0

مبحث پانزدهم: حضرت معصومه(س)

per1390
per1390
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 511

پاسخ به:مبحث پانزدهم: حضرت معصومه(س)

همسایه سایه‌ات به سرم مستدام باد

لطفت همیشه زخم مرا التیام داد

وقتی انیس لحظه تنهایی‌ام تویی

تنها دلیل اینکه من اینجایی‌ام تویی

هر شب دلم قدم به قدم می‌کشد مرا

بی‌اختیار سمت حرم می‌کشد مرا

با شور شهر فاصله دارم کنار تو

احساس وصل می‌کند آدم کنار تو

حالی نگفتنی به دلم دست می‌دهد

در هر نماز مسجد اعظم کنار تو

با زمزم نگاه دمادم هزار شمع

روشن کنند هاجر و مریم کنار تو

تا آسمان خویش مرا با خودت ببر

از آفتاب رد شده شبنم کنار تو

در این حریم، سینه زدن چیز دیگریست

خونین‌تر است ماه محرم کنار تو

ما در کنار صحن شما تربیت شدیم

داریم افتخار که همشهری‌ات شدیم

ما با تو در پناه تو آرام می‌شویم

وقتی که با ملائکه همگام می‌شویم

بانو! تمام کشور ما خاک زیر پات

مردان شهر نوکر و زنها کنیزهات

زیباترین خاطره‌هامان نگفتنی ست

تصویر صحن خلوت و باران نگفتنی ست

باران میان مرمر آیینه دیدنیست

این صحنه در برابر آیینه دیدنیست

مرغ خیال سمت حریمت پریده است

یعنی به اوج عشق همین جا رسیده است

خوشبخت قوم طایفه، ما مردم قمیم

جاروکشان خواهر خورشید هشتمیم

اعجاز این ضریح که همواره بی‌حد است

چیزی شبیه پنجره فولاد مشهد است

من روی حرف‌های خود اصرار می‌کنم

در مثنوی و در غزل اقرار می‌کنم

ما در کنار دختر موسی نشسته‌ایم

عمریست محو او به تماشا نشسته‌ایم

اینجا کویر داغ و نمک‌زار شور نیست

ما روبروی پهنه دریا نشسته‌ایم

قم سال‌هاست با نفسش زنده مانده است

باور کنید پیش مسیحا نشسته‌ایم

بوی مدینه می‌وزد از شهر ما، بیا

ما در جوار حضرت زهرا نشسته‌ایم

از ما به جز بدی که ندیدی ببخشمان

از دست ما چه‌ها که کشیدی ببخشمان

من هم دلیل حسرت افلاک می‌شوم

روزی که زیر پای شما خاک می‌شوم...

سید حمید رضا برقعی

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

دوشنبه 18 شهریور 1392  5:55 PM
تشکرات از این پست
onehamed mina_k_h
per1390
per1390
کاربر طلایی1

کسی میان دلم ((اشفعی لنا))می خواند// مجید تال

هوای دیدن خورشید درسرم افتاد

که ناگهان به دلم جذبه ی حرم افتاد

کسی میان دلم ((اشفعی لنا))میخواند

کسی که خاک ترین بود و از طلا میخواند

تویی سرودن شعرم تویی ترانه ی من

بهانه ای به غزل های عاشقانه ی من

درخت بی ثمری را به بار آوردی

دراین زمین کویری بهار آوردی

نداشت فاطمه در شهر خود مزار اما

برای فاطمه در قم مزار آوردی

نگه ندار زما سایه ی پناهت را

وقدر یک مژه بر هم زدن نگاهت را

دوباره بال گشودم شبیه پروانه

و با اجازه سرودم شبیه پروانه

کسی که پای ضریحت دخیل می بندد

دخیل را به پر جبرئیل می بندد

طلا زخاک در کوی تو محک خورده است

کنار سفره ی تو آب هم نمک خورده است

برای وصف قم از رود نیل باید گفت

غزل،قصیده،نه بحر طویل باید گفت

به چشم می خورد اینجا زیارت مریم

سمیه، آسیه ،هاجر،خدیجه،حوا هم

زمین همیشه تو را با برادرت می دید

تو ماه بودی و نام برادرت خورشید

چقدر در حرمت بوی عشق می آید

خیال می کنم عطر دمشق می آید

شبی که فال بجز عشق را نمی آورد

دلم برای زیارت بهانه می آورد

صدا صدای خودم بود از شما می خواند

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

دوشنبه 18 شهریور 1392  5:55 PM
تشکرات از این پست
onehamed mina_k_h
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاداش عظيم زيارت مرقد حضرت معصومه (عليها السلام)

در مورد پاداش زيارت مرقد حضرت معصومه (عليها السلام) روايت متعدى از امامان معصوم (عليهم السلام) نقل شده كه نظر شما را به هشت روايت زير، كه هر كدام پيام ويژه‏اى از عظمت مقام حضرت معصومه (عليها السلام) مى‏دهد، جلب مى‏كنيم:

1- امام صادق (عليه السلام) در ضمن گفتارى فرمود:.. من زارها و جبت له الجنه؛ كسى كه او را زيارت كند، بهشت بر او واجب مى‏گردد.

2- نيز فرمود: ان زيارتها تعدل الجنه؛ همانا زيارت او برابر كسب بهشت است.

3- سعد بن سعد اشعرى مى‏گويد: در مورد پاداشش زيارت قبر حضرت معصومه (عليها السلام) از امام رضا (عليه السلام) پرسيدم، فرمود: من زارها فله الجنه؛ كسى كه او را زيارت كند پاداش او بهشت است.

4- در مورد ديگر فرمود: من زارها عارفا بحقها فله الجنه؛ كسى كه او را از روى معرفت به شأن و مقامش، زيارت كند، پاداش او بهشت است.

5- نيز فرمود: من زار المعصومه بقم كمن زارنى كسى كه معصومه (عليها السلام) را در قم زيارت كند، مانند آن است كه مرا زيارت كرده است.

6- يكى از شيعيان به زيارت مرقد منور حضرت رضا (عليه السلام) رفت و پس از زيارت، عازم كربلا شد، و از مسير همدان به سوى كربلا رفت، در بين راه در عالم خواب حضرت رضا (عليه السلام) را در خواب ديد، آن حضرت به او فرمود: چه مى‏شد كه اگر از قم عبور مى‏كردى و قبر خواهرم را زيارت مى‏كردى؟

7- مولى حيدر خوانسارى مى‏نويسد: روايت شده، اما رضا (عليه السلام) فرمود: هركس نتواند به زيارت من بيايد، برادرم را در رى (يعنى امام زاده حمزه را كه در كنار مرقد حضرت عبدالعظيم (عليه السلام) قرار گرفته است) يا خواهرم را (حضرت معصومه (عليها السلام)) را در قم زيارت كند، به همان ثواب زيارت من مى‏رسد.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 18 شهریور 1392  7:16 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h onehamed
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

كريمه اهل بيت

حضرت معصومه(س) در زبان دانشمندان و فقيهان گران قدر شيعه، به لقب «كريمه اهل بيت» ياد مي شود. از ميان بانوان اهل بيت، اين نام زيبا تنها به آن حضرت اختصاص يافته است. بر اساس روياي صادق و صحيح نسب شناس گرانقدر، مرحوم آيت ا... مرعشي نجفي، اين لقب از طرف امام صادق(ع) بر حضرت معصومه(س) اطلاق شده است. در اين رؤيا، امام صادق(ع) به آيت ا... نجفي كه با دعا و راز و نياز، تلاش پيگيري را براي يافتن قبر مطهر حضرت زهرا(س) آغاز كرده، خطاب فرمود: برتو باد به كريمه اهل بيت.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 19 شهریور 1392  9:03 PM
تشکرات از این پست
mina_k_h
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

اس ام اس ولادت حضرت معصومه(س)

برآيينه جمال داور صلوات         بر روشني چشم پيمبر صلوات         برحضرت معصومه فروغ سرمد        بر دسته گل موسي جعفرصلوات

===========================

میلاد نور دیده رضا، کعبه دل‏ها، حضرت معصومه علیهاالسلام خجسته باد!

===========================

معصومه جان! عطر میلاد تو، چون نسیم بهشتی است که مشام دل‏ها را می‏نوازد؛ میلادت مبارک!

==========================

معصومه جان! میلادت چون شکوفه‏های بهاری، به جان‏های مشتاق، طراوت می‏بخشد.

میلاد بانوی مهر و وفا، مظهر جود و سخا، حضرت معصومه علیهاالسلام مبارک باد!

=============================

به یمن میلادت، ذره ذره نور می‏شویم و قطره قطره حضور، و دل را به سرای کرامتت دخیل می‏بندیم تا در روز مقدس تولد تو با دست‏های پاکت تطهیر شویم.

بانویم معصومه علیهاالسلام ! میلادت، نور به چشم‏ها می‏پاشد و سرور به دل‏ها؛ و رایحه بهشتی‏ات، مشام دل را با عطر خوش حضور می‏نوازد؛ میلادت مبارک!

============================

حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) ديده به جهان گشود و در بوستان معنويت، نسيم سبز بشارت وزيدن گرفت.

معصومه فلسفه شيدايى است و غزل ماندن و بودن، معصومه نگين ايران است كه درقم، شهر اقامه مى درخشد .

بانویم معصومه علیهاالسلام! نگاه معصومانه‏ات، امید را در دل خسته زمین می‏رویاند و رایحه پاک بهشتی‏ات، نسیم را به وجد می‏آورد.

وز میلاد توست و تو روشنی به ما هدیه می‏دهی و ما با دستانی پر از روشنی، از این حُسن بازمی‏گردیم؛ با دل‏هایی که در حوضچه چشمانمان با آب دیده تطهیر شده است.

روز میلاد تو هر روز در ما تکرار می‏شود، ای تکرار روشنی در روح و روان ما!

مژده باد طلوع تو ای معصومه زکیّه که بارگه شهاب تو، روشنایی دیگر در شب‏های مناجات اهل زمین است.

معصومه، یعنی قداست مریم و عصمت فاطمه و ادامه قصه غصه‏های زینب در جست‏وجوی برادر.

خجسته باد میلاد بانوی قدسیه مطهره، فاطمه معصومه علیهاالسلام که بارگاه نورانی‏اش محل دایمی نزول فرشتگان بر زمین و دروازه بهشت است.

چهارشنبه 20 شهریور 1392  10:27 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
per1390
per1390
کاربر طلایی1

دستخط رهبر انقلاب در حرم حضرت معصومه

رهبر معظم انقلاب در سوم مهرماه 1372 در دفتر یادبود آستانه‌ مقدسه‌ حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها دست‌خطی نوشته‌اند که در حرم مطهر نگهداری می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله العظمی خامنه ای، متن یادداشت معظم‌له به شرح زیر است:

السلام علیکم یا اهل بیت النّبوة و موضع الرساله، السلام علیک یا قرة عین آل الرسول (ص)

افتخار خدمت در این آستان بلند‌پایه‌ی ملک‌پاسبان، بر شما آقایان و عزیزان، مبارک و گرامی باد. حق بزرگِ این سرچشمه‌ نور و هدایت که یکی از ثمرات آن تشکیل حوزه‌ علمیه‌ عظیم‌الشأن در سایه‌ این بقعه‌ مبارک است، چنان عظیم است که زبان و قلم چون من حقیر و ناتوانی را رساییِ بیان آن نیست. این حق بر دوش همه‌ کسانی که از برکات این بقعه و این حوزه بهره‌مند شده‌اند وظائفی را در خورد توان و امکان می‌گذارد.

خداوند شما و همه‌ متمسکین به ذیل ولایت رفیعه‌ اهل بیت وحی و فضیلت را موفق به ادای این وظائف بدارد. اینک حرم مطهّر و بیوتات مطهّره‌ اطراف آن بحمدالله از وضع شایسته‌تری نسبت به گذشته برخوردار است و وسعت و نظافت و ابّهت و انتظامی بیش از گذشته دارد.

این رشته‌ بهسازی باید ان‌شاءالله ادامه یابد و به موازات آن صفا بخشیدن به فضای معنوی و روحی و امکان انتفاع از هدایت الهی در این مکان مقدس نیز باید مورد توجه و اهتمام باشد. خداوند عالمِ عظیم‌القدر مرحوم آیت‌الله حاج شیخ عبدالکریم حائری و مرحوم آیت‌الله بروجردی رحمهماالله‌تعالی را با مضطجعه‌ این مضجع شریف محشور فرماید و روح مقدس امام بزرگوار را که روحی در همه‌ تلاش‌های گذشتگان دمید به عالی‌ترین درجات نائل فرماید و شما آقایان عزیز را حفظ کند.

یا غافر الذنب اغفرلی

پنج شنبه 21 شهریور 1392  10:25 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
per1390
per1390
کاربر طلایی1

سخن عجیب علامه حسن‌زاده درباره حضرت معصومه(س)

فضائل حضرت فاطمه معصومه (س) دخت گرامی امام موسی کاظم(ع) بسیار است، به طوری که حضرت امام صادق (ع) فرمود: بانویی از فرزندان من در قم از دنیا مى‌‌رود که اسمش فاطمه دختر موسى است و به شفاعت او همه شیعیان من وارد بهشت مى‌‌شوند.

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، همچنین امام رضا (ع) فرمود: کسى که معصومه را زیارت کند پاداش او بهشت است.

و همچنین فرمود: هر کس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسى است که مرا زیارت کرده است.

و نیز امام جواد (ع) فرمود: کسى که عمه‌ام را در قم زیارت کند پاداش او بهشت است.

زیارت حضرت معصومه معادل زیارت حضرت فاطمه زهراست

مرحوم آیت‌الله سیّد محمود مرعشى نجفى، پدر آیت‌الله العظمی سید شهاب‌الدین مرعشى نجفی (ره) بسیار علاقه‌‌مند بود که محل قبر شریف حضرت فاطمه زهرا (س) را به دست آورد.

ختم مجرّبى انتخاب کرد و چهل شب به آن پرداخت. شب چهلم پس از به پایان رساندن ختم و توسّل بسیار، استراحت کرد. در عالم رؤیا به محضر مقدّس حضرت امام صادق (ع) مشرّف شد.

امام به ایشان فرمودند: «عَلَیْکَ بِکَرِیمَةِ اَهْل ِ الْبَیت» یعنى به دامان کریمه اهل بیت چنگ بزن.

ایشان به گمان اینکه منظور امام، حضرت فاطمه زهرا (س) است، عرض کرد: قربانت گردم، من این ختم قرآن را براى دانستن محل دقیق قبر شریف آن حضرت گرفتم تا بهتر به زیارتش مشرّف شوم.

امام فرمود: منظور من، قبر شریف حضرت معصومه (س) در قم است.

سپس افزود: به دلیل مصالحى خداوند مى‌خواهد محل قبر شریف حضرت فاطمه زهرا (س) پنهان بماند؛ از این رو قبر حضرت معصومه را تجلّى‌گاه قبر شریف حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها قرار داده است. اگر قرار بود قبر آن حضرت ظاهر باشد و جلال و جبروتى براى آن مقدّر بود، خداوند همان جلال و جبروت را به قبر مطهّر حضرت معصومه سلام‌الله علیها داده است.

مرحوم آیت‌الله مرعشى نجفى هنگامى که از خواب برخاست، تصمیم گرفت به قصد زیارت حضرت معصومه (س) رهسپار ایران شود و بى‌درنگ همراه خانواده‌اش نجف اشرف را به قصد زیارت کریمه اهل‌بیت (س) ترک کرد.

آیت الله مرعشی نجفی سالهای طولانی اولین زائر حرم حضرت معصومه (س) بود

همچنین مرحوم آیت‌الله العظمی سید شهاب‌الدین مرعشی نجفی در مدت ۶۰ سالی که در شهر قم اقامت داشت، سحرها اولین زائر حضرت معصومه بود. ایشان در طول سال ـ چه شب‌های سرد زمستان و چه شب‌های گرم تابستان قم ـ قبل از اذان صبح در پشت حرم به انتظار می‌ایستاد تا پس از باز شدن درها اولین زائر حضرت باشد.

علامه طباطبایی روزه‌اش را با بوسه بر ضریح،‌ افطار می‌کرد

مرحوم علامه سید محمدحسین طباطبایی غروب ماه رمضان با پای پیاده با کهولت سن به حرم حضرت فاطمه معصومه (س) می‌آمد و با بوسه بر ضریح آن حضرت (با کیفیتی مخصوص) روزه خود را افطار می‌‌کرد سپس به خانه رفته و غذا می‌خورد.

آیت‌الله العظمی بروجردی به خاطر حضرت معصومه (س) شاه عربستان را نپذیرفت

وقتی در عصر مرجعیت عامه آیت‌الله العظمی بروجردی، شاه عربستان به ایران آمده بود و توسط سفیر عربستان تقاضای ملاقات با ایشان را نمود، آقا اجازه نفرمودند!

اطرافیان گفتند مصلحت است که شما اجازه ملاقات بدهید. ایشان فرمودند: او وهابی است اگر به قم بیاید به زیارت حضرت معصومه (س) نمی‌رود و این، هر چند غیر مستقیم، توهینی به ساحت ملکوتی ایشان است.

دیدگاه علامه حسن زاده آملی نسبت به حضرت معصومه (س)

آیت‌الله حسن رمضانی می‌گفت: چندین سال قبل، دانشگاه قم برای تجلیل از مقام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها گردهمایی تشکیل دادند و از من خواستند که واسطه شوم و حضرت استاد علامه حسن زاده آملی را برای این مجمع دعوت کنم.

معمولا حضرت استاد به خاطر کسالت و اشتغالات فراوانشان این دعوت‌ها را قبول نمی‌‌کردند، اما وقتی این مساله را مطرح کردم با کمال صفا و صمیمیت و تمام وجود، سریعا قبول کردند.

حتی به مسئولین آنجا تماسی نگرفتیم که وسیله‌ای برای حضور استاد در مراسم بفرستند. خود ایشان به محل جلسه تشریف آوردند و به محض حضور در مجلس، جلسه منقلب شد و قرار نبود ایشان سخنی بگویند، اما اصرار مسئولین و دیگران ایشان را به حرف آورد و جمله‌ای که با تمام وجود فرمودند و ابراز کردند و همه را منقلب کرد این بود: «اگر برای من ممکن بود و مواجه با مشکل نمی‌‌‌شدم برای تجلیل از شخصیتی مانند فاطمه معصومه سلام الله علیها این مسیر را سینه‌خیز می‌‌آمدم!»

همچنین علامه می‌فرمود: «ما امام‌زاده زیاد داریم و خود موسی بن جعفر علیهماالسلام فرزندان زیادی داشتند، اما کدام یک از ایشان مانند فاطمه معصومه (س) درخشید و منشأ خیرات و برکات شد و باید یک مقام ثبوتی باشد که این مقام اثبات رقم خورده باشد و ای کاش من می‌‌توانستم در این مسیر این‌طور به محضر شما تشرف پیدا کنم.»

یا غافر الذنب اغفرلی

پنج شنبه 21 شهریور 1392  10:37 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

لیست مشارکین در مبحث پانزدهم: حضرت معصومه(س) + امتیازات

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه مشارکت کنندگان محترم در مبحث حضرت معصومه (س).

از اینکه بنده رو در این طرح یاری کردید سپاسگزارم .

امتیازات به شرح جدول ذیل  تقدیم می گردد:

با تشکر از کلیه مشارکت کنندگان محترم، امتیازات درخواستی تقدیم گردید    روابط عمومی راسخون

امتیازات

کاربران

250 mina_k_h

50

as1369

50

mehri4958

40

onehamed

30

nazarianali

20

famili

50

nazaninfatemeh

20

elham_

30

hoseinh1990

20

seiedamin

30

AMIN1995

20

ehsanmohebi77

30

maryamjoon

25

goodby

50

tahmores

30

omiddeymi1368

30

montazereagha

20

hodaataee

50

rbahar91

50

per1390

30

morteza237

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

پنج شنبه 21 شهریور 1392  10:47 AM
تشکرات از این پست
nazarianali ravabet_rasekhoon
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

سلام

بازهم تشکر میکنم از  همه مشارکت مننده های عزیز که این طرح و موضوع را یاری کردن  همچنین تشکر ویژه از مدیر گرامی mina_k_h بابت مبحث زیبا و مفیدشان

امید وارم که این موضوع در بار علمی و روحی و مذهبی و دینی و.... شما تاثیر گذاشته باشد 
پنج شنبه 21 شهریور 1392  7:24 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mina_k_h
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

ضمن عرض سلام و ادای احترام

در پایان این مبحث مفید و کاربردی از کلیه مشارکت کنندگان محترم، مدیرگرامی تالار  " 09303495228" و  همراه ارجمند " mina_k_h" تقدیر و تشکر نموده، از درگاه خالق یکتا برای یکایک شما عزیزان  آرزوی سرافرازی، موفقیت و سلامتی داریم.

امیدواریم  مباحث مطرح شده توانسته باشد نقش خود  را در راستای تعالی علمی، فرهنگی، مذهبی ومعرفتی دوستان و حضور آگاهانه آنان در فضای مجازی ایفا کرده باشد.

اجرتان با حضرت فاطمه معصومه(س)، به امید زیارت آستانه مقدس ایشان

یا حق

با ما همراه باشید....

شنبه 23 شهریور 1392  9:02 AM
تشکرات از این پست
09303495228 mina_k_h mohsen_alavi
دسترسی سریع به انجمن ها