0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

درمان چشم زخم

اگر کسی را چشم زخم رسیده باشد یا از جن زحمتی به او رسیده باشد سبویی از آب چاه پر کند و آیه زیر را بر آن با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند و با آن آب غسل کند اگر کسی سه شب متوالی بدین دستور عمل کند شفا یابد .

آیه 12 سوره ابراهیم :

وَمَا لَنَا أَلاَّ نَتَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَى مَا آذَيْتُمُونَا وَعَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 96

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 14 آبان 1393  4:21 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای شفای بیماری

نخ یا ریسمانی را گرفته و سوره الم نشرح را بخواند و به هر کاف که در این سوره است رسید یک گره بزند که مجموعا 9 گره خواهد شد . سپس آن نخ را بر دست خود مانند دستبند ببندد به زودی صحت خواهد یافت وتب او قطع می شود . مجرب است

منبع : مخزن تعویذات ص 36 و 37

یک شنبه 25 آبان 1393  4:17 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

آل عمران:

درود فرشتگان – رفع آتش دوزخ – پر بار شدن درخت – سهولت زایمان رفع دیون آسان شدن مشکلات – ازدیاد روزی

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

یک شنبه 25 آبان 1393  6:18 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mohsen_alavi
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

نساء :

پاداش الهی – حکم صدقه – رهایی از فشار قبر

یک شنبه 25 آبان 1393  6:18 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

خداوند متعال در قرآن كريم از دو گروه دعا كننده ياد مى كند:

يك گروه آنان كه چشم به دنيا دوختند و به جهان آخرت بى اعتنا هستند. آنها در مقام دعا هم از خداوند فقط دنيا را مى خواهند و مى گويند: خداوندا، آنچه مى خواهى به ما بدهى در دنيا بده. چنين كسانى در آخرت بى بهره اند.

گروه دوم كسانى هستند كه هم نظر به دنياى خود دارند وهم اعتقاد به آخرت، اينان اين گونه دعا مى كنند:

رَبَّنا ءاتِنا فىِ الدُّنْيا حَسَنَةً وَ فىِ الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنا عَذابَ النَّارِ؛

بارالها، در دنيا به ما حسنه بده، و در آخرت نيز حسنه بده و ما را از آتش جهنم دور دار

یک شنبه 25 آبان 1393  6:19 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

- سوره‌ی صف:
امام محمد باقر (علیه السّلام): «مَنْ قَرَأَ سُورَةَ الصَّفِّ وَ أَدْوَمَ قِرَاءَتَهَا فِی فَرَائِضِهِ وَ نَوَافِلِهِ صَفَّهُ اللَّهُ مَعَ مَلَائِكَتِهِ وَ أَنْبِیَائِهِ الْمُرْسَلِینَ إِنْ شَاءَ اللَّهُ [12] هر كه سوره صفّ را بخواند و در نمازهاى واجب و مستحب خویش بر خواندنش مداومت ورزد خداوند او را همراه فرشتگان و پیامبران فرستاده شده خود در یك صف قرار می‌دهد؛ اگر خدا خواهد».

امام محمد باقر (علیه السّلام): «كسى كه سوره‌ی لقمان را در هر شب تلاوت كند، خداوند در آن شب، فرشتگانى بر او می‌گمارد كه او را تا به صبح از شرّ ابلیس و دستیارانش محافظت كنند و اگر این سوره را در روز بخواند، همان فرشتگان او را تا شب از شرّ شیطان و دستیارانش دور نگاه می‌دارند».

یک شنبه 25 آبان 1393  6:20 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

- سوره‌ی نحل:
امام محمد باقر (علیه السّلام): «هر كه سوره نحل را در هر ماه بخواند، از بدهكارى و خسارت در امان می‌شود و 70 نوع بلا از او برطرف می‌گردد كه آسان‌ترین آن‌ها دیوانگى و جذام و برص است و در روایت دیگرى سوره‌ی نحل براى محفوظ ماندن از شرّ ابلیس و سپاه و پیروان اوست».[14]

همراهی ملائکه و دوری شیاطین با خواندن همه‌ی سوره‌ها
البته خواندن همه‌ی سوره‌های قرآن کریم موجب برکت در خانه و حضور ملائکه و دوری شیاطین می‌شوند چنانکه امام صادق (علیه‌السلام) فرمودند: «خانه‌ای که در آن قرآن خوانده شود و ذكر خدای عزوجلّ شود، بركتش زیاد می‌شود و فرشته‏‌ها در آن حاضر می‌شوند و شیاطین از آن دور می‌شوند و براى اهل آسمان می‌درخشد مانند ستاره‏‌هاى درخشان که براى اهل زمین مى‏‌درخشند و خانه‌ای كه در آن قرآن نخوانند و ذكر خدا نشود، بركتش كم می‌شود و فرشته‏‌ها از آن دورى می‌شوند و شیاطین در آن حاضر می‌شوند».[15]

پس؛ فَاقْرَۆُا ما تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآن‏ [مزّمل/20]  هر مقدار كه مى‏‌توانید از قرآن بخوانید

یک شنبه 25 آبان 1393  6:21 PM
تشکرات از این پست
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

خواص سوره ی صافات
فضیلت و خواص سوره صافات

سوره صافات، سی و هفتمین سوره است كه مكی  و 182آیه دارد.

در خواص و فضیلت این سوره مکی از پیامبر اكرم صلی الله علیه وآله نقل شده:هر كس سوره صافات را بخواند خداوند به تعداد همه جنیان و شیطان ها به او ده حسنه عنایت می كند و شیطان ها را از او دور می كند و از شرك مبرّی شده و دو فرشته حافظ او، در روز قیامت به سود او شهادت می دهند كه به پیامبران الهی ایمان دارد(1)

از امام صادق علیه السلام نیز روایت شده: هر كه سوره صافات را در هر روز جمعه قرائت نماید، همواره در حفظ و امان الهی بوده و آفت ها و بلاها در زندگی دنیایی، از او دفع می شود. روزی فراوانی از جانب خداوند به او داده می شود و از سوی شیطان و حاكمان ستمگر، آسیبی به مال و فرزندان و بدن او نمی رسد و اگر در همان روز یا شب جمعه بمیرد خداوند او را شهید به شمار آورده و در رمز قیامت در شمار شهدا خواهد بود و در بهشت هم درجه با شهیدان است(2)

آثار و بركات سوره

1) قرائت این سوره بر بالین محتضر، جان دادن را برای او آسان می كند.
سلیمان جعفری می گوید: امام كاظم علیه السلام را دیدم كه به فرزندش قاسم فرمود: برخیز و در كنار بستر برادرت سوره صافات را قرائت نما. سلیمان می گوید: قاسم چنین كرد و وقتی به آیه«هم اشدّ خلقا ام من خلقنا» رسید عمر برادر پایان یافت. آنگاه یعقوب بن جعفر به امام رو كرد و گفت: پیش از این برای كسی كه در حال مرگ بود، سوره یس را قرائت می كردیم اما امروز شما فرمودید كه سوره صافات را بخوانند. امام فرمود: سوره صافات را بخوانند. امام فرمود: سوره صافات را نزد هر مؤمنی كه به سختی در حال جان دادن است بخوانند، خداوند مرگش را سریع و آسان می كند(3)

2) راه اجابت دعا
از دیگر بركات قرائت سوره اجابت دعاست. از پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است: كه هر كس سوره «یس» و «صافات» را در روز جمعه قرائت كند و آنگاه دعا كند، خداوند خواسته اش را اجابت می كند.(4)

مرحوم طبرسی نیز در كتاب مكارم الاخلاق آورده است: در روایت است كه سوره صافات را برای دستیابی به شرف و جاه در دنیا و آ خرت خوانده می شود(5)

3) جهت حصول آرامش
امام صادق علیه السلام فرموده است: اگر انسانی كه دچار اضطراب و ترس است، از آب نوشته این سوره، استحمام كند آرامش می یابد(6)

4) تسكین درد
در كتاب المصباح كفعمی آمده: اگر كسی سوره صافات را بنویسد و پس از شستن آن، بدنش را با این آب بشوید دردهایش برطرف می شود(7)

5) ترس از عقرب گزیدگی
امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: هر كس از عقرب گزیدگی می ترسد آیات 81-79 این سوره را بخواند خداوند او را از این ترس ایمن می كند(8)

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 26 آبان 1393  12:48 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پنج آیه معجزه گر قرآن

هر کس این پنج آیه را هر روز یازده مرتبه بخواند، برای او هر حاجت و امر مهمی آسان گردد و به زودی به مراد خویش انشاء الله خواهد رسید.

1- آیة الکرسی تا هو العی العظیم

2- آل عمران آیه 2: اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

3-نساء  آیه 87: اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ لَیَجْمَعَنَّكُمْ إِلَى یَوْمِ  الْقِیَامَةِ لاَ رَیْبَ فِیهِ وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّهِ حَدِیثًا

4- طه آیه 8: اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى

5-تغابن آیه 13: اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْیَتَوَكَّلِ الْمُوْمِنُونَ

شفاخانه

شنبه 1 آذر 1393  12:00 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

چهار ذکر الهی مفید برای چهار حالت بحرانی

حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) :

در شگفتم از کسی که از چهار چیز بیم دارد، چگونه به چهار کلمه پناه نمی‌برد!

۱- در شگفتم از کسی که ترس بر او غلبه کرده، چگونه به ذکر «حسبنا الله نعم الوکیل...» (سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۷۱) پناه نمی‌برد. در صورتی که خداوند به دنبال ذکر یادشده فرموده است: پس (آن کسانی که به عزم جهاد خارج گشتند، و تخویف شیاطین در آنها اثر نکرد و به ذکر فوق تمسک جستند) همراه با نعمتی از جانب خداوند (عافیت) و چیزی زاید بر آن (سود در تجارت) بازگشتند و هیچ‌گونه بدی به آنان نرسید.

۲- در شگفتم از کسی که اندوهگین است چگونه به ذکر «لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین*» (سوره مبارکه انبیاء آیه ۸۷) پناه نمی‌برد؛ زیرا خداوند به دنبال این ذکر فرموده است: «پس ما یونس را در اثر تمسک به ذکر یادشده، از اندوه نجات دادیم و همین گونه مومنین را نجات می‌بخشیم.» (سوره انبیاء آیه ۸۸)

۳- در شگفتم از کسی که مورد مکر و حیله واقع شده، چگونه به ذکر «افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد» (سوره مبارکه غافر آیه ۴۴) ... پناه نمی‌برد؛ زیرا خداوند به دنبال ذکر فوق فرموده است: «پس خداوند (موسی را در اثر ذکر یادشده) از شر و مکر فرعونیان مصون داشت.» (سوره غافر آیه ۴۵)

۴- در شگفتم از کسی که طالب دنیا و زیبایی‌های دنیاست، چگونه به ذکر «ماشاءالله لاقوة الا بالله» (سوره مبارکه کهف آیه 39) پناه نمی‌برد؛ زیرا خداوند بعد از ذکر یادشده فرموده است: «مردی که فاقد نعمت‌های دنیوی بود، خطاب به مردی که از نعمتها برخوردار بود) فرمود: اگر تو مرا به مال و فرزند، کمتر از خود می‌دانی امید است خداوند مرا بهتر از باغ تو بدهد.»

منبع : بحارالانوار  ج 90 - ص 184 – 185

شنبه 8 آذر 1393  4:30 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ختم 4 آیه جهت تحبیب

جهت عقد اللسان ( بستن زبان ) رفعت عزت استجابت دعا تسهیل امور و حب خلایق 3333 بار بخوان :

يس وَالْقُرْآنِ الْحَكِيمِ

ص وَالْقُرْآنِ ذِي الذِّكْرِ

ق وَالْقُرْآنِ الْمَجِيدِ

ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ

منبع : بحرالغرائب ص 189

شنبه 8 فروردین 1394  4:29 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ایمنی از همه آفات

حضرت رسول اکرم صل الله علیه و آله فرموده اند :

هر گاه تکیه کنید یا باز نشینید سوره مبارکه فلق و ناس را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخوانید تا از همه آفات ایمن شوید .

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 234

شنبه 22 فروردین 1394  12:28 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت حفظ از آفات و برکت پیدا کردن

هر کس با ایمان این آیه را بر قطعه ای از صدف با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن نقش کند و در روز جمعه در میان اموال نهد یا در انبار غله بگذارد از آفات محفوظ ماند و برکت پیدا کند .

آیه 4 سوره جمعه :

ذَلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَن يَشَاءُ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 173 و 174

شنبه 22 فروردین 1394  12:32 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

الفت میان زن و شوهر

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام منقول است : هر کس با ایمان سوره مبارکه جمعه را به جهت موافقت زن و شوهر 5 بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند الفت و مهربانی حاصل گردد .

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 173

شنبه 22 فروردین 1394  12:34 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت زیادی قوت حافظه

هر کس با ایمان سوره مبارکه حشر رابر جام سفید با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بنویسد و به آب باران بشوید و بخورد نسیان و فراموشی از او زایل شود و قوت حافظه و زیرکیش زیاد گردد .

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 169

شنبه 22 فروردین 1394  12:36 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
دسترسی سریع به انجمن ها