نقل قول ravabet_rasekhoon
با سلام حضور مدیر و همراه همیشگی و سختکوش راسخون
سلام عرض میکنم خدمت جناب آقای نجاران. خسته نباشید و امیدوارم که حالتون خوب باشه :)
از اونجایی که در روابط عمومی خوندم جناب آقای کیانی نوشته بودند که جنابعالی امروز در مرخصی به سر میبرید بنده کم کم قطع امید کردم که افتخار پاسخگویی به سوالات شما رو داشته باشم.
به هر حال از اینکه منت بر سر بنده گذاشتید و صندلی داغ بنده رو داغتر نمودید سپاسگزرم. :)
بنده معمولا و البته به جهت کثرت مشغلات و ضیغ وقت در صندلی های داغ دوستان شرکت نمی کنم، راستش به غیر از این، می ترسم یه موقع سئوالی بپرسم یا جوابی بدهم یا جوابی سربالا بدهم که مایه ناراحتی بشه، اون وقت اگر میهمان محترم برنامه، مدیر باشن که هیچ، مدیر یکی از تالار ها را از دست می دهیم، اگر کاربر هم باشن که بازم هیچ، یکی از همراهان فعالمون را از دست می دهیم، پس سعی می کنم عطای حضور در برنامه را به لقای آن ببخشم، تازه آقای کیانی را چیکار کنم، میگن چرا فلانی ناراحت شده این چه سئوالی بود این چه جوابی بود نمی دونم چرا اله چرا بله و ...
به هر جهت گفتم بیام و از اونجا که سرکار mina_k_h صندلی داغ بنده را خیلی داغ کردن ما هم اندکی هیزم بر آتش صندلی داغ ایشان بیافزاییم، شاید دیگه از اینکار ها برای سی نکنن. اصلا از کجامعلوم که 2 روز دیگه ایشون یه جایی مثلا صدا و سیما نرن و مجری برنامهصندلی داغ نشن؟ وای اگه بشن چیکار کنیم!
خیلی خیلی لطف کردید. بنده از اونجایی که جنبه و ظرفیت پذیری بالایی دارم از سوالات هیچ یک از دوستان ناراحت نشدم. شما هم که دیگه جای خود دارید:)
بنده از پایه ثابت های صندلی داغ هستم و علاقه وافری به این قسمت از راسخون دارم و در هر شرایطی عضو جا ناشدنی :))
بعدترشم بابا بنده و صدا و سیما؟! جناب نجاران حرفا میزنید ها :))
پس چندتا سئوال
1-چرا شما در اکثر مسابقات انجمن یا طرح های ویژه ما برنده میشین؟
والا این جوری ها که می فرمایید هم نیستا! بعد از اون رتبه افتضاحی که در مسابقه وبلاگ نویسی تجلی حماسه عاید بنده شد :(( فکر نمی کنم دیگه در مسابقه ای برنده شده باشم.
مثلاْ بنده در بخش مقاله نویسی تجلی حماسه+ مسابقه میعادگاه عاشقان+ یک مسابقه دیگه هم این اواخر برگزار شد که در هیچ کدوم برنده نشدم :(( صرف اینکه واقعاْ وقت گذاشته بودم. :((
اما حالا جدای از این شاید باورتون نشه که در شرکت بنده به محض اینکه یک تایم کوتاه هم برای استراحت داشته باشم بلافاصه سایت راسخون رو باز می کنم :)) جوری که دیگه همکارام صداشون در اومده :))
2-تا حالا چند تا فلش از راسخون گرفتید؟ اگر دوست ندارید، این سئوال را جواب ندید اما اگر فلش اضافه دارید به عنوان داغ پرس برنامتون به بنده هدیه بدهید!
فکر کنم 3 تا :))
یکی رو یادم هست برای مدیران برتر زحمت کشدید و ارسال کردید. یکیشم برای یکی از مسابقات بود که الان یادم نیست :) یکی دیگه هم به خاطر برتر شدن در درسنامه امنیت رایانه :)
باور کنید فلش اضافه ندارم :)) چون تا یک فلش جدید برنده میشم یکی از اعضای خانواده ازم میگیره :))
می گم حالا جدی جدی اگه به عنوان داغ پرس انتخابتون کنم بهتون فلش هدیه می دهند؟! :)) یعنی پارتی تا این حد؟) :)) والا بنده که 3-4 بار به عنوان داغ پرس انتخاب شدم فقط حسنه عایدمون شد :))
اصلاْ بنده شما رو به عنوان داغ پرس انتخاب می کنم اما اون فلش رو برای خودم بفرستید. قبوله ؟ :))
3-حالا که مهندس نرم افزار هستید، تا حالا نرم افزار هم نوشتید؟ اگه بله، چند فروختید؟
نه متاسفانه. البته وقتشو نداشتم ![wink wink](http://rasekhoon.net/ckeditor/plugins/smiley/images/wink_smile.gif)
4-فکر می کنید قشری ضعیف تر و مظلوم تر از مهندسین زحمتکش نرم افزار هم وجود داره؟ اگه نه پس چرا مهندسی نرم افزار را انتخاب کردید؟
نه والا. خوب قبلاْ هم گفتم به رشته تحصیلی ام واقعاْ علاقه دارم :)
5-دیگه سئوالی به ذهنم نمی یاد، ولی برای اینکه از 5 فرصت خودم استفاده کرده باشم، متن سئوال را پر کردم اما سئوالی نپرسیدم![laugh laugh](http://www.rasekhoon.net/ckeditor/plugins/smiley/images/teeth_smile.gif)
بله دیگه روز های آخر برنامه بنده هست و سوالات دوستان هم ته کشیده :)
هر جا هستید، شاد و سلامت و موفق باشید
ببخشید یادم رفت، راسخونی هم باشید...
خیلی ممنونم از شما به خاطر شرکت در برنامه صندلی داغ بنده. بهترینها رو براتون آرزومندم.