0

املاح معدنی مفید موجود در روغن کنجد

 
oilparand
oilparand
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 12

املاح معدنی مفید موجود در روغن کنجد

کنجد منبع بسیار خوبی از مس، کلسیم، منیزیم و روی است. تنها یک چهارم لیوان از آن، قابلیت تامین ۴/۷۰ درصد مس، ۶/۳۱ درصد منیزیم و ۱/۳۵ درصد از کلسیم مورد نیاز روزانه را دارد.

مس:

مس به دلیل حضور در بسیاری از سیستم های آنزیمی ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ، نقش مهمی در کاهش درد و رفع التهاب در بیماری های آرتریت روماتوئید دارد.
علاوه بر آن در فعالیت نوعی آنزیم موثر است که برای اتصال کلاژن و الاستین مورد نیاز است. کلاژن و الاستین در ساختار، قدرت و قابلیت ارتجاع رگ های خونی، استخوان ها و مفاصل مهم هستند.

منیزیم:
همچنان که ذکر شد کنجد منبع خوبی از منیزیم است. اثرات مفید منیزیم به شرح زیر است:
- کاهش اسپاسم راه های هوایی در بیماری آسم
- کاهش فشار خون بالا (فشار خون بالا از عوامل موثر حمله های قلبی ، سکته ها و بیماری های قلبی در افراد دیابتی است.)
- پیشگیری از اسپاسم نوعی عروق خونی که در پیدایش حملات میگرن نقش دارند.
- ایجاد خواب طبیعی در زنانی که از عوارض یائسگی رنج می برند.

کلسیم:
کلسیم از املاح معدنی مهم موجود در روغن کنجد است. در مطالعاتی که اخیراً انجام شده است نقش موثر کلسیم در موارد زیر به اثبات رسیده است:
حفاظت از سلول های روده در مقابل مواد شیمیایی سرطان زا
پیشگیری از کاهش توده ی استخوانی که در یائسگی یا بیماری های خاصی مانند آرتریت روماتوئید مشاهده می شود.
پیشگیری از سردردهای میگرنی

روی
به دلیل تاثیر روی در چگالی املاح معدنی استخوان، به مردان سالمند توصیه می شود غذاهای غنی از “روی” را به طور مرتب در برنامه های غذایی خود بگنجانند.

فیتواسترول ها
فیتواسترول های ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت می شوند و ساختمان شیمیایی مشابهی با کلسترول دارند. با دریافت میزان مناسبی از فیتواسترول ها، میزان کلسترول خون کاهش می یابد، پاسخ ایمنی تقویت می شود و خطر بروز سرطان های خاص کاهش می یابد.
امروزه به دلیل خواص مهم فیتواسترول ها، اقدام به استخراج آن ها از دانه های سویا، ذرت و گیاهان دیگر می کنند و به عنوان افزودنی در تهیه غذاهای فرآوری شده به کار می برند.
در گزارش هایی که در مورد میزان فیتواسترول گیاهان ارائه شده است، معلوم می شود که کنجد، از غنی ترین مواد غذایی از نظر فیتواسترول هاست. در هر ۱۰۰ گرم از کنجد ۴۰۰ تا ۴۱۳ میلی گرم فیتواسترول وجود دارد.
میزان فیتواسترول در پسته و دانه های آفتابگردان از ۲۷۰ تا ۲۸۹ میلی گرم متغیر است و میزان آن در تخمه های کدو تنبل عبارت است از ۲۶۵ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم.

منبع: سایت روغن پرند

دوشنبه 18 شهریور 1392  11:01 AM
تشکرات از این پست
oilparand
oilparand
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 12

۲۲ مزیت روغن کنجد در مقایسه با سایر روغن ها

وغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی است که باعث از حذف سرطان های خفته در بدن شده و موجب جلوگیری از سرطان های دستگاه گوارش، پروستات و سینه می گردد. این روغن همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین ای (E) موجب شفافیت و لطافت پوست می شود.
روغن کنجد در میان روغن های خوراکی به ملکه روغن ها شهرت دارد. کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه های روغنی دیگر دارا است اما با وجود این تولید آن بسیار کمتر از دانه های دیگر نظیر آفتابگردان و سویا است.
روغن کنجد به عنوان یک روغن با قیمت و کیفیت بالا شناخته شده است. این روغن بیشترین مقاومت و ماندگاری را در بین روغن های خوراکی با درصد بالای چربی غیر اشباع دارد. آنتی اکسیدان‌های طبیعی موجود در این روغن باعث بروز مقاومت بسیار بالا در برابر اکسیداسیون و خواص فیزیولوژیکی ارزشمند روغن کنجد می شود.
ترکیبات اسیدهای چرب روغن کنجد به گونه ای است که برای هر سه مصرف سرخ کردن، پخت و پز و سالاد قابل استفاده است. ضمن اینکه می توان تا چهار مرتبه از این روغن برای سرخ کردن غذا استفاده نمود.

خواص روغن کنجد

 

  1.   ویتامین E موجود در آن از بیماری آلزایمر جلوگیری می‌کند.
  2.   کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
  3.   ممانعت از سرطان‌های سینه، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش
  4.   ممانعت از بسته شدن عروق وسکته قلبی
  5.   ممانعت از بروز آب مروارید
  6.   شفافیت و لطافت پوست به دلیل غنی بودن از ویتامین E
  7.   مناسب برای سرخ کردن به دلیل مقاومت بالای حرارتی
  8.   خواص آنتی اکسیدانی فوق‌العاده به دلیل وجود دو ماده شیمیایی sesamol و sesamin. آنتی اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزادی که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و به روند پیری سرعت می‌بخشند مقابله می‌کند.
  9. روغن کنجد تحریک پذیری غشاء مخاطی را کم می‌کند. این روغن برای درمان سرفه، یبوست، آرتریت و پوست خشک توصیه می‌شود.
  10.   مصرف مرتب آن اضطراب را کاهش می‌دهد، گردش خون را تقویت می‌کند، مانع اختلالات عصبی می‌شود و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کند.
  11. ممانعت از بیماری‌های مفصلی و آرتروز۲٫ کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)
  12.   مصرف روغن کنجد، نشاط آور است، هوشیاری ایجاد می‌کند، دردهای مزمن و گرفتگی عضلات را کاهش می‌دهد.
  13.   ویتامین E موجود در آن به رشد مو سرعت می‌بخشد.
  14.   برای افرادی که از کم خونی و سرگیجه رنج می‌برند مفید است.
  15.   مصرف موضعی این روغن، پوست را نرم و لطیف می‌کند.
  16.   خاصیت ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.
  17.   غرغره کردن آن، باکتری‌ها، از جمله باکتری‌های سرماخوردگی از بین می‌برد.
  18.   محافظ طبیعی در برابر اشعه‌ی فرابنفش به حساب می‌آید.
  19.   از پوست در برابر کلر موجود در آب استخر محافظت می‌کند و مانع شوره‌ی سر می‌شود.
  20.   ماساژ با روغن کنجد انعطاف پذیری مفاصل را زیاد می‌کند.
  21.   بریدگی‌ها و جراحت‌های سطحی را درمان می‌کند.
  22.   از بروز آکنه جلوگیری می‌کند.
یک شنبه 14 مهر 1392  11:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها