پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
غضنفر میره تو داروخانه و می پرسه شما ” اسید استیل سالیسیلیک ” دارید؟ فروشنده میگه: منظورتوت آسپرینه؟ جواب میده : آره خودشه ؛ اسمش همش یادم میره .
از غضنفر می پرسن مهمترین نکته فیلم ستایش چیه؟میگه راننده کامیون بشی اول بدبختیه!
به غضنفر میگن تو طرفدار کدوم تیم فوتبال هستی؟ میگه قربون جدش برم آسد میلان!!
غضنفر و حیف نون رو بردن جهنم فرداش با لباس سیاه و کثیف بر گشتن، پرسیدن چرا این جور شدین؟ گفتن خدا وکیلى کار دو نفر نبود ولى خاموشش کردیم
به غضنفر میگن این خیابون کجا میره ؟ میگه من 40 ساله تو این خیابون زندگی میکنم تا حالا ندیدم جایی بره
به غضنفر میگن چرا سی دیت انقدر خش داره میگه:آخه زیر قسمتهای مهمش خط کشیدم
به غضنفر میگن چه وقت نه راه پس داری نه راه پیش ؟ خیلی فكر میكنه میگه وقتی روی اره نشسته باشم
غضنفر دو هزار تومنی پیدا میکنه، میندازه دور میگه: من از این شانسا ندارم
به بابام میگم :چقدر عیدی میدی امسال بهم؟^_^ میگه :چطور؟-__- میگم :هیچی، میخوام روش حساب کنم.^__^ میگه :برو خدارو شکر کن امسال با این گرونیا هنوز از خونه پرتت نکردم....): . . . من الان شیر خوار گاه آمنه هستم اومدم دنبال پدر و مادر واقعیم )
مورد داشتیم طرف رفته دکتربعدددددددددددددددد! بیمار :آقای دکتر وقتی دستم رو تکون میدم درد میگیره دکتر :خوب مگه مریضی تکون نده
مورد داشتیم طرف اسم بچه اش رو گذاشته ستايش2 ، (تحت تاثیرفصل دوم سریال ستایش)
دخترعموم کلاس اول ابتداییه بعد عمومو زن عموم جوری از درسش تعریف میکنن که انگاردانشجوی پزشکیه معدلش شده19ونیم!! من خودم بشخصه سر راهی بودم ولی اگه یکی ازم اینجوری تعریف میکرد الان مطب داشتم والا.........
-پسرم اون چهارتا سیم که آویزونه رو میبینی +آره -خب دوتاشو بردار +برداشتم -چیزی حس نمیکنی +نه -حالت خوبه +آره -خب پس به اون دوتای دیگه اصلا دس نزن برق داره! (منو بابام موقع تعمیر برق خونه) بهزیستی از کدوم طرفه؟
پسر یکی از فامیلامون همیشه سوپ رو بعد از غذاش میخوره ، ازش پرسیدیم چرا؟ میگه میخوام اگه منافذی هم تو معده خالی مونده با سوپ پربشه!!!!!!!!