0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نماز جهت اصلاح امور

در مدت هفت روز روزی دو رکعت نماز بخواند به نیت اصلاح امور . در دو رکعت اول و دوم دوازده مرتبه بسم الله

الرحمن الرحیم و یک مرتبه سوره ی حمد و یک مرتبه سوره نصر بخواند و در قنوت دوازده مرتبه  بگوید :

يَا كَثِيرَ الْخَيْرِ يَا دَائِمَ‏ الْمَعْرُوفِ‏ يَا قَدِيمَ‏ الْإِحْسَانِ‏ أَحْسِن إِلَيْنَا بِإِحْسَانِكَ‏ الْقَدِيمِ‏ بِرَحْمَتِكَ‏ يَا أَرْحَمَ‏ الرَّاحِمِينَ

و بعد از سلام نود مرتبه بگوید :

بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمَنِ‏ الرَّحِيمِ‏ إِنَّ الْفَضْلَ‏ بِيَدِ اللَّهِ‏ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشاءُ وَ اللَّهُ واسِعٌ عَلِيمٌ يَخْتَصُّ بِرَحْمَتِهِ مَنْ يَشاءُ

وَ اللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ‏ يَا عَزِيزُ أَعِزَّنِي‏ بِعِزَّتِكَ‏ يَا مُعِزُّ یا اللَّهُ‏

منبع : گلهای ارغوان ج 1 ص 119

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 16 خرداد 1393  4:54 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

فرستادن صلوات هنگام شنیدن نام رسول خدا و ثواب آن

رسول خدا صل الله علیه و اله و سلم به عباس بن عبد المطلب فرمودند :

وقتی که من متولد شدم خداوند هفت کوه در هفت آسمان قرار داد و پر از ملائکه نمود که عدد آن ها را

کسی غیر از خدا نمی داند و تا روز قیامت تسبیح خدا می کنند و خداوند ثواب آن ها را قرار میدهد برای

کسی که اسم من را بشنود و صلوات بفرستد

منبع :فوائد الصلوات ص ۱۸۷

رسول خدا صل الله علیه وآله و سلم فرمودند :

خداوند متعال دو فرشته بر من مامور نمود تا هر بنده مومنی چنانچه با شنیدن نام من بر من صلوات

فرستد آن دو ملک گویند ( غفر الله لک ) خداوند تو را بیامرزد . سپس خداوند و تمام فرشتگان آمین

گویند و اضافه نماید که نیست بنده ای که نام حبیب من نزد او برده شود و بر او صلوات نفرستد مگر آن

که دو ملک گویند : ( لا غفر الله لک ) خداوند تو را نیامرزد سپس خداوند و ملائکه گویند : آمین

منبع : شرح صلوات مقدم ص ۵۱

جمعه 16 خرداد 1393  4:56 PM
تشکرات از این پست
kuoroshss kousar
montazer2
montazer2
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 354

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

با تشکر از تمامی دوستان راسخونی مطالب کاربردی مفیدی بود استفاده کردیم

جمعه 16 خرداد 1393  5:21 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sogmad kousar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت دخول در بهشت

ابن عباس روایت می کند : حضرت محمد صل الله علیه و آله فرمودند : هر کس با ایمان آیه شهد الله را منظور

آیه 18 سوره آل عمران :

شَهِدَ اللّهُ أَنَّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ وَالْمَلاَئِكَةُ وَأُوْلُواْ الْعِلْمِ قَآئِمًَا بِالْقِسْطِ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ

بخواند و بعد از آن بگوید :

وَ أَنَا أَشْهَدُ بِمَا شَهِدَ اللَّهُ‏ بِهِ‏ وَ أَسْتَوْدِعُ‏ اللَّهَ هَذِهِ الْآيَةَ وَ هِيَ لِي عِنْدَ اللَّهِ وَدِيعَةٌ

پس از آن بگوید :

آیه 19 سوره آل عمران :

إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَمَن

يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ

روز قیامت حق سبحانه و تبارک و تعالی می فرماید : این بنده را نزد من عهدی است و من به عهد خود

وفا می کنم . بنده مرا به بهشت برید .

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 36

دوشنبه 26 خرداد 1393  7:34 PM
تشکرات از این پست
kousar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

خواص هفت آیه پر فضیلت

علی (ع) گفت: رسول اکرم (ص) روزی فرمود: یا علی خواهی تو را چیزی آموزم که اگر خلق هفت آسمان و زمین جمع گردند نتوانند به تو بدی و آسیبی رسانند و هیچ کس بر تو ظفر نیابد. گفتم: بلی. فرمود:

هفت آیه در قرآن است آن را این گونه بر خود بخواند و بدم. اول: از پیش رو، دوم: پشت سر، سوم: بالای سر، چهارم: به سوی پایین، پنجم: بر طرف راست، ششم: بر طرف چپ و هفتم بر تمام اعضاء.

یا علی! هر کس این هفت آیه را بخواند یا با خود دارد حق سبحانه و تعالی هفتاد هزار بدی را از نامه عمل او دور کند و هفتاد هزار حور نامه عمل او نویسد و هفتادهزار قصر در بهشت برایش بنا کند و هفتاد هزار حور و قصور و غلمان  به او کرامت فرماید و هفتاد هزار حله از حریر و دیبای بهشتی به او بپوشاند چنان که صفت آنها را حق داند و دیگری نداند. یا علی! هر کس این هفت آیه را بخواند و به خود بدمد اگر نزد امراء و حکام رود البته عزیز و مکرم باشد اگر چه بر او خشم گرفته باشند، نرم گرداند. (و آن هفت آیه این است):

قُل لَنْ یُصیبَنا اِلاّ ما کَتَبَ اللهُ لَنا هُوَ مَوْلنا وَ عَلَی اللهِ فَلْیَتَوَّکَّلِ الْمُؤمِنُونَ.

(سوره توبه(۹)، آیه۵۱)

بگو هرگز نرسد ما را مگر آنچه را نوشت خدا بر ما، اوست صاحب اختیار ما و بر خدا توکل کنند گروندگان.

وَ اِنْ یَمْسَسْکَ اللهُ بِضُرًّ فَلا کاشِفَ لَهُ اِلاّ هُوَ وَ اِنْ یَمْسَسْکَ بِخَیْرٍ فَهُوَ عَلی کُلَّ شَیءٍ قَدیرٌ. (سوره انعام(۶)، آیه ۱۷)

و اگر برساند تو را خدای سختی پس نیست بازدارنده مر آن را مگر او و اگر برساند به تو نیکویی پس او بر هر چیزی تواناست.

وَ ما مِنْ دابَّهٍ فی الْأرْضِ اِلاّ عَلَی اللهِ ر‍ِزْقُها وَ یَعْلَمُ مُسْتَقَرَّها وَ مُسْتَوْدَعَها کُلُّ فی کِتابٍ مُبینٍ. (سوره هود (۱۱) آیه ۶)

و نیست هیچ جنبنده‌ای در زمین مگر بر خداست روزی او و می‌داند قرارگاهش و آرامگاهش را به جملگی در کتابی روشن است.

اَنّی تَوَکَّلْتُ عَلَی  اللهِ رَبّی وَ رَبَّکُمْ ما مِنْ دابَّهٍ اِلاّ هُوَ اخِذٌ بِناصِیَتِها اِنَّ رَبّی عَلی صِراطٍ مُسْتَقیمٍ. (سوره هود (۱۱) آیه ۵۶)

همانا من توکل کردم بر خدای پروردگارم و پروردگار شما نیست هیچ جنبنده‌ای مگر که اوست گیرنده موی پیشانیش را همانا پروردگار من به راه راست است.

وَ کَاَیَّنْ مِنْ دابَّهٍ لا تَحْمِلُ رِزْقَها اللهُ یَرْزُقُها وَ اِیّاکُمْ وَ هُوَ السَّمیعُ الْعَلیمُ (سوره عنکبوت (۲۹) آیه۶۰)

و چه بسیار جنبنده ه برنمی‌دارد روزی خود را، خدا روزی می‌دهد او را و شما را و او شنوای داناست.

ما یَفْتَحِ اللهُ لِلنّاسِ مِنْ رَحْمَهٍ فَلا مُمْسِکَ لَها وَ ما یُمْسِکْ فَلا مُرْسِلَ لَهُ مِنْ بَعْدِهِ وَ هُوَ الْعَزیزُ الْحَکیمُ. (سوره فاطر (۳۵) آیه۲)

آنچه گشاده گرداند خدا برای مردمان از رحمت، پس نیست بازگیرنده مر آنرا و ‌آنچه را بازگیرد پس نیست فرستنده مر او را بعد از گرفتن او و اوست غالب درست کردار.

