موادلازم:
بادمجان دلمه ای=2 عدد بزرگ
گوجه فرنگی=3 عدد
پنیر پیتزا رنده شده = گرم
جعفری ساطوری شده= گرم
روغن زیتون = به میزان لازم
نمک و فلفل =به میزان لازم
طرزتهیه:
* در ابتدا بادمجان ها را شسته و بدون جدا کردن پوست و کلاهک مطابق تصویر برش میزنیم.
سینی فر را با کاغذ روغنی که کمی چرب شده می پوشانیم. (درصورت استفاده از ظرف پیرکس نیاز به کاغذ روغنی نیست و تنها چرب میکنیم و با همان ظرف هم سرو میکینیم)
* بین ورقه های بادمجان را کمی روغن زیتون ریخته و سپس گوجه ها را که حلقه حلقه کرده ایم می گذاریم و روی هر ورقه را پنیر پیتزا و جعفری ساطوری و نمک و فلفل میریزیم.
* سینی را در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه می پزیم.
توجه:
1. غذا بدلبل داشتن پنیر پیتزا حتما بایستی بلافاصله بعد از پخت سرو شود تا دلچسبتر باشد.
2. در صورتی که بخواهید زمان پخت کوتاهتر شود میتوانید بادمجان را بعد از برش دادن به مدت 10 دقیقه در آب در حال جوش قرار داده تا نیم پز شود. در این صورت زمان پخت در فر به 25 دقیقه کاهش می یابد.
نوش جان