نقل قول onehamed
سلام ، صبحتون بخیر ، شما که خودتان معلم املا هستید بگید "خورشت قیمت" و "مپ تاپ" چی هست ؟ ( تازه این ها را من دیدم معلوم نیس چند تا دیگه بوده :)
سلام. ظهرتون بخیر. عرض کردم دیروز توی شرکت خیلی سرم شلوغ بود واسه همینم احتمالاً غلط تایپی داشتم.
1- حستون وقتی هر یک از آهنگ های زیر را می شنوید :|
لعنت به من (مازیار فلاحی) | دوستت دارم (گروه هفت) | اکسیژن (بابک جهانبخش) | همین (رضا صادقی)
چی بگم آخه؟! فقط می تونم بگم بین این 4 تا آهنگ دومی رو بیشتر دوست دارم :|
2- گفتید فیلم سینمایی مورد علاقتون جدایی نادر از سیمین بوده :) اهل سینما رفتن هستید ؟ فیلم گذشته اصغر فرهادی را رفتید ببینید ؟ الان توصیه می کنید چه فیلمی را در سینما ببینیم ؟ (یکمی تبلیغ کنید )
اهل سینما که نه زیاد. بیشتر توی خونه فیلم می بینم. هنوز موفق به دیدن فیلم گذشته نشده ام. احتمالاً اون رو هم دانلود کنم و توی خونه ببینم. :) راستش اصلاً الان نمی دونم چه فیلمهایی در حال اکران هست. فقط اسم فیلم پل چوبی رو شنیدم که فکر کنم قشنگ باشه :))
3- چه انیمیشنی را دوست دارید ؟ با خواهر زاده گلتون انیمیشن نگاه می کنید ؟
انیمیشن Up و داستان اسباب بازی و ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی و لوراکس رو خیلی دوست دارم. معلومه. :) کلاً هر وقت خواهر زاده ام می خواد انیمیشن ببینه به زور بنده رو هم مجبور می کنه کنارش بشینم و تماشا کنم :))
4- گفتید از انتظار متنفرید :| کسی را منتظر می گذارید ؟ کلاً آدم حوصله داری هستید یا شخصی هستید که کار هاش را زود انجام میده ؟
تا جایی که دست خودم باشه خیر. چون از انتظار بدم میاد دوست ندارم کسی رو هم منتظر بذارم. اصلاً آدم حوصله دار یا به قولی صبور نیستم! همیشه هم سعی می کنم کارهام رو زود یا سر وقت تمام کنم.
5- اگه قرار باشه بهترین پستی که در راسخون خواندید در سال 92 را انتخاب کنید ، آن پست کدام است ؟
خیلی کار سختی هست! پستهای قشنگ زیاد داشتیم. اما چند روز پیش یک پستی خوندم که بعدشم از روابط عمومی خواستم در لینکهای چرخشی قرار بدهند که فکر کنم خیلی پست قشنگی بود.
ببخش تا بخشیده شوی
راستی از صندلی داااغتون که تبلیغ شده ؟ نکنه ندید؟ یه چیز دیگه منم به اون موضوع که اعتراض به مسابقه روزانه کردید و فرداش برنده شدید خیــــلی خندیدم ، بیشتر از همه به این که مسئولین گفتند در مسابقات نظر شخصی دخیل نبوده :دی
بله امروز متوجه شدم تبلیغ شده البته هنوز در لینکهای چرخشی اضافه نشده :))