وَ لَئِنْ سَاَلْتَهُمْ مَنْ خَلَقَ السَّمواتِ وَ الْأرْضَ لَیَقُولُنَّ اللهُ قُلْ اَفَرَاَیْتُمْ ما تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللهِ اِنْ اَرادِنیَ اللهُ بِضُّرً هَلْ هُنَّ کاشِفاتُ ضٌرِّهِ اَوْ اَرادَنی بِرَحْمَهٍ هَلْ هُنَّ مُمْسِکاتُ رَحْمَتِهِ قُلْ حَسْبِیَ اللهُ عَلَیهِ یَتَوَکَلُّ الْمُتَوَکَلُّونَ (سوره زمر (۳۹) آیه ۳۸)

و اگر بپرسی از ایشان کی آفرید آسمان‌ها و زمین را هر آینه خواهند گفت البته خداست. بگو خبر دهید که آنچه را می‌خوانید از غیر خدا اگر خواست به من خدای ضرری را آیا ایشانند دفع کننده ضررش یا اگر خواست به من رحمت و احسانی آیا ایشانند بازدارندگان رحمتش. بگو که بس است مر خدا بر او توکل می‌کنند توکل کنندگان.

منبع : گنج های معنوی ص  204  الی 206

دوشنبه 26 خرداد 1393  7:39 PM
تشکرات از این پست
kousar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جهت عدم خستگی

هر کس با ایمان این آیات را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بنویسد و با خود دارد از راه رفتن هرگز مانده

و خسته نشود و قطع بیابان های دور و دراز بر او آسان گردد .

آیات 26 الی 28 سوره نساء :

يُرِيدُ اللّهُ لِيُبَيِّنَ لَكُمْ وَيَهْدِيَكُمْ سُنَنَ الَّذِينَ مِن قَبْلِكُمْ وَيَتُوبَ عَلَيْكُمْ وَاللّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ

وَاللّهُ يُرِيدُ أَن يَتُوبَ عَلَيْكُمْ وَيُرِيدُ الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الشَّهَوَاتِ أَن تَمِيلُواْ مَيْلًا عَظِيمًا

يُرِيدُ اللّهُ أَن يُخَفِّفَ عَنكُمْ وَخُلِقَ الإِنسَانُ ضَعِيفًا

منبع : خواص آیات قرآن کریم ص 45 و 46

دوشنبه 26 خرداد 1393  7:44 PM
تشکرات از این پست
kousar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

چند خاصیت از آیة الکرسی

۱- رسول گرامی خدا صل الله علیه و آله به حضرت علی علیه السلام فرمودند : ای علی چنانچه برای

انجام کار ( و یا اجرای برنامه ای ) از منزل خارج شدی آیة الکرسی را بخوان که انشاء الله به خواسته ات

خواهی رسید

منبع : بحارالانوار ج ۹۵ ص ۱۵۹

۲-امیرمومنان علی علیه السلام فرموده است : هر کس پس از هر نماز واجب آیة الکرسی را بخواند

سبب قبولی نمازش می گردد و در امان و پناه خداوندم متعال خواهد گرفت

منبع : بحارالانوار ج ۸۶ ص ۳۴

۳-حضرت علی علیه السلام می فرماید که حضرت رسول اکرم صل الله علیه و آله فرمود : هر کس

آیة الکرسی را صد بار بخواند مانند کسی باشد که در طول عمرش خداوند را عبادت کرده باشد

مبنع : عیون اخبار الرضا ج ۱ ص ۷۱

۴-حضرت رسوال صل الله علیه و آله فرمود : آیة الکرسی را در هیچ خانه ای نخواند مگر اینکه شیطان تا

سی روز از آن خانه دور می شود . بعد از آن به حضرت امیرالمومنین علیه السلام خطاب کرد و فرمود :ای

علی این آیه عظیم را به فرزندان خود تعلیم ده آن را به اهل و همسایه های خود بیاموز که حق تعالی

هیچ آیه ای بزرگوارتر از این آیه نفرستاده است

منبع : مستدرک الوسائل ج ۴ ص ۳۳۵

۵-حضرت علی علیه السلام فرمودند : هنگامی که یکی از شما از منزل خارج می شوید آیاتی از

آل عمران و آیة الکرسی و سوره قدر و سوره حمد را بخواند زیرا که در آن برآورده شدن حاجت های دنیا

و آخرت می باشد

منبع : الخصال ص ۶۲۳

۶- هر کس آیة الکرسی را در حین خواب بخواند خداوند همسایگان و خانه های اطراف او را در امنیت

خویش قرار می دهد

منبع : بحارالانوار ج ۸۹ ص ۲۶۹

۷-امام محمد باقر علیه السلام فرمودند : هر کس آیة الکرسی را قرائت کند در حالیکه در سجده باشد

هیچ موقع وارد جهنم نمی شود

منبع : جامع الاخبار ص ۵۳

دوشنبه 26 خرداد 1393  7:45 PM
تشکرات از این پست
kousar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

حاجت و گرفتاری

اگر کسی را حاجتی به درگاه خداوند باشد و مطلبی را از خداوند بخواهد از حیث ثروت و عزت و علم و عمل

و ... یا آن که به بلایی گرفتار باشد از قبیل فقر و بدبختی و هلاکت و پریشانی و ناخوشی جسمانی یا 

ناراحتی روحی باید سه شب جمعه در ثلث آخر شب ( تقریبا ساعتی قبل از اذان صبح ) بیدار شود و وضوی 

کاملی بگیرد به نیت قربت و سپس دو رکعت نماز حاجت بخواند به حمد و هر سوره ای که خواست و بعد از

آن صد مرتبه صلوات بفرستد و 1001 مرتبه بگوید :

بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

و بعد دوباره صد مرتبه صلوات بفرستد و مطلب خود را از خداوند بخواهد که ان شاء الله برآورده است و

اگر دفعه ی اول برآورده نشد شب جمعه ی دوم یا سوم که تخلف ندارد .

منبع : اللئالی المخزونة ص 53

پنج شنبه 5 تیر 1393  2:05 PM
تشکرات از این پست
kousar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

ختم صلواتی برای رفع گرفتاری

شب جمعه غسل نماید و شب های بعد غسل ضرورت ندارد . پس در همان شب اول که همان شب

جمعه است هزار بار بگوید : اللهم صل علی محمد و آل محمد و در شب های بعد هم هزار بار بگوید :

شب شنبه : اللهم صل علی امیر المومنین

شب یکشنبه : اللهم صل علی فاطمة

شب دوشنبه : اللهم صل علی الحسن

شب سه شنبه : اللهم صل علی الحسین

شب چهارشنبه : اللهم صل علی علی بن الحسین

شب پنج شنبه : اللهم صل علی محمد بن علی

شب جمعه ی دوم : اللهم صل علی جعفر بن محمد

شب شنبه دوم : اللهم صل علی موسی بن جعفر

شب یک شنبه دوم : اللهم صل علی علی بن موسی

شب دوشنبه دوم : اللهم صل علی محمد بن علی

شب سه شنبه دوم : اللهم صل علی علی بن محمد

شب چهارشنبه دوم : اللهم صل علی الحسن بن علی

شب پنج شنبه دوم : اللهم صل علی الحجة الحسن

شب جمعه ی سوم : اللهم صل علی العباس الشهید

یعنی دو هفته طول می کشد

منبع : اللئالی المخزونة ص 59

پنج شنبه 5 تیر 1393  2:06 PM
تشکرات از این پست
kousar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای کسی که مظلوم واقع شده

در بعضی از کتب از حضرت علی علیه السلام نقل است که هر کسی را که مظلوم واقع شده یا به دنبال امر

مهمی می باشد به مکان خلوتی رفته و در سجده اش بگوید :

إِلَهِي‏ أَنْتَ‏ الَّذِي‏ قُلْتَ‏ قُلِ ادْعُواْ الَّذِينَ زَعَمْتُم مِّن دُونِهِ فَلاَ يَمْلِكُونَ كَشْفَ الضُّرِّ عَنكُمْ وَلاَ تَحْوِيلًا

فَيَا مَنْ‏ يَمْلِكُ‏ كَشْفَ الضُّرِّ عَنَّا وَ تَحْوِيلَهِ‏ اِكْشِفْ‏ مَا بِي‏

هر گاه این عمل را انجام دهد خداوند متعال مشکل او را بر طرف خواهد کرد . این دعا به تجربه رسیده است

منبع : کلم الطیب ص 33 و 34

پنج شنبه 5 تیر 1393  2:07 PM
تشکرات از این پست
kousar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای ادای حاجت

اگر کسی را مهمی پیش آید که در آن عاجز و معطل بماند و علاج آن را نداند وضو گرفته و به نیت آن مهم

آیة الکرسی را بخواند و بین دو عین  یشفع عنده حاجت خود را طلب کند . مهم او برآورده خواهد شد . این

عمل به تجربه ثابت شده است

منبع : سر المستتر ص 40

پنج شنبه 5 تیر 1393  2:08 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای اداء قرض

برای اداء قرض 10 روز و هر روز 100 مرتبه بگوید :

يَا خَفِيَ‏ الْأَلْطَافِ‏ نَجِّنَا مِمَّا نَخَافُ‏ يَا لَطِيفُ‏ُ أَدْرِكْنِي‏ بِلُطْفِكَ‏ الْخَفِيِ‏

مجرب است

منبع : ادعیه ختومات دستورات ص 65

پنج شنبه 5 تیر 1393  2:08 PM
تشکرات از این پست
kousar
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

سوره مبارکه معارج : هر کس سوره معارج را تلاوت کند، در قیامت از گناه او پرسش نمى شود و با پیغمبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) به بهشت مى رود ان شاء اللّه .
 سوره مبارکه نوح : هر کس این سوره را با ایمان به خدا بخواند، خداوند او را با ابرار محشور فرماید.
 سوره مبارکه جن : هر کس سوره جن را بخواند، خداوند او را از شر جن و سحر و کید آنها مصون دارد و با پیغمبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) محشور مى فرماید.
 سوره مبارکه مزمل : هر کس این سوره را در نماز عشاء تلاوت کند، خداوند او را سعادت دنیا و آخرت عنایت کند.
 سوره مبارکه مدثر: هر کس سوره مدثر را بخواند، در دنیا شقى نگردد و خداوند او را با پیغمبر (صلى الله علیه و آله و سلم ) محشور فرماید.
 سوره مبارکه قیامه : هر کس این سوره را قرائت کند، از صراط و میزان ، با موفقیت بگذرد و در قبر نیز بهترین صورت پیدا کند

دوشنبه 23 تیر 1393  2:59 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

قضای حاجت

صاحب کتاب گوهر شب چراغ مرحوم نائینی به نقل از استادش آورده است که هزار بار گفتن :

حَسْبِيَ‏ اللَّهُ‏ وَ نِعْمَ‏ الْوَكِيلُ‏ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ لا إِلهَ‏ إِلَّا أَنْتَ‏ سُبْحانَكَ‏ إِنِّي‏ كُنْتُ‏ مِنَ

الظَّالِمِينَ‏

جهت قضای حاجات بسیار مجرب است و هیچ شکی در آن نیست .

منبع : رهنمای گرفتاران ص 256

دوشنبه 23 تیر 1393  3:01 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

روا شدن مطلب

از مرحوم شیخ بهایی منقول است که هر که در روز چهارشنبه این ختم را شروع کند تا ده روز که آخر آن

جمعه باشد و هر روز یکصد مرتبه این دعا را با حضور قلب و طهارت جامه و بدن بخواند مطلب او روا شود

بسم الله الرحمن الرحیم يَا مُفَتِّحَ‏ الْأَبْوَابِ‏ يَا مُقَلِّبَ‏ الْقُلُوبِ‏ وَ الْأَبْصَارِ َّ يَا دَلِيلَ‏ الْمُتَحَيِّرِينَ‏ و يَا غِيَاثَ‏

الْمُسْتَغِيثِينَ‏ تَوَكَّلْتُ‏ عَلَيْكَ‏ يَا رَبِ‏ وَ اقْضِ‏ حَاجَتِي وَ اکفِ مُهّمی وَ لَا حَوْلَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِيِ‏ الْعَظِيمِ‏

وَ صَلَّى‏ اللَّهُ‏ عَلَى‏ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ‏ الطَّاهِرِينَ‏

منبع : رهنمای گرفتاران ص 258

دوشنبه 23 تیر 1393  3:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها