم ما بین ایدیهم)  هلاک دشمن را قصد کند البته آن دشمن هلاک گردد و هر گاه در ما بین دو عین (یشفع عنده)  محبت احدی را قصد نماید البته آن شخص دوست او گردد  و مجرب است به شرط آنکه مقصود او حلال باشد

منبع : منهاج العارفین صفحه ۲۴۷

پنج شنبه 21 آذر 1392  1:31 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

عزیز شدن نزد دیگران

اگر شخصی بخواهد نزد دیگری عزیز و محترم شود به طرف راست و چپ و جهت خودش هر کدام ۴ مرتبه بگوید (یا عَزیز)  سپس به طرف مقابل بدمد البته عزیز خواهد شد . این عمل  مجرب وصحیح هست

منبع : شرح حال وفایی شوشتری صفحه ۱۱۵

دوشنبه 25 آذر 1392  3:50 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h
دسترسی سریع به انجمن ها