0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

آیه جهت آشتی نمودن

به جهت آشتی کردن آیه ۱۱۵ سوره انعام را سه بار بخواند و بر روی آن کس دمد البته آشتی کند و عذر بخواهد مجرب است.

وَ تَمَّتْ کَلِمَتُ رَبَّکَ صِدْقاً وَ عَدْلاً لا مُبَدَّلَ لِکَلِماتِه وَ هُوَ السَّمیعُ الْعلیمُ

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 21 مهر 1392  4:57 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri danialkarimi1994 fsmuosavi
majida1365
majida1365
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2352

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

دوستان من از عالمان دین شنیدم ذکر مثل دواست... ذکر هایی که که از معصومین رسیده است جنبه عمومی دارد.مثل هرکس مثلا فلان آیه قرآن را این تعداد  بار بخواند ....ولی بعضی از ذکر ها که از علما رسیده  و منبع روایی ندارد و آن عالم فقط به شاگرد زیر نظرش یا فرد مراجعه کننده گفته وبا توجه به ظرفیت روحی یا چیز دیگری گفته برای همه جنبه عمومی ندارد.مثلا من در اینجا دیدم نامی از عالم بزرگ مرحوم آیت الله کشمیری آمده است.خوب ایشان از اساتیدش اجازه ذکر داشتند(پس اولا کار هرکسی نیست) و با توجه به ملاک هایی که داشتند(مثل ظرفیت افراد ) به افراد  عدد ذکر می گفتند.

پس این نکته را هم توجه داشته باشد...

امید وارم این نکته مفید بوده باشد.

اللهم عجل لولیک الفرج

چهارشنبه 24 مهر 1392  3:34 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیه جهت مکانی که جن بسیار دارد

امام جعفر صادق (ع): چون جایی وارد شوی که هولناک و جن بسیار است دست را بالای سر بگذار و به آواز بلند بگو:

اَفَغَیْرَ دینِ اللهِ تَبْغُونَ وَ لَهُ اَسْلَمَ مَنْ فِی السَّمواتِ وَ الأرْضِ طَوْعاً وَ کَرْهاً وَ اِلَیْهِ تُرْجَعُونَ

جمعه 26 مهر 1392  11:58 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیاتی جهت فروش متاع

هر گاه متاعی فروش نشود این آیات را بر کاغذی نویسد و در آن نهد از غیب مشتری می‌رسد انشاءا...

یا بَنِی اِسْرائیلَ اذْکُرُوا نِعْمَتِیَ الَّتی اَنْعَمْتُ عَلَیْکُمْ وَ اَوْفُو بِعَهْدی اُوفِ بِعَهْدِکُمْ وَ اِیّایَ فَارْهَبُونِ وَ امَنُوا بِما اَنْزَلْتُ مُصَدَّقاً لِما مَعَکُمْ وَ لا تَکُونُوا اَوَّلَ کافِرٍ بِهِ وَ لا تَشْتَرُوا بِآیاتی ثَمَناً قَلیلاً وَ اِیّایَ فَاتَّقُونِ (سوره بقره (۲) آیه۴۱-۴۰)

وَ مَنْ اَوْفی بَعَهْدِهِ مِنَ اللهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذی بایَعْتُمْ بِهِ وَ ذلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظیم

و همچنین آیه آخر را هفت بار بر ظرف آبی بخواند بر متاع پاشد و باید متاع نامشروع نباشد

جمعه 26 مهر 1392  11:59 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیه جهت اینکه اگر می‌خواهید خواسته‌تان رد نشود

چون کسی به کسی حاجتی داشته باشد و خواهد که حاجت روا شود این آیه را بر دست راست خود سه مرتبه بخواند و دست بهم آورد. چون پیش آن شخص رود و در برابر او دست خود را باز کند مقصودش حاصل گردد.

وَیْلٌ لِکُلَّ اَفّاکٍ اَثیمٍ یَسْمَعُ آیاتِ اللهِ تُتْلی عَلَیْهِ ثُمَّ یُصِرُّ مُسْتَکْبِراً کانَ لَمْ یَسْمَعْها فَبَشِّرْهُ بِعَذابً اَلیمٍ وَ اِذا عَلِمَ مِنْ آیاتِنا شَیْئاً أتَّخِذُها هُزَواً اُولئِکَ لَهُم عَذابٌ مُهینٌ

جمعه 26 مهر 1392  12:00 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیه جهت ترسیدن در شبها

چنانچه این آیه را بخواند نخواهد ترسید اگرچه در میان جانوران بایستد و عدد خواندن آیه مبارکه ۳۲ مرتبه است که در حین حرکت بخواند.

