0

mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!

S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

پاسخ به:mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!

سلام . خوبید ؟ جاتون که خدانکرده ناراحت نیست ؟ ببخشید من میگم جا چون با این مبلمانی که واسه شما گذاشتند تو دهنم لفظ ( صندلی داغ ) نمیتابه :)

و آمآ موآمآ :)  :  (لطفا روش یکمی تامل کنید ، این سوالا رو یکی ازم پرسید فکر کردم سوالای جالبی میتونه باشه .... )

با ذکر خدایی نکرده و زبونم لال برای تموم سوالای زیر :

1. اگه خدایی نکرده بهتون بگند آخرای بیناییتونه ، دوست دارید توی آخرین نظر چیو ببینید ( دور از شعار ، اون چیزی رو بگید که دلتون میگه ) ؟

2. اگه خدایی نکرده بهتون بگند آخرای شنیدنتونه چی ، چیو دوست دارید بشنوید ؟ آیا این حق رو به خودتون میدید این فرصتو با شنیدن یه موزیک سر کنید ؟

3. اگه خدایی نکرده بهتون بگند آخرای حرف زدنتون باشه ؟ اون موقع چه تصمیمی برای آخرین کلامی که روی زبونتون میاد میگیرید ؟

4. اگه خدایی نکرده خدایی نکرده بگن با پاهاتون بای کنید چی ؟ دوست دارید باهاشون کجا برید ؟

5. اگه همه چی رو ازتون بگیرند و حق داشتن یکی از وسایل شخصی مثل لپ تاپ ، کامپیوتر ، موبایل ، کیف جیبی ، عروسک :) یا هر چیز دیگه رو بهتون بدند از بینیشون کدوم وسایلتون رو انتخاب میکنید ؟

ببخشید که این سوالا رو میپرسم انشاالله همیشه تنتون سالم و سلامت باشه و هیچ وقت ، هیچ وقت دچار هیچناراحتی نباشید . این سوالا فقط جنبه تاملی داشتند ف فکر کردن روش بعضی وقتا میتونه به آدم کمک کنه ...

چهارشنبه 27 شهریور 1392  8:07 AM
تشکرات از این پست
onehamed salma57 yasbagheri mina_k_h tahmores AliFanoodi ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

نقل قول ghiyase65

نقل قول ghiyase65
در چه رشته های ورزشی فعالیت دارید ؟
و تا به حال مقامی هم داشته اید ؟

بنده متاسفانه اصلاً اهل ورزش نیستم :(

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

چهارشنبه 27 شهریور 1392  8:09 AM
تشکرات از این پست
onehamed salma57 S4D3GH yasbagheri tahmores AliFanoodi ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول hoseinh1990

سلام

علیک سلام

خسته نباشید

سلامت باشید خیلی ممنونم.

من زیاد نمیدونم چه سوالاتی باید پرسیده بشه

این سوالا رو میپرسم اگه خارج از بحث و ... نیست و ممکنه جواب بدید

شما تو زندگیتون همیشه حق الناس رو رعایت کردید؟

تا جایی که بتونم حتماً. چون میدونم خداوند از حق الناس نمی گذره.

چقدر توجه کردید که کاری که الان دارید انجام میدید ممکنه حق یکی دیگه رو ضایع کنه؟

منظورتون کار در شرکت هست؟ فکر نمی کنم این طور باشه!

شما چند وقته تو طرح حفظ موضوعی قرآن ثبت نام کردید؟ (حدودش)

حدوداً 2 ماهی میشه.

تا آیه چند رو حفظ کردید؟ (یا چندتا آیه رو حفظ کردید؟)

متأسفانه هنوز هیچی :(

پشیمون نشدید از ثبت نام؟سخت نیست (اگه شیرینی تلاوت قرآن رو بزاریم کنار)؟

کار خیلی خوبی هست اما هنوز مطمئن نیستم با مشغله کاری که دارم موفق بشم یا خیر.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 27 شهریور 1392  8:17 AM
تشکرات از این پست
onehamed salma57 S4D3GH yasbagheri hoseinh1990 tahmores AliFanoodi ali_kamali
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

سلام ، صبحتون بخیر :)

1- اگه برای نهار خونه یکی از اقوام دعوت باشید و خیلی هم گرسنه باشید بعد ببینید براتون نخود پلو تدارک دیدند چکار میکنید؟ laugh

2- اگه مجبور باشید بین خورشت هویج و زبان عربی یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کنید؟ cheeky

3- اگه یک روز وبلاگ دنیای سیاه و سفید رو باز کنید ببینید فیلتر شده چکار می کنید؟

4- برای آزمون طرح بها چند روز وقت گذاشتید و منابع رو مرور کردید؟ برای خواهر هایتان هم شرکت کردید ؟ کمک شخص دیگه ای هم بودید ؟

5- تا حالا شده با اعضای خانواده تون دعواتون بشه در حدی که از خونه بزنید بیرون و برای چند وقتی برنگردید؟!

6- معمولاً روزانه چند تا sms دریافت و ارسال می کنید؟ مخاطب خاص شما چه کسی هست؟!

7- بین این چند تا کدوم رو انتخاب می کنید؟     یک لیوان شیر گرم| چای| قهوه| شیر کاکائوی داغ| نسکافه

8- در منزل شما وظیفه خطیر!!! آشغال بیرون گذاشتن به عهده کیه؟ نظرتون در مورد این کار چیه؟! :)

9- اگه گفتید این سوالات را کجا دیدید ؟ blush

چهارشنبه 27 شهریور 1392  8:19 AM
تشکرات از این پست
salma57 S4D3GH yasbagheri tahmores AliFanoodi ali_kamali mina_k_h
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

ادامه سوالات خودم :|

1- به نظر شما عشق بهتر هست یا دوست داشتن ؟
2- کسی را که دوست دارید ، می توانید فراموش کنید ؟
3- میشه آدم از کسی که دوستش داره ، متنفر بشه ؟
4- اگه یه نفر شما را ناراحت کنه ، برای اینکه شما ببخشیدش بهترین گزینه رو به رویش چیست ؟
5- نظرتون در مورد تورم :| به نظرتون مذاکراتی که قرار آقای روحانی با وزیر امور خارجه آمریکا داشته باشن ، در وضعیت اقتصادی کشور تاثیری خواهد گذاشت ؟
6- به نظرتون انتخابات 92 نتیجه مطلوبی داشت ؟ 

تشکر از پاسخگویی شما به سوالات :)
چهارشنبه 27 شهریور 1392  8:26 AM
تشکرات از این پست
salma57 S4D3GH yasbagheri tahmores AliFanoodi ali_kamali mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام،فقط سلام!

علیک سلام

بعد از مدت ها و سر و کله زدن با مشکلات مختلفی که هنوزم کم و بیش ادامه داره آمدم اینترنت و راسخون و بر حسب اتفاقِ شاید نه چندان اتفاقی اولین تاپیک باز شده ام به اینجا رسید....

کلا چون خیلی وقت بود از راسخون دور بودم و دلم تنگش شده بود با صبر و حوصله بیشتر و اشتیاق خاص پست ها رو مرور کردم...

تمام پست های این صندلی داغ رو در حالی که بر صندلی سرد خودم تکیه داده بودم و پاهایم را بر روی صندلی دیگری روی هم انداخته و تخمه میشکستم مرور کردم...!!

بریم سراغ اصل موضوع:

1-نظرتون در مورد معرفت آدم ها چیه؟لطفاً این سوال رو خوب توضیح بدید!

پاسخ این سئوالتون رو نمیشه در چند خط بیان کرد. معرفت از دید هر شخص یک معنا و مفهمومی دارد. برای مثال عرض می کنم شخصی که خیلی دست و دل باز هست اطرافیانشون می گویند عجب آدم با معرفتی هست. یا اینکه مهربون باشه باز می گویند آدم با معرفیتی هست یا کسی که وفای به عهد می کند همین طور. پس معرفت به نظر بنده در یک مقوله نمی گنجد. باید دید نگاه شخص به معرفت از چه زاویه ای هست.

2-من میگم دنیا دنیای 2رویی ها و فرصت طلبی ها و خودخواهی ها شده،نظر شما چیه؟(البته دنیا خیلی تحولات دیگه هم به خودش دیده اما من از نقطه نظر خاص و حال حاضر خودم میگم)

چون ایمان به خدا – ترس از خدا – ترس از گناه و دروغ و غیبت و تهمت کمرنگ شده.

3-نظرتون در مورد روند ثابت و یکنواخت راسخون چیه؟ از دیدگاه کلی میگم! آیا خسته کننده نشده؟نظرتون در مورد اینکه همه ی تغییرات راسخون حول و حوش جزئیات میچرخه و ظواهر و رنگ و لعاب کار را عوض میکنه چی هست؟

به نظر من اینجوری نیست . بلکه کاملا و 180 درجه با نظر شما مخالف هستم . مثل اینکه شما که به گفته خودتون اولین پستتون رو در صندلی داغ بنده گذاشته اید چرخی در محیط انجمن ها نزدید تا متوجه بشید که چقدر محیط انجمن ها عوض (خوب) شده. به نظر من که راسخون هیچ وقت یکنواخت نبوده.

4-میگن"از دل برود هر آنکه از دیده برفت" تایید میکنید این جمله رو؟

اگر اینجوری نبود وقتی در خانواده ای عزیزی دار دنیا رو وداع میکرد از داغ اون عزیز، مادر و پدر هم بعد از اون دق می کردند و اون ها هم از این دنیا می رفتند . خدا نعمت فراموشی رو داده تا بدترین صحنه های زندگی رو فراموش کنیم . تجسم کنید در حضور شما یک تصادف وسلیه نقلیه اتفاق بیفتد اگر نتونید فراموش کنید و تصویر اون صحنه هولناک همیشه جلو چشمان شما باشد آیا پس از مدتی بیمار روانی نخواهید شد ؟ پس فراموشی نعمتی است که خدا داده است . شکر خدا واجب است.

5-اگه کسی شما رو فقط بخاطر منافع خودش بخواد و غیر از زمانی که به درد اون بخورید هیچ زمان دیگه ای محلتون نذاره ،چه حسی راجع بهش پیدا میکنید؟

خاصیت دنیا همین است .
یاد میگیرم که از خدا کمک بخواهیم نه از بنده خدا تا هیچ وقت تنها نباشیم . به او تکیه کنیم نه به خلق دنیا .

اولین پستم بعد از مدتها در اینجا شکل گرفت×××

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 27 شهریور 1392  9:41 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri onehamed salma57 tahmores AliFanoodi ali_kamali
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

سلام به اجی مینای خودم خوبی اجی

سوالات کاملا اسونه جوابش رو خودت از قبل میدونی اگه نگاه کنی میفهمی منظورم رو

اجی بسم الله :

1- الگوی شما در زندگیتون چه کسی بوده و هست؟

2- تا به حال شده که بخواهید در زندگی به جای کس دیگه ای باشید؟

3- آخرین باری که دچار عذاب وجدان شدید کی بوده و چرا؟!!

4-تا الان داغترین سئوالات رو چه کسی یا کسانی ازتون پرسیده اند؟!

5- تا چه اندازه  اهل رفت و آمد با اقوام و دوستانتون هستید؟

اجی دیدی کاری نداشت همه رو خودت میدونستی؟؟؟؟ (جای داداش صادق خالیه ها ببینه چقدر علامت سوال گذاشتم)

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

چهارشنبه 27 شهریور 1392  9:50 AM
تشکرات از این پست
onehamed salma57 mey212 tahmores AliFanoodi ali_kamali mina_k_h
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

اجی بازم سلام

تو اداره یه خورده سرم شلوغه گفتم یه چند تا سوال کنم داغ بشی تا بعدا دوباره بیام اجی

حالت خوبه ؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این سوالات هم سخت نیست باورکن

1- با کدوم یک از کاربران راسخونی صمیمی تر هستید و شماره موبایلشون رو دارید؟

2- چند تا نام کاربری در راسخون دارید؟ الان میزان حسنه و امتیازتون چقدره؟

3- زمان تحصیل دیکته تون چند میشد؟

4- اگه قرار باشه راسخون یک جشن کوچولو بگیره و چند تا از کاربرها رو دعوت کنه دوست دارید چه کسانی در این جشن حضور داشته باشند؟

5-  اگه قرار باشه بین دانشگاه مورد علاقه تون و راسخون یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کردید؟

گفتم سوالات رو به گونه ای طرح کنم که کار داری بتونی راحت جواب بدی

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

چهارشنبه 27 شهریور 1392  10:00 AM
تشکرات از این پست
onehamed salma57 mey212 tahmores AliFanoodi ali_kamali mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و عرض احترام

سلام عرض می کنم خدمت جناب آقای کیانی. خسته نباشید. بالاخره بنده رو مفتخر نمودید و در صندلی داغ بنده شرکت کردید. :)

از شما بخاطر حضور فعال در انجمن ها و همچنین شرکت در صندلی داغ این هفته صمیمانه تشکر می کنم. 

خواهش می کنم. بنده که کاری جز انجام وظیفه انجام  نمی دهم.

چون به عنوان یکی از مدیران فعال انجمن هستید، این سوال را از شما می پرسم:

شما لطف دارید. :)

- اگر روزی مسئول روابط عمومی موسسه راسخون بودید، با توجه به اهداف، محدودیت ها و ظرفیت های موجود، چه چیزهایی را در اولویت کاری خود قرار می دادید؟

اختیار دارید تکیه بر تخت بزرگان نتوان زد به گزاف :))

من  فکر می کنم راسخون تا به الان خیلی پیشرفت داشته و مطمئن هستم از این به بعد هم بهتر و بهتر خواهد شد.

همین که به نظرات کاربران اهمیت می دهید از کوچکترین تغییرات گرافیکی گرفته تا تصمیم گیری در مورد مسئل مهم تر کاربر رو دلگرم می کنید که نظرش در سایت مهم هست.

فکر می کنم همین که راسخون سایتی کاربر مدار هست خیلی کمک برای رسیدن به اهداف می کند. بنابراین اگر بنده روزی افتخار این رو داشته باشم که مسئول روابط عمومی موسسه راسخون باشم بی شک هم و غم خودم رو بر روی تمام خواسته های کاربرای عزیز می گذارم تا محیطی به لحاظ صمیمیت و در نوع خود فرهنگی ایجاد نمایم تا کاربر از اینکه در سایت حداقل برای پیشنهاداتش بررسی لازم انجام میشه دل گرم بشه.

یک نکته ای که بنده قبلاً هم در جلسات مدیران تالارها گفته بود ولی متاسفانه تاکنون عملی نشده اگر بنده مسئول روابط عمومی می شدم حتماً این مسئله طرح طبقه بندی کاربری رو اجرا می کردم. طرح بنده به این شکل بود که وقتی کاربری بعد از 6 ماه مثلاً به کاربر طلایی3 رسید سایت برای این تلاش کاربر ارزش قائل باشد و کاربر بتواند از فروشگاه سایت با استفاده از امتیاز کاربری خرید داشته باشد و بعد از خرید امتیاز از وی کسر شده و مثلاً به کاربر برنزی بازگردد. فکر می کنم چنین شیوه ای اگر عملی بشه باعث رقابتی شدن فضا و تلاش کاربر خواهد شد.

یک مسئله دیگر که حتماً بهش توجه می کردم استخدام مدیران تالار ها می بود. به نظر بنده شیوه گزینش مدیران تالارها یکمی مشکل دارد. اگر سایت این امکان رو داشت که کاربران مجازی رو استخدام می کرد و بر اساس قابلیت ها و توانمندی هایشان آن ها را به عنوان مدیران تالار ها به کار می گمارد و مسئولیت میداد این کار هم به جهت پیشرفت سایت مؤثر بود و هم اینکه مدیر تالار اگر کم کاری یا هم نقص دیگری داشت موسسه می توانست از وی بازخواست نماید و مانند یک پرسنل در موسسه.

ببخشید اگر پر حرفی کردم :)

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 27 شهریور 1392  10:13 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri onehamed rasekhoon_m mey212 salma57 tahmores AliFanoodi ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول mey212

با عرض سلام و ادب 

به به سلام خدمت جناب آقای فرجام. خوب هستید؟ آقا مفتخر نمودید :)

هرچی فکر کردم چی بپرسم چی نپرسم گفتم هر سوالی بوده بقیه کارران پرسیدند به همین خاطر هم جواب و هم سوال را به خودتون واگذار کردم 

ی سوال از خودتون بپرسید و جوابش را هم بدید فقط سوالش سوالی باشه که همیشه توذهنتون بوده جوابشم ندادید مهم نیست .

حالا نمیشد خودتون سئوال بپرسید؟ :))

خوب می پرسیدم که چرا خداوند صبر رو به آدم ها بصورت ذاتی نداده؟ اگر میداد همه آدم ها صبور بودند؟ جواب رو نمی دونم چون سواد دروس حوزوی ندارم :))

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 27 شهریور 1392  10:30 AM
تشکرات از این پست
salma57 onehamed namayeshgah_ravabet tahmores AliFanoodi ali_kamali
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:mina_k_h

سلام

پرحرفی نبوده...از پاسخگویی دقیق، باحوصله و کامل شما ممنونم.

بالاخره این یک موقعیت و فرصتی است که هر فردی با داشتن توانایی های لازم می تواند در آن قرار گیرد، پس تکیه زدن به این تخت برای همه است ... :-)

"کاربر محور" بودن گزینه بسیار خوبی است. به برنامه های خوبی اشاره کردید اما برخی از آن ها در حیطه "محدودیت ها" قرار می گیرد که شاید بطور کامل از آن مطلع نباشید. اما مهم، داشتن تفکر و خلاقیت است که شما به خوبی از آن برخوردارید و قطعاً در جایگاه کاری که در آن قرار دارید و یا قرار خواهید گرفت، به شما کمک می کند.

موفق باشید

چهارشنبه 27 شهریور 1392  10:38 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h salma57 onehamed tahmores AliFanoodi ali_kamali
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول S4D3GH

سلام . خوبید ؟ جاتون که خدانکرده ناراحت نیست ؟ ببخشید من میگم جا چون با این مبلمانی که واسه شما گذاشتند تو دهنم لفظ ( صندلی داغ ) نمیتابه :)

سلام خدمت آقا صادق :) خوب هستید شما؟  خیلی ممنونم خدا رو شکر. آقا شما هم گیر دادی به این مبل بنده ها :))

و آمآ موآمآ :)  :  (لطفا روش یکمی تامل کنید ، این سوالا رو یکی ازم پرسید فکر کردم سوالای جالبی میتونه باشه .... )

با ذکر خدایی نکرده و زبونم لال برای تموم سوالای زیر :

1. اگه خدایی نکرده بهتون بگند آخرای بیناییتونه ، دوست دارید توی آخرین نظر چیو ببینید ( دور از شعار ، اون چیزی رو بگید که دلتون میگه ) ؟

منظورتون آخرین پستی که در انجمن هست؟ نمی دونم درست متوجه سئوالتون شدم یا خیر اما اگه منظورتون همینی باشه که متوجه شدم خوب دوست دارم یک پست از روابط عمومی محترم باشه که نوشته باشند از بنده به عنوان مدیر تالار راضی هستند :))

2. اگه خدایی نکرده بهتون بگند آخرای شنیدنتونه چی ، چیو دوست دارید بشنوید ؟ آیا این حق رو به خودتون میدید این فرصتو با شنیدن یه موزیک سر کنید ؟

نه بابا موزیک چیه! :)) دوست دارم برای آخرین بار صدای عزیزانم رو بشنوم :((

3. اگه خدایی نکرده بهتون بگند آخرای حرف زدنتون باشه ؟ اون موقع چه تصمیمی برای آخرین کلامی که روی زبونتون میاد میگیرید ؟

باز هم فکر کنم به عزیزانم بگم که خیلی دوستتون دارم و حتی اگه نتونم حرف بزنم بدونین که همیشه دوستشون دارم :(

4. اگه خدایی نکرده خدایی نکرده بگن با پاهاتون بای کنید چی ؟ دوست دارید باهاشون کجا برید ؟

مکه مکرمه :((

5. اگه همه چی رو ازتون بگیرند و حق داشتن یکی از وسایل شخصی مثل لپ تاپ ، کامپیوتر ، موبایل ، کیف جیبی ، عروسک :) یا هر چیز دیگه رو بهتون بدند از بینیشون کدوم وسایلتون رو انتخاب میکنید ؟

موبایل :))

ببخشید که این سوالا رو میپرسم انشاالله همیشه تنتون سالم و سلامت باشه و هیچ وقت ، هیچ وقت دچار هیچناراحتی نباشید . این سوالا فقط جنبه تاملی داشتند ف فکر کردن روش بعضی وقتا میتونه به آدم کمک کنه ...

خواهش می کنم شما که دیگه هر چی خواستی گفتی :)) راحت باشید بنده جنبه ام بالاست wink

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 27 شهریور 1392  10:43 AM
تشکرات از این پست
salma57 onehamed tahmores AliFanoodi ali_kamali S4D3GH
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

سلام مجدد

نه منظورم من در مورد سوال حق الناس کار در شرکت نبود فقط

کلا هر کاری (مثلا دانلود کردن از اینترنت و یا کارهای دیگه)

اگه بفهمید الان یه کاری رو که دارید انجام میدید و خیلی به اون کار علاقه دارید حق کسی رو ضایع میکنه چیکار میکنید؟

ترک  میکنید اون کار رو که مطمئنا خیلی سخته یا ادامش میدید؟یا یه گزینه دیگه

وقتی مشاور  طرح حفظ موضوعی قرآن  زنگ میزنه میگه تا آیه چند رو حفظ کردید چی میگید؟

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

چهارشنبه 27 شهریور 1392  11:00 AM
تشکرات از این پست
onehamed tahmores AliFanoodi ali_kamali mina_k_h rasekhoon_m rasekhoon_weblog
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام ، صبحتون بخیر :)

علیک سلام

1- اگه برای نهار خونه یکی از اقوام دعوت باشید و خیلی هم گرسنه باشید بعد ببینید براتون نخود پلو تدارک دیدند چکار میکنید؟ laugh

کاری میکنم که مابقی مهمان ها می کنند :|

2- اگه مجبور باشید بین خورشت هویج و زبان عربی یکی رو انتخاب کنید کدوم رو انتخاب می کنید؟ cheeky

خورش هویج :|

3- اگه یک روز وبلاگ دنیای سیاه و سفید رو باز کنید ببینید فیلتر شده چکار می کنید؟

مطمئناً ناراحت میشم. بعد پیگیری می کنم ببینم کدوم پستم مشکل داشته تا رفع فیلتر بشه.

4- برای آزمون طرح بها چند روز وقت گذاشتید و منابع رو مرور کردید؟ برای خواهر هایتان هم شرکت کردید ؟ کمک شخص دیگه ای هم بودید ؟

یک هفته منابع رو مرور کردم. خیر خواهرهایم در این طرح شرکت نکردند. خیر.

5- تا حالا شده با اعضای خانواده تون دعواتون بشه در حدی که از خونه بزنید بیرون و برای چند وقتی برنگردید؟!

این رفتار مال پسرهاست نه دخترها!

6- معمولاً روزانه چند تا sms دریافت و ارسال می کنید؟

خیلی بشتر از اونیکه اس ام اس بدم تماس می گیرم و تماس جواب میدم :|

مخاطب خاص شما چه کسی هست؟!

کاملا معلومه اعضای خانواده و همکاران و ارباب رجوع های محل کارم

7- بین این چند تا کدوم رو انتخاب می کنید؟     یک لیوان شیر گرم| چای| قهوه| شیر کاکائوی داغ| نسکافه

شیر کاکائو داغ

8- در منزل شما وظیفه خطیر!!! آشغال بیرون گذاشتن به عهده کیه؟ نظرتون در مورد این کار چیه؟! :)

پدر بزرگوار و گاهاً بنده :| نظر خاصی ندارم

9- اگه گفتید این سوالات را کجا دیدید ؟ blush

بله اینها سئوالت بنده بود که در صندلی داغ جنابعالی پرسیده بودم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 27 شهریور 1392  1:37 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ali_kamali rasekhoon_m rasekhoon_weblog salma57 onehamed
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

ادامه سوالات خودم :|

1- به نظر شما عشق بهتر هست یا دوست داشتن ؟
 اگر منظورتان دوست داشتن خدا بهتر است یا عشق به خدا که فرقی نمی کنه اگر غیر از این است من نظری ندارم
2- کسی را که دوست دارید ، می توانید فراموش کنید ؟
اگر کسی رو دوست داشته باشم خیر و اگر دوست نداشته باشم یک آب خوردن فراموش میکنم
3- میشه آدم از کسی که دوستش داره ، متنفر بشه ؟
اگر خطایی از اون شخص سر بزنه که قابل بخشش نباشه بله میشه
4- اگه یه نفر شما را ناراحت کنه ، برای اینکه شما ببخشیدش بهترین گزینه رو به رویش چیست ؟
رو به رویش گزینه ای نیست که انتخاب کند
5- نظرتون در مورد تورم :| به نظرتون مذاکراتی که قرار آقای روحانی با وزیر امور خارجه آمریکا داشته باشن ، در وضعیت اقتصادی کشور تاثیری خواهد گذاشت ؟
نظری در این خصوص ندارم :|
6- به نظرتون انتخابات 92 نتیجه مطلوبی داشت ؟ 
حتما داشته که رهبر انقلاب تمجید کردن :|
تشکر از پاسخگویی شما به سوالات :)

غصه هایت را با «ق» بنویس

چهارشنبه 27 شهریور 1392  1:54 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ali_kamali rasekhoon_m rasekhoon_weblog salma57 onehamed
دسترسی سریع به انجمن ها