کوفته سماق
مواد لازم برای تهیه غذای کوفته سماق :
گوشت گوسفند بدون چربی : ۲۵۰ گرم
برنج : ۲۰۰ گرم
سماق : ۲/۱ پیمانه
سبزی معطر : ۱۰۰ گرم
زرشک : کمی
پیاز سرخ شده : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین : به مقدار لازم
مواد سس :
آب : ۵۰۰ گرم
زعفران: ۱ قاشق چای خوری
کره :۲ قاشق سوپ خوری
پیاز داغ :۲ قاشق غذا خوری
رب : ۲ قاشق غذاخوری
نمک وفلفل
روش تهیه:
ابتدا سماق را با ۲ لیوان آب می گذاریم بجوشد. گوشت و برنج را مخلوط می کنیم و خوب ورز میدهیم تا به هم بچسبد. بعد سبزی و پیاز سرخ شده و زرشک و نمک وفلفل و ادویه را اضافه کرده وباز ورز میدهیم . سپس کوفته را به اندازه یک نارنگی برداشته و گرد می کنیم و داخل آب جوش قرار میدهیم . وقتی کوفته ها کمی پخته شد سس را اضافه کرده و میگذاریم کمی بجوشد. و بعد از آماده شدن گرم سرو میکنیم.
روش تهیه سس:
رب را با کره سرخ کرده وآب،زعفران، پیاز داغ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و می جوشانیم تا غلیظ شود.
نوش جان