اَلا اِنَّ اَوْلِیاءَ اللهِ لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُو

یک شنبه 28 مهر 1392  7:04 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri fsmuosavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیه جهت ترس از عقرب

هر که از عقرب بترسد این آیه را بخواند:

سلامٌ عَلی نُوحٍ فِی الْعالَمینَ اِنّا کَذلِکَ نَجْزِی الْمُحْسِنینَ اِنَّهُ مِنْ عِبادِنا الْمُؤمنینَ

یک شنبه 28 مهر 1392  7:05 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri fsmuosavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیه جهت نجات از زندان

جهت نجات از زندان و رفع گرفتاری مداومت نماید بر این آیه اثر عاجل دارد:

بِسم الله الرَّحْمنِ الرَّحیم

وَ اُفَوَّضُ اَمْری اِلَی اللهَ بَصیرٌ بِالْعِباد

یک شنبه 28 مهر 1392  7:06 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri fsmuosavi
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

کلیدی که همه قفل‌ها با آن باز می‌شود!

کلیدی که همه قفل‌ها با آن باز می‌شود! 

هر سوالی از خدا، هر خواسته ای از خدا، یک پاسخ قطعی در مقابل دارد. این خیلی مهم است و باید بندگان مومن خدا آن را خیلی قدر بدانند.

دعا

به توفیق هم کلام شدن با پروردگار، مناجات و صحبت خودمانی با حضرت حق، خیلی با ارزش تر از پاداش های دنیوی و حتی اخروی است. از این رو در باب اهمیت دعا گفتاری از رهبر انقلاب برگرفته از کتاب "دعا" مرور می شود:

امام سجاد (علیه السلام) عرض می کند: پروردگارا! عادت تو این نیست که مردم را به خواستن امر کنی؛ اما آنچه که آنها خواستند به آنها ندهی. یعنی معنای کرم الهی رحمت الهی و قدرت محیطه ی الهی این است که اگر می گوید بخواهید، اراده فرموده است که آن خواسته را اجابت کند. این همان وعده الهی است که در همین آیه صریح این معنا را بیان می کند:" وَإِذَا سَأَلَکَ عِبَادِى عَنِّى فَإِنّى قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الْدَّاعِ إِذَا دَعَانِ"(1)

هر گاه بندگان من درباره من از تو سوال کنند که کجاست، بگو ای پیامبر (صلی الله علیه و آله) من نزدیکم و پاسخ می گویم و دعوت و خواسته آن کسی را که از من می خواهد و مرا می خواند، اجابت می کنم. هر کس خدا را بخواند، پاسخی در مقابلش هست:" لکلّ مسالة منک سمع حاضر و جواب عتید" (2)

هر سوالی از خدا، هر خواسته ای از خدا، یک پاسخ قطعی در مقابل دارد. این خیلی مهم است و باید بندگان مومن خدا آن را خیلی قدر بدانند.

اجازه پروردگار

در وصیت امیرالمومنین (علیه السلام) به امام حسن مجتبی (علیه السلام) این معنا وارد شده است:" اعلم أنّ الذی بیده خزائن ملکوت الدنیا و الاخرة قد أذن لدعائک و تکفل لاجابتک؛ خدای متعال که همه قدرت آسمان و زمین در قبضه توانایی اوست، به تو اجازه داده که با او دعا کنی و حرف بزنی و از او بخواهی. " و أمرک أن تساله لیعطیک" (3) از او مطالبه کنی تا او هم به تو عطا کند.

امام سجاد (علیه السلام) عرض می کند: پروردگارا! عادت تو این نیست که مردم را به خواستن امر کنی؛ اما آنچه که آنها خواستند به آنها ندهی. یعنی معنای کرم الهی رحمت الهی و قدرت محیطه ی الهی این است که اگر می گوید بخواهید، اراده فرموده است که آن خواسته را اجابت کند

کلامی از امیرالمومنین (علیه السلام) نقل شده است که ایشان – بنا بر نقل – فرموده اند:" ثمّ جعل فی یدک مفاتیح خزائنه بما أذن فیه من مسالته" خدای متعال به این که به تو اذن داده از او بخواهی، کلید همه گنجینه های خود را در دست تو قرار داد.

پس، اذنی که خداوند متعال داد تا هر چه می خواهی از او بخواهی، کلید همه خزائن الهی است. اگر انسان این کلید را به شکل درست به کار ببرد – از خدا بخواهد – مسلما آن را در اختیار انسان می گذارد." فمن شئت استفتحت بالدّعاء ابواب خزائنه" (4) هر وقت بخواهی به وسیله دعا در خزائن الهی را باز می کنی. ببینید! این مساله بسیار مهمی است. چرا انسان خود را از این وسیله مهم محروم کند؟!

همین که انسان با خدای متعال انس پیدا می کند، با خدا حرف می زند، این لطف الهی است و توفیقی است که خدا به انسان داده است. خود این "یا الله" متضمن اجابت پروردگار است.

اگر کسی توفیق دعا پیدا کند دعای با توجه و باحال، باید بداند مورد لطف پروردگار قرار گرفته است و اجابت در مرحله بعدی است.

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

چهارشنبه 1 آبان 1392  10:06 AM
تشکرات از این پست
danialkarimi1994 fsmuosavi
danialkarimi1994
danialkarimi1994
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 11

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

واقعا قرآن به انسان آرامش میده

مخصوصا اینکه در مورد هر زمینه ای می توان به قرآن مراجعه کرد و مشاوره گرفت.

و هر سوره و آیه اون یک خاصیت خاصی داره.

انشاءالله خداوند ما رو در پناه قرآن حفظ کنه.

الــهــی آمــیــن

جمعه 3 آبان 1392  4:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh fsmuosavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیاتی که موجب حسنه در قبر می‌شود

رسول خدا (ص) فرمود: هر که این آیات را بعد از نماز مغرب سه مرتبه بخواند آنچه ثواب در روز گذشته از او فوت شده دریابد و نمازش قبول شود. اگر بعد از هر نماز بخواند به عدد ستارگان آسمان و قطرات باران و برگ درختان و ذرات خاک زمین برای او حسنات نوشته شود و چون بمیرد به هر حسنه‌ای ده حسنه در قبر به او داده شود.
آیات  این است:

فَسُبْحانَ اللهِ حینَ تُمْسُونَ وَ حینَ تُصْبِحُونَ وَ لَهُ الْحَمْدُ فِی الْسَّمواتِ وْ الأرْضِ وَ عَشِیّاً وَ حینَ تُظْهِرُونَ یُخْرِجُ الْحَیَّ مِنَ الْمَیّتِ وَ یُخْرِجُ الْمَیّت مِنَ الْحَیِ وَ یُحیِ الأرْضَ بَعْدَ مَوْتِها وَ کَذلِکَ تُخْرِجُونَ رَبَّکَ رَبَّ الْع‍ِزَّهِ عَمّا یَصِفُونَ وَ سَلامٌ عَلَی الْمُرْسَلینَ وَ الْحَمْدُ للهِ رَبِّ الْعالَمین

پنج شنبه 9 آبان 1392  5:31 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیه به جهت دفع حمله سگ

حضرت رضا (ع) فرمود: چون سگ بر روی  تو فریاد کرده و حمله نماید این آیه را بخوان:

یا مَعْشَرَ الْجِنَّ وَ الإنْسِ اِنِ اسْتَطَعْتُمْ اَنْ تَنْفُذُا مِنْ اَقْطارِالسَّمواتِ وَ الأرْضِ فَانْفُذُا لا تَنْفُذُوا مِنْ اَقْطارِ السَّمواتِ وَ الْأرْضِ فَانْفُذُونَ اِلاّ بِسُلْطانٍ

پنج شنبه 9 آبان 1392  5:32 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیه در هنگام کاشتن درخت و زراعت

حضرت صادق (ع) فرمود: در موقع کاشتن درخت و زراعت کردن این آیه را بخوان:

وَ مَثَلُ کَلِمَهٍ کَشَجَرَهٍ طَیَّبَهٍ اَصْلُها ثابتٌ وَ فَرْعُها فِی السَّماءِ تُؤْتی اُکُلَها کُلَّ حینٍ بِاِذْنِ رَبَّه

پنج شنبه 9 آبان 1392  5:33 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیه جهت ایمن شدن از همه آفات و امراض

در درّالنظیم مسطور است هر کس آیه ۱ تا ۴ سوره انعام را هر صبح و شام هفت بار و هر نوبت دست بر بدن بمالد از جمیع آفات و علل و امراض ایمن گردد.

اَلْحَمْدُ للهِ الَّذی خَلَقَ السَّمواتِ وَ الْأرْضَ وَ جَعَلَ الظُّلُماتِ وَ النُّور ثُمَّ الَّذینَ کَفَرُوا بِرَبِّهِمْ یَعْدِلُونَ هُوَالَّذی خَلَقَکُمْ مِنْ طینٍ ثُمَّ قَضی اَجَلاً وَ اَجَلٌ مُسَمّیً عِنْدَهُ ثُمَّ اَنْتُمْ تَمْتَرُونَ وَ هُوَ اللهُ فِی السَّمواتِ وَ فِی الأرْضِ یَعْلَمُ سِرَّکُمْ وَ جَهْرَکُمْ وَ یَعْلَمُ ما تَکْسِبُونَ وَ ما تَأتیهِمْ مِنْ ایَهٍ مِنْ ایاتِ رَبَّهِمْ اِلاّ کانُوا عَنْها مُعْرضینَ

شنبه 11 آبان 1392  4:20 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیه برای رفع کرم و ملخ از باغات

گویند به جهت رفع کرم و ملخ (آیه‌الکرسی) را بنویسند و بر چهار گوشه باغ فرو برند مفید است.

شنبه 11 آبان 1392  4:21 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
دسترسی سریع به انجمن ها