نقل قول salma57
سلام. فقط براي اينكه من هم تو صندلي داغ شما شركت كرده باشم اين پست رو گذاشتم.
ولي براي اينكه دست خالي هم نيومده باشم چند تا سوال مي پرسم!
بنده هم خدمت شما سلام عرض می کنم
1- چرا شما يهو سرتون خيلي خيلي شلوغ شد؟ چرا الان اينقدر راحت نشستيد روي صندلي؟ چرا با اينكه آقاي نجاران خبر داشتند شما كار داريد شما رو نشوندن روي اين صندلي؟
همیشه کار هست و وظیفه اصلی ما هم پاسخگویی به کاربران اقای نجارانم با این کار به بنده لطف کردند که بتونم پاسخگوی سوالاتی باشم که تو ذهن همه هست
2- در دوران تحصيل از چه درسي بيشتر خوشتون ميومد و از چه درسي بدتون ميومد؟ نمره ديكته تون رو هم اگه بگيد بد نيست. (حظور نه حضور) حالا كدوم درسته؟
در دوران تحصیل عاشق دروس ریاضی بودم از دروس حفظی مثل تاریخ نمره دیگتم همیشه متوسط بود البت این اشتباه لپی بوده
3- وقتي شديدا از دست كسي و يا موضوعي ناراحت بشيد چكار مي كنيد؟ كلا آدم احساسي هستيد يا نه؟
زیاد برام اتفاق افتاده سریعا اونجا را ترک می کنم تا مساله ای پیش نیاید که باعث پشیمانی شود احساسی به اون معنا نه
4- چرا عوامل راسخون (انجمن و روابط عمومي) با هم ميان و با هم هم يهو غيبشون مي زنه و دسترسي به اونها بعضي وقتها عملا غير ممكن ميشه؟؟ شيفت شب نداريد؟
در مورد خودم می تونم بگم فقط در ساعت کاری حضور دارم بعضی مواقع شباهم ی سری به صورت نامحسوس می زنم شیفت شب نداریم
5- تو انشاهاي دوران مدرسه وقتي مي پرسيدند مي خواهيد چكاره شويد بيشتر از چه شغلي تعريف مي كرديد و دوستش داشتيد؟ الان راضي هستيد؟
همیشه علاقه داشتم معمار شوم الانم راضی هستم
6- اگه يه روز از موسسه به هر دليلي خارج بشيد دنبال چه كاري مي ريد.
در اولویت دنبال ی کار مرتبط با رشتم در غیر این صورت دنبال ی کار فنی
اميدوارم در تمام مراحل زندگيتون موفق و مويد باشيد.
بنده هم ارزوی موفقیت و شادکامی برای شما دارم از حضورتون متشکرم
ببخشيد آقاي فنودي من چون ديگه نيستم كه سوال بپرسم لطفا كوپن پ رو بهم برگردونيد. :)