0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

دعای طلب رزق در سجده شکر

در کتاب العتیق الغروی دعایی در سجده شکر برای طلب رزق آورده است که بگو :

يَا مَنْ‏ لَا يَزِيدُ مُلْكَهُ‏ حَسَنَاتِي وَ لَا تَشِينُهُ سَيِّئَاتِي وَ لَا يَنْقُصُ خَزَائِنَهُ غِنَايَ وَ لَا يَزِيدُ فِيهَا فَقْرِي صَلِّ عَلَى

مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَثْبِتْ رَجَاءَكَ فِي قَلْبِي وَ اقْطَعْرَجَائِي عَمَّنْ سِوَاكَ حَتَّى لَا أَرْجُوَ إِلَّا إِيَّاكَ وَ لَا أَخَافَ إِلَّا

مِنْكَ وَ لَا أَثِقَ إِلَّا بِكَ وَ لَا أَتَّكِلَ إِلَّا عَلَيْكَ وَ أَجِرْنِي مِنْ تَحْوِيلِ مَا أَنْعَمْتَ بِهِ عَلَيَّ فِي الدِّينِ وَ الدُّنْيَاوَ الْآخِرَةِ

أَيَّامَ الدُّنْيَا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

منبع : بحارالانوار ج 92 ص 298

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 23 تیر 1393  3:04 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

باطل کننده سحر

محمد بن مسلم می گوید : این تعویذ را امام صادق علیه السلام برای شاگردان خویش املاء فرمود و نیز فرمود

از گذشتگان به ارث رسیده و باطل کننده سحر است . آن را بر روی کاغذی نوشته و بر گردن سحر شده آویزان

کنند .

قالَ مُوسى‏ ما جِئْتُمْ بِهِ‏ السِّحْرُ إِنَ‏ اللَّهَ‏ سَيُبْطِلُهُ‏ إِنَّ اللَّهَ لا يُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدِينَ وَ يُحِقُّ اللَّهُ الْحَقَّ

بِكَلِماتِهِ وَ لَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُونَ‏ أَ أَنْتُمْ أَشَدُّ خَلْقاً أَمِ السَّماءُ بَناها رَفَعَ سَمْكَها فَسَوَّاها الْآيَاتِ‏ فَوَقَعَ الْحَقُّ

وَ بَطَلَ ما كانُوا يَعْمَلُونَ فَغُلِبُوا هُنالِكَ وَ انْقَلَبُوا صاغِرِينَ وَ أُلْقِيَ السَّحَرَةُ ساجِدِينَ قالُوا آمَنَّا بِرَبِّ الْعالَمِينَ

رَبِّ مُوسى‏ وَ هارُونَ

تمامی تعویذ ذکر شده برگرفته از آیات قرآن است

منبع : بحارالانوار ج 95 ص 127 - طب الائمه ص 115

جمعه 3 مرداد 1393  5:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای پیدا کردن گمشده

هر گاه کسی چیزی را گم کند این دعا را روز شنبه 120 مرتبه تکرار کند در خواب او را راهنمایی خواهند کرد

یا قَیُومُ فلا یَفُوتُ شَیْ ءٌ مِن عِلْمِهِ وَ لا یَوُودُهُ

منبع : دو هزار دستورالعمل مجرب ص 279

جمعه 3 مرداد 1393  5:48 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای مخفی شدن از چشم دشمنان

امام رضا علیه السلام فرمود هر کس این سه آیه را بخواند از چشم دشمنان خویش مخفی خواهد گشت و او را نخواهند دید . آن سه آیه این است :

سوره جاثیه آیه 23

أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَـٰهَهُ هَوَاهُ وَأَضَلَّهُ اللَّـهُ عَلَىٰ عِلْمٍ وَخَتَمَ عَلَىٰ سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَىٰ بَصَرِهِ غِشَاوَةً

فَمَن يَهْدِيهِ مِن بَعْدِ اللَّـهِ ۚ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ 

سوره نحل آیه 108

أُولَـٰئِكَ الَّذِينَ طَبَعَ اللَّـهُ عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ وَسَمْعِهِمْ وَأَبْصَارِهِمْ ۖ وَأُولَـٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ 

