0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

صد مرتبه خواندن سوره توحید در ماه رجب

هر کس سوره قل هو الله احد را صد مرتبه قرائت کند برکت داده می شود از برای او و بر اولاد و اهل و همسایگان او و هر کس آن را در ماه رجب قرائت کند خداوند از برای او دوازده قصر در بهشت مکلل به در و یاقوت بنا می فرماید . و برای او هزار هزار حسنه می نویسد . پس از آن می فرماید : ببرید این بنده مرا و به او آنچه را برایش مهیا کرده ام نشان دهید . پس ده هزار قهرمان می آیند و  آن ها کسانی هستند که به مساکن او در بهشت موکلند . پس باز می کنند از برای او هزار هزار قصر از یاقوت قرمز که تمام آن ها مکلل است به در و یاقوت و حُلی و حُلَل آن چه عاجزند از آن وصف کنندگان و احاطه ندارد به آن مگر خدای تعالی . پس چون آن ها را می بیند مدهوش می شود و می گوید : این ها از کدام یک از پیغمبران است ؟ پس به او گفته می شود : این ها از توست به برکت قرائت قل هو الله احد .

منبع : اقبال ج 3 ص 217

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  3:51 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت دفع بلایا و گرفتاری

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است : هر کس با ایمان به جهت دفع بلایا و گرفتاریها سوره مبارکه ملک را 41 بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند در هر مقام که بخواند مبتلا به گرفتاری و بلا نگردد .

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

تَبَارَکَ الَّذِی بِیَدِهِ الْمُلْکُ وَهُوَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ ﴿١﴾ الَّذِی خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَیَاةَ لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عَمَلا وَهُوَ

الْعَزِیزُ الْغَفُورُ ﴿٢﴾ الَّذِی خَلَقَ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ طِبَاقًا مَا تَرَى فِی خَلْقِ الرَّحْمَنِ مِنْ تَفَاوُتٍ فَارْجِعِ الْبَصَرَ هَلْ تَرَى مِنْ

فُطُورٍ ﴿٣﴾ ثُمَّ ارْجِعِ الْبَصَرَ کَرَّتَیْنِ یَنْقَلِبْ إِلَیْکَ الْبَصَرُ خَاسِئًا وَهُوَ حَسِیرٌ ﴿٤﴾ وَلَقَدْ زَیَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْیَا بِمَصَابِیحَ وَجَعَلْنَاهَا

رُجُومًا لِلشَّیَاطِینِ وَأَعْتَدْنَا لَهُمْ عَذَابَ السَّعِیرِ ﴿٥﴾ وَلِلَّذِینَ کَفَرُوا بِرَبِّهِمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَبِئْسَ الْمَصِیرُ ﴿٦﴾ إِذَا أُلْقُوا فِیهَا

سَمِعُوا لَهَا شَهِیقًا وَهِیَ تَفُورُ ﴿٧﴾ تَکَادُ تَمَیَّزُ مِنَ الْغَیْظِ کُلَّمَا أُلْقِیَ فِیهَا فَوْجٌ سَأَلَهُمْ خَزَنَتُهَا أَلَمْ یَأْتِکُمْ نَذِیرٌ ﴿٨﴾ قَالُوا

بَلَى قَدْ جَاءَنَا نَذِیرٌ فَکَذَّبْنَا وَقُلْنَا مَا نَزَّلَ اللَّهُ مِنْ شَیْءٍ إِنْ أَنْتُمْ إِلا فِی ضَلالٍ کَبِیرٍ ﴿٩﴾ وَقَالُوا لَوْ کُنَّا نَسْمَعُ أَوْ نَعْقِلُ

مَا کُنَّا فِی أَصْحَابِ السَّعِیرِ ﴿١٠﴾ فَاعْتَرَفُوا بِذَنْبِهِمْ فَسُحْقًا لأصْحَابِ السَّعِیرِ ﴿١١﴾ إِنَّ الَّذِینَ یَخْشَوْنَ رَبَّهُمْ بِالْغَیْبِ

لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ کَبِیرٌ ﴿١٢﴾ وَأَسِرُّوا قَوْلَکُمْ أَوِ اجْهَرُوا بِهِ إِنَّهُ عَلِیمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ ﴿١٣﴾ أَلا یَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِیفُ

الْخَبِیرُ ﴿١٤﴾ هُوَ الَّذِی جَعَلَ لَکُمُ الأرْضَ ذَلُولا فَامْشُوا فِی مَنَاکِبِهَا وَکُلُوا مِنْ رِزْقِهِ وَإِلَیْهِ النُّشُورُ ﴿١٥﴾ أَأَمِنْتُمْ مَنْ فِی

السَّمَاءِ أَنْ یَخْسِفَ بِکُمُ الأرْضَ فَإِذَا هِیَ تَمُورُ ﴿١٦﴾ أَمْ أَمِنْتُمْ مَنْ فِی السَّمَاءِ أَنْ یُرْسِلَ عَلَیْکُمْ حَاصِبًا فَسَتَعْلَمُونَ

کَیْفَ نَذِیرِ ﴿١٧﴾ وَلَقَدْ کَذَّبَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَکَیْفَ کَانَ نَکِیرِ ﴿١٨﴾ أَوَلَمْ یَرَوْا إِلَى الطَّیْرِ فَوْقَهُمْ صَافَّاتٍ وَیَقْبِضْنَ مَا

یُمْسِکُهُنَّ إِلا الرَّحْمَنُ إِنَّهُ بِکُلِّ شَیْءٍ بَصِیرٌ ﴿١٩﴾ أَمْ مَنْ هَذَا الَّذِی هُوَ جُنْدٌ لَکُمْ یَنْصُرُکُمْ مِنْ دُونِ الرَّحْمَنِ إِنِ

الْکَافِرُونَ إِلا فِی غُرُورٍ ﴿٢٠﴾ أَمْ مَنْ هَذَا الَّذِی یَرْزُقُکُمْ إِنْ أَمْسَکَ رِزْقَهُ بَلْ لَجُّوا فِی عُتُوٍّ وَنُفُورٍ ﴿٢١﴾ أَفَمَنْ یَمْشِی

مُکِبًّا عَلَى وَجْهِهِ أَهْدَى أَمْ مَنْ یَمْشِی سَوِیًّا عَلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ ﴿٢٢﴾ قُلْ هُوَ الَّذِی أَنْشَأَکُمْ وَجَعَلَ لَکُمُ السَّمْعَ

وَالأبْصَارَ وَالأفْئِدَةَ قَلِیلا مَا تَشْکُرُونَ ﴿٢٣﴾ قُلْ هُوَ الَّذِی ذَرَأَکُمْ فِی الأرْضِ وَإِلَیْهِ تُحْشَرُونَ ﴿٢٤﴾ وَیَقُولُونَ مَتَى هَذَا

الْوَعْدُ إِنْ کُنْتُمْ صَادِقِینَ ﴿٢٥﴾ قُلْ إِنَّمَا الْعِلْمُ عِنْدَ اللَّهِ وَإِنَّمَا أَنَا نَذِیرٌ مُبِینٌ ﴿٢٦﴾ فَلَمَّا رَأَوْهُ زُلْفَةً سِیئَتْ وُجُوهُ الَّذِینَ

کَفَرُوا وَقِیلَ هَذَا الَّذِی کُنْتُمْ بِهِ تَدَّعُونَ ﴿٢٧﴾ قُلْ أَرَأَیْتُمْ إِنْ أَهْلَکَنِیَ اللَّهُ وَمَنْ مَعِیَ أَوْ رَحِمَنَا فَمَنْ یُجِیرُ الْکَافِرِینَ مِنْ

عَذَابٍ أَلِیمٍ ﴿٢٨﴾ قُلْ هُوَ الرَّحْمَنُ آمَنَّا بِهِ وَعَلَیْهِ تَوَکَّلْنَا فَسَتَعْلَمُونَ مَنْ هُوَ فِی ضَلالٍ مُبِینٍ ﴿٢٩﴾ قُلْ أَرَأَیْتُمْ إِنْ أَصْبَحَ

مَاؤُکُمْ غَوْرًا فَمَنْ یَأْتِیکُمْ بِمَاءٍ مَعِینٍ ﴿٣٠﴾

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 179

شنبه 19 اردیبهشت 1394  2:52 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

دفع غمازان و سخن چینان

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است :

هر کس با ایمان سوره مبارکه منافقین را به جهت دفع غمازان و سخن چینان 8 بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند از شر آنان محفوظ ماند .

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 174

شنبه 19 اردیبهشت 1394  2:56 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت اطاعت اولاد

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است : هر کس با ایمان سوره مبارکه صف را 170 بار با نیت خالص و توجه به خدا بخواند فرزندان وی مطیع و فرمانبردار شوند .

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

سَبَّحَ لِلَّهِ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأرْضِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ ﴿١﴾ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لا تَفْعَلُونَ ﴿٢﴾

کَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لا تَفْعَلُونَ ﴿٣﴾ إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُمْ بُنْیَانٌ مَرْصُوصٌ ﴿٤﴾

وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ یَا قَوْمِ لِمَ تُؤْذُونَنِی وَقَدْ تَعْلَمُونَ أَنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُمْ فَلَمَّا زَاغُوا أَزَاغَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ وَاللَّهُ لا

یَهْدِی الْقَوْمَ الْفَاسِقِینَ ﴿٥﴾ وَإِذْ قَالَ عِیسَى ابْنُ مَرْیَمَ یَا بَنِی إِسْرَائِیلَ إِنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُمْ مُصَدِّقًا لِمَا بَیْنَ یَدَیَّ

مِنَ التَّوْرَاةِ وَمُبَشِّرًا بِرَسُولٍ یَأْتِی مِنْ بَعْدِی اسْمُهُ أَحْمَدُ فَلَمَّا جَاءَهُمْ بِالْبَیِّنَاتِ قَالُوا هَذَا سِحْرٌ مُبِینٌ ﴿٦﴾ وَمَنْ

أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ الْکَذِبَ وَهُوَ یُدْعَى إِلَى الإسْلامِ وَاللَّهُ لا یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمِینَ ﴿٧﴾ یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ

اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ ﴿٨﴾ هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ

کُلِّهِ وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ ﴿٩﴾ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا هَلْ أَدُلُّکُمْ عَلَى تِجَارَةٍ تُنْجِیکُمْ مِنْ عَذَابٍ أَلِیمٍ ﴿١٠﴾ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ

وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِکُمْ وَأَنْفُسِکُمْ ذَلِکُمْ خَیْرٌ لَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ تَعْلَمُونَ ﴿١١﴾ یَغْفِرْ لَکُمْ ذُنُوبَکُمْ

وَیُدْخِلْکُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الأنْهَارُ وَمَسَاکِنَ طَیِّبَةً فِی جَنَّاتِ عَدْنٍ ذَلِکَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ ﴿١٢﴾ وَأُخْرَى تُحِبُّونَهَا

نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ ﴿١٣﴾ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُونُوا أَنْصَارَ اللَّهِ کَمَا قَالَ عِیسَى ابْنُ مَرْیَمَ

لِلْحَوَارِیِّینَ مَنْ أَنْصَارِی إِلَى اللَّهِ قَالَ الْحَوَارِیُّونَ نَحْنُ أَنْصَارُ اللَّهِ فَآمَنَتْ طَائِفَةٌ مِنْ بَنِی إِسْرَائِیلَ وَکَفَرَتْ طَائِفَةٌ

فَأَیَّدْنَا الَّذِینَ آمَنُوا عَلَى عَدُوِّهِمْ فَأَصْبَحُوا ظَاهِرِینَ ﴿١٤﴾

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 173

شنبه 19 اردیبهشت 1394  3:00 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای پیدا کردن اشیاء

مرحوم کفعمی می گوید : به خط شهید دیدم که برای پیدا کردن اشیاء سوره والعادیات خوانده شود

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

وَالْعَادِیَاتِ ضَبْحًا ﴿١﴾ فَالْمُورِیَاتِ قَدْحًا ﴿٢﴾ فَالْمُغِیرَاتِ صُبْحًا ﴿٣﴾ فَأَثَرْنَ بِهِ نَقْعًا ﴿٤﴾ فَوَسَطْنَ بِهِ جَمْعًا ﴿٥﴾

إِنَّ الإنْسَانَ لِرَبِّهِ لَکَنُودٌ ﴿٦﴾ وَإِنَّهُ عَلَى ذَلِکَ لَشَهِیدٌ ﴿٧﴾ وَإِنَّهُ لِحُبِّ الْخَیْرِ لَشَدِیدٌ ﴿٨﴾ أَفَلا یَعْلَمُ إِذَا بُعْثِرَ مَا

فِی الْقُبُورِ ﴿٩﴾ وَحُصِّلَ مَا فِی الصُّدُورِ ﴿١٠﴾ إِنَّ رَبَّهُمْ بِهِمْ یَوْمَئِذٍ لَخَبِیرٌ﴿١١﴾

منبع : جنة الامان ص 182

شنبه 19 اردیبهشت 1394  3:10 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

سوره مبارکه طارق : هر کس این سوره را در فرایض خود بخواند، در بهشت ، در صف اصحاب پیغمبران باشد.

سوره مبارکه اعلى : هر کس سوره اعلى را تلاوت کند، به تعداد هر حرفى که بر ابراهیم و موسى و محمد (صلى الله علیه و آله و سلم ) نازل شده است ، خداوند به او اجر دهد.

سوره مبارکه غاشیه : هر کس این سوره را در نماز واجب و مستحب خود بخواند، به رحمت دنیا و آخرت پوشیده گردد.

سوره مبارکه فجر: هر کس این سوره را در نمازهاى فجر بخواند، چون متعلق به حضرت سیدالشهداء (علیه السلام ) مى باشد، در قیامت با آن حضرت (علیه السلام ) محشور گردد.

سوره مبارکه بلد: هر کس این سوره را در نمازها بخواند، در دنیا، در زمره صالحین و در آخرت با شهداء و نبیین محشور گردد.

شنبه 16 خرداد 1394  10:26 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

رفع درماندگی

کسی که در مهمی درمانده باشد یا در ورطه ای افتاده باشد و راه خارج شدن از آن را نداند این جمله را ورد خود سازد نجات یابد :

بسم الله الرحمن الرحیم وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ

منبع : درمان با قرآن ص 184

شنبه 16 خرداد 1394  12:23 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ایمنی از شر شیطان

هر کس با ایمان سوره مبارکه حجرات را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بر دیوار خانه بنویسد شیطان نزدیک به آن خانه نشود .

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 157

شنبه 16 خرداد 1394  12:54 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

گشایش ابواب رزق

بعضی از بزرگان فرموده اند :

هر کس با ایمان در شب اول ماه مبارک رمضان به وقت رویت هلال سوره مبارکه فتح را سه بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند خداوند متعال ابواب رزق را در آن سال تا اول ماه رمضان دیگر بر او گشاده گردد .

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 155

شنبه 16 خرداد 1394  12:58 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

در دفع ضرر دزدان و قاطعان طریق

در دفع ضرر دزدان و قاطعان طریق و موذیان از حضرت امام موسی کاظم علیه السلام منقول است که هر که  در سفری باشد و از دزدان و درندگان ترسد بر یال اسبش با انگشت بنویسد :  لا تَخافُ دَرَکَاً وَ لا تَخشی 

تا ضرر آن ها به اذن الله تعالی رفع شود . 

راوی گوید من به سفر حج می رفتم . در بیابان جمعی از عرب ها آمدند و قافله ما را زدند و من در میان ایشان بودم و این آیه را بر یال اسب خود نوشته بودم به حق آن خداوندی که حضرت رسول را به رسالت فرستاده و امیرالمومنین را به امامت مشرف گردانیده که حق تعالی ایشان را از من کور گردانید و آسیبی به من نرسانیدند .

منبع : تسهیل الدواء ص 306 ( سمت راست )

شنبه 16 خرداد 1394  1:03 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

خواص اعجاب انگیز آیة الکرسی

شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز):  7خواص اعجاب انگیز آیة الکرسی را در این گزارش بخوانید.

به گزارش خبرنگار شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز):  7 خواص اعجاب انگیز آیة الکرسی را در این گزارش بخوانید.

1- حضرت امام باقر(ع) فرمود : کسی که بعد از وضوء آیة الکرسی بخواند خداوند ثواب چهل سال عبادت را به او عنایت می فرماید و چهل درجه او را بالا می برد و چهل حورالعین را به تزویج او در می آورد.

2-رسول خدا(ص)(علیه افضل الصلوات) فرمودند : هر کس آیة الکرسی را بعد از هر نماز واجبی بخواند خدای تعالی قابض روح او خواهد بود و مثل کسی است که جنگ کرده باشد با کفار در خدمت انبیاء تا به شرف شهادت فایض شده باشد.

3-اگر کسی آیة الکرسی را بخواند و به پاهایش بدمد در راه رفتن خسته نمی شود.

4-اگر کسی در جایی بی آب باشد و از هلاکت بترسد 66 بار آیة الکرسی بخواند حاجتش برآورده می شود.

5- برداشتن عذاب قبر : اگر کسی مشتی خاک بردارد و 7 بار آیة الکرسی بخواند و در قبر مرده ریزد آن مرده را کیفر نکنند و به رحمت الهی رسد.

