0

S4D3GH روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!

AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

S4D3GH روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!

به نام خداوند آفریننده ی شادی ها

دوستان راسخونی ، ضمن سلام و عرض ادب ؛ 

اعلام می داریم میهمان برنامه ی صندلی داغ این هفته ، جناب S4D3GH می باشند.

از تمامی راسخونی های عزیز خواستاریم با حضور گـــرم خود در این برنامه به داغی برنامه بیافزایند.

صندلی داغ

سؤالات : 

1.خودتان رو برای دوستان معرفی بفرمایید.

2.چه طور شد که در راسخون عضو شدید؟

3.صندلی داغ را در پیشبرد اهداف راسخون چه طور می بینید؟

4.آیا فکر می کردید میهمان این هفته ی برنامه ی صندلی داغ باشید؟

5.اگر شما مجری برنامه ی صندلی داغ بودید برای پیشرفت آن چه می کردید؟

با تشکّر فراوان از میهمان این برنامه و تمامی شرکت کنندگان در این برنامه

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
پنج شنبه 14 شهریور 1392  11:24 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 S4D3GH onehamed ali_kamali yasbagheri mina_k_h shirani98 khodaeem1 rasekhoon_weblog mohammad98 fatemeh313 shaghayegh2013 tahmores mj_rafatnia ehsanmohebi77 zaahra sharllatan lvlakan
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

پاسخ به:S4D3GH روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!

نقل قول AliFanoodi

به نام خداوند آفریننده ی شادی ها

دوستان راسخونی ، ضمن سلام و عرض ادب ؛ 

اعلام می داریم میهمان برنامه ی صندلی داغ این هفته ، جناب S4D3GH می باشند.

از تمامی راسخونی های عزیز خواستاریم با حضور گـــرم خود در این برنامه به داغی برنامه بیافزایند.

صندلی داغ

₪..بسمــــ الله الرحمنـــــ الرحیمــــــ..₪

سلام . تشکر از شما مدیر گرامی . از خداوند منان برای شما و تمامی اعضای خانواده راسخون طول عمر با عزت خاستارم

سؤالات : 

1.خودتان رو برای دوستان معرفی بفرمایید.

بنده سید صادق سجادی هستم .

2.چه طور شد که در راسخون عضو شدید؟

بنده از ابتدا با این سایت آشنا بودم . چگونگی آشنا شدنم هم خیلی راحته 

3.صندلی داغ را در پیشبرد اهداف راسخون چه طور می بینید؟

واقعا عالیه . همین که دوستان فاصله ها رو از بین خودشون بر میدارند و با همدیگه بیشتر آشنا میشن خودش خیلی میتونه به همبستگی بین دوستان کمک کنه 

4.آیا فکر می کردید میهمان این هفته ی برنامه ی صندلی داغ باشید؟

راستش باور نمیکنم که من روی صندلی داغ هستم . در مجموع نوچ

5.اگر شما مجری برنامه ی صندلی داغ بودید برای پیشرفت آن چه می کردید؟

همین که به داوطلبان اجازه حضور در اینجا داده بشه خیلی عالیه . امیدوارم هر کسی دوست داره بیاد صندلی داغ با یه زمانبندی مناسب به خاستش برسه

ممنون از شما مدیر گرامی

با تشکّر فراوان از میهمان این برنامه و تمامی شرکت کنندگان در این برنامه

شنبه 16 شهریور 1392  9:06 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon onehamed ali_kamali yasbagheri mina_k_h shirani98 khodaeem1 fatemeh313 ehsanmohebi77 zaahra lvlakan
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام آقا سيد صادق سجادي.

1- چرا شما از همون اول با سايت آشنا بوديد؟

2- نسبت شما با مديرعامل راسخون جناب حجّت الاسلام و المسلمین سیّد احمد سجّادی  چي هست؟

3- رتبه شما در كنكور امسال چند بود؟

4- با جناب آقاي سجادي مسئول وبلاگ ها چه ارتباطي داريد؟

5- بهترين خبري كه تا حالا تو عمرتون شنيديد چي بوده؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 16 شهریور 1392  9:19 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed ali_kamali yasbagheri mina_k_h khodaeem1 fatemeh313 mj_rafatnia ehsanmohebi77 zaahra ravabet_rasekhoon lvlakan
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3

نقل قول salma57

سلام آقا سيد صادق.

سلام از بنده ست

1- چرا شما از همون اول با سايت آشنا بوديد؟

بهتره اول به سوال 2 جواب بدم :)

2- نسبت شما با مديرعامل راسخون جناب حجّت الاسلام و المسلمین سیّد احمد سجّادی  چي هست؟

فرزند و پدر :|

3- رتبه شما در كنكور امسال چند بود؟

راستش خیلی عالی نبود ولی بازم شکر خدا . خب دیگه چه خبر ؟ :))))

4- با مسئول وبلاگ ها چه ارتباطي داريد؟

ارتباط دوستانه ، ایشون خیلی خیلی به بنده لطف داشته و دارند ... از روی همین صندلی خدمت ایشون سلام علیکم + خسته نباشید جانانه عرض میکنم .

5- بهترين خبري كه تا حالا تو عمرتون بهتون داده چي بوده؟

خب این سوال برای زمان های مختلف میتونه فرق داشته باشه اما در مجموع فکر کنم خبر بدنیا اومدن بچم ( لازم بذکر است این پست از تاثیرات رسانه بر افکار جوانان بود و هیچ ربطی به من نداشت . توی فیلما میگفتند منم گفتم :)))))  )

ممنون از سوالای گرمتون

شنبه 16 شهریور 1392  9:30 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali salma57 AliFanoodi yasbagheri mina_k_h onehamed khodaeem1 fatemeh313 rasekhoon_weblog yaskabod ravabet_rasekhoon lvlakan
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

سلام داداش صادق . صبح بخیر . خوشحالم که جنابعالی نشستید رو صندلی . 

ممنون که اومدی رو صندلی داغ . من هم سعی میکنم با سوالاتم بعضی مسائل رو برای جوان های و کاربران سایت مشخص کنم و درسی باشه واسه خودم و شاید کاربران .  با این حساب و از معرفی خودتان انگیزه ای خوب برای سوالات خوب میشه . با اجازه میرم سراغ سوال کردن 

1- صادق عضو جدید راسخون نیست . چرا جدیدا حضورش پر رنگ شده ؟ آیا ربطی به نمایشگاه قران تهران داره ؟ 

2- شما پدرتون رو تو خونه چی صدا می کنید ؟  

3- ایا ایشان پسورد کاربری شما در راسخون رو دارند ؟ 

4- آیا ایشان خبر دارند شما رو صندلی داغ نشستید ؟ 

5- شماره حاج آقا رو میشه بدید همه داشته باشند؟ اگر نه چرا ؟

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

شنبه 16 شهریور 1392  9:47 AM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri S4D3GH mina_k_h onehamed khodaeem1 AliFanoodi fatemeh313 tahmores mj_rafatnia zaahra ravabet_rasekhoon lvlakan
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3

نقل قول ali_kamali

سلام داداش صادق . صبح بخیر . خوشحالم که جنابعالی نشستید رو صندلی . 

ممنون که اومدی رو صندلی داغ . من هم سعی میکنم با سوالاتم بعضی مسائل رو برای جوان های و کاربران سایت مشخص کنم و درسی باشه واسه خودم و شاید کاربران .  با این حساب و از معرفی خودتان انگیزه ای خوب برای سوالات خوب میشه . با اجازه میرم سراغ سوال کردن 

سلام . خیلی لطف دارید . ممنونم . ایشالا خودتون میشینید ما جبران میکنیم :)

1- صادق عضو جدید راسخون نیست . چرا جدیدا حضورش پر رنگ شده ؟ آیا ربطی به نمایشگاه قران تهران داره ؟ 

خیر . بنده قبل از این هم حضور نسبتا پر شور داشتم . اگه از دوستان کهنه کار سوال کنید میتونند کمکتون کنند . یکمی بخاطر مسائل کنکور و ایینا کمرنگ شد ولی باز خودم پررنگش کردم .

