نقل قول nargesi
باسلام خدمت شما خواهر عزیزم میناخانم
سلام خدمت شما کاربر گرامی
کاربر تازه واردم و تاالآن تو این قسمت پستی نزدم ولی دوس داشتم از شما چن تا سؤال بپرسم ک امیدوارم پذیرای سؤالات مبتدی بنده باشین...
خواهش می کنم باعث افتخاز بنده هست بفرمایید. :)
_ چقدر تو فضای مجازی راستگو هستی؟
من از دروغ متنفرم و چیزی برای مخفی کردن ندارم. تا جایی که بتونم همیشه راست می گم.
_ وقتی عصبانی میشی کجا و با چ کاری ب آرامش میرسی؟
کجا که آخه اون لحظه ممکنه هر جایی باشی. مثلاً خونه یا توی محل کار. خوب ایده آل اینه که یک جای آروم باشم تا زودتر آروم بشم اما ممکنه اون لحظه هر جایی باشم. معمولاً یکمی داد و فریاد کنم آروم میشم :)
_ ب هوشت چند میدی؟
والا چند وقت پیش توی شرکت ازمون تست IQ گرفتم که 128 شدم :)
_ ب نظرت اول شب بود یا روز؟
فکر کنم اول روز بود :))
_ مهمترين و پر تكرارترين و تأثیرگذارترین نصيحتي ك شنیدی؟
به هر کس اندازه لیاقتش بها بده. :|
_ اولین چیزی ک تو سختیا بهش متوسل میشی؟
♥ خدا ♥
_ فک میکنی چرا اسم این سایتو گذاشتن راسخون؟
چون از یک آیه توی قرآن گرفته شده و فکر میکنم اهداف سایت به معنا راسخون هم نزدیک باشه.
_فوائد مدیر تالار بودن؟
بنده کلاً مدیریت رو دوست دارم :) خوب روابط عمومی هم هوای مدیران رو دارند دیگه :))
_ باتوجه ب سابقتون تو این سایت، میخواستم بدونم بیشتر کاربرای اینجا تو چ رده سنی هستن؟
فکر کنم بین 15 تا 20
_ کدوم انجمن و تاپیک سایت رو بیشتر دوست داری؟ ب چ دلیل؟
اگر منظورتون کدوم تالار هست باید بگم تالار گفتگوی آزاد رو بیشتر دوست دارم اونم به خاطر محیط صمیمی و پستهای تعاملی
_ ی خاطره از ی شیطنتت تو امتحان یا سر کلاس!
یادمه امتحان برنامه نویسی ASP.net بود من زیاد فرصت نکرده بودم بخونم. وقتی تمام چیزایی رو که می دونستم نوشتم و بارم سئوالات رو جمع زدم دیدم در ح نمره قبول نیست :( نگاه کردم دیدم بغل دستی تند تند داره مینویسه :) نگاه پر التماس بهش انداختم اونم دستشو باز گذاشتم و منم به اندازه نمره قبولی از روی برگه اش نوشتم و یادمه اون درس رو با 10 پاس کردم و با اینکه نمره کمی بود اما واسم شیرین بود :)) ببخشید اگه بد آموزی داشت :|
_ امتحان آیین نامه و شهر( رانندگی) هرکدوم چندمین بار قبول شدی؟
آئین نامه رو دفعه دوم- شهر رو دفعه سوم :(
_ شعارت توی زندگی
هیچ وقت محتاج کسی نباش جز خدا
_ و در آخر، ی دعا برای سایت و اعضاش
دعا می کنم که رتبه سایت روز به روز بهتر بشه. برای کاربران هم آروزی سلامت و سعادت دارم. :)
سپاس فراوان از شما مدیر گرامی
بنده هم از شما کاربر گرامی تشکر می کنم. :)