مواد لازم :
تخم مرغ : ۶ عدد
آرد : ۱۶۰ گرم
شکر : ۱۳۰ گرم
شهد : ۱ قاشق سوپخوری
وانیل : ۴/۱ قاشق چایخوری
روش تهیه:
ابتدا سفیده را از زرده جدا کرده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم. فر را با درجه حرارت ۲۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. سفیده ها را با دور تند همزن می زنیم وبعد زرده ها را اضافه می کنیم و با دور متوسط همزن آن را با سفیده و زرده می زنیم. بعد شهد و وانیل را می افزاییم و آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست با مواد دیگر مخلوط می کنیم .
مواد تهیه شده را در یک سینی بزرگ که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و با کف دست تا ۲ سانتی متر از لبه ها را بطور کامل و یکنواخت پخش می کنیم . سینی را داخل فر گذاشته و میگذاریم روی آن قرمز شود سپس چند دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود و روی آن را نیم ساعت با کیسه می پوشانیم ( تا کاغذ راحت تر جدا شود) بعد کاغذ را جدا کرده و روی آن را با خامه فرم گرفته می پوشانیم و رول می کنیم بعد داخل کاغذ گذاشته به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم و هنگام سرو روی آن را تزیین می کنیم..........تشکر یادت نره