2- شما پدرتون رو تو خونه چی صدا می کنید ؟  

بابا :|

3- ایا ایشان پسورد کاربری شما در راسخون رو دارند ؟ 

خیر . اما هر موقع و در هر زمان بخاند بدون هیچ اغراق من در اختیارشون میذارم . 

4- آیا ایشان خبر دارند شما رو صندلی داغ نشستید ؟ 

بله 

5- شماره حاج آقا رو میشه بدید همه داشته باشند؟ اگر نه چرا؟

اگه مطلبی باشه بنده میتونم به ایشون ابلاغ کنم . یا میتونید بوسیله مدیران ذی ربط با ایشون در ارتباط باشید

ممنون از سوالای گرمتون

شنبه 16 شهریور 1392  10:06 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h yasbagheri ali_kamali onehamed khodaeem1 AliFanoodi fatemeh313 tahmores mj_rafatnia zaahra ravabet_rasekhoon
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

سلام خدمت آقا صادق :)

خوب هستید؟ امیدوارم گرمای صندلی داغ زیاد اذیتتون نکنه هرچند که بنده و سایر کاربران پایه ثابت صندلی داغ واستون کلی هیزم جمع کردیم. laugh

1- برای کنکور کدوم دانشگاه و چه رشته ای مد نظر شماست؟

2- اگر خدایی نکرده جواب کنکور اعلام بشه و نتیجه اون چیزی که شما انتظارشو دارید نباشه چکار میکنید؟ سربازی می رید یا دوباره برای کنکور سال بعد میخونید؟

3- در روز گرد هم آیی راسخونی ها در نمایشگاه قرآن دوست داشتید کدوم کاربر رو ملاقات کنید؟ و از ملاقات چه کسی خیلی تعجب کردید؟

4- چرا آقای سجادی مسئول وبلاگ های راسخون هویت اصلی شون رو فاش نکردند؟ wink

5- با کدوم یک از کاربران راسخونی صمیمی تر هستید و شماره موبایلشون رو دارید؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

شنبه 16 شهریور 1392  10:07 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 ali_kamali onehamed khodaeem1 AliFanoodi fatemeh313 tahmores mj_rafatnia zaahra ravabet_rasekhoon lvlakan
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3

نقل قول mina_k_h

سلام خدمت آقا صادق :)

خوب هستید؟ امیدوارم گرمای صندلی داغ زیاد اذیتتون نکنه هرچند که بنده و سایر کاربران پایه ثابت صندلی داغ واستون کلی هیزم جمع کردیم. laugh

سلام . ممنون از لطفتون . امیدوارم بتونم به معنای واقعیی کلمه صندلی رو برای بعدی ها گرم کنم یا حداقل گرم نگهش دارم :)

1- برای کنکور کدوم دانشگاه و چه رشته ای مد نظر شماست؟

بیشتر سعی کردم از رشته های مرتبط از کامپیوتر استفاده کنم . خیلی به بقیه رشته ها علاقه نداشتم

2- اگر خدایی نکرده جواب کنکور اعلام بشه و نتیجه اون چیزی که شما انتظارشو دارید نباشه چکار میکنید؟ سربازی می رید یا دوباره برای کنکور سال بعد میخونید؟

نمیدونم . اما اصلا به کنکور دوباره فکر نمیکنم . چون مشمول به خدمتم و اگه یکبار درگه برای کنکور بخام خودمو آماده کنم ، نمیگم به زور اما میبرنم خدمت :) . دعا کنید اون چیزی که خیره واقع شه

3- در روز گرد هم آیی راسخونی ها در نمایشگاه قرآن دوست داشتید کدوم کاربر رو ملاقات کنید؟ و از ملاقات چه کسی خیلی تعجب کردید؟

راستش دوستانی از ملاقات دوستان حاضر در اون گردهمایی هم خیلی خوشحال شدم . تعجبم به میزان نسبتا یکسان بین همه تقسیم شده بود :)

راستش خیلی خوشحال میشدم اگه کاربر سلامت هم انجا میبود . درسته که شهرش اونجا نبود اما خیلی دلمون براش تنگ شده  :(

4- چرا آقای سجادی مسئول وبلاگ های راسخون هویت اصلی شون رو فاش نکردند؟ wink

این مسئله شخصی ایشون بود . میتونید خودتون ازشون بپرسید .

5- با کدوم یک از کاربران راسخونی صمیمی تر هستید و شماره موبایلشون رو دارید؟

همه دوستان واقعا گلند اما در مجموع راستش هیچ کدوم از دوستان شماره ای ندارم . سعی میکنم روابط بین اعضا رو به بیرون منتقل نکنم

شنبه 16 شهریور 1392  10:19 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h khodaeem1 AliFanoodi fatemeh313 tahmores yaskabod mj_rafatnia zaahra ravabet_rasekhoon lvlakan
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

سلام داداش صادق عزیز . من متشکرم از نوع پاسخگویی شما به سوالات .

بدون مقدمه میرم سراغ سوال کردن .

1- شما فرمودید واسه کنکور درس می خوندید . موفق باشید داداش عزیزم . موفق شما آرزوی همه دوستان شما است از جمله همه کاربران راسخون . کدام صندلی داغ کاربران راسخون رو بیشتر دوست داشتید تا به حال و چرا ؟ 

2-  شما فرمودید که پدر بزرگ وارتون می دانند شما رو صندلی داغ نشسته اید .  آیا ایشان کاربری راسخون دارند ؟  اعضا دیگه خانواده چطور ؟  میشه معرفی کنید   

3-  اعضا خانواده  چند نفر هستند . چند برادر و چند خواهر  

4- فرق داداش وبرادر چیست ؟  چرا در سوال بالا نگفتم دادش گفتم برادر 

5- آخرین بار که از فیلتر شکن استفاده کردی چه زمانی بود و کدام سایت رفتی ؟ 

داداش صادق و برادر صادق عزیز. من از طرف خودم میگم هر سوالی که مشکل جواب دادن داشت می تونی جواب ندی برادر . 

شنبه 16 شهریور 1392  10:25 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri S4D3GH mina_k_h salma57 khodaeem1 AliFanoodi tahmores mj_rafatnia zaahra ravabet_rasekhoon
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3

نقل قول ali_kamali

سلام داداش صادق عزیز . من متشکرم از نوع پاسخگویی به سوالات شما .

بدون مقدمه میرم سراغ سوال کردن .

1- شما فرمودید واسه کنکور درس می خوندید . موفق باشید داداش عزیزم . موفق شما آرزوی همه دوستان شما است از جمله همه کاربران راسخون . کدام صندلی داغ کاربران راسخون رو بیشتر دوست داشتید تا به حال و چرا ؟ 

صندلی داغ دوست عزیزم آقای رفعت نیا . چون حرارتش آدمو میچسبودن به دیفال :)

2-  شما فرمودید که پدر بزرگ وارتون می دانند شما رو صندلی داغ نشسته اید .  آیا ایشان کاربری راسخون دارند ؟  اعضا دیگه خانواده چطور ؟  میشه معرفی کنید   

بله همه ی اعضای خانواده حساب کاربری دارند اما زیاد به انجمن ها سر نمیزنند . شاید بدلیل مشغله زیاد کاریشونه 

3-  اعضا خانواده  چند نفر هستند . چند برادر و چند خواهر  

سه برادر و یک خواهر . بنده دومی هستم . در خدمت شما و خانواده :)

4- فرق داداش وبرادر چیست ؟  چرا در سوال بالا نگفتم دادش گفتم برادر 

خب لفظ داداش یجورایی برای صمیمیت استفاده میشه . برادر سنگینتره . چمیدونم حتما میخاستید کتابیشو بگید :)

5- آخرین بار که از فیلتر شکن استفاده کردی چه زمانی بود و کدام سایت رفتی ؟ 

راستش من از فیلتر شکن استفاده نمیکنم . وب گردیام همشون برای سرگرم کردن و کسب مهارت و دانش در زمینه های فناوری و ایناست . با وجود سایت های خوب ایرانی در این زمینه ها نیازی به فیلتر شکن نیست 

داداش صادق و برادر صادق عزیز. من از طرف خودم میگم هر سوالی که مشکل جواب دادن داشت می تونی جواب ندی برادر .

سوالاتون خیلی هم زیبا و داغند . از شما بخاطر همراهی در اینجا ممنونم . موفق باشید 

شنبه 16 شهریور 1392  10:33 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri ali_kamali salma57 khodaeem1 AliFanoodi fatemeh313 hodaataee tahmores zaahra ravabet_rasekhoon
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

1- چرا شما مدیریت یکی از تالارهای راسخون رو به عهده نمی گیرید؟ فکر می کنید برای مدیریت یک تالار چه چیزی هایی لازم هست؟ کار سختیه؟

2- اگر قرار باشه مدیریت یکی از تالارهای راسخونی رو به عهده بگیرید کدوم تالار رو انتخاب می کردید؟

3- فکر می کنید کدوم یک از مدیران تالارهای راسخون بهتر عمل می کنند و موفق تر بوده اند؟ چرا؟

4- نظر شما در خصوص آواتار مدیران چیه؟  شما که انقدر پارتی تون کلفت هست نمیشه پارتی مدیران بشید و بگید فکر به حال آواتار مدیران بکنند؟ cheeky

5- چند تا نام کاربری در راسخون دارید؟ الان میزان حسنه و امتیازتون چقدره؟

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

شنبه 16 شهریور 1392  10:38 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 khodaeem1 S4D3GH ali_kamali AliFanoodi onehamed fatemeh313 tahmores mj_rafatnia zaahra ravabet_rasekhoon
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام سيد . خوبي ؟ خدا قوت

1- عكستو چرا نذاشتي ؟

2- متولد چه سالي ، ماه و روزي هستي ؟

3- به چه غذائي علاقه داري و از چه غذائي متنفري؟

4- تاكنون چند بار به مشهد اومدي؟ اگه خاطره اي داري لطفا تعريف كن

5- مدل گوشيت چيه ؟

فعلا باي

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 16 شهریور 1392  10:50 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h salma57 ali_kamali S4D3GH AliFanoodi onehamed fatemeh313 tahmores zaahra ravabet_rasekhoon
ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2

دادش صادق گلم  سلام . خیلی خوب و زیرکانه به همه سوالات جواب میدهی . 

آرزوی بهترین  نعمت های خداوند برای شما و خانواده . من به نوبه خودم برای شما آرزو و دعا میکنم همین امسال در آزمون دانشگاه قبول و بهترین رشته ای که انتخاب کردید مشغول به درس خواندن شوید . 

این جمله شما رو باید به همه کاربران ارسال کرد تا درس بگیرند .  همه دوستان واقعا گلند اما در مجموع راستش هیچ کدوم از دوستان شماره ای ندارم . سعی میکنم روابط بین اعضا رو به بیرون منتقل نکنم  

1- از چه سنی نماز خوندن رو شروع کردی ؟ واسه برآوردن شدن حاجاتت از چه دعایی استفاده میکنی ؟

2- دوست داری چه ماشینی سوار بشی ؟  آیا شده شیطون گولت بزنه و یواشکی ماشین پدرتون رو روشن کنید و .... ؟ 

