0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار

دور شدن هفتاد بلا

راوى مى‌گوید شنیدم كه امام صادق(علیه‌السلام) فرمودند: كسى كه بگوید "لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از او دور مى‌گرداند كه كمترین آنها خفه شدن است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 18 اسفند 1392  4:50 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

گنجى از بهشت

رسول خدا(صلی الله علیه و آله) فرمود: بسیار «لا حول و لا قوة الا بالله» بگویید كه آن از گنج‌هاى بهشت است.

یک شنبه 18 اسفند 1392  4:51 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

تاخیر زمان مرگ

امام صادق(علیه‌السلام) فرمودند: آن كس كه هزار بار بگوید «لا حول ولا قوة الا بالله» خداى تعالى زیارت كعبه را روزى‌اش خواهد نمود و اگر مرگش نزدیك باشد، خدا آن را به تاخیر خواهد انداخت تا حج را روزى‌اش سازد.

یک شنبه 18 اسفند 1392  4:51 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

شراکت شیطان 

امام صادق علیه‏السلام: إذا تَوَضَّأَ أحَدُکُم و لَم یُسَمَّ کانَ لِلشَّیطانِ فى وُضوئِهِ شِرکٌ و إن أکَلَ أو شَرِبَ أو لَبِسَ و کُلُّ شَى‏ءٍ صَنَعَهُ یَنبَغى أن یُسَمِّى عَلَیهِ فَإن لَم یَفعَل کانَ لِلشَّیطانِ فیهِ شِرکٌ؛ 

هرگاه یکى از شما وضو بگیرد و بسم اللّه‏ الرحمن الرحیم نگوید، شیطان در آن شریک است و اگر غذا بخورد و آب بنوشد یا لباس بپوشد و هر کارى که باید نام خدا را بر آن جارى سازد، انجام دهد و چنین نکند، شیطان در آن شریک است. (محاسن، ج 2، ص 433)

پنج شنبه 22 اسفند 1392  12:22 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

کلید درهای طاعت 

امام صادق علیه‏السلام: اِغْلِقُوا أَبوابَ الْمَعصیَةِ بِالإْسْتِعاذَةِ وَ افْتَحُوا أبوابَ الطّاعَةِ بِالتَّسمیَةِ؛ 

درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببندید و درهاى طاعت را با بسم اللّه‏ گفتن بگشایید. (الدعوات، ص 52)

پنج شنبه 22 اسفند 1392  12:26 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

جایگاه بسم الله 

امام رضا علیه‏السلام: إنَّ بِسمِ اللّه‏ِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ أقرَبُ إلَى اسْمِ اللّه‏ِ الأْعظَمِ مِن سَوادِ الْعَینِ إلى بَیاضِها؛ 

بسم اللّه‏ الرحمن الرحیم، به اسم اعظم نزدیک‏تر است از سیاهى چشم به سفیدى‏اش. (عیون أخبار الرضا، ج 1)

پنج شنبه 22 اسفند 1392  12:27 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

براى دردها

در ذكر چند دعائى براى علّتها و مرضها.

اوّل از حضرت صادق عليه السلام منقول است كه مى گوئى از براى دردها:

بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ كَمْ مِنْ نِعْمَةٍ لِلَّهِ فى عِرْقٍ ساكِنٍ وَ غَيْرِ ساكِنٍ عَلى

بنام خدا و به يارى خدا چه بسيار نعمت خدا كه وجود دارد در رگى ساكن و غير ساكن بر

عَبْدٍ شاكِرٍ وَ غَيْرِ شاكِرٍ 

بنده سپاسگزار و غير سپاسگزار

و مى گيرى ريش خود را بدست راست خود بعد از نماز فريضه و مى گوئى سه مرتبه :

اَللّهُمَّ فَرِّجْ عَنّى كُرْبَتى وَ عَجِّلْ عافِيَتى وَاكْشِفْ ضُرّى

خدايا بگشا از من گرفتاريم را و بشتاب در تندرستيم و برطرف كن سختيم را

و حريص باش كه اين عمل با اشك و گريه باشد

دوّم از حضرت صادق عليه السلام منقول است كه بگذار دست بر موضع درد و بگو:

بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ

بنام خدا و بيارى خدا محمّد رسول خدا است كه درود خدا بر او و

آلِهِ وَ لاحَوْلَ وَ لاقُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ اَللّهُمَّ امْسَحْ عَنّى ما اَجِدُ 

آلش باد و جنبش و نيرويى نيست جز به خدا خدايا پاك كن از من آنچه را درك مى كنم

و مسح مى كنى بدست راست موضع درد را سه مرتبه

براى مريضى

سوّم از حضرت امام محمّد باقر عليه السلام مرويست كه اميرالمؤ منين عليه السلام مريض شد رسول خدا صلى الله عليه و آله به ديدن او رفت و فرمود به او كه بگو:

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ تَعْجيلَ عافِيَتِكَ وَصَبْراً عَلى بَلِيَّتِكَ وَ خُرُوجاً اِلى رَحْمَتِكَ

خدايا از تو خواهم شتاب در عافيتت و شكيبايى بر بلايت و درآمدن بسوى رحمتت را

براى درد

چهارم از حضرت صادق عليه السلام مروى است كه فرمود مى گذارى دست خود را بر موضع درد و مى گوئى سه مرتبه :

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِحَقِّ الْقُرْآنِ الْعَظيمِ الَّذى نَزَلَ بِهِ الرُّوحُ

خدايا از تو خواهم به حق قرآن عظيمى كه فرود آورد آن را روح

الاَْمينُ وَ هُوَ عِنْدَكَ فى اُمِّ الْكِتابِ عَلِىُّ حَكيمٌ اَنْ تَشْفِيَنى بِشِفائِكَ وَ

الا مين و آن در نزد تو در دفتر اصلى والا و فرزانه است كه درمانم كنى به درمان خود و

تُداوِيَنى بِدَوائِكَ وَتُعافِيَنى مِنْ بَلائِكَ 

مداوايم كنى به داروى خويش و عافيتم دهى از بلاى خود

و صلوات مى فرستى بر محمّد و آل محمّدعليهم السلام

براى درد زانو

پنجم از ابوحمزه روايت است كه مرا عارض شد دردى در زانويم پس شكايت كردم آن را به حضرت امام محمّد باقر عليه السلام فرمود هرگاه نماز گذاردى پس بگو:

يا اَجْوَدَ مَنْ اَعْطى وَ يا خَيْرَ مَنْ سُئِلَ وَ يا اَرْحَمَ مِنْ اسْتُرْحِمَ اِرْحَمْ ضَعْفى وَ

اى بهترين كسى كه عطا كند و اى بهترين درخواست شدگان و اى مهربانترين رحم خواستگان رحم كن بر ناتوانى و

قِلَّةَ حيلَتى وَاَعْفِنى مِنْ وَجَعى 

بيچارگيم و عافيتم ده از اين دردم 

گفت خواندم آن را و عافيت يافتم 

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 27 اسفند 1392  11:03 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3

بجهت وحشت

آنچه ذكر مى شود در اينجا پنج چيز است.

اوّل روايت شده كه شخصى خدمت حضرت صادق عليه السلام شكايت از وحشت كرد حضرت فرمود آيا خبر ندهم شما را به چيزى كه اگر بگوئيد آن را وحشت نخواهيد كرد در شب و نه در روز

بِسْمِ اللَّهِ

بنام خدا

وَ بِاللَّهِ وَ تَوَكَّلْتُ عَلَى اللَّهِ اِنَّهُ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللَّهَ

و به يارى خدا و توكل كردم بر خدا كه براستى هركه توكل كند بر خدا او برايش بس است براستى خدا

بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْئٍ قَدْراً اَللّهُمَّ اجْعَلْنى فى كَنَفِكَ وَ فى

برساند فرمانش را و قرار داده خدا براى هر چيز اندازه اى خدايا قرار ده مرا در كنف خود و در

جِوارِكَ وَاجْعَلْنى فى اَمانِكَ وَ فى مَنْعِكَ 

جوار خود و قرارم ده در امان و حفظ خودت

روايت شده كه مردى سى سال اين را مى خواند شبى آن را ترك كرد عقرب او را در آن شب گزيد

بجهت تنها بودن در خانه در شب

دوّم روايت شده كسى كه شب به روز آورد در خانه يا اطاقى تنها بخواند آية الكرسى را و بگويد:

اَللّهُمَّ انِسْ وَحْشَتى وَ آمِنْ رَوْعَتى وَ اَعِنّى عَلى وَحْدَتى

خدايا آرامش ده وحشتم را و ايمنى بخش به ترسم و كمكم ده بر تنهاييم

تعويذ حصرت رسول صلى الله عليه و آله به حسنين عليهما السلام

سوّم روايت است كه حضرت رسول صلى الله عليه و آله تعويذ فرمود حسن و حسين عليهماالسلام را به اين كلمات :

اُعيذُ كُما بِكَلِماتِ

پناه دهم شما را به كلمات

اللَّهِ التآمَّةِ وَاَسْمآئِهِ الْحُسْنى كُلِّها عآمَّةً مِنْ شَرِّ السّآمَّةِ وَالْهامَّةِ وَ مِنْ شَرِّ

تامه خدا و نامهاى نيكويش به تمامى آنها عموما از شرّ هر گزنده و خزنده از شرّ

كُلِّ عَيْنٍ لامَّةٍ وَ مِنْ شَرِّ حاسِدٍ اِذا حَسَدَ 

هر چشم بد و از شر حسود وقتى حسودى كند

پس فرمود همچنين تعويذ مى كرد حضرت ابراهيم عليه السلام ، اسماعيل و اسحاق را

عوذات كيك

چهارم روايت شده كه در بعضى غزوات اصحاب حضرت رسول صلى الله عليه و آله خدمت آن حضرت شكايت كردند از اذيّت كيكها فرمود در وقتى كه به خوابگاه خود روند بگويند:

اَيُّهَا الاَْسْوَدُ الْوَثّابُ الَّذى لايُبالى غَلَقاً وَلاباباً عَزَمْتُ عَلَيْكَ بِاُمِّ

اى سياه جهنده اى كه باكى ندارد از هيچ در بند و نه از هيچ درى سوگند دهم تو را به

الْكِتابِ اَنْ لاتُؤْذِيَنى وَ اَصْحابى اِلى اَنْ يَذْهَبَ اللَّيْلُ وَ يَجيئَ الصُّبْحُ بِما

دفتر اصلى كه آزار نكنى مرا و همراهان مرا تا بگذرد شب و بياورد بامداد آنچه را

جآءَ

دارد

عوذه درندگان

پنجم روايت شده از حضرت اميرالمؤ منين عليه السلام كه فرمود چون ديدى سَبُعْ را يعنى جانور درنده را مانند شير و پلنگ و گرگ و امثال آنها بگو:

اَعُوذُ بِرَبِّ دانِيالَ وَالْجُبِّ مِنْ

پناه برم به پروردگار دانيال و چاه از

كُلِّ اَسَدٍ مُسْتَاْسَدٍ

هر شير درنده

و از حضرت صادق عليه السلام مرويست كه چون جانورى درنده ديدى بخوان در صورت او آية الكرسى و بگو مَرْ او را:

عَزَمْتُ عَلَيْكَ بِعَزيمَةِ اللَّهِ وَعَزيمَةِ

تو را سوگند دهم به تصميم خدا و تصميم

مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ عَزيمَةِ سُلَيْمانَ بْنِ داوُدَ وَ عَزيمَةِ

محمّد صلى الله عليه و آله و تصميم سليمان بن داود و تصميم

اَميرِالْمُؤْمِنينَ عَلِىِّ بْنِ اَبى طالِبٍ عَلَيْه السَّلام وَالاَْئِمَّةِ الطّاهِرينَ عَلَيْهِمُ

امير مؤ منان على بن ابيطالب عليه السلام و امامان پاك عليهم

السَّلامُ مِنْ بَعْدِهِ

السلام پس از او

پس بدرستى كه منصرف خواهد شد از تو انشاءالله تعالى .

هنگام وقوع ورطه يا بليّه

ششم روايت شده كه حضرت رسول صلى الله عليه و آله به اميرالمؤ منين عليه السلام فرمود يا على هرگاه واقع شدى در ورطه اى يا بليّه اى بگو:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ وَلا حَوْلَ وَلاقُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِّىِ الْعَظيمِ

بنام خداى بخشاينده مهربان جنبش و نيرويى نيست جز به خداى والاى بزرگ

پس بدرستى كه خداوند عزّوجل برطرف مى كند از تو آنچه بخواهد از انواع بَلا.

امیرمومنان علیه السلام

❗️آنگاه دعا مى كنيد

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 27 اسفند 1392  11:09 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3

ادعيه آلام و اسقام

سيّد بن طاوس در مُهَج الدّعوات نقل كرده از سعيد بن ابى الفَتح قمّى كه در واسط ساكن بود گفت مرا مرضى عظيم بود كه طبيبان از علاج آن عاجز بودند و پدرم مرا به دارالشّفا برد و طبيبان و ساعور كه مقدّم ترسايان باشد در طبّ جمع كرد براى معالجه من پس ايشان فكر كردند و گفتند كه اين مرض را غير از خدا كسى نمى تواند علاج كند از اين سخن شكسته دل و غمناك شدم و كتابى از كتابهاى پدرم برداشتم كه چيزى از آن مطالعه نمايم در پشت آن كتاب ديدم نوشته كه از حضرت امام جعفر صادق عليه السلام مرويست كه پيغمبر صلى الله عليه و آله فرمود كه هر كه را مرضى باشد بعد از نماز صبح چهل بار بگويد:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ اَلْحَمُدلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ

بنام خداى بخشاينده مهربان ستايش خاص خدا پروردگار جهانيان است بس است ما را خدا و نيكو وكيلى است

تَبارَكَ اللَّهُ اَحْسَنُ الْخالِقينَ وَلا حَوْلَ وَلاقُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظيمِ

منزه و بزرگ است خدا بهترين آفريدگان و جنبش و نيرويى نيست جز به خداى والاى بزرگ

و دست بر آنجا كه علّت باشد بمالد از آن صحّت يابد و حضرت عزّت او را شفا بخشد پس من صبر كردم چون صبح شد فريضه را بجاآوردم و چهل نوبت اين دعا را خواندم و دست بر آن محل مى ماليدم پس خداى تعالى آن مرض را از من دفع نمود و من نشسته بودم و مى ترسيدم كه مبادا برگردد تا سه روز بدين حال بودم باز نگرديد بعد از آن پدرم را خبر دادم به اين قصّه پس شكر خدا را بجا آورد و براى بعضى از اطبّاء كه ذمّى بود آن را نقل كرد پس آن طبيب نزد من آمد و مرض را ديد كه برطرف شده در همانحال مسلمان شد و كلمه شهادت گفت و اسلامش نيكو گرديد.

شيخ كفعمى در مصباح فرموده كه هرگاه در تو علّتى باشد دست بمال به موضع سجده خود و بمال آن را بر موضع علّت هفت مرتبه در عقب هر نماز فريضه و بگو:

يا مَنْ كَبَسَ الاَْرْضَ عَلَى الْمآءِ وَ سَدَّ الْهَوآءَ بِالسَّمآءِ وَاخْتارَ لِنَفْسِهِ اَحْسَنَ

اى كه فرو برد زمين را بر آب و بر بست هوا را به آسمان و انتخاب كرد براى خود بهترين

الاَْسْمآءِ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَافْعَلْ بى كَذا وَ كَذا وَ ارْزُقْنى وَ

نامها را درود فرست بر محمد و آل محمد و درباره من چنين و چنان كن و روزيم ده و

عافِنى مِنْ كَذا وَ كَذا

سالمم بدار از چنين و چنان

ادعيه عافيت

كفعمى از متهجّد نقل كرده كه هر كسى كه طلب عافيت بكند از دردى كه با اوست پس بگويد در سجده دوّم از دو ركعت اوّل نماز شب

يا عَلِىُّ يا

اى والا اى

عَظيمُ يا رَحْمنُ يا رَحيمُ يا سَميعَ الدَّعَواتِ يا مُعْطِىَ الْخَيْراتِ صَلِّ عَلى

بزرگ اى بخشاينده اى مهربان اى شنواى دعاها اى عطاكننده نيكى ها درود فرست بر

مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَاَعْطِنى مِنْ خَيْرِ الدُّنْيا وَالاْخِرَةِ ما اَنْتَ اَهْلُهُ وَاصْرِفْ عَنّى مِنْ

محمد و آلش و عطا كن به من از خير دنيا و آخرت آنچه را تو شايسته آنى و برگردان از من از

شَرِّ الدُّنْيا وَالاْخِرَة ما اَنْتَ اَهْلُهُ وَ اَذْهِبْ عَنّى هذَا الْوَجَعَ 

شر دنيا و آخرت آ نچه را تو شايسته آنى و برطرف كن از من اين درد را

و نام برد آن درد را

فَاِنَّهُ قَدْ غاظَنى وَ اَحْزَنَنى

زيرا كه اين درد مرا خشمناك و اندوهگين ساخته

و الحاح كند در دعا كه عافيت به تعجيل به او مى رسد انشاءاللَّه تعالى .

و از عدة الدّاعى از حضرت صادق عليه السلام نقل كرده كه بگو در نزد علّت در حالى كه خود را ظاهر كنى در زير آسمان و دستها را بلند كنى

اَللّهُمَّ اِنَّكَ عَيَّرْتَ اَقْواماً فى كِتابِكَ

خدايا تو سرزنش كردى مردمى را در كتاب خود

فَقُلْتَ قُلِ ادْعُوا الَّذينَ زَعَمْتُمْ مِنْ دُونِهِ فَلا يَمْلِكُونَ كَشْفَ الضُّرِّ عَنْكُمْ وَلا

و فرمودى ((بگو بخوانيد آن كسانى را كه به جزخدا پنداشتيد كه نتوانند بردارند زيان و محنت را از شما و نه

تَحْويلاً فَيا مَنْ لا يَمْلِكُ كَشْفَ ضُرّى وَ لا تَحْويلَهُ عَنّى اَحَدٌ غَيْرُهُ صَلِّ عَلى

آنرا بگردانند)) پس اى خدايى كه جز تو نتواند بردارد محنتم را و نه بگرداندش آنرا از من هيچكس درود فرست بر

مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَاكْشِفْ ضُرّى وَحَوِّلْهُ اِلى مَنْ يَدْعُو مَعَكَ اِلهاً آخَرَ فَاِنّى اَشْهَدُ

محمد و آلش و برطرف كن محنتم را و بگردانش به نزد كسى كه بخواند با تو معبود ديگرى را چون من گواهى دهم كه

اَنْ لا اِلهَ غَيْرُكَ

معبودى جز تو نيست

و روايت شده كه هر مؤ منى كه هر بيمارى و علّتى پيدا كند دست بمالد به موضع درد و بگويد با خلوص نيّت :

وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفآءٌ وَ رَحْمَةٌ

و نازل كنيم از اين قرآن چيزى را كه شفا و رحمت است

لِلْمُؤْمِنينَ وَلا يَزيدُ الظّالِمينَ اِلاّ خَساراً

براى مؤ منان و نيفزايد ستمكاران را جز خسران و زيان

عافيت يابد از آن هر نحو علّتى باشد و مصداق اين در خود آيه است كه فرموده شِفآءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنينَ .

ايضاً براى دفع مرض يك صاع گندم بخرد و قفا بخوابد و آن گندمها را بر روى سينه خود بريزد و بگويد:

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذى اِذا سَئَلَكَ بِهِ الْمُضْطَرُّ كَشَفْتَ مابِهِ مِنْ ضُرٍّ وَ

خدايا از تو خواهم بدان نامت كه چون بخواندت بدان نام درمانده اى برطرف كردى درماندگيش را

مَكَّنْتَ لَهُ فِى الاَْرْضِ وَ جَعَلْتَهُ خَليفَتَكَ عَلى خَلْقِكَ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ

و نيرو و تمكّنش دادى در زمين و گردانيدى او را خليفه خود بر خلقت كه درود فرستى بر محمد و

عَلى اَهْلِ بَيْتِهِ وَ اَنْ تُعافِيَنى مِنْ عِلَّتى 

بر خاندانش و مرا از اين درد تندرستى بخشى

پس برخيزد و بنشيد وگندمها را از اطراف خود جمع كند و اين دعا را بخواند پس آن را قسمت كند به چهار قسمت و هر چارك آن را كه يك مدّ باشد به مسكينى دهد و اين دعا را بخواند كه انشاءالله تعالى از مرض بهبودى حاصل كند .

و ايضاً از اميرالمؤ منين عليه السلام منقول است كه دست بگذار بر موضع درد و بگو سه مرتبه :

اَللَّهُ اَللَّهُ اَللَّهُ رَبّى حَقّاً لا اُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً اَللّهُمَّ اَنْتَ لَها وَ لِكُلِّ عَظيمَةٍ فَفَرِّجْها عَنّى

خدا... پروردگار من است به حقيقت كه شريك نسازم با او چيزى را خدايا تويى برطرف كننده اين درد و هر درد بزرگى پس برطرف كن آن را از من

و از حضرت صادق عليه السلام منقول است كه دست بر موضع درد گذار و بگو:

بِسْمِ اللَّهِ

بنام خدا

پس دست بكش بر آن و بگو هفت مرتبه :

اَعُوذُ بِعِزَّةِ اللَّهِ وَ اَعُوذُ بِقُدْرَةِاللَّهِ وَ اَعُوذُ

پناه برم به عزت خدا و پناه برم به قدرت خدا و پناه برم

بِجَلالِ اللَّهِ وَ اَعُوذُ بِعَظَمَةِ اللَّهِ وَ اَعُوذُ بِجَمْعِ اللَّهِ وَ اَعُوذُ بِرَسُولِ اللَّهِ صَلّىَ اللَّهُ

به جلالت خدا و پناه برم به بزرگى خدا و پناه برم به جمع خدا و پناه برم به رسول خدا صلى الله

عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ اَعُوذُ بِاَسْمآءِ اللَّهِ مِنْ شَرِّ ما اَحْذَرُ وَ مِنْ شَرِّ ما اَخافُ عَلى

عليه و آله و پناه برم به نامهاى خدا از شر آنچه بيم دارم و از شر آنچه مى ترسم بر

نَفْسى

خودم

امیرمومنان علیه السلام

❗️آنگاه دعا مى كنيد

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 27 اسفند 1392  11:17 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3

دعاى مادر براى مرض فرزند خود

و روايت شده كه هرگاه فرزند مريض شد مادرش بالاى بام رود و مقنعه از سر برگيرد كه موى او در زير آسمان ظاهر شود پس به سجده رود و بگويد:

اَللّهُمَّ رَبِّ اَنْتَ

خدايا تو او را

اَعْطَيْتَنيهِ وَ اَنْتَ وَهَبْتَهُ لى اَللّهُمَّ فَاجْعَلْ هِبَتَكَ الْيَوْمَ جَديدَةً اِنَّكَ قادِرٌ

به من دادى و تواءش به من بخشيدى خدايا بخششت را امروز تازه گردان كه براستى تويى تواناى

مُقْتَدِرٌ

نيرومند

پس سر بلند نكند تا آنكه خوب شود فرزند او

امیرمومنان علیه السلام

❗️آنگاه دعا مى كنيد

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 27 اسفند 1392  11:18 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3

ادعيه عافيت

شيخ شهيد(ره) نقل كرده كه هر كه درد شديدى دارد بخواند بر قَدَحِ آبى چهل مرتبه سوره حمد پس آن آب را بريزد بر خود و بگذارد مريض نزد خود زنبيلى كه در آن گندم باشد پس بدست خود از آن گندم به سائل دهد و امر كند او را كه دعا كند براى او تا شفاء يابد انشاءاللَّه تعالى .

و به اسانيد معتبره وارد شده كه دوا كنيد بيماران خود را به تصدّق و نيز شيخ شهيد نقل كرده براى رفع مرض آنكه دست بگذارد بر بازوى راست مريض و بخواند حمد هفت مرتبه و بخواند اين دعا را:

اَللّهُمَّ اَزِلْ عَنْهُ الْعِلَلَ وَالدّآءَ وَ اَعِدْهُ اِلَى الصِّحَّةِ وَالشِّفآءِ وَ اَمِدَّهُ بِحُسْنِ

خدايا دور كن از او بيماريها و درد را و بازش گردان به تندرستى و بهبودى و كمكش كن به خوب

الْوِقايَةِ وَ رُدَّهُ اِلى حُسْنِ الْعافِيَةِ وَاجْعَلْ ما نالَهُ فى مَرَضِهِ هذا

نگهدارى و بازش گردان با تندرستى خوب و قرار ده آنچه را در اين بيمارى به او رسيده

مادَّةً لِحَيوتِهِ وَ كَفّارَةً لِسَيّئِاتِهِ اَللّهُمَّ وَ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

مايه اى براى زندگانيش و كفاره اى از گناهانش خدايا و درود فرست بر محمّد و آل محمّد

پس اگر اثر نكرد در خوب شدن او مكرّر كند حمد را هفتاد مرتبه كه اثر خواهد كرد انشاءاللَّه تعالى .

از حضرت باقر عليه السلام روايت است كه هركس را كه سوره حمد و قُلْ هُوَ اللَّهَ اَحَد خوب نكند چيز ديگر او را خوب نكند و هر علّتى را اين دو سوره نيكو مى كند و از حضرت صادق عليه السلام منقول است كه هر مؤ منى كه علّتى داشته باشد از روى اخلاص بگويد:

وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ ما هُوَ شِفآءٌ وَ رَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنينَ

و نازل گردانيم از قرآن آنچه را شفاء و رحمت است براى مؤ منان

و مسح كند موضع علّت را حق تعالى او را شفا دهد

و از حضرت امام رضاعليه السلام مروى است كه براى رفع تمامى امراض بخوان برآنها:

يا مُنْزِلَ الشِّفآءِ وَ مُذْهِبَ الدّآءِ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اَنْزِلْ عَلى

اى فرو فرستنده شفاء و دور كننده درد درود فرست بر محمّد و آلش و فرو فرست براى

وَجَعى الشِّفآءَ

دردم شفاء

امیرمومنان علیه السلام

❗️آنگاه دعا مى كنيد

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 27 اسفند 1392  11:20 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3

تعويذ بجهت درد سر و درد گوش

از حضرت باقرالعلوم عليه السلام مروى است كه بجهت تسكين درد سر، سر را مسح كند و هفت مرتبه بگويد:

اَعُوذُ بِاللَّهِ

پناه برم به خدايى

الَّذى سَكَنَ لَهُ ما فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَ ما فِى السَّمواتِ وَالاَْرْضِ وَ هُوَ السَّميعُ

كه آرام شود برايش آنچه در خشكى و دريا است و آنچه در آسمانها و زمين است و او شنوا

الْعَليمُ

و دانا است

و اين دعا از براى درد گوش نيز از حضرت صادق عليه السلام هفت مرتبه نقل شده .

و نيز از آن حضرت وارد شده كه پنير بسيار كُهنه را قدرى بگير و نرم بكوب و با شير ممزوج كن و بر روى آتش گرم و نرم كن و چند قطره در گوش كه درد مى كند بريز
ايضاً براى درد سر بخواند بر قدح آبى :

اَوَلَمْ يَرَ الَّذينَ كَفَرُوا اَنَّ السَّمواتِ وَالاَْرْضَ كانَتا رَتْقاً

آيا ندانند كسانى كه كافر شدند كه آسمانها و زمين به هم پيوسته بودند

فَفَتَقْناهُما وَ جَعَلْنا مِنَ الْمآءِ كُلَّ شَيْئٍ حَي اَفَلا يُؤْمِنُونَ

پس از هم بازشان كرديم و آفريديم از آب هر چيز زنده اى را آيا ايمان نمى آورند

پس بياشامد آن را و روايت شده كه هرگاه كسالت يا صُداع عارض حضرت رسول صلى الله عليه و آله مى گشت دستها را مى گشود و فاتحه و معوذتين مى خواند و بصورت مى كشيد پس برطرف مى شد از آن حضرت درد

و نيز از براى رفع صُداع دست بكشد بر سَرِ او و بگويد:

اِنَّ اللَّهَ يُمْسِكُ السَّمواتِ وَ

براستى خدا نگهدارد آسمانها و

الاَْرْضَ اَنْ تَزُولا وَ لَئِنْ زالَتا اِنْ اَمْسَكَهُما مِنْ اَحَدٍ مِنْ بَعْدِهِ اِنَّهُ كانَ حَليماً

زمين را از اينكه بيفتند و اگر بيفتند نگاهشان ندارد هيچكس جز او كه براستى او بردبار

غَفُوراً

و آمرزنده است

و از ربيع الا برار نقل است كه ماءمون را در طرطوس صداعى عارض شد و به هيچ وجه علاج آن نشد قيصر روم كلاهى براى او فرستاد و نوشت براى او شنيدم خبر صُداع تو را اين كلاه را فرستادم كه بر سر گذارى تا درد ساكن شود ماءمون ترسيد كه در آن زهرى تعبيه كرده باشد امر كرد كه بر سر حاملش نهادند ديد ضررى به او نرسانيد پس امر كرد بر سر كسى ديگر كه صداع داشت نهادند دردش ‍ ساكن شد آن وقت ماءمون آن كلاه را بر سر خود گذاشت دردش ساكن گشت تعجّب نمود او را شكافت ديد كه در آن نوشته است :

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ

بنام خداى بخشاينده

الرَّحيمِ كَمْ مِنْ نِعْمَةٍ لِلَّهِ فى عِرْقٍ ساكِنٍ حَّم عَّسَّقَّ لا يُصَدَّعُونَ عَنْها وَلا

مهربان چه بسيار نعمتى از خدا كه در رگى ساكن است به آيه ((حم عسق )) درد سر نكشند از آن و بيهوش

يُنْزِفُونَ مِنْ كَلامِ الرَّحْمنِ خَمَدَتِ النيّرانُ وَ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ وَ جالَ

نگردند از سخن خداى رحمان خاموش گشت آتش و جنبش و نيرويى نيست جز به خدا و روان شد

نَفْعُ الدَّوآءِ فيكَ كَما يَجُولُ مآءُ الرَّبيعِ فِى الْغُصْنِ

منفعت اين دواء در تو چنانچه روان شد آب بهار در شاخه درخت

امیرمومنان علیه السلام

❗️آنگاه دعا مى كنيد

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 27 اسفند 1392  11:21 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3

بجهت درد دهان

از حضرت صادق عليه السلام مروى است كه بگذار دست بر آن و بگو:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

بنام خداى بخشاينده مهربان

بِسْمِ اللَّهِ الَّذى لايَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ دآءٌ اَعُوذُ بِكَلِماتِ اللَّهِ الَّتى لايَضُرُّ مَعَها شَيْئٌ

بنام خدايى كه زيان نرساند با ذكر نام او دردى پناه برم به كلمات خدا كه زيان نرساند به آنها چيزى

قُدُّوسٌ قُدُّوسٌ قُدُّوسٌ اَسْئَلُكَ يا رَبِّ بِاسْمِكَ الطّاهِرِ الْمُقَدَّسِ الْمبارَكِ

منزه است و بى عيب است ... از تو خواهم پروردگارا بدان نام پاك و پاكيزه و مباركت

الَّذى مَنْ سَئَلَكَ بِهِ اَعْطَيْتَهُ وَ مَنْ دَعاكَ بِهِ اَجَبْتَهُ اَسْئَلُكَ يا اللَّهُ يا اللَّهُ يا اللَّهُ اَنْ

كه هر كه تو را بدان بخواند خواسته اش را بدهى و هر كه بدان بخواندت اجابتش كنى از تو خواهم اى خدا اى خدا... كه

تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ النَّبِىِ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ وَ اَنْ تُعافِيَنى مِمّا اَجِدُ فى فَمى وَ فى

درود فرستى بر محمد پيمبرت و خاندانش و اينكه مرا عافيت بخشى از آنچه در دهانم و در

رَاْسى وَفى سَمْعى وَ فى بَصَرى وَ فى بَطْنى وَ فى ظَهْرى وَ فى يَدى وَ فى

سرم و در گوشم و در چشمم و در شكمم و در پشتم و در دستم و در

رِجْلى وَ فى جَوارِحى كُلِّها 

پايم و در همه اعضاى من است

كه شفا مى يابى انشاءاللّه تعالى

امیرمومنان علیه السلام

❗️آنگاه دعا مى كنيد

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 27 اسفند 1392  11:22 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3

بجهت درد دندان

حضرت صادق عليه السلام مروى است كه بخواند بر آن بعد از گذاشتن دست بر آن حمد و توحيد و قدر و اين آيه مباركه

وَ تَرىَ الْجِبالَ تَحْسَبُها جامِدَةً وَ هِىَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحابِ صُنْعَ اللَّهِ

و بينى كوهها را و پندارى كه بى حركتند و با اينكه مانند رفتن ابرها هم مى روند كار خدايى است

الَّذى اَتْقَنَ كُلَّ شَيْئٍ اِنَّهُ خَبيرٌ بِما تَفْعَلُونَ

كه هرچيز را محكم ساخت و براستى او آگاه است بدانچه شما مى كنيد

ايضاً از اميرالمؤ منين عليه السلام

كه دست بكش به موضع سجده خود پس مسح كن دندان دردكن را و بگو:

بِسْمِ اللَّهِ وَالشّافى

بنام خدا و شفا دهنده

اَللَّهُ وَ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظيمِ

خدا است و جنبش و نيرويى نيست جز به خداى والاى بزرگ

عوذه مجربّه براى درد دندان

مى خوانى حمد و دو قُلْ اَعُوذُ و قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَد را و مى خوانى با هر سوره بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ و بعد از قُلْ هُوَاللَّهُ اَحَد مى گوئى :

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ وَ لَهُ ما سَكَنَ فِى

بنام خداى بخشاينده مهربان و از اوست آنچه در

اللَّيْلِ وَالنَّهارِ وَ هُوَ السَّميعُ الْعَليمُ قُلْنا يا نارُ كُونى بَرْدَاً وَ سَلاماً عَلى اِبْرهيمَ

شب و روز آرام گيرد و او است شنواى دانا گفتيم اى آتش باش سرد و سلامت بر ابراهيم

وَ اَرادُوا بِهِ كَيْداً فَجَعَلْناهُمْ الاَْخْسَرينَ نُودِىَ اَنْ بُورِكَ مَنْ فِى النّارِ وَ مَنْ

و انديشيدند درباره اش كيدى پس گردانديمشان زيانكاران ندا شد كه مبارك است هر كه در آتش است و هر كه

حَوْلَها وَ سُبْحانَ اللَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ 

در اطراف آنست و منزه است خدا پروردگار جهانيان

پس مى گوئى :

اَللّهُمَّ يا كافِياً مِنْ كُلِّ شَيْئٍ وَ

اى كفايت كننده از هر چيز كه چيزى

لا يَكْفى مِنْكَ شَيْئٌ اِكْفِ عَبْدَكَ وَابْنَ اَمَتِكَ مِنْ شَرِّ ما يَُخافُ وَ يَُحْذَرُ وَ مِنْ

از تو كفايت نكند كفايت كن بنده ات را و فرزند كنيزت را از شر آنچه مى ترسد و بيم دارد و از

شَرِّ الْوَجَعِ الَّذى يَشْكُوهُ اِلَيْكَ

شر دردى كه شكوه اش بدرگاهت آورده

و نيز روايت شده كه كاردى يا برگ خرمائى بگيرد و بمالد بر آن جانب كه درد مى كند و بگويد هفت مرتبه

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ

بنام خداى بخشاينده مهربان

بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَ اِبْرهيمُ خَليلُ اللَّهِ اُسْكُنْ بِالَّذى سَكَنَ لَهُ

بنام خدا و به ذات خدا، محمد رسول خدا است و ابراهيم خليل خدا است آرام گير به حق آنكس كه رام شد براى او

ما فِى اللَّيْلِ وَ النَّهارِ بِاءِذْنِهِ وَ هُوَ عَلى كُلِّ شَيْئٍ قَديرٌ

آنچه در شب و روز است به اذنش و او بر هر چيز توانا است

و ايضاً وارد شده كه چوبى يا آهنى بگذارد بر دندان درد كن و افسون كُند آن را از جانب آن هفت مرتبه 

بِسْمِ اللَّهِ

بنام خداى

الرَّحْمنِ الرَّحيمِ اَلْعَجَبُ كُلُّ الْعَجَبِ دُودَةٌ تَكُونُ فِى الْفَمِ تَاْكُلُ الْعَظْمَ وَ تُنْزِلُ

بخشاينده مهربان شگفتا! و تمام شگفت به اين است كه كرمى در دهان مى خورد استخوان و در عوض خون فرو مى ريزد

الدَّمَ اَنَا الرّاقى وَ اللَّهُ الشّافى وَ الْكافى لا اِلهَ اِلاّ اللَّهُ وَالْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ

من افسون كنم و خدا شفا دهد و كفايت كند معبودى نيست جز خدا و ستايش خاص خدا پروردگار

الْعالَمينَ وَ اِذْ قَتَلْتُمْ نَفْسَاً فَادّارَ اْتُمْ فيها

جهانيان است و هنگامى كه كشتيد كسى را و درباره اش كشمكش كرديد (آيه 72 بقرة )

بخواند تا لَعَلَّكُمْ تَعْقِلُونَ هفت مرتبه اين را بجا آورد

امیرمومنان علیه السلام

❗️آنگاه دعا مى كنيد

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

سه شنبه 27 اسفند 1392  11:23 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3

بجهت درد شكم

از حضرت رسول صلى الله عليه و آله مروى است كه بياشامد شربت عسل به آب گرم و تعويذ كند آن را به فاتحة الكتاب هفت مرتبه .

ايضاً از حضرت اميرالمؤ منين عليه السلام مروى است كه بياشامد آب گرم و بگويد:

يا اَللَّهُ يا اَللَّهُ يا اَللَّهُ يا رَحْمنُ يا رَحيمُ يا رَبَّ الاَْرْبابِ

اى خدا... اى خدا اى بخشاينده اى مهربان اى پروردگار پروردگاران

يا اِلهَ الاْلِهَةِ يا مَلِكَ الْمُلُوكِ يا سَيِّدَ السّادَةِ اشْفِنى بِشِفآئِكَ مِنْ كُلِّ دآءٍ وَ

اى معبود هر معبود اى پادشاه پادشاهان اى آقاى آقايان شفايم ده به شفاى خود از هر درد و

سُقْمٍ فَاِنّى عَبْدُكَ وَابْنُ عَبْدَيْكَ اَتَقَلَّبُ فى قَبْضَتِكَ

مرض زيرا من بنده تو و پسر دو بنده توام كه مى گردم در قبضه قدرتت

و نيز بجهت درد شكم و غيره بگذارد دست بر آن و بگويد هفت مرتبه :

اَعُوذُ بِعِزَّةِ اللَّهِ وَ جَلالِهِ مِنْ شَرِّ ما اَجِدُ

پناه برم به عزت خدا و جلالش از شر آنچه مى يابم

و بگذارد دست راست بر موضع درد و بگويد سه مرتبه بسم اللَّه  

امیرمومنان علیه السلام

❗️آنگاه دعا مى كنيد

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه