پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
میدونستی گلی . . . . . . . . . . . واسه شستن ظرفا خوبه...
اعتراف میکنم هررر وقت تو هر شرایطی بخوام کفشامو بپوشم اول داخلشو نگا میکنم که توش جک و جونور نباشه^_^ البته عقربم باشه خیالی نیست فقط مارمولک نباشههههههههههههههههههه :(((((
یکی از فانتزیام اینه داداشم همون قدر مودبانه که با مخاطب خاصش میحرفه با من حرف بزنه از بس فحش خوردم دچار کمبود محبت شدم
یـکـی از فـانـتـزیـام ایـنـه کـه یـه روز پـشـت تـلـفـن تـوی جـمـع بـگـم خـودمـو بـا اولـیـن پـرواز مـیـرسـونـم ، لامـصـب کـلاسـش از مـدرسـان شـریـف هـم بـیـشـتـره !!! ^_^
به غضنفر میگن با سوئیس جمله بساز میگه من دیگه برای شما جمله نمیسازم.میگن چرا؟ میگه:شما از ساده بودن من سوئیس تیفاده میکنید.
غضنفر میره امتحان گواهینامه،افسر ازش میپرسه اگه سر یه چهارراه 1دوچرخه سوار،1آمبولانس،1ماشین آتش نشانی و 1لندرور باشه،به ترتیب كدومشون باید برن؟غضنفر میگه:اول آمبولانس،بعد ماشین آتش نشانی،بعدشم دوچرخه.افسر میپرسه پس لندروور چی شد؟!غضنفر میگه:همون اول رفت...
از غضنفر میپرسن: صورتی چه رنگیه؟ میگه: قرمز یواش!
غضنفر میره بقالی، میگه: حاجآقا سیگار نخی داری؟ یارو میگه: بعله داریم. غضنفر میگه: بیزحمت یک بیست نخ به ما بده!! مرده کف میکنه، میگه: خوب مرد مؤمن یک بسته بگیر. غضنفر میگه: نه آخه بسته ای بگیرم زیاد میکشم !
یارو قهرمان شنا ميشه ازاش ميپرسند از کجا شروع کردي ميگه والا ما که امکانات نداشتيم , از زمين خاکي
غضنفر تا وارد خیابون یکطرفه میشه پلیس میگرتش ، پلیسه میگه کجا با این عجله؟ غضنفر میگه هر جای می خواستم برم دیگه دیر شده ببین همه دیگه دارن برمی گردن!
شخصی داشت سخنرانی می کرد که : هر کس چند زن
داشته باشد به همان تعداد چراغ در بهشت برایش روشن
می شود. ناگهان در میان جمعیت زن خود را دید. هول کرد
و گفت : البته
هر گز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش
ﻣﺎ ﻋﯿﺪ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﻓﻘﻂ ﺗﺨﻤﻪ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺗﺨﻤﻪ ﻫﺎ ﺩﺳﺖ ﻧﺰﻧﻪ ﺑﻪ ﻗﯿﺪ ﻗﺮﻋﻪ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﺴﺘﻪ ﻣﯿﺪﻫﯿﻢ ! ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﺑﺮﻧﺪﻩ خوش شانس ما ﺑﺎﺷﯿﺪ
دعای غضنفر : خدایا تا زنده ایم ما را از دنیا نبر!!!
اگر نوح نمیرود! پیشنمازی در نماز، پس از حمد، سوره نوح را میخواند. در همان آیه اول (انا ارسلنا نوحا) (ما نوح را فرستادیم) بازماند و بیش از آن، به یاد نیاورد. مامومی- که حوصلهاش سر رفته بود- گفت: اگر نوح نمیرود، دیگری را بفرست و ما را باز رهان!
اول فروردین از رگ گردن به سیزدهم فروردین نزدبک تر است !
ستاد خراب کردن تعطیلات