نقل قول onehamed
سلام خدمت آقای فرجام ، شبتون بخیر و خوشی :)
ببخشید من نیستم که بیام و ازتون سوال بپرسم ، یعنی pc ندارم :| الانم خانه یکی از اقوام هستم :)
خب سوال اول : تا حالا عاشق شدید ؟ فک کنم شما خیلی عجله داریدا
اینکه عاشق کسی شده باشم نه ولی ی عمز در حسرت عشق باری تعالی به سر می برم.
2- فکر کنم در نمایشگاه تهران ، داداش صادق (خب قبلا دیده بودیدش ما خبر نداشتیم :D) ، آجی طهمورس ، آجی زهرا و سرکار خانم اسدی و مینا خانم را ملاقات کردید :)! از دیدن کدامیک بیشتر متعجب شدید ؟ چرا ؟ این سوال را قبلا جواب دادم
3- تا حالا شده ربونم لال آرزوی مرگ کنید ؟ چرا ؟ اره مواقعی که خدا را فراموش کردم ٰ ولی سریع متوجه اشتباهم شدم و یاد خدا افتادم و متوجه اشتباهم شدم .البته به تعداد انگشتان دستم نمی رسه دفعاتش.
4- استقلال یا پرسپولیس ؟ (پیش بینی شما از نتیجه بازی استقلال و اف سی سئول کره ؟) پرسپولیس امیدوارم و ارزو می کنم استقلال ببره چون اینجا بحث ملی پیش میاد .
5- تا حالا کسی بهتون التماس کرده ؟ یا با تمام وجودش از شما خواهش کنه ؟ شما به خواستش عمل کردید ؟ نه چون کسی نیستم که کسی بخواهد به من التماس کنه.
6- نظرتون در مورد شکل و شمایل جدید انجمن + انتقادتون ؟ خوب
7- وقتی این کلماتو میشنوید (احساستون) ، چادر : ؟ | ساپورت : ؟ :| احساس خاصی نسبت بهش ندارم هر دوش لباس و هر کدومشم ی جایگاهی برای پوشیدن داره
8- نظرتون در مورد کاربر های :
S4D3GH : اقا خوب مهربان
mina_k_h : با انرزی
salma57 : با هوش
nazaninfatemeh : نمی تونم قضاوتشون کنم زیاد نمی شناسم
yasbaghery : نمی تونم قضاوتشون کنم زیاد نمی شناسم
tahmores : مدیر و معلم
ravabet_rasekhoon : زرنگ باهوش باذوق و مشغله زیاد
rasekhoon_m : اگر منظورتان rasekhoon_m یکی ازبهترین رفیقام
e_shop : خیلی خوب برادر بزرگترم
namayeshgah_ravabet : نمیشناسمش
rasekhoon_weblog : ارام و با وقار
nezarat_ravabet : هنرمند
AliFanoodi : یک پسر گل وکوشا
و خودم :| بانمک و سرحال
9- بهترین نمایشگاهی که راسخون در آن حضور پر رنگی داشته است ؟ من خودم فقط نمایشگاه قران بودم پس انتخاب دیگری ندارم
10- تا حالا دلتون شکسته ؟ چرا ؟ دقیقاً اون زمان چی کار کردید ؟ قبلا جواب دادم. زیاد دلم شکسته . دلیلای زیادی داشته. نماز خیلی ارامم می کنه همچنین نوشتن
ببخشید تعداد سوالاتم دو برابر حد مجاز شد ، من دیگه نیستم که پست بگذارم فقط می تونم با موبایل از جواب های شما استفاده نمایم :) موفق و پیروز باشید