6-پیامبر اکرم (ص) فرمودند : اگر کسی در شب یکشنبه دو رکعت نماز با حمد و آیة الکرسی و توحید هر کدام یک بار بخواند فردای قیامت وقتی پا به عرصه ی قیامت می نهد صورتش مثل ماه شب می درخشد و از طرفی هم پروردگار عالم در دنیا عقلی به او عطا می کند که او را تا زمان مردن همراهی می کند.

7-دوازده مرتبه آیة الکرسی خواندن در سفر و حضر مانند این است که دوازده لشکر مجهز برای حفاظت از هر حادثه از جانب خدا گماشته شده است.

تذکر : این 7 مورد تنها 7 قطره از دریای پهناور آیة الکرسی می باشد . سوره ای کوچک در قرآن که در دل بزرگترین سوره ی قرآن جای دارد و پیامبر (ص) خواندن مدام آن را به امیر المومنین علی(ع) بی نهایت توصیه می فرمود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 خرداد 1394  9:17 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

سوره مبارکه الشمس : هر کس این سوره را تلاوت کند، گویا بر آنچه خورشید تابیده تصدیق کرده و بهشت جاى او باشد.

سوره مبارکه اللیل : هر کس این سوره را تا چهل شب ، هر شب ، چهل مرتبه بخواند، و وقتى به آیه و ما لاءحد عنده من نعمه تجزى رسید، سه بار تکرار کند و جهت برآمدن حاجت و وسعت روزى اثر عجیب دارد، به گونه اى که عقل حیران بماند.

سوره مبارکه الضحى : هر کس این سوره را بخواند، حق تعالى او را از جمله کسانى گرداند که به سعادت شفاعت پیغمبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) رسیده به آن خشنود گشته به بهشت درآید و به شمار هر یتیمى و هر سائلى او را ده حسنه باشد.

سوره مبارکه انشراح : ابى بن کعب از رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ) روایت کرده است که هر کس آن را بخواند، چون مزد کسى باشد که مرا ملاقات کرده ، مرا از غم شاد کرده و شفاعت او بر من است .

سوره مبارکه تین : هر کس این سوره را به شرط ایمان در نمازها بخواند، خداوند از او راضى شود و او را به بهشت مى برد.

یک شنبه 17 خرداد 1394  2:20 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

فایده خواندن سوره حمد در هنگام دیدن هلال ماه

آورده اند که هر کس به هنگام دیدن هلال ماه هفت بار سوره حمد را بخواند خداوند وی را در آن ماه از چشم درد ایمن می سازد .

منبع : بحارالانوار ج 98 ص 376

یک شنبه 21 تیر 1394  2:14 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای درمان سر درد

امام عسگری علیه السلام برای درمان سردرد فرموده اند : بر ظرفی از آب این آیه را بخوان :

سوره انبیاء آیه 30

أَوَلَمْ يَرَ الَّذِينَ كَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ كَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ أَفَلَا يُؤْمِنُونَ

آن گاه آن را بنوش

منبع : ترجمه طب الائمه ص 327

یک شنبه 21 تیر 1394  2:21 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیات عظیم الشان برای شفای بیماری

هر کس این آیات عظیم الشان را بنویسد و با خود همراه داشته باشد و ( با زعفران ) بنویسد و بشوید و بخورد موجب شفای بیماریش شود :

وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ‏

وَ شِفاءٌ لِما فِي الصُّدُورِ

وَ يَخْرُجُ مِنْ بُطُونِها شَرابٌ مُخْتَلِفٌ أَلْوانُهُ فِيهِ شِفاءٌ لِلنَّاسِ

‏وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ‏

وَ إِذا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ‏

قُلْ هُوَ لِلَّذِينَ آمَنُوا هُدىً وَ شِفاءٌ

ذلِكَ تَخْفِيفٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَ رَحْمَةٌ

الْآنَ خَفَّفَ اللَّهُ عَنْكُمْ‏

يُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُخَفِّفَ عَنْكُمْ‏

قُلْنا يا نارُ كُونِي بَرْداً وَ سَلاماً عَلى‏ إِبْراهِيمَ

وَ أَرادُوا بِهِ كَيْداً فَجَعَلْناهُمُ الْأَخْسَرِينَ‏

أَلَمْ تَرَ إِلى‏ رَبِّكَ كَيْفَ مَدَّ الظِّلَّ وَ لَوْ شاءَ لَجَعَلَهُ‏ ساكِناً وَ لَهُ ما سَكَنَ فِي اللَّيْلِ وَ النَّهارِ وَ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيم‏

منبع : مصباح کفعمی ص 196

یک شنبه 21 تیر 1394  2:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها