0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

جهت زیادی ایمان و یقین

هر کس با ایمان بخواهد ایمان و یقینش زیاد گردد سه روز روزه دارد که روز اول آن یکشنبه باشد و در روز چهارشنبه افطار کند بر چیزی که حیوانی و غذای شبهه ناک نباشد . پس شب پنج شنبه بعد از نماز خفتن ( عشاء ) دوازده رکعت نماز بگزارد و بعد از سلام ده بار سبحان الله با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بگوید و از خداوند متعالراه راست طلب کند ٬ پس آیات را بر کاغذی بنویسد و به آب باران بشوید و درصباح رزو چهارشنبه بخورد مطلوب او حاصل گردد

آیات ۱۷۰ و ۱۷۱ سوره نساء :

يَا أَيُّهَا النَّاسُ قَدْ جَاءكُمُ الرَّسُولُ بِالْحَقِّ مِن رَّبِّكُمْ فَآمِنُواْ خَيْرًا لَّكُمْ وَإِن تَكْفُرُواْ فَإِنَّ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَكَانَ اللّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿۱۷۰﴾

يَا أَهْلَ الْكِتَابِ لاَ تَغْلُواْ فِي دِينِكُمْ وَلاَ تَقُولُواْ عَلَى اللّهِ إِلاَّ الْحَقِّ إِنَّمَا الْمَسِيحُ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ رَسُولُ اللّهِ وَكَلِمَتُهُ أَلْقَاهَا إِلَى مَرْيَمَ وَرُوحٌ مِّنْهُ فَآمِنُواْ بِاللّهِ وَرُسُلِهِ وَلاَ تَقُولُواْ ثَلاَثَةٌ انتَهُواْ خَيْرًا لَّكُمْ إِنَّمَا اللّهُ إِلَهٌ وَاحِدٌ سُبْحَانَهُ أَن يَكُونَ لَهُ وَلَدٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَات وَمَا فِي الأَرْضِ وَكَفَى بِاللّهِ وَكِيلًا ﴿۱۷۱﴾

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص ۴۷

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 16 مهر 1393  3:48 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

آیات قرآنی جهت قبول نماز و جلب خیر و حسنه

رسول خدا صل الله علیه و آله فرمودند : هر که سه بار این آیات را بعد از نماز مغرب بخواند آن چه از ثواب در روز گذشته از او فوت شده در یابد نمازش مقبول درگاه الهی قرار می گیرد و اگر بعد از هر نماز واجب و مستحبی بخواند به عدد ستارگان آسمان و قطرات باران و برگ درختان و ذرات خاک زمین برای او حسنه و پاداش نوشته می شود و هنگامی که بمیرد در مقابل هر حسنه ده حسنه در قبر به او داده می شود . آیات این است :

سوره روم آیات 17 الی 19

فَسُبْحَانَ اللَّهِ حِينَ تُمْسُونَ وَحِينَ تُصْبِحُونَ

وَلَهُ الْحَمْدُ فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَعَشِيًّا وَحِينَ تُظْهِرُونَ

يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَيُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ وَيُحْيِي الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا وَكَذَلِكَ تُخْرَجُونَ

سوره صافات آیات 180 الی 182

سُبْحَانَ رَبِّكَ رَبِّ الْعِزَّةِ عَمَّا يَصِفُونَ

وَسَلَامٌ عَلَى الْمُرْسَلِينَ

وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

منبع : مجموعه آثار شیخ عباس قمی ج 2 ص 63

چهارشنبه 16 مهر 1393  3:56 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ختم جهت بدست آوردن مزد کامل در قیامت

از امام باقر یا امام صادق علیه السلام روایت شده است که فرموده اند : هر کس می خواهد پیمانه اعمالش پر باشد و در قیامت مزد اعمالش را کامل بگیرد هنگام برخاستن از مجلس یا جایش این آیه را بخواند :

سُبْحَانَ رَبِّكَ رَبِّ الْعِزَّةِ عَمَّا يَصِفُونَ  وَسَلَامٌ عَلَى الْمُرْسَلِينَ  وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ  (ایات ۱۸۰ تا ۱۸۲ سوره صافات )

منبع : عدة الداعی ص ۴۷۹

چهارشنبه 16 مهر 1393  3:59 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

حفظ از عذاب قبر

هر کس با ایمان سوره مبارکه ملک را تمام نداند فقط این آیه را بامدادان سی بار و شبانگاهان سی بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند اور را عذاب قبر نباشد .

آیه یک سوره ملک :

تَبَارَكَ الَّذِي بِيَدِهِ الْمُلْكُ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص ۱۷۹

شنبه 19 مهر 1393  11:19 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ثواب ختم قرآن در مکه

حضرت امام محمد باقر علیه السلام می فرمایند :

کسی که در مکه از یک جمعه تا جمعه ی دیگر قرآن را ختم نماید یا در مدتی کمتر یا بیشتر از این قرآن را ختم کند و قرائت قرآن را در روز جمعه به پایان برساند خداوند تمام پاداش ها و کارهای نیکی را که از اولین جمعه دنیا تا آخرین جمعه آن که زنده هست برای او خواهد نوشت و اگر در غیر جمعه نیز قرائت قرآن را به پایان برساند همین طور است .

منبع : ثواب الاعمال ص 212

شنبه 19 مهر 1393  11:22 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ثواب کثیر و اجر جمیل

بعضی از بزرگان فرموده اند : هر کس با ایمان آیه فوق را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند او را برابرکوه ها و آسمان ها و زمین ها ثواب و اجر دهند .

آیه 111 سوره بنی اسراییل ( الاسراء ) :

وَقُلِ الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي لَمْ يَتَّخِذْ وَلَدًا وَلَم يَكُن لَّهُ شَرِيكٌ فِي الْمُلْكِ وَلَمْ يَكُن لَّهُ وَلِيٌّ مِّنَ الذُّلَّ وَكَبِّرْهُ تَكْبِيرًا

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 103

شنبه 19 مهر 1393  11:27 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

این ختم را هدیه به امام رضا(ع) کنید تا حاجت بگیرید

ختم مجرب سوره یاسین

برای مقصود عظیم ۷ روز ۷ مرتبه سوره یس را بخواند و از روز شنبه شروع کند تا روز جمعه ختم نماید و در وقت خواندن با کسی حرف نزند و در خلوت باشد و ثوابش را به روح امام رضا علیه السلام قربت کند البته مقصود او حاصل شود مجرب است .

منبع : شفاخانه

شنبه 19 مهر 1393  5:16 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

خوار كردن دشمن

طسم ﴿1﴾

تِلْكَ آیَاتُ الْكِتَابِ الْمُبِینِ﴿2﴾

لَعَلَّكَ بَاخِعٌ نَّفْسَكَ أَلَّا یَكُونُوا مُؤْمِنِینَ ﴿3﴾

إِن نَّشَأْ نُنَزِّلْ عَلَیْهِم مِّن السَّمَاء آیَةً فَظَلَّتْ أَعْنَاقُهُمْ لَهَا خَاضِعِینَ ﴿4﴾

سوره 26: الشعراء

هر كس بعد از قرائت بسم الله الرحمن الرحیم، این آیات سوره شعراء را بر مشتی خاك كه خورشید بر آن نتابیده است بخواند و آن را به صورت دشمن خود بپاشد، خداوند بر او خشم گرفته و آن دشمن را خوار می كند 

منبع :خواص القرآن و فوائده، ص69

جمعه 25 مهر 1393  3:14 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

زندانی و آزادی

از رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم نقل شده است: هر كس سوره طور را قرائت نماید و بر قرائت آن مداومت ورزد، اگر در زندان و در غل و بند باشد خداوند راه خروج و آزادی او را آسان می كند هر چند جرم های بزرگ داشته باشد 

منبع : تفسیرالبرهان، ج5، ص175

امام جعفر صادق علیه السلام در بركات این سوره فرموده اندك هر كس بر قرائت سوره طور مداومت ورزد اگر زندانی باشد خداوند راه خروجش را آسان می كند هر چند بر گردنش حدّ واجب شده باشد و اگر مسافر باشد در طول مسافرتش از امور ناخوشایند و خطرات در امان می ماند و اگر بر موضع عقرب گزیدگی بپاشند به اذن خدا بهبود می یابد.

منبع :  تفسیرالبرهان، ج5، ص175

جمعه 25 مهر 1393  3:21 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای شناسایی سارق

نقل از رسول گرامی صلی الله علیه و آله و سلم: «هر کس سوره یونس را بنویسد و ان را در منزل خود قرار دهد و نام اعضای خانواده را ببرد، اگر در آنها عیبی باشد آشکار می شود و اگر سوره یونس را در طشتی بنویسد و با آب پاکی آن را بشویند و شخصی که متهم به سرقت است از آن بنوشد نمی تواند آن را قورت بدهد و در گلویش گیر کرده و به سرقت اقرار می کند.

منبع : تفسیر البرهان ج3 ص 9

جمعه 25 مهر 1393  3:27 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

درمان غیبت و بدزبانی

اگر کسی این آیات را بر آب انگور سفید با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند و قدری شکر به آن اضافه کند و از آن حلوا سازد و به کسی دهد که غیبت می کند یا بد زیان است یا شاعری که هجو مردم می کند آن صفت ها از آن ها زایل شود

اگر کسی این آیات را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بنویسد به عسلی که آتش ندیده باشد و آن را با آب بشوید و افراد فوق از آن آب بخورند این صفات زشت از ایشان زایل شود

آیات 16 و 17 و 18 سوره نور :

وَلَوْلَا إِذْ سَمِعْتُمُوهُ قُلْتُم مَّا يَكُونُ لَنَا أَن نَّتَكَلَّمَ بِهَذَا سُبْحَانَكَ هَذَا بُهْتَانٌ عَظِيمٌ يَعِظُكُمُ اللَّهُ أَن تَعُودُوا لِمِثْلِهِ أَبَدًا إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ وَيُبَيِّنُ اللَّهُ لَكُمُ الْآيَاتِ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 116

سه شنبه 6 آبان 1393  12:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

حفظ از شر حکومت

در حدیث صحیح آورده اند که ابوذر روایت کرده است که حضرت رسول اکرم صل الله علیه و آله فرمودند :

هر کس با ایمان این دو آیه ( آیات 1و 2 سوره کهف ) :

الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي أَنزَلَ عَلَى عَبْدِهِ الْكِتَابَ وَلَمْ يَجْعَل لَّهُ عِوَجَا

قَيِّمًا لِّيُنذِرَ بَأْسًا شَدِيدًا مِن لَّدُنْهُ وَيُبَشِّرَ الْمُؤْمِنِينَ الَّذِينَ يَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا حَسَنًا

را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند از فتنه رجال و شر کارگزاران حکومت زمان خود ایمن گردد

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 104

سه شنبه 6 آبان 1393  12:58 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

بیدار شدن ساعت معین

آیه 110 سوره کهف :

قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَن كَانَ يَرْجُو لِقَاء رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا

چون کسی خواهد که در شب برخیزد هر وقت که خواهد آیه 110 سوره کهف را در وقت خواب با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند بعد بگوید :

اللَّهُمَ‏ أَيْقِظْنِي فِي‏ وَقْتِ‏ كَذَا ْ فَإِنَّ رُوحِي‏ بِيَدِكَ‏  فَأَسْتَغْفِرُكَ‏ فَاغْفِرْلى‏ إِنَّكَ‏ عَلى‏ كُلِ‏ شئ‏ قَدِيرٌ فَعَّالٌ‏ لِمَا تُرِيدُ لا إِلهَ‏ إِلَّا أَنْتَ‏  سُبْحانَكَ‏ إِنِّي‏ كُنْتُ‏ مِنَ‏ الظَّالِمِينَ

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 105

سه شنبه 6 آبان 1393  1:01 PM
تشکرات از این پست
borkhar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ایمن شدن در برابر سرقت

از امیرالمؤمنین علی علیه السلام نقل شده: مردی از ایشان خواست تعویذی برای سرقت به او تعلیم دهد گفت:هرچند وقت شبانه چیزی از خانه ما می دزدند، امام فرمود: هر وقت خواستی به رختخواب روی این آیات را بخوان.

آیات 110 و 111 سوره اسراء :

قُلِ ادْعُواْ اللّهَ أَوِ ادْعُواْ الرَّحْمَنَ أَيًّا مَّا تَدْعُواْ فَلَهُ الأَسْمَاء الْحُسْنَى وَلاَ تَجْهَرْ بِصَلاَتِكَ وَلاَ تُخَافِتْ بِهَاوَابْتَغِ بَيْنَ ذَلِكَ سَبِيلًا

وَقُلِ الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي لَمْ يَتَّخِذْ وَلَدًا وَلَم يَكُن لَّهُ شَرِيكٌ فِي الْمُلْكِ وَلَمْ يَكُن لَّهُ وَلِيٌّ مِّنَ الذُّلَّ وَكَبِّرْهُ تَكْبِيرًا

منبع : الكافی، ج2، ص626

چهارشنبه 14 آبان 1393  4:11 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت برآورده شدن حاجات بزرگ

به جهت مطالب عظیم و بزرگ صد بار بگوید «طه» و یك بار سوره «قل هو الله احد» را بخواند و باز صد مرتبه بگوید «طه»  و یك مرتبه سوره «قل هو الله » را بخواند تا هفت بار این را تكرار كند، همین كه هفت مرتبه «توحید» و هشتصد بار«طه» تمام شد بعد از آن 17 بار سوره «قل هو الله احد» را تا آخر بخواند، خداوند مطلب و حاجت او را براورده می كند و بی شك عمل خواهد شد. این از مجربات است و آزموده شده است.

منبع :كشكول ارومیه ای، ص 312

چهارشنبه 14 آبان 1393  4:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها