0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3221
چهارشنبه 8 مرداد 1393  7:29 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
چهارشنبه 8 مرداد 1393  8:24 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

یازده روز هر روز یازده مرتبه بعد از نماز صبح بخواند:

« یا مُسَبِّبُ سَبِّب  یا مُفَتِّحُ فَتِّح  یا مُفَرِّجُ فَرِّج  یا مُدَبِّرُ دَبِّر

یا مُسَهِّلُ سَهِّل  یا مُیَسِّرُ یَسِّر  یا مُتَمِّمُ تَمِّم

بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الرّاحِمین »

از شیخ بهائی رحمة الله علیه نقل است که به جهت مطلبی یک روز خواندم ظهر همان روز به مراد خویش رسیدم.

پنج شنبه 9 مرداد 1393  6:22 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

برای قضای حاجت و دخول بر حکام روز پنج شنبه را روز ه گرفته و با خرما افطار کند . سپس بعد از نماز مغرب ۱۲۱ مرتبه  بسم الله الرحمن الرحیم را بگوید و بعد از نماز عشاء در رختخواب همین آیه را اینقدر بگوید (منظور بسم الله الرحمن الرحیم هست )  تا به خواب رود صبح جمعه بعد از نماز صبح نیز  ۲۱ مرتبه بگوید سپس این نوشته را همیشه با خود نگاه دارد  (ب س م ا ل ل ه ا ل ر ح م ن ا ل ر ح ی م)

علامه دمیری گوید : قسم به خدا هر که این عمل را انجام دهد نزد مردم مانند ماه چهارده محبوب خواهد شد

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

پنج شنبه 9 مرداد 1393  6:27 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

جهت دخول در بهشت :

ابن عباس روایت می کند : حضرت محمد صل الله علیه و آله فرمودند : هر کس با ایمان آیه شهد الله را منظور

آیه 18 سوره آل عمران :

شَهِدَ اللّهُ أَنَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ وَالْمَلاَئِكَةُ وَأُوْلُواْ الْعِلْمِ قَآئِمًَا بِالْقِسْطِ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ

بخواند و بعد از آن بگوید :

وَ أَنَا أَشْهَدُ بِمَا شَهِدَ اللَّهُ‏ بِهِ‏ وَ أَسْتَوْدِعُ‏ اللَّهَ هَذِهِ الْآيَةَ وَ هِيَ لِي عِنْدَ اللَّهِ وَدِيعَةٌ

پس از آن بگوید :

آیه 19 سوره آل عمران :

إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن

يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ

روز قیامت حق سبحانه و تبارک و تعالی می فرماید : این بنده را نزد من عهدی است و من به عهد خود

وفا می کنم . بنده مرا به بهشت برید .

پنج شنبه 9 مرداد 1393  6:29 AM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار؛(گنجی از گنجهای کرم خدا)

دو رکعت نماز در شب جمعه، در هر رکعت بعد از حمد هفت مرتبه سوره ی مبارکه ی انشراح را بخواند و یازده مرتبه آیه های نُه و دَه سوره ی مبارکه ی « ص » را بخواند:

« اَم عِندَهُم خَزَائِنُ رَحمَةِ رَبِّکَ العَزِیزِ الوَهَّابِ

اَم لَهُم مُلکُ السَّمواتِ وَ الاَرضِ وَ مَا بَینَهُما فَلیَرتَقُوا فِی الاَسبابِ »

و بعد از سلام نماز هزار بار بگوید « یا وَهَّاب » خداوند به او گنجی از گنجهای کرم خود را عطا می کند. ان شاء الله

------------------------------------------------------------------------------------------------

داداش محسن: فکر نمی کنم منظور از گنجی از گنجهای کرم خدا لزوما مال دنیا باشه؛...

پنج شنبه 9 مرداد 1393  8:55 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
پنج شنبه 9 مرداد 1393  8:05 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
جمعه 10 مرداد 1393  5:06 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

خواص سوره ص
عن أبي جعفر عليه السلام قال: «من قرأ سورة «ص» في ليلة الجمعة اعطي من خير الدنيا و الآخرة ما لم يؤت احمد من الناس الا نبي مرسل أو ملک مقرب و أدخله الله الجنة و کل من أحب من أهل بيته حتي خادمه الذي يخدمه و لم يکن في حد عياله و لا في حد من يشفع  فيه.»

از امام باقر عليه السلام روايت شده که فرمود: «هر کس در شب جمعه سوره «ص» را تلاوت کند، به قدري از خير دنيا و آخرت به او مي دهند که به هيچ انساني به جز پيامبر فرستاده شده و يا فرشته مقرب الهي داده نشده است و خداوند او و هر کس از خاندانش را که دوست بدارد، داخل بهشت مي گرداند، حتي خدمتکاري که به او خدمت کرده، اگر چه جزء خانواده و يا کساني که اجازه شفاعتشان را داشته، نباشد.» (ثواب الاعمال، ص102)
روي عن النبي صلي الله عليه و آله وسلم أنه قال: «من قرأ هذه السورة کان له من الأجر وزن کل جبل سخرة الله لدواد عليه السلام عشر مرات و عصمه الله أن يصر علي ذنب صغير أو کبير، و من کتبها و جعلها تحت قاض أو وال لم يقف الأمر في يده أکثر من ثلاثة أيام و ظهرت عيوبه و عزل و انقض من حوله.»
از پيامبر صلي الله عليه و آله وسلم روايت شده که فرمود: «کسي که اين سوره را تلاوت کند، خداوند ده برابر تمام کوه هايي که مسخر حضرت داود عليه السلام شده بودند به او اجر و مزد عنايت مي فرمايد و او را از اصرار بر انجام گناه صغيره و يا کبيره حفظ مي نمايد و هر کس اين سوره را بنويسد و زير مسند (پشتي و يا تکيه گاه) قاضي و يا والي ظالم بگذارد، بيش از سه روز نمي گذرد که عيوب او بر مردم ظاهر شده و از مقامش عزل مي گردد و مردم از اطرافش پراکنده مي شوند.» (تفسير البرهان، ج6، ص462)
ختومات و توسلات
گشايش در رزق و روزي
چنانچه کسي آيه شريفه «و لقد فتنا سليمان و ألقينا علي کرسية جسد ثم أناب"قال رب اغفر لي و هب لي ملکا لا ينبغي لأحد من بعدي انک أنت الوهاب"فسخرنا له الريح تجري بأمره رخاء حيث أصاب"و الشياطين کل بناء و غواص"و اخرين مقربين في الأصفاد هذا عطاءنا فامنن أو أمسک بغير حساب» (آيه 34-39) را نوشته و بعد بنويسد «يا رازق ايتني بالرزق انک أنت الوهاب» و با خود نگه دارد، دنيا به او روي آورده و ان شاءالله رفع فقر از او مي شود. (خواص الآيات، ص112)
حفظ از گناهان
از پيامبران صلي الله عليه و آله و سلم روايت شده که فرمود: «هر کس اين سوره را بخواند، خداوند متعال او را از هر گناهي حفظ مي کند.» (خواص الآيات، ص111)

عليه و آله وسلم روايت شده که فرمود: «هر کس اين سوره را قرائت کند هيچ پيغمبر و صديقي نيست مگر آن که بر او درود فرستاده و برايش استغفار کند و هر کس اين سوره را بنويسد و همراه خود نگه دارد و يا در محل خوابش قرار دهد، هر کس بر او داخل شود و يا از نزد او بيرون رود، او را در همه جا و همه حال به خير و خوبي ياد نمايد و تا وقتي که اين سوره همراهش باشد، اين خواص ادامه دارد و اين مسأله به خاطر لطف الهي مي باشد.» (تفسير البرهان

جمعه 10 مرداد 1393  6:31 AM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

فضیلت و خواص سوره احزاب

مهارت های زندگی در قرآناحزاب سی و سومین سوره قرآن کریم است که مدنی و ۷۳ آیه دارد.
در فضیلت این سوره از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده: هر که سوره احزاب را قرائت کند و به خانواده اش آموزش دهد از عذاب قبر در امان خواهد بود. ۱
امام صادق علیه السلام نیز در این باره فرموده اند: اگر کسی سوره احزاب را زیاد قرائت کند در روز قیامت در همسایگی و جوار پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم خواهد بود. ۲

آثار و برکات سوره :

۱) خواستگار فراوان می شود
از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم روایت شده: اگر سوره احزاب را بر پوست آهویی بنویسند و در ظرف کوچک شیشه ای  قرار دهند و در منزل بگذارند، خواستگاران دختر او و خواهران و بستگان او زیاد شوند و میل و رغبت دیگران به دختر زیاد شود هر چند فقیر و درمانده باشد. ۳

2) برآورده شدن ۱۰۰ حاجت
عبدالله بن مغیره گوید که از موسی بن جعفر علیه السلام شنیدم که فرمودند: هر کس در تعقیب نماز صبح و مغرب پیش از آنکه برخیزد یا با کسی سخن بگوید آیه ۵۶ این سوره «ان الله و ملائکة…» را بخواند و بعد بگوید:« اللهم صل علی محمدالنبی و ذریته» خداوند صد حاجتش را برآورده سازد و هفتاد تای آن را در دنیا و سی حاجت در آخرت.
عبدالله گوید پرسیدم معنی صلاة خدا و ملائکه و مؤمنین چیست؟
فرمودند: صلاة خدا رحمت اوست و صلاة ملائکه ستایش و مدحشان است برای پیامبر و صلاة مؤمنین دعاست برای پیامبر و آلش.
از اسرار آل محمد در موضوع صلوات بر پیامبر و آلش چنین آمده:
«اللهم صلی علی محمد و آل محمد فی الاولین، و صلی علی محمد و آل محمد فی الآخرین، و صلی علی محمد و آل محمد فی الملا الاعلی و صلی علی محمد و آل محمد فی المرسلین، اللهم صل علی محمداً و آل محمد ، الوسیله و الشرف و الفضیله و الدرجة الکبیرة اللهم انی آمنت بمحمد و لم اره فلا تحرمنی یوم القیامه رویته و ارزقنی صحبته و توفنی علی ملته و اسقنی من حوضه مشرباً رویا سائغا هنیئاً لا اظمأ بعده ابداً انک علی کل شیء قدیر، اللهم کما آمنت بمحمد و لم اره فعرفنی فی الجنان وجهه ، اللهم بلّغ روح عنی تحیة کثیرة و سلاما»؛ پس کسی که بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم در هر بامداد سه بار و در هر شامگاه سه بار این چنین صلوات بفرستد تمام گناهان و خطاهایش نابود و محو شود و ایام شادیش تداوم یابد و دعایش مستجاب گردد و به آرزویش برسد و روزیش فراوان شود و بر پیروزی بر دشمن یاری شود و اسباب خیر و نیکی برایش فراهم گردد و در بهشت برین از همنشینان پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم باشد. ۴

جمعه 10 مرداد 1393  6:32 AM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
شنبه 11 مرداد 1393  7:00 AM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1

ذکر روز یک شنبه (صد مرتبه ):

« یا ذَا الجَلالِ وَ الاِکرَام »

(خداوند صاحب بی نیازی مطلق است و کریم و بزرگوار نیز می باشد)

اگر کسی می خواهد گرفتاریش رفع گردد و دشواریش برطرف شود،

روزی 21 مرتبه در سجده بگوید: « یا ذا الجلال و الاکرام » 

مداومت بر ذکر « یا ذا الجلال و الاکرام » باعث پیدا کردن بزرگی و حشمت در بین مردم میشود،

و باعث استجابت دعا میشود، به تعداد حد اقل 9 مرتبه در هر روز.

و نیز جهت استجابت دعا، آن را با « یا ذا الجلال والاکرام » ختم نمایید.

یک شنبه 12 مرداد 1393  6:47 AM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1

« یَا قَاضِیَ الحَاجَات »

( بر آورنده ی حاجت ها )

قاضی به معنی حکم کننده است، و قاضی الحاجات یعنی حکم کننده به برآورده شدن حاجتها؛ قاضی الحاجات تنها خدا است و بس.

ذکر روزهای  دوشنبه صد مرتبه « یا قاضی الحاجات » میباشد.

هروقت حاجتی داشتید 911 بارذکر یا قاضی الحاجات را بخوانید برآورده می شودان شاء الله.

حاج اسماعیل دولابی می‌فرمودند: « بعد از نماز مغرب دست‌ها را بلند کن و هفت بار « یا قاضی الحاجات » بگو و بعد حاجتت را از خداوند بخواه که برآورده می‌شود »(ان شاء الله). مصباح الهدی صفحه 273.

گرچه بودی مِهر و حِلم و عِلم، قُوت عاشقان

گرچه بودی عشق و درد و سوز، سور و سات ما

عطرِ حَوِّل حالنایی نو به دلهامان ببار

دردِ ما را تازه کن یا قاضی الحاجات ما

دوشنبه 13 مرداد 1393  6:14 AM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1

« یا اَرحَمَ الرَّاحِمِین »

مهربان ترین مهربانان

ذکر روزهای سه شنبه صد مرتبه « یا ارحم الراحمین » می باشد.

امام صادق علیه السلام فرمود: خداوند متعال فرشته ای بنام اسماعیل دارد که در آسمان دنیا ساکن است،

هرگاه بنده ای هفت بار بگوید « یا ارحم الراحمین » اسماعیل به او می گوید:

ارحم الراحمین صدایت را شنید حاجتت را بخواه.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راحمین: اونهایی هستند که نسبت به ما رحم و عطوفت و مهربانی دارند؛ (پدر، مادر، همسر، فرزند و...)

ارحم: اونی که از همه مهربون تره؛ حیفه عاشق چنین خدایی نباشیم، عاشق خدا بودن تکلیف ما نیست عشق ورزیدن به خدا نیاز ماست.

سه شنبه 14 مرداد 1393  6:36 AM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
سه شنبه 14 مرداد 1393  12:54 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها