0

کوفته تبریزی

 
amir37
amir37
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 700
محل سکونت : بوشهر

کوفته تبریزی

کوفته تبریزی


کوفته تبریزی

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی :

گوشت چرخ شده بدون چربی : ۵۰۰گرم

لپه : ۲۰۰گرم

پیاز رنده شده :۱ عدد

تخم مرغ :۳ عدد

سبزی تره : ۲۰۰ گرم

رب :۱ قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل ، زعفران، گردو، آلو ترش و زرشک : به میزان لازم

 

روش تهیه:

لپه را با پیاز پخته تا بوی آن گرفته شود و گوشت را با لپه پخته دوبار چرخ می کنیم .تخم مرخ را با نمک وفلفل و کمی سبزی مخلوط کرده و گوشت را به آن اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند . گوشت را به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد میکنیم سپس میان آن را باز کرده و به صورت دلخواه میان آن را زرشک و آلو و گردو قرار داده و دوباره گرد می کنیم. سپس رب را سرخ می کنیم و داخل آن را آب گوشت یا آب معمولی و نمک و فلفل و ادویه و سبزی و پیاز سرخ شده می ریزیم و حرارت میدهیم و کوفته ها را داخل قابلمه با احتیاط می چینیم. و با شعله کم میگذاریم جا بیافتد. و هر از گاهی از سس روی کوفته ها می ریزیم با کوفته ها به خوبی مزه دار شوند. در پایان هم کوفته ها را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با پیاز و زرشک و سبزی تزیین کنید.

 

نوش جان

 

دوشنبه 18 شهریور 1392  10:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها