0

mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!

نقل قول a_sadri

سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم تالار اینترنت (همون آجی مینا خودمون)

سلام خدمت جناب آقای صدری. خوب هستید؟ از این طرفا؟ :))

با اینکه شما حسابی صندلی منو داغ کردین ولی خب من زیاد اذیتتون نمی کنم !wink

شما لطف می کنید laugh

اول از همه نظرتون در مورد من و تالار زبان

شما که یکی از مدیران موفق راسخونی هستید و براتون بهترین ها رو آرزو مندم. متاسفانه من زبانم زیاد خوب نیست والا حتماً توی تالاتون فعالیت می کردم. تالار زبان اون وقتی که مدیر نداشت و حسابی اک می خورد اما چند وقت پیش که من سر زدم حسابی تر و تمیز شده بود و همه چیز مرتب بود :)

اما بعد ...

بهترین فیلم خارجی  NOTEBOOK

بهترین سریال خارجی  LOST

بهترین آهنگ خارجی اصلاً آهنگ خارجی گوش نمی کنم!

بهترین خواننده خارجی

بهترین بازیگر خارجی  هیلاری داف

بهترین جمله به زبان انگلیسی   I Will Not Forget You

تشکر از شما و سوالتتون :)

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

دوشنبه 25 شهریور 1392  9:45 AM
تشکرات از این پست
onehamed khodaeem1 salma57 ali_kamali AliFanoodi a_sadri famili
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

ادامه سوالات ..

تو کلاس، معمولا کدوم صندلی می شینی؟ سمت دیوار، ردیف اول، نزدیک در کلاس، ...؟ (احتمالا جلو جلو )

مترو ، بی آر تی ، تاکسی ؟ کدام را انتخاب می کنید برای رفت و آمد در شهر ؟

این جمله براتون آشنا نیست ؟ "پول منو بدید برم " یا این یکی "هوتوتو سابیده شد به الک" ؟ نمی دونم قسمت چند هستید ولی میدانستید در قسمت 37 مشکات بزرگ زنده میشه ؟ 

اگه من آواتار قبلی شما را بهتون بدم میگذاریدش جای آواتار فعلیتون ؟

تا حالا احساس ذوب شدن روی صندلی را کردید ؟ wink

فعلاً ...

دوشنبه 25 شهریور 1392  9:51 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 salma57 ali_kamali AliFanoodi ravabet_rasekhoon mina_k_h famili
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول ali_kamali

با عرض سلام و صبح بخیر به مدیر تالار اینترنت و وب . 

سلام خدمت جاب آقای کمالی. صبح شما هم بخیر.

مجوعه سوال اول من بنا به دلایل شخصی خودم حذف گردید . ببخشید .

والا بنده متوجه نشده بودم که شما پستی گذاشته بودید! آخه من پستها رو به ترتیب جلو میرم و جواب میدم. اتفاقاً داشتم فکر می کردم که چرا از داغ کننده  صندلی داغ خبری نیست! :))

با اجازه میرم سراغ سوال کردن .

خواهش می کنم بفرمایید.

1- با کلمات  راسخون - شارژ - آقای کیانی   دو تا جمله بسازید . 

از راسخون شارژ ایرانسل خریدم و زنگ زدم به آقای کیانی :))

2- آیا به آمار تعداد پست های هریک از صندلی داغ های برگزار شده نگاه کردید ؟  رکورد کدام یک بیشتر است ؟ چرا 

بله. هر هفته نگاه می کنم. مخصوصاً الان که خودم رو صندلی هستم. :))  فکر کنم تا به الان صندلی داغ مدیر محترم جناب mehdi0014 پر بازدیدترین هستند. ولی دلیلش رو نمی دونم! شما می دونید؟ :)

3- فرض محال و اگر خدا نکرده  توی روزنامه کیهان  یک خبر با تیتر معمولی در صفحه حوادث می زنه . سایت راسخون هک شد . به شما چه حسی دست میده 

وای خدا نکنه :( خوب اول که خیلی ناراحت میشم. بعدش زنگ می زنم مؤسسه با آقایون روابط عمومی هم فکری میکنم که برای رفع مشکل چکار کنیم :((

4- به نظر شما  این امکان نداره  سایت راسخون برای کسب درآمد از اسپانسر  استفاده کنه و از محل درآمد هدیه به کاربران بدهد ؟ 

بله چرا که نه :))

5- تا به حال چند مگا بایت از سایت راسخون دانلود نرم افزار و ... انجام دادید ؟ 

دقیق نمی دونم والا اما خوب زیاد بوده. کلی نزم افزار و کارتون و اینا دانلود کردم :))

با تشکر از شما که به سوالات جواب می دهید 

خواهش می کنم. بنده هم از شما داغ کننده صندلی داغ تشکر می کنم. :)

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 25 شهریور 1392  9:55 AM
تشکرات از این پست
onehamed khodaeem1 salma57 ali_kamali AliFanoodi ravabet_rasekhoon rasekhoon_m famili
shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

با سلام خدمت مدیریت تالار اینترنت و وب

خوبین؟ خوش می گذره؟

بریم سراغ سوالات:

1- اگه از خونتون بیاین بیرون یه نفر از بالای پشت بام یه سلط آب روی سرتون بریزه چه عکس العملی از خودتون نشون میدین؟

2- وقتی که فهمیدین مدیر تالار اینترنت و وب شدین چه عکس العملی از خودتون نشون دادین؟

الف) از خوش حالی بالا پایین پریدین    ب) از خوش حالی قش کردین   ج) از خوش حالی اشک شوق ریختین    د) از ناراحتی گریه کردین  

3- از نظر کیفی وبلاگ های راسخون بلاگ را در چه حدی می بینید؟ و جایگاه چندم را برای راسخون بلاگ در بین رقبا انتخاب می کنید؟

4- پیشنهاد و انتقاد جهت بهبود تالار وبلاگ نویسی؟؟؟

5- اگه شما کارمند بخش وبلاگ های راسخون بودین چه معیاری درباره ی انتخاب وبلاگ های برتر در نظر می گیرین؟

با تشکر

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

دوشنبه 25 شهریور 1392  10:02 AM
تشکرات از این پست
onehamed salma57 khodaeem1 ali_kamali AliFanoodi ravabet_rasekhoon mina_k_h rasekhoon_m
Doctor114
Doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام مجدد:

بنده یاد اون روزی می افتم که اعتراض به نحوه ی قرعه کشی مسابقات روزانه کردید ، فرداش برنده شدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!winkcheeky

بعد هم مسئولین می گفتند که قرعه کشی شده و نظر شخصی در آن دخیل نبوده !!!!!!!!!!!enlightened

به هرحال شما نقشی در آن نداشتید ، اما کلی باعث خنده ی ما شد این قضیه

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

دوشنبه 25 شهریور 1392  12:04 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon mina_k_h khodaeem1 salma57 ali_kamali rasekhoon_m onehamed famili
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول Doctor114

سلام مجدد:

علیک سلام

بنده یاد اون روزی می افتم که اعتراض به نحوه ی قرعه کشی مسابقات روزانه کردید ، فرداش برنده شدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!winkcheeky

بعد هم مسئولین می گفتند که قرعه کشی شده و نظر شخصی در آن دخیل نبوده !!!!!!!!!!!enlightened

به هرحال شما نقشی در آن نداشتید ، اما کلی باعث خنده ی ما شد این قضیه

سپاس

فکر کنم این قضه بر می گرده به اون اوایل عضویت بنده که یادمه اون زمان یک قانونی وجود داشت که کاربرانی که تازه عضو سایت می شدند شانس برنده شدن بیشتر داشتند و بعد از مدتی که کاربران به این مسئله شاکی بودند این قانون برداشته شد. البته من نمی دونم چرا چند وقتی هست که دیگه در مسابقات برنده نمیم. اینم گفتم که مسئولین مشنوند و یه نظری هم به بنده داشته باشند. :)) (مزاح) laugh

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 25 شهریور 1392  12:25 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed khodaeem1 Doctor114 salma57 ali_kamali rasekhoon_m
nodestan
nodestan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 356

سعادتمند کسی است که به مشکلات و مصایب زندگی لبخند زند. ویلیام شکسپیر

دوشنبه 25 شهریور 1392  1:19 PM
تشکرات از این پست
onehamed khodaeem1 ali_kamali AliFanoodi rasekhoon_m
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

سلام ، صبحتون بخیر ، شما که خودتان معلم املا هستید بگید "خورشت قیمت" و "مپ تاپ" چی هست ؟ ( تازه این ها را من دیدم  معلوم نیس چند تا دیگه بوده :)

سلام. ظهرتون بخیر. عرض کردم دیروز  توی شرکت خیلی سرم شلوغ بود واسه همینم احتمالاً غلط تایپی داشتم.

1- حستون وقتی هر یک از آهنگ های زیر را می شنوید :|

لعنت به من (مازیار فلاحی) | دوستت دارم (گروه هفت) | اکسیژن (بابک جهانبخش) | همین (رضا صادقی)

چی بگم آخه؟! فقط می تونم بگم بین این 4 تا آهنگ دومی رو بیشتر دوست دارم :|

2- گفتید فیلم سینمایی مورد علاقتون جدایی نادر از سیمین بوده :) اهل سینما رفتن هستید ؟ فیلم گذشته اصغر فرهادی را رفتید ببینید ؟ الان توصیه می کنید چه فیلمی را در سینما ببینیم ؟ (یکمی تبلیغ کنید laugh)

اهل سینما که نه زیاد. بیشتر توی خونه فیلم می بینم.  هنوز موفق به دیدن فیلم گذشته نشده ام. احتمالاً اون رو هم دانلود کنم و توی خونه ببینم. :) راستش اصلاً الان نمی دونم چه فیلمهایی در حال اکران هست. فقط اسم فیلم پل چوبی رو شنیدم که فکر کنم قشنگ باشه :))

3- چه انیمیشنی را دوست دارید ؟ با خواهر زاده گلتون انیمیشن نگاه می کنید ؟ surprise

انیمیشن Up و داستان اسباب بازی و ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی و لوراکس رو خیلی دوست دارم. معلومه. :) کلاً هر وقت خواهر زاده ام می خواد انیمیشن ببینه به زور بنده رو هم مجبور می کنه کنارش بشینم و تماشا کنم :))

4- گفتید از انتظار متنفرید :| کسی را منتظر می گذارید ؟ کلاً آدم حوصله داری هستید یا شخصی هستید که کار هاش را زود انجام میده ؟

تا جایی که دست خودم باشه خیر. چون از انتظار بدم میاد دوست ندارم کسی رو هم منتظر بذارم. اصلاً آدم حوصله دار یا به قولی صبور نیستم! همیشه هم سعی می کنم کارهام رو زود یا سر وقت تمام کنم.

5- اگه قرار باشه بهترین پستی که در راسخون خواندید در سال 92 را انتخاب کنید ، آن پست کدام است ؟ 

خیلی کار سختی هست! پستهای قشنگ زیاد داشتیم. اما چند روز پیش یک پستی خوندم که بعدشم از روابط عمومی خواستم در لینکهای چرخشی قرار بدهند که فکر کنم خیلی پست قشنگی بود.

ببخش تا بخشیده شوی

راستی از صندلی داااغتون که تبلیغ شده ؟ نکنه ندید؟ laugh یه چیز دیگه منم به اون موضوع که اعتراض به مسابقه روزانه کردید و فرداش برنده شدید خیــــلی خندیدم ، بیشتر از همه به این که مسئولین گفتند در مسابقات نظر شخصی دخیل نبوده :دی

بله امروز متوجه شدم تبلیغ شده البته هنوز در لینکهای چرخشی اضافه نشده :))

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 25 شهریور 1392  2:06 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 khodaeem1 ali_kamali rasekhoon_m onehamed
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1

باسلام خدمت مدیر گرامی

با عرض سلام خدمت شما مدیر گرامی :)
خدا قوت

عذر میخوام شما فرمودین من از ساعت 8 تا 4:30 که اداره هستم پشت کامپیوتر هستم ؛ میشه بفرمائید شغلتون چیه ؟ کجا مشغولین ؟

بله. بنده کارمند قسمت امور پیمانها هستم و وظایف عمده بنده شامل: تنظیم کمیسیون معاملات+ بررسی صورت وضعیت پیمانکاران هست. در یک شرکت نیمه دولتی مشغول به کار هستم.

باتشکر

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 25 شهریور 1392  2:09 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi a_sadri salma57 khodaeem1 ali_kamali rasekhoon_m onehamed famili
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول onehamed

ادامه سوالات ..

تو کلاس، معمولا کدوم صندلی می شینی؟ سمت دیوار، ردیف اول، نزدیک در کلاس، ...؟ (احتمالا جلو جلو )

خوب بستگی داشت که چه درسی باشه! اگه درسی بود که دوستش داشتم جلوی جلو اگه از این درسهای کسل کننده بود ته کلاس :)

مترو ، بی آر تی ، تاکسی ؟ کدام را انتخاب می کنید برای رفت و آمد در شهر ؟

اول صبح که هم خیابونها شلوغه و هم مترو و هم بی آر تی بنده اتوبوس رو انتخاب می کنم :)) اما عصر که خیلی خسته ام و برای اینکه زودتر برسم مترو :)

این جمله براتون آشنا نیست ؟ "پول منو بدید برم " یا این یکی "هوتوتو سابیده شد به الک" ؟ نمی دونم قسمت چند هستید ولی میدانستید در قسمت 37 مشکات بزرگ زنده میشه ؟ 

این دیالوگ های مربوط به سریال ویلای من هست :)) بنده تا قسمت 35 دیدم هنوز فرصت نکردم باقی رو ببینم.

اگه من آواتار قبلی شما را بهتون بدم میگذاریدش جای آواتار فعلیتون ؟

100%

تا حالا احساس ذوب شدن روی صندلی را کردید ؟ wink

نه هنوز : دی

فعلاً ...

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 25 شهریور 1392  2:15 PM
تشکرات از این پست
shirani98 AliFanoodi a_sadri salma57 khodaeem1 ali_kamali onehamed
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول shirani98

با سلام خدمت مدیریت تالار اینترنت و وب

سلام خدمت مدیر محترم جناب آقای شیرانی. :)

خوبین؟ خوش می گذره؟

خیلی ممنونم. جای شما خالی :) شما خوب هستید؟

بریم سراغ سوالات:

1- اگه از خونتون بیاین بیرون یه نفر از بالای پشت بام یه سلط آب روی سرتون بریزه چه عکس العملی از خودتون نشون میدین؟

جانــــم؟! اصلاً از این جور شوخی ها خوشم نمیاد! می رم بالا و حالشو جا میارم!!! :)

2- وقتی که فهمیدین مدیر تالار اینترنت و وب شدین چه عکس العملی از خودتون نشون دادین؟

الف) از خوش حالی بالا پایین پریدین    ب) از خوش حالی قش کردین   ج) از خوش حالی اشک شوق ریختین    د) از ناراحتی گریه کردین  

هیچ کدوم اما خوشحال شدم :)

3- از نظر کیفی وبلاگ های راسخون بلاگ را در چه حدی می بینید؟ و جایگاه چندم را برای راسخون بلاگ در بین رقبا انتخاب می کنید؟

راستش سطح کیفی وبلاگها نسبت به اوایل و حتی نسبت به پارسال به نظر خیلی بهتر شده. اما خوب هنوز در مقایسه با رقبا عقب هستیم که انشال... بهتر خواهد شد.

4- پیشنهاد و انتقاد جهت بهبود تالار وبلاگ نویسی؟؟؟

به نظرم خوب میشه اگر مسابقات هفتگی در خصوص وبلاگ نویسی بگذارید :)

5- اگه شما کارمند بخش وبلاگ های راسخون بودین چه معیاری درباره ی انتخاب وبلاگ های برتر در نظر می گیرین؟

آمار بازدید روزانه+ پستهای مفید و جذاب+ تعداد نظرات+ قالب و زیبایی وبلاگ

با تشکر

بنده هم از شما به خاطر سئوالاتتون تشکر می کنم.

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 25 شهریور 1392  2:24 PM
تشکرات از این پست
shirani98 AliFanoodi a_sadri rasekhoon_weblog salma57 khodaeem1 ali_kamali onehamed famili
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

بازم سلام

ممنون بابت پاسخ به سوال ها

فرمودید سریال مورد علاقتون Lost هست . کدوم یک از شخصیت های این سریال بسیار زیبا مورد توجه و علاقه شما هست ؟

سوالی که شما ازمن پرسیدید رو حالا از خودتون می پرسم !

اگه یه روز دیدید منو دستگیر کردند اولین دلیلی که به ذهنتون میرسه ؟

از رشتتون راضی هستید ؟ اگه یکبار دیگه فرصت انتخاب رشته داشتید ، چه رشته ای رو انتخاب می کردید ؟

بعنوان یک هم رشته ای - اگر مایل هستید - لطفا چند تا نصیحت مهم برام داشته باشین .

دوشنبه 25 شهریور 1392  3:34 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h salma57 khodaeem1 ali_kamali onehamed famili
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول a_sadri

بازم سلام

عليك سلام :)

ممنون بابت پاسخ به سوال ها

خواهش مي كنم.

فرمودید سریال مورد علاقتون Lost هست . کدوم یک از شخصیت های این سریال بسیار زیبا مورد توجه و علاقه شما هست ؟

از همه بيشتر از ساویر خوشم مي اومد :)

سوالی که شما ازمن پرسیدید رو حالا از خودتون می پرسم !

اگه یه روز دیدید منو دستگیر کردند اولین دلیلی که به ذهنتون میرسه ؟

انتشار يك مقاله س*ي*ا*س*ي :))

از رشتتون راضی هستید ؟ اگه یکبار دیگه فرصت انتخاب رشته داشتید ، چه رشته ای رو انتخاب می کردید ؟

بله. مهندسي تكنولو‍ي نرم افزار :)

بعنوان یک هم رشته ای - اگر مایل هستید - لطفا چند تا نصیحت مهم برام داشته باشین .

اول اينكه درس رو جدي بگير :) بعدشم اگه ميتوني در حين تحصيل يك كار نيمه وقت مثل برنامه نويسي انجام بده. به محض اينكه ليسانس رو گرفتي شروع كن واسه ارشد بخون چون بعدش كه فاصله بيوفته ديگه پشتت باد مي خوره. موفق باشيد. :)

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 25 شهریور 1392  6:31 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi salma57 khodaeem1 ali_kamali onehamed famili
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

قبول داريد كه بعضي ها مدرك مهندسي ندارند ولي از مهندس مهندس تر و كامپيوتر را مثل كف  دست شان بلدند؟ باتشكر

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

دوشنبه 25 شهریور 1392  8:30 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h AliFanoodi a_sadri salma57 khodaeem1 ali_kamali onehamed
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1

نقل قول iran313

سلام و خسته نباشيد

سلام. سلامت باشید.

قبول داريد كه بعضي ها مدرك مهندسي ندارند ولي از مهندس مهندس تر و كامپيوتر را مثل كف  دست شان بلدند؟ باتشكر

بله. چون مدرک زیاد هم مهم نیست. تجربه خیلی مهم تره.

موفق باشید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

دوشنبه 25 شهریور 1392  9:02 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi a_sadri saeedakh salma57 khodaeem1 ali_kamali onehamed
دسترسی سریع به انجمن ها