پاسخ به:ღღღღ اتاق جک ღღღღ
شب عروسی غضنفر بهش میگن بابات مُرد میگه : حالا این مسخره بازیای بابامو ببینا !
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
به زمانی رسیدیم که دیگر بنی آدم ابزار یکدیگرند . . . !
یه خانمی لکنت زبون داشته می ره مغازه پلاستیک فروشی می گه آقا ببخشید دددددددددددبه دارید؟ فروشنده میگه داشتیم، ولی همشو سوراخ کردی!
قبض آب غضنفر زیاد میاد به بچه هاش میگه ، فردا که رفتم پرینت آب رو گرفتم معلوم میشه کی هی میره دستشویی !!
اون موقع که نه اینترنت بود نه پلی استیشن نه پی سی و نه هیچ چیز دیگه یه خودکار می دادن دستمون با یه روزنامه میگفتن: هرچی حرف مثلا ” ز ” دیدی دورش خط بکش ما هم دوسه ساعت مشغول بودیم شما یادتون نمیاد !
زندگی خانمها سه مرحله دارد : ۱- کودکی ۲- جوانی ۳- چقدر خوب موندی ! .
دکتر برای تست کردن سه تا دیونه یه سیب میزاره روی میز و میگه : هرکس اسم این میوه رو درست بگه آزادش می کنم اولی میگه : انگور دومی میگه : چغندر سومی میگه : سیب سومی رو آزادش می کنن ، وقتی به محوطه ی تیمارستان میرسه میگه : سرتون کلاه گذاشتم اون خیار بود !!
ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﺩﻭﺗﻦ ﺍﺯ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ : - ﺳﻼﻡ - ﺳﻼﻡ - ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ - ﻗﺮﺑﻮﻧﺘﻮﻥ ﺑﺮﻡ - ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ - ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ ؟ - ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ - ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺑﯿﻦ ؟ - ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺷﻤﺎ - ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ - ﭼﻪ ﺧﺒﺮ ؟ - ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺷﻤﺎ - ﻓﺪﺍﺗﻮﻥ ﺑﺸﻢ - ﺷﻤﺎ ﭼﻪ ﺧﺒﺮ ؟ - ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ - ﻗﺮﺑﻮﻧﺘﻮﻥ ﺑﺸﻢ - ﺩﯾﮕﻪ ﭼﻄﻮﺭﯾﻦ ؟ - ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ - ﻗﺮﺑﻮﻧﺘﻮﻥ ﺑﺸﻢ - ﻓﺪﺍﺗﻮﻥ ﺑﺸﻢ - ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺷﻤﺎ - ﺳﻼﻡ ﺑﺮﺳﻮﻧﯿﻦ - ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ - ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺷﻤﺎ - ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ - ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ - ﻗﺮﺑﻮﻧﺘﻮﻥ ﺑﺮﻡ - ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ … . . ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﺩﻭﺗﻦ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ : - ﺳﻼﻡ ﭼﺎﮐﺮﻡ - ﺳﻼﻡ ﻣﺨﻠﺼﻢ .
دیروز رفتم یک کیـسه خون دادم.
.
دو تا کیســـه خون بهم زدن تا به هوش بیام!!!
یارو گفـــت دیگه این ورا پیدات نشه !!!
طراحی سایت فروشگاهی
طراحی فروشگاه اینترنتی
تا توانی دلی به دست آور
سربازی مشغول خدمت بود . . . هر کاغذی را که میدید برمیداشت و میخواند و میگفت: این نیست! سرانجام مسؤلان نظامی او را به تیمارستان بردند و یک تیم پزشکی تشخیص داد باید معاف شود. سرباز وقتی کاغذ معافیت را دید، خندید و گفت: . . . . . . همین بود!!
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی
از طرف میپرسن قویترین حیوون دنیا چیه؟؟!! میگه مورچه!!😳😳😳 میپرسن چرا؟؟؟ میگه یه بار رفت تو سوراخ پریز اومدم با میخ درش بیارم همچین لگدی زد که پرت شدم خونه همسایه
میگن بعضیا هستن هرچقدرم نگاشون کنی سیر نمیشی . . . . (☺️) . < //> . _\\_ . آی اَم بعضیااااااا
سه تا بانک دوتا موسسه اعتباری دوتا فروشگاه ! . . . . . . فقط همینا بودن که تولدم رو تبریک گفتن حالا فهمیدی تنهایی یعنی چی یا بازم بگم