سوره کهف آیه 57

وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن ذُكِّرَ بِآيَاتِ رَبِّهِ فَأَعْرَضَ عَنْهَا وَنَسِيَ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ ۚ إِنَّا جَعَلْنَا عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَن يَفْقَهُوهُ وَفِي

آذَانِهِمْ وَقْرًا ۖ وَإِن تَدْعُهُمْ إِلَى الْهُدَىٰ فَلَن يَهْتَدُوا إِذًا أَبَدًا 

روای حدیث می گوید من این آیات را به فردی که اهل همدان بود آموختم و او مدت بیست سال در میان شهر دیلم ( که با او دشمنی داشتند ) زندگی کرد و هیچگاه معترض او نشدند . و نیز به افرادی که در کشتی از کوفه به بغداد می رفتند نیز آموختم . هفت کشتی حرکت کرد و تنها یک کشتی توانست به سلامت به بغدادرسیده و توقیف نشود افراد آن همان کسانی بودند که این آیات را خوانده بودند .

منبع : بحارالانوار ج 92 ص 283 و 284 با تلخیص در عبارات

جمعه 3 مرداد 1393  5:50 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ثواب ذکر لا اله الا الله در بازار

امام صادق علیه السلام فرمود : هر که داخل بازار شود و بگوید :

أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ‏ لَا شَرِيكَ‏ لَهُ‏ وَ أَنَّ مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ اللَّهُمَ‏ إِنِّي‏ أَعُوذُ بِكَ‏ مِنَ‏ الظُّلْمِ‏ وَ

الْمَأْثَمِ‏ وَ الْمَغْرَمِ‏

حق تعالی به عدد آنچه در آن بازار هست از سخن گو و غیر سخن گو ثواب برای او بنویسد .

منبع :حلیة المتقین ص 500

جمعه 3 مرداد 1393  5:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

سوره مبارکه دهر: هر کس این سوره را هر صبح پنج شنبه بخواند، خداوند او را حورالعین بهشت عنایت مى کند.
سوره مبارکه مرسلات : هر کس سوره مرسلات را با معرفت بخواند، میان او و پیغمبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) خدا، معارفه رخ دهد.
سوره مبارکه نباء: هر کس این سوره را قرائت کند، خداوند او را از شراب بهشتى سیراب گرداند و هر کس یک سال ، هر روز، این سوره را بخواند؛ به مکه مشرف مى گردد.
سوره مبارکه نازعات : هر کس این سوره را بخواند، جوان و شاداب از دنیا مى گذرد، جوان مبعوث مى گردد و جوان به بهشت مى رود.
سوره مبارکه عبس : هر کس این سوره را تلاوت کند، روز قیامت ، شاد و خندان باشد و زیر سایه عرش خدا قرار گیرد.

چهارشنبه 8 مرداد 1393  6:11 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

مصون موندن از خطرات و یافتن عزت بین مردم

از نبی مكرم اسلام صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده: هر كس سوره فتح را را بنویسد و هنگام خواب زیر سرش قرار دهد از شر دزدان در امان می ماند و اگر این سوره را در كاغذی بنویسد و با آب زمزم بشویند سپس بنوشند در نزد مردم جایگاهی پیدا می كند كه به سخنانش گوش می دهند و هر چیزی را كه می بیند و می شنود ضبط و حفظ می كند

منبع : تفسیرالبرهان، ج5، ص177

چهارشنبه 8 مرداد 1393  6:13 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

خلاصی از وسوسه های شیطانی

از پیامبر اكرم نقل شده است: اگر سوره دخان را بنویسد و به همراه داشته باشد از مكر و حیله های شیطان درامن است و اگر این نوشته را شب هنگام زیر سر خود بگذارد در خواب رویاهای شیرین و خوش می بیند و از اضطراب شبانه خلاص می شود...

منبع : درمان با قرآن، ص95

چهارشنبه 8 مرداد 1393  6:14 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ایجاد محبت و دوستی

هر كس سوره زمر  را بنویسد و به همراه خود داشته باشد یا آن را در رختخواب خود یا اتاق خواب خود قرار دهد هر گاه كسی بر او وارد شود یا از نزدش خارج شود او را ستوده و او را سپاس می گویدو این بر اثر مهربانی و لطف خداوند است. امام صادق علیه السلام نیز فرموده اند: هر كس سوره زمر را بنویسد و به بازویش ببندد یا در رختخوابش بگذارد هر كس كه با او ارتباطی دارد از او به نیكی یاد كرده و سپاسگزار او خواهد بودو هیچ كس با او دیدار نمی كند مگر اینكه او را دوستش دارد و هیچ كسی غیبت او را نخواهد كرد.

منبع : تفسیرالبرهان، ج4، ص691

چهارشنبه 8 مرداد 1393  6:16 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
kuoroshss
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3221

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت صادق علیه السلام فرمود: قبل از خروج از منزل برای کسب و کار، دو یا چهار رکعت نماز بخوان و بعد از نماز بگو:

تَوَجَّهتُ بِلا حَولٍ مِنِّی وَ لا قُوَّةٍ وَّ لکِن بِحَولِکَ وَ قُوَّتِکَ اَبرَءُ اِلیکَ مِنَ الحَولِ وَ القُوّةِ اِلّا بِکَ،

فَاَنتَ حَولِی وَ مِنکَ قُوَّتِی اَللّهُمَّ فَارزُقنِی مِن فَضلِکَ الوَاسِعِ رِزقاً کَثیراً طَیِّباً،

وَ اَنَا خَافِضٌ (خَائِضٌ) فِی عَافِیَتِکَ فَاِنَّهُ لا یَملِکُها اَحَدٌ غَیرُکَ.  الکافی، ج‏3، ص‏474.

چهارشنبه 8 مرداد 1393  6:56 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

سوره توحید:خواندن1000مرتبه در هر روز برای نورانیت ،روحانیت قلب،آسان شدن امور ورزق بسیار نافع است .و در روایت از پیامبر نقل شده  است کسیکه 1000بار بخواند خود را از خدا خریده  واز بندگان خاص الهی شود.بی عدد کسی بخواند ومداومت کند طِیُّ الارض به او داده شود.همیشه خواندنش یقین انسان را زیاد میکند . وجنابشان روزی 7000مرتبه وقتی در نجف بودند می خوانند نه دریک مجلس،بلکه در تمام روز حتی در راه رفتن

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

چهارشنبه 8 مرداد 1393  7:00 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

سوره یوسف:هر کس بیکار بماند و شغلی نداشته باشد ، بعد از استحمام وپوشیدن لباس پاکیزه ، وضو بگیرد ،رو به قبله  بنشیند و سوره (یوسف) علیه السلام را بنویسد و هنگام شب از خانه خارج گشته و انرا(سوره یوسف) در شکاف دیواری پنهان کند و موقع برگشتن پشت سر خودرا نگاه نکند ، چند روز بعد او را برای شغلی دعوت میکنند و مشغول به کار می گردد. البته فتوکپی اثر ندارد و باید حتما نوشته شود

تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

سوره ی قدر: یکی از سوره های عجیب قرآن است که در خواص و فواید قرائت آن روایاتی داریم. منجمله برای افزایش بصیرت و نور چشم، توصیه شده است که این سوره را در وقت خواب بیست و یک (۲۱) مرتبه بخوانید. این امر به گفته آیه الله نایینی ره  از مجربات است و خواص آن بیش از این گفته هاست.

تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

سوره انشراح :خواندن سوره انشراح ۲۱ مرتبه برای زیاد شدن نور چشم مفید است.

چهارشنبه 8 مرداد 1393  7:01 PM
تشکرات از این پست
fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1

سورۀ نباء:هرکه بمدت یکسال قمری هر روز سورۀنباء (عم یتسائلون ...)را بخواند بدون شک در سال دوم زیارت خانۀخدا نصیبش شود هر چند فقیر باشد

چهارشنبه 8 مرداد 1393  7:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها