یتیمچه
مواد لازم برای پخت یتیمچه :
بادمجان :۱ کیلو
لپه : ۳ قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی : ۱۰۰ گرم
پیاز داغ : ۲ قاشق غذاخوری
نعناع داغ : ۲ قاشق غذاخوری
کشک : ۲ فنجانگ
زردچوبه : به مقدار لازم
روش تهیه:
لپه خیس کرده و زرردچوبه را تفت میدهیم و با گوشت و پیاز داغ می پزیم. بادمجان را هم به صورت حلقه ای سرخ می کنیم و به مخلوط گوشت و لپه اضافه می کنیم . کشک را هم می افزاییم. و در آخر هم نعناع داغ اضافه می شود. یتیمچه را در ظرف دلخواه سرو کرده و با کشک و نعناع داغ تزیین می کنیم.
نکته: بادمجان ها را قبل از سرخ کردن در نمک گذاشته و سپس آب بکشید تا تلخ نشود.
نوش جان.