پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
معلم از دانش آموزي مي پرسه چرا زنبورها گل مي خورن ؟ دانش آموز ميگه حتما دروازه بانشون ضعيفه !
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
به شخصي مي گن با سي دي جمله بساز ميگه خونتو خراب كردم . مي گن پس سي ديش كو ؟ ميگه سي ديشو فردا ميارم ببيني !
يه روز يه گاو كاغذ مي خوره ، شير پاكتي توليد مي كنه !
شخصي بدون دعوت ميره مهموني و شروع مي كنه به خوردن بهش مي گن تو كه دعوت نشدي چرا اومدي ؟ ميگه اگه صاحب خونه تكليف خودشو نمي دونه ولي من وظيفه خودمو مي دونم !
از شخصي مي پرسن اسم كوچك جومونگ چي بود ؟ ميگه افسانه !
شخصي ميره دكتر و ميگه من همه چيز و دو تا مي بينم . دكتر ميگه شما هر چهارتاتون اين مشكل رو دارين ؟!
خانمي از زن همسايه مي پرسه تو با شوهرت چه جوري آشنا شدي ؟ ميگه برحسب تصادف مي پرسه چه جوري ؟ زن همسايه ميگه با شوهرم تصادف كرد اونو كشت اومد منو گرفت !
شخصي معلم ميشه به دانش آموزا سؤال ميده احمدشاه قاجار را فقط نام ببريد !
به شخصي ميگن اگه يه ماشين مدل بالا بهت بدن چيكار مي كني ؟ميگه چرخاشو باز ميكنم ،لاستيك بازي ميكنم!
شخصي آلزايمر ميگيره ازش ميپرسن چه حسي داري ؟ ميگه خيلي خوبه از وقتي مريض شدم هر روز باآدمهاي جديدي آشنا ميشم !
به شخصي مي گن چند تا ماهي نام ببر كه با حرف ت شروع بشه . يارو ميگه تن ماهي جنوب ، تن شيلانه ، تن چابهار ، تن هركي دوست داري دست از سر ما بردار !
يه مهندس كامپيوتر ازدواج مي كنه ازش مي پرسن ازدواج چه تاثيري تو زندگي ات گذاشته ؟ ميگه از وقتي ازدواج كردم هر شب جيبام سرچ ميشه ، پولاش ديليت ميشه ، دوستام كات ميشه ، خانواده زنم اديت ميشه و مخم هم هنگ مي كنه !
كارمندي پس از يه روز غيبت مياد اداره ، رئيس ازش مي پرسه چرا ديروز نيومدي ؟ يارو ميگه آخه ديروز من ازدواج كردم. رئيس ميگه اشكال نداره ولي ديگه تكرار نشه!
از شخصي مي پرسن نسكافه ميل داري يا چايي؟ ميگه نس كافي نس چايي !
از شخصي مي پرسن چرا با وجود اينكه البرادعي دكتر بود ولي تو آژانس كار مي كرد ؟ ميگه به خاطر اينكه سهميه بنزين آژانسا 450 ليتر در ماهه!