0

مبحث هفدهم: "اعتماد به نفس، یگانه طریق موفقیت"

09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

مبحث هفدهم: "اعتماد به نفس، یگانه طریق موفقیت"

بسم ا... الرحمن الرحیم

مبحث هفدهم طرح صالحین: "اعتماد به نفس، یگانه طریق موفقیت"

این مبحث ادامه کتاب   " لطفا گوسفند نباشید"  است که قبلا در مورد آن بحث می نمودیم.

فایل پاورپوینت زیر را با حجم 2.7 مگا بایت دانلود و پس از مطالعه مباحث آن:

-نکات برداشت شده از مطلب را بنویسید.
-سوالاتی را که در این مطالب نهفته است بیان  کنید.

Download

تذکر:

1- در صورت ارائه نظرات سازنده، مفید، نقل قول نظرات سایر کاربران، تعامل و مباحثه و ارسال مطالب تالیفی و مشارکتی، به تشخیص مدیر تالار از 50 امتیاز مشارکت در مباحث برای هر پست بهره مند خواهند شد.

2-  پستهایی امتیاز کامل را می گیرند که دست نویس باشند(نظر شخصی خود کاربر باشد) به پستهایی که کپی پیست هستند یا امتیازی تعلق نمی گیرد یا اگر امتیاز بگیرد کم خواهد بود.

3- تکه تکه کردن بی مورد و بی دلیل مطالب ارسالی در قالب پست های جداگانه ممنوع است.

شنبه 30 شهریور 1392  1:35 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mina_k_h ehsanmohebi77 AliFanoodi rashon nargesi omiddeymi1368
ehsanmohebi77
ehsanmohebi77
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 241

پاسخ به:مبحث هفدهم: "اعتماد به نفس، یگانه طریق موفقیت"

خیلی خیلی ممنون...

بی همگان به سر شود،بی تو به سر نمی شود

الهم عجل لولیک الفرج....

شنبه 30 شهریور 1392  5:49 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi nargesi 09303495228
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

تو زندگی امروزی اعتماد ب نفس حرف اولو میزنه...

اعتماد ب نفس تو خیلی جاها میتونه بهمون کمک کنه مثل:

_ انتخاب دوست: با برقراری ارتباط  درست میتونیم بهترین آدما رو واس دوستی انتخاب کنیم؛ وقتی اعتماد ب نفسمون پایین باشه طبیعیه ک نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم چون ک از حرف زدن میترسیم درنتیجه نمیتونیم دوستای خوبیم پیدا کنیم.

_ پیدا کردن شغل: ممکنه ما بهترین مدرک تحصیلیو داشته باشیم ولی چون خودمونو باور نداریم و درواقع اعتماد ب نفس نداریم فک میکنیم از عهده خیلی کارا برنمیایم  درنتیجه خیلی از شغلایی  ک بهمون پیشنهاد میشه مخصوصا کارایی ک ب داشتن بیان خوب و روابط عمومی بالا نیاز داره رو ب راحتی قبول نکنیم .

نکته پایانی اینکه کسی ک اعتماد ب نفسش بالا باش راحت میتونه تو هرجمعی خودشو ب خوبی نشون بده و برعکس کسی ک اعتماد ب نفسش پائین باشه بیشتر گوشه گیر میشه و جلوی پیشرفت خودشو با همین خودکم بینیش میگیره درنتیجه ناامیدو دلزده از همه چی میشه؛ چقد خوبه ک ب خودمون بیایم و با باور داشتن خودمون و توانائیامون ب مدارج بالا برسیم...

شنبه 30 شهریور 1392  6:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh 09303495228
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

23 راه افزایش اعتماد به نفس

1- در مقابل آینه بایستید و از خودتان تعریف کنید.

هر روز صبح چند دقیقه این کار را انجام دهید. سعی کنید هنگام نگاه کردن در آینه به موارد مثبت چهره خود نگاه کرده و از آن تعریف کنید. این کار در کسب اعتماد به نفس، بسیار مؤثر است.

2- در حال زندگی کنید.

اگر در حال زندگی کنید و تمام انرژی خود را متوجه زندگی در لحظه نمایید، فردای شما هم تضمین خواهد شد. اگر عمر خود را در حسرت دیروز یا نگرانی فردا سپری کنید، لحظه‌ها را از دست خواهید داد و این به معنی از دست دادن فردا نیز می‌باشد.

3- دست دادن خود را محکم‌تر کنید.

شل و وارفته دست ندهید، به خصوص اگر نظامی هستید، محکم و قدرتمند دست بدهید و همچنین گرم و صمیمانه.

4- به موفقیت‌های خود نگاهی بیندازید.

از موفقیت‌هایی که تاکنون داشته‌اید، برای خود لیست تهیه کرده و هر از چند گاهی، نگاهی به آن بیندازید.

5- به خودتان تبریک بگویید.

حتی از گفتن جمله‌هایی مانند شب بخیر و دوستت دارم به خود امتناع نورزید. حتی برای خود جشن تولد بگیرید و در کل به خودتان برسید.

6- نه گفتن را یاد بگیرید.

بسیاری از افراد، قدرت نه گفتن را ندارند و این مورد برای آنها مشکلاتی را ایجاد نموده است. اگر پیشنهاد یا درخواستی به شما می‌شود که میل ندارید آن را بپذیرید، با قاطعیت اما با احترام بگویید نه.

اغلب اوقات در مورد یک موقعیت با یک شخص دچار توهماتی می‌شویم که درست نیستند. اگر شک و تردید و سؤالی برای شما پیش بیاید و آن را رفع نکنید، این شک و تردید روی رفتار شما تأثیر می‌گذارد

7- فکر کنید که اعتماد به نفس بی‌نظیری دارید.

هرگز این فکر را به خود راه ندهید که اعتماد به نفس ندارید. همیشه سعی کنید فکرهای مثبت و والایی داشته باشید. اگر خودتان فکر کنید که اعتماد به نفس ندارید، چه‌طور انتظار دارید که دیگران فکر کنند که شما اعتماد به نفس دارید.

8- سرعت راه‌ رفتن خود را بیشتر کنید.

کسی که اعتماد به نفس دارد، گام‌های مستحکم بر می‌دارد و هدفمند راه می‌رود. قوی، قدرتمند و پر انرژی باشید.

9- سر خود را بالا نگه دارید.

این کار باعث می‌شود جریان خون از قلب به مغز (خون شریانی) و از مغز به قلب (خون وریدی) به آسانی انجام پذیرد. حجم ریه‌ها افزایش یابد و در واحد زمان، اکسیژن بیشتری با خون مبادله شود. راه‌های هوایی از قبیل نای، نایژه‌ها، حلق و بینی تا حدودی در یک امتداد قرار گیرند و تنفس، راحت‌تر شود، میزان دید بیشتر شود، به برازندگی ظاهری شخص کمک کند و از همه مهم‌تر، اعتماد به نفس شخص را زیاد می‌کند.

10- با ترس خود روبه‌رو شوید.

مطمئن باشید چیزی که از آن ترس دارید به آن بدی که شما فکر می‌کنید نیست. روبه‌رو شدن با آنچه شما از آن می‌ترسید، باعث افزایش اعتماد به نفس می‌شود.

11- صحبت کنید.

اغلب اوقات در مورد یک موقعیت با یک شخص دچار توهماتی می‌شویم که درست نیستند. اگر شک و تردید و سؤالی برای شما پیش بیاید و آن را رفع نکنید، این شک و تردید روی رفتار شما تأثیر می‌گذارد.

12- مغلوب نشوید.

با یک تجربه ناموفق مغلوب نشوید. به این فکر کنید که آیا هیچکس قبل از موفقیت شکست نخورده است. تنها چیزی که احتیاج دارید یک راه متفاوت است.

13- عذرتراشی نکنید.

شایع‌ترین بهانه‌ای که می‌تواند در برابر هر تغییر مثبتی آورده شود، این است که من ذاتاً این‌طور هستم (یعنی اعتماد به نفس ندارم) یا من این‌طور بزرگ شده‌ام.

14- اجتماعی باشید.

در واقع خودباوری و اعتماد به نفس ریشه در ارتباط با دیگران دارد. این افراد می‌آموزند که در درون اجتماع، برخی از افراد توانایی‌های بیش‌تر از آن‌ها و برخی دیگر توانایی‌های کمتر از آن‌ها دارند.

به فعالیت‌هایی ملحق گردید که همواره در ارتباط با دیگران باشید، مانند: باشگاه، کلاس‌های ورزشی، انجمن‌های دانشجویی و کلوپ‌های تفریحی. در این محیط‌ها همواره باید اجتماعی بوده و با مردم معاشرت کنید. پس از مدتی خواهید دید ارتباط با دیگران برایتان عادی و راحت می‌شود.

15- از طرد شدن نترسید.

یکی از عامل‌های اصلی در اعتماد به نفس پایین، ترس از عدم پذیرش (طرد شدن) است. آنچه را که فکر می‌کنید درست است انجام دهید. به یاد داشته باشید این انتظار اشتباهی است که بخواهیم همیشه مورد پذیرش و تأیید دیگران باشیم.

16- نگرش مثبت داشته باشید.

سعی کنید به موفقیت‌ها و نکات قدرت خود فکر کنید. اعتماد به نفس پایین، تردید و دودلی هنگامی رخ می‌دهد که شما به عیوب و نقایص خود فکر می‌کنید. در عوض، افکارتان را به شخصی که در حال گفت‌وگو با او هستید متمرکز کنید. به این ترتیب، هم شما اضطراب خود را از خاطر خواهید برد و هم اینکه طرف مقابل از توجه شما خرسند و مشعوف خواهد شد.

17- توقعات خود را کاهش دهید.

همیشه عالی بودن غیرممکن است. افرادی که می‌خواهند همیشه عالی باشند، هیچ‌کاری را انجام نمی‌دهند.

18- کارها را تمام کنید.

تمامی وظایف و کارهایی را که به عهده می‌گیرید، به انجام برسانید. آن‌ها را به بهترین شکل ممکن و با استفاده از تمام توان و کارایی‌تان انجام بدهید. کارهای نیمه کاره، ذهن شما را مشغول می‌کنند و اعتماد به نفس شما را کاهش می‌دهند.

19- مشکلات را زیاد بزرگ نکنید.

بزرگ کردن مشکلات موجب کاهش احساس توانایی و اعتماد به نفس شما می‌شود. به یاد داشته باشید برای حل مشکلات، شما توانایی لازم را دارا هستید و همیشه برای حل یک مشکل، دست کم یک راه حل وجود دارد.

20- مسئولیتی را بر عهده بگیرید.

شما می توانید در زندگی خود تحولی به وجود آورید. اگر منتظرید که موقعیت خوبی به شما پیشنهاد شود، لازم است زمان زیادی را صبر کنید. مسیری که شما را به قله اعتماد به نفس می رساند، همان جاده ای است که خود قدم در آن نهاده اید و  شخص دیگری نمی تواند شما را به آن قله برساند.

21- در انجام کارهایتان پافشاری کنید.

زمانی که در میدان چالشی جدید قرار می گیرید، مقاومت به خرج دهید. اعتماد به نفس واقعی از این اعتماد ناشی می شود که شما می توانید با اتکا بر توان خویش و بدون در نظر گرفتن نتیجه کار، با سعی و تلاش، عملی را انجام دهید.

22- از انسان های موفق کمک بخواهید.

آیا شخص قابل اعتمادی را می شناسید که بتواند یکی پس از دیگری، مسئولیت کارهای جدید و همراه با ریسک را عهده دار شود؟ به خود جرات دهید و با این گونه افراد ملاقات کنید و دریابید که چطور آنها مسئولیت های خطیر را برعهده می گیرند. انسان های مطمئن به خود، از کمک کردن به افراد خوشحال می شوند.

اگر فکر می کنید به ورزشکاری موفق غبطه می خورید و یا اگر در مورد زنی که در شصت سالگی به دانشگاه پزشکی راه یافته است در روزنامه مطلبی خوانده اید و آهی آرزومندانه کشیده اید، بدانید که همین جا و همین حالا فرمول اعتماد به نفس را در دست دارید.

23- محبت مادری در کودکی مهم است.

کسانی که در دوره کودکی از محبت زیاد مادری برخوردار بوده اند در بزرگسالی بهتر می توانند از پس مشکلات و فشارهای روحی برآیند. محبت مادری نه تنها باعث کاهش فشار روحی می شود، بلکه کمک می کند که کودک به مهارت های بهتر در زندگی اجتماعی دست یابد. میزان محبت مادری در نوزادی می تواند گویای توانایی فرد در مقابله با اضطراب در 30 سال بعد باشد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 30 شهریور 1392  7:02 PM
تشکرات از این پست
nargesi 09303495228
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

همیشه شنیده می‌شود که روان‌پزشکان و کارشناسان، افراد را به داشتن اعتماد به نفس تشویق می‌کنند، اما مطالعات اخیر نشان داده‌اند ممکن است دست یافتن به این اعتماد به نفس بالا، به هر قیمتی، چندان هم چیز خوبی نباشد.

تحقیقات جدید روان‌پزشکان نشان داده است کسانی که دارای اعتماد به نفس بالا، اما شکننده و آسیب‌پذیر هستند، در مقایسه با کسانی که اعتماد به نفس کمتر، اما شخصیت پایدارتری دارند، در مواجهه با انتقادات، واکنش‌های شدیدتری نشان می‌دهند.

شنبه 30 شهریور 1392  7:03 PM
تشکرات از این پست
nargesi 09303495228
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

دکتر مایکل‌کرنیس، استاد دانشگاه جورجیا در آمریکا می‌گوید: «انواع مختلفی از اعتماد به نفس وجود دارد و در این مطالعه متوجه شدیم کسانی که اعتماد به نفس بالا، اما شکننده و سطحی دارند بهتر است که اصلا اعتماد به نفس نداشته باشند.»

او علت این مساله را این‌طور توضیح می‌دهد: «کسانی که دارای این نوع اعتماد به نفس هستند، یک رفتار جبرانی برای مقابله با انتقادات پیش می‌گیرند که در آن به طور اغراق‌آمیزی علاقه به دفاع از خود و توانایی‌های خود و همچنین بیان ارزش‌های فردی‌شان دارند.»

به گفته این روان‌پزشک، نتایج این مطالعات به هیچ‌وجه داشتن اعتماد به نفس را که لازمه احساس خوشحالی و موفقیت و همچنین پیشرفت در زندگی است، رد نمی‌کند، بلکه فقط جنبه‌های دیگری از این وضعیت شخصیتی را مشخص می‌کند.

شنبه 30 شهریور 1392  7:09 PM
تشکرات از این پست
nargesi 09303495228
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام. تشکر از مطالب جالبی که انتخاب کرده بودید. خیلی روان و با قلمی ساده نوشته شده و سریعاً با خواننده ارتباط برقرار میکنه(حدأقل در مورد من اینجوری بود). چون این کتاب رو تاکنون نخونده بودم، باعث شد که دنبال کتابش برم و بقیه مطالبش رو هم بخونم. توی همین چند صفحه هم، برخی جملاتش به نظر من خیلی خوب بودن، مثل:

اعتماد به نفس یعنی خود را باور داشتن، خودبینی یعنی لزوم اثبات برتری خود نسبت به دیگران.

در وجود هر انسان، فرشتگانی وجود دارند که تنها آرزویشان آن است که روزی زاده شوند!

ما بهترین درسها را در زمان سختیها آموخته ایم!

و ....

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 31 شهریور 1392  12:20 AM
تشکرات از این پست
09303495228
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

نقل قول omiddeymi1368

سلام. تشکر از مطالب جالبی که انتخاب کرده بودید. خیلی روان و با قلمی ساده نوشته شده و سریعاً با خواننده ارتباط برقرار میکنه(حدأقل در مورد من اینجوری بود). چون این کتاب رو تاکنون نخونده بودم، باعث شد که دنبال کتابش برم و بقیه مطالبش رو هم بخونم. توی همین چند صفحه هم، برخی جملاتش به نظر من خیلی خوب بودن، مثل:

اعتماد به نفس یعنی خود را باور داشتن، خودبینی یعنی لزوم اثبات برتری خود نسبت به دیگران.

در وجود هر انسان، فرشتگانی وجود دارند که تنها آرزویشان آن است که روزی زاده شوند!

ما بهترین درسها را در زمان سختیها آموخته ایم!

و ....

کتابش به صورت  pdfهست و هم به صورت کتاب که میتونید از کتاب فروشی تهیه ش کنید

یک شنبه 31 شهریور 1392  2:31 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsanmohebi77
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

من فایل رو مطالعه کردم به صورت سطحی

جالب بود

چیزی که فهمیدم و با توجه به اطلاعات و تجربیات خودم

اعتماد به نفس فقط این نیست که بگیم هر کاری که من انجام میدم درسته و بقیه اشتباه

اعتماد به نفس یعنی اینکه بتونیم از تجربیات وپیشنهادات و انتقادات بقیه استفاده کنیم و تو زندگی ازشون استفاده کنیم

اعتماد به نفس یعنی اینکه با کوچکترین شکست خودمونو نبازیم و محکم باشیم واز اول شروع کنیم و شسکت رو مقدمه پیروزی بدونیم

...

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

یک شنبه 31 شهریور 1392  10:18 PM
تشکرات از این پست
09303495228
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

24 نکته برای بالا بردن اعتماد به‌ نفس

1. از خودتان بپرسید: بدترین چیزی که ممکن است اتفاق بیفتد چیست؟
2. موسیقی نشاط ‌بخش گوش دهید.

3. یک چیز جدید امتحان کنید.

4. برای انجام یک کار جدید نقشه بکشید و بعد آن را دنبال کنید.

5. از مدیتیشن استفاده کنید.

6. ورزش کنید.

7. با یک ترس روبه‌رو شوید.

8. چیزی نو خلق کنید.

9. تا زمانیکه اعتمادبه‌نفس پیدا نکرده‌اید وانمود کنید که دارید.

10. از محیطتان استفاده کنید.

11. از قوه تخیلتان استفاده کنید.

12. از بدنتان استفاده کنید.

13. ذهنتان را از خاطرات مثبت پُر کنید.

14. به آینده فکر کنید.

15. درک کنید که گذشته مساوی حال نیست.

16. با خودتان مهربان باشید.

17. یاد بگیرید که ذهنتان چطور کار می‌کند.

18. مهارت‌های اجتماعیتان را تقویت کنید.

19. به جای اینکه به درون توجه کنید، به بیرون توجه کنید.

20. اطرافیانتان را از افراد مثبت‌اندیش انتخاب کنید.

21. اطلاعات، تاثیرات و احساسات مثبت جذب کنید.

22. مثبت بیندیشید.

23. خودتان را با خودتان مقایسه کنید، نه با دیگران.

24. شکست را دوباره تعریف کنید.

منبع: سایت مردمان

یک شنبه 31 شهریور 1392  10:23 PM
تشکرات از این پست
09303495228
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

چند نکته مهم برای افزایش اعتماد به نفس

به هنگام مقایسه خود با دیگران باید به این نکته توجه داشته باشید.چرا که هیچ کس فقط یک مرد یا یک زن نیست. بلکه پیش از هر چیز دیگری همه یک انسان هستید.

از آینه دوری کنید

وقتی خانم ها زمان زیادی را صرف ظاهر خود می کنند و به چیزهای دیگر رسیدگی نمی کنند، کمتر خوشحال هستند. ما نمی گوییم به ظاهرتان اهمیت ندهید. ولی افراط در رسیدن به ظاهرتان، حواس شما را از جنبه های دیگر زندگی پرت می کند.

مسئولیتی را بر عهده بگیرید

این نکته اولین و مهمترین جزء فرمول اعتماد به نفس است شما و تنها خود شما می توانید در زندگی خود تحولی به وجود آورید. اگر منتظرید که موقعیت خوبی به شما پیشنهاد شود. لازم است زمان زیادی را صبر کنید. این نکته را بدانید مسیری که شما را به قله اعتماد به نفس می رساند همان جاده ای است که خود قدم در آن نهاده اید و مطمئناً شخص دیگری نمی تواند شما را به قله برساند.

به خدا توکل کنید

مطمئن باشید اگر توکل خود را به خالق متعال بیشتر کنید، قطعا احساس درونی بهتری خواهید داشت و تکیه گاه مطمئنی را دارید که در تمام لحظات و اتفاقات یاور شما خواهد بود.

تجربه های جدیدی را در زندگی امتحان کنید

هر چیز جدید و نوینی را امتحان کنید در کلاسی که در زمینه آن آشنایی چندانی ندارید، شرکت کنید.امتحان و آزمایش توانایی ها و قابلیت ها در حیطه ای جدید، راهی شگفت انگیز برای آموختن اعتماد و اتکا بر خویش است.

ابتدا طرح یک عمل را بریزید و سپس آن را به انجام رسانید. یک زمینه خاص برای پیشرفت شخصی و حرفه ای خود انتخاب کنید و از قبل اقداماتی را که برای دستیابی به آن لازم است، مرحله بندی کنید و برای هر مرحله زمان خاصی را در نظر بگیرید. اکنون وقت آن رسیده است که هر مرحله ای را براساس طرحی که از قبل پیش بینی شده ، بدون هیچ عذر و بهانه ای به پایان برسانید.

در انجام کارهایتان پافشاری کنید

زمانی که در میدان چالشی جدید قرار می گیرید مقاومت به خرج دهید. اعتماد به نفس واقعی از این اعتماد ناشی می شود که شما می توانید با اتکا بر توان خویش و بدون در نظر گرفتن نتیجه کار با سعی و تلاش عملی را انجام دهید و با جسارت تمام آن را به پایان رسانید.

اگر زمانی که اعتماد به نفس انجام کاری را دارید، مسئولیت انجام آن عمل را به تعویق بیندازید، هرگز آن را انجام نخواهید داد ؛ اما در حیطه علم روان شناسی، به این نتیجه رسیده ایم که تغییر رفتار سبب ایجاد تغییراتی در احساسات انسان می شود.

بنابراین اگر عهده دار انجام کاری می شوید و آن را با اعتماد به نفس صوری و ظاهری انجام می دهید، مطمئن باشید احساس اعتماد به نفس واقعی در درونتان ریشه می دواند.

از انسان های موفق کمک بخواهید

آیا شخص قابل اعتمادی را می شناسید که بتواند یکی پس از دیگری مسئولیت کارهای جدید و همراه با ریسک را عهده دار شود؟ ببینید که او چطور این کار را انجام می دهد! به خود جرئت دهید و با این گونه افراد ملاقات کنید و دریابید که چطور آنها مسئولیت های خطیر را برعهده می گیرند.

انسان های مطمئن به خود از کمک کردن به افراد خوشحال می شوند و از این طریق تلاش ها و تشویق هایی را که سبب شده امروز به چنین موقعیتی برسند تداعی می کنند.

اگر فکر می کنید به ورزشکاری موفق غبطه می خورید و یا اگر در مورد زنی که در شصت سالگی به دانشگاه پزشکی راه یافته است در روزنامه مطلبی خوانده اید و آهی آرزومندانه کشیده اید ، بدانید که همین جا و همین حالا فرمول اعتماد به نفس را در دست دارید.

کیف پول خود را مرتب و تمیز کنید

هر هفته زمانی را صرف تمیز کردن کیف پول خود کنید. رسیدها، کارت ویزیت ها و تکه کاغذها را دور بیندازید. مرتب کردن و مدیریت کردن چیزهای کوچک و مهم می تواند به شما کمک کند که احساس کنید کنترل زندگی خود را در دست دارید.

تماس چشمی برقرار کنید

وقتی با خانم های همکار یا اطرافیان خود حرف می زنید، در چشم او نگاه کنید. این کار عادت افرادی با اعتماد به نفس بسیار بالاست. اگر طرفتان متوجه عدم اعتماد به نفس در شما نشود، شما هم متوجه آن نخواهید شد.

منبع : http://www.yjc.ir/

یک شنبه 31 شهریور 1392  10:31 PM
تشکرات از این پست
09303495228
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

23 راه افزایش اعتماد به نفس

1- در مقابل آینه بایستید و از خودتان تعریف کنید.

سلام

خسته نباشید

تو این مقاله که آوردید نوشته در مقابل  آینه بایستید

ولی تو یه سایت دیگه دیدم نوشته بود جلوی آینه نایستید کدومش درسته آیا

تو پست قبلی مقالشو کپی کردم

البته اینو واسه این گفتم که به نظر من نباید زیاد هم جلوی اینه ایستاد که بجای اعتماد به نفس ممکنه باعث غرور بشه

این نظر منه

یک شنبه 31 شهریور 1392  10:36 PM
تشکرات از این پست
09303495228
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

اعتماد به نفس و اطمینان به ‌این که "من آدم توانمندی هستم"، کلید بسیاری از موفقیت‌ها در برخورد‌های اجتماعی هرکسی است.

اعتماد به نفس به خودی خود در کسی به وجود نمی ‌آید، بلکه مستلزم کسب مهارت هایی است که هم آن را به وجود بیاورد و هم آن را تقویت کند.

شما می ‌توانید از این دستورالعمل دو مرحله‌ای برای کسب اعتماد و برطرف کردن ترس در خود استفاده کنید:

1- ترس خود را مهار کنید:

برای انجام این کار به ‌طور دقیق مشخص کنید که از چه چیز هراس دارید. سپس دست به عمل بزنید. برای هر نوع ترس، راه حلی وجود دارد. به یاد داشته باید که دست روی دست گذاشتن فقط ترس را بزرگ ‌تر و هراس انگیزتر می‌کند. سریع اقدام کنید. مصمم باشید.

2- نگرش عاقلانه ‌ای اتخاذ کنید:

رو راست عمل کردن، وجدان ‌تان را آسوده نگه می ‌دارد و در شما اعتماد به نفس ایجاد می ‌کند. وقتی کاری را که به بدی شهرت یافته است انجام می ‌دهیم، دو اتفاق منفی رخ می ‌دهد: اول این که احساس گناه می‌ کنیم و در نتیجه اعتماد به نفس مان را از بین می‌ بریم و دیگر آن که مردم دیر یا زود متوجه خطای ما می‌ شوند و از ما سلب اعتماد می‌ کنند.

درستکار باشید و اعتماد به نفس خود را حفظ کنید. این همان کمکی است که از فکر خود برای موفق شدن می ‌گیرید. پس برای آن که اعتماد به نفس را در خودتان تقویت کنید، با شجاعت عمل کنید.

یک شنبه 31 شهریور 1392  10:41 PM
تشکرات از این پست
09303495228
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

برای تقویت اعتماد به نفس تان این دستورات را با دقت بخوانید. سپس سعی کنید آن را تمرین کنید و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید:

همیشه در ردیف‌های جلو بنشینید.

نگاه کردن به چشمان دیگران را تمرین کنید.

سرعت راه رفتن‌ تان را بیست و پنج درصد تندتر کنید.

بلند و جدی حرف زدن را تمرین کنید.

خندان باشید. نیروی خنده را به اختیار خود درآورید.

اقدام، ترس را از بین می ‌برد. ترس خود را مهار کنید و سپس دست به اقدام مؤثر بزنید. هر روز سعی کنید که فقط افکار مثبت را در بانک حافظه خود بگذارید. مردم را درست بشناسید. کارهایی را انجام دهید که وجدان ‌تان می ‌گوید درست است.

یک شنبه 31 شهریور 1392  10:42 PM
تشکرات از این پست
09303495228
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

در آغاز زندگی ، كودك امنیت و آرامش  را از طریق خانواده ، والدین و سرپرستان خود دریافت می كند. و از این طریق اضطرابش كاهش  می یابد ولی در گذر زندگی تعاملات مختلف با خانواده ، مدرسه ، همسالان و محیط اجتماعی كه در آن زندگی می كند شناخت او از خود و نگرشی كه نسبت به خود دارد را شكل می دهد. و در اصل این صحبت ها كه به صورت نوارهای اطلاعاتی در حافظه اش نقش بسته است ، سازنده شخصیت فردای اوست.

واقعیت آن است كه ما انسان ها دارای ضعف هایی هستیم ؛ به همین دلیل به سادگی نمی توانیم آنچه را دوست داریم انجام دهیم ؛ پس چه خوب است نقاط ضعف و قوت خود را بشناسیم و اهداف خود را بر پایه آنها تعیین كنیم . احساس ما در دستیابی به اهداف جسممان خیلی مهم است .

یک شنبه 31 شهریور 1392  10:45 PM
تشکرات از این پست
09303495228
دسترسی سریع به انجمن ها