پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
مردي به زنش گفت روز اول كه پدرت به خانه ما اومده بود منو با نوكرمان اشتباه گرفت ولي بعدا معذرت خواهي كرد. زن گفت از تو؟ مرد گفت نه از نوكرمان !
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
پسر بچه اي دوان دوان ميادخونه به مادرش ميگه من امروز نمره بيست گرفتم . مادرش ميگه آفرين پسرم از كودوم درس ؟ پسر بچه ميگه نمره 8 از رياضي ، 7 از املا و 5 از انشا !
شخصي ميره هتل اتاق بگيره ميگه خيلي گرونه . مدير هتل ميگه در عوض مي تونيد زيباترين منظره كوهستان را از پنجره نگاه كنيد . يارو ميگه شما ارزونتر حساب كن قول ميدم به بيرون نگاه نكنم !
شخصي دلش مي گيره ميره يه محلول لوله باز كن مي خره مي خوره !
از شخصي مي پرسن فيلم تايتانيك رو ديدي ؟ ميگه آره ولي نفهميدم تايتانيك دختر بود يا پسر ؟!
بازيگر سينما به كارگردان ميگه در اين سكانس نوشتين كه من بايد برم توي دريا در حالي كه من شنا بلد نيستم . كارگردان ميگه بهتر ، چون بايد نقش يه آدم غرق شده رو بازي كني !
شخصي رئيس مخابرات ميشه بعد از يه ماه مخابرات ورشكست ميشه ميان تحقيق مي كنن مي بينن يارو براي رفاه حال مردم همه تلفن هاي همگاني رو بيسيم كرده !
خانم مسافري تو شلوغي ترافيك به راننده تاكسي ميگه خسته شدم نميشه تندتر بريم ؟ راننده ميگه چرا ولي بايد پياده بشيم كه بتونيم تندتر بريم !
شخصي ميره پيش فالگير بهش ميگن تو فال تو نوشتن 15 سال بدبختي مي كشي . يارو ميگه بعد زندگيم خوب ميشه ؟ فالگير ميگه نه بعد مي ميري !
رئيس اداره اي دستور ميده تمام اسناد و مدارك قديمي رو به علت نداشتن جاي كافي از بين ببرن . ولي مسئول بايگاني ميگه قربان اين اسناد خيلي مهمه. رئيس يه كم فكر مي كنه و ميگه مهم نيست مي تونين از اونا كپي بگيرين بعد از بين ببرين !
دوتا پسر به اسم هاي قاسم و جاسم ميرن از دو تا خواهر خواستگاري مي كنن مي پرسن اسمتون چيه؟ دخترا مي گن قاصدك و شاپرك . دخترا مي پرسن اسم شما چيه ؟ پسرا مي گن قاسمك و جاسمك !
شخصي دندون طلا مي كاره ميره به خودش دزد گير وصل مي كنه !
دختري به خواستگار جواب رد مي ده و به مامانش ميگه من با اين ازدواج نمي كنم . مامانش ميگه چرا ؟ دختره ميگه آخه اون به جهنم اعتقاد نداره . مامانش ميگه تو با اون ازدواج كن من خودم كاري ميكنم كه جهنم رو از نزديك ببينه !
شخصي رو برق مي گيره مي برنش بيمارستان . دكتر مي ترسه بهش دست بزنه با فازمتر معاينه اش مي كنه !
هليكوپتري ميره يه منطقه دور افتاده مي شينه اهالي مي گن سر و صدا نكنين زنده بگيريمش !