پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
به شخصي ميگن بزرگترين گره زندگي شما چي بوده؟ ميگه گره سيم هدفونم!
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
شخصي داشته به موبايلش نگاه مي كرده مي خنديده ازش مي پرسن چي شده چرا مي خندي؟ ميگه يه نفر هي اس ام اس ميده Low buttery !
مردي از زنش مي پرسه مي توني سه تا موجود خطرناك نام ببري كه با خ شروع بيشه؟ زن ميگه خودت ، خواهرت ، خدا بيامرز مادرت!
شخصي رئيس اداره برق ميشه دستور ميده هر كي قبض برقشو پرداخت نكرده برق خونه اش رو يك طرفه كنن!
پسري ميره خواستگاري، دختره ميگه من الان مي خوام درس بخونم.پسره به خانواده اش ميگه پس بلند شين بريم. دختره ميگه نه 10 دقيقه صبر كنين اين صفحه اي كه مي خونم تموم بشه!
آدم خسيسي ميبينه قبض برقش خيلي زياده براي كم شدن مصرف، مياد تمام سيمهاي وسايل برقي خونه اش رو گره ميزنه!
به شخصی میگن با ماتیز جمله بساز میگه دزد اومد خونهمون! میگن اینکه ماتیز نداشت! میگه خب ما تیز بودیم، گرفتیمش!
مردی به دوستش میگه امان از دست این زنها، زنم تمام داراییمو برداشت و رفت. دوستش میگه خوش به حالت زن من تمام دارایی منو برداشت و نرفت!
آدم خسیسی وصیت میکنه که بعد از مرگش روی قبرش بنویسن: من مُردم ولی مغازه باز است!
شخصی داشته یه نفرو بدجوری میزده و هی داد میزده کمک کمک! بهش میگن بابا تو که داری اینو میزنی پس چرا کمک میخوایی؟ میگه آخه این گفته اگه بلند بشم لهت میکنم!
يك روز يك نفر سوار تاكسي ميشه ولي در را نمي بندد راننده ميگه چرا در رانميبندي ميگه اهكي زرنگي مي خواهي دربست حساب كني.
یه بابایی به يه تيمسارمي رسه ميگه آقاشماسربازي؟ تيمساره كه ميبينه طرف هالو هست مي گه آره! تركه مي گه پس بی خود میکنی لباس تيمسارهارو مي پوشي.
شخصي مي خواسته بره سينما فيلم بلند ببينه، يه نرده بون با خودش ميبره!
شخصي تو عروسي اش اونقدر برف شادي ميزنن، 5 نفر بر اثر سقوط بهمن فوت ميكنن!
به شخصي ميگن اداي بچه كوچولو ها رو دربيار، جاشو خيس ميكنه!