پیتزای رنگین مقوی ( پیتزای میوه )
خمیر پیتزا 1 عدد
پنیر خامه ای 1 عدد
شکر 1 سوم فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری
تکه های میوه مانند موز ، پرتقال ، انگور ، توت فرنگی ، کیوی
کمپوت زردآلو و هلو نصف فنجان
آب 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
قبل پخت باید فر را در دمای 375 درجه فارنهایت بگذاریم تا گرم شود .
خمیر پیتزا را به مدت 12 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود .
در یک ظرف مناسب پنیر خامه ای ، شکر ، وانیل را مخلوط کرده و خمیر پیتزای برشته شده را به آن آغشته کنید .
آب و تکه های کمپوت هلو و زردآلو را با هم مخلوط کرده در تابه بریزید و به مدت 3 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید آنقدر هم بزنید تا ترکیبی یکنواخت و غلیظ به دست آید .
میوه ها را روی خمیر قرار دهید با قلم مو میوه ها را به شربت غلیظ آغشته کنید .
سپس پیتزا را در یخچال قرار داده و پس از سرد شدن سرو کنید .
نوش جونتون