پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
به یکی میگن با کیبورد جمله بساز :میگه بازی پرسپولیس و ذوب آهن و کی برد. بعد بهش میگن با نجیب جمله بساز :میگه یدونه کت دارم نه جیب داره نه دکمه.
به یک نفر میگن با جام جم جمله بساز میگه :مامان بیا جامو جم کن
به یکی میگن :با کشور جمله بساز میگه :اونقدر با کش ور رفتم خورد تو چشم
به یکی می گن با کوش یک جمله بساز. می گه :شلوار من کوش؟ می گن :این که نشد، «کوش به معنی کوشش هست. » می گه :شلوار من کوشش؟ می گن :بابا، کوشش یعنی کار. می گه :خب از اول میگفتین، شلوار کار من کوشش؟
معلم به دانش آموز گفت با دیروز یه جمله بساز دانش آموز گفت شنبه تولد من بود معلم گفت تو این جمله که دیروز نیست دانش آموز گفت خانم دیروز شنبه بود
غضنفر ازژاپن برمیگرده.بهش میگن اونجامشکل زبان نداشتی؟میگه:من نه ولی ژاپنی هاچرا !
اوصاف بهشت
واعظی بالای منبر از اوصاف بهشت می گفت و از جهنم حرفی نمی زد.یکی از حاضرین پای منبر خواست مزه ای بیندازد گفت:ای آقا،شما همیشه از بهشت تعریف می کنید،یک بار هم از جهنم بگویید.واعظ که حاضر جواب بود گفت:آنجا را که خودتان می روید و می بینید.بهشت است که چون نمی روید لااقل باید وصفش را بشنوید!
اگر چکیده پیام های بازرگانی ماهواره رو بسنجیم به این نتیجه میرسیم که : ایرانی ها کچل های دماغ گنده ی قد کوتاه چاقی هستند که ناتوانی جنسی دارند و می خواهند یه هفته ای ویزای کانادا بگیرند ولی اول باید اعتیاد خود را ترک کنند. :)))
پسر تنبل
مادره به بچش میگه : می دونم موهای خواهرت رو کشیدی شیطونه گولت زد. بچه هم میگه :آره ولی لگدی که تو دلش زدم ابتکار خودم بود
یارو زنگ ميزنه فرودگاه و ميگه: ببخشيد از اينجا تا تهران چقدر راهه؟ کارمنده ميگه: يه لحظه... ميگه: خب خيلي ممنون! و قطع ميکنه!!
غضنفر میره بالای پل عابر پیاده داد می زنه حالا من خر،من نفهم، آخه شما اینجا رودخانه می بینید که اومدین روش پل زدین
مناجات غضنفر : خدایا گناهانم را نادیده بگیر همانگونه که دعاهایم را نشنیده می گیری
به کلاغه میگن دو دو تا میگه قارتا!!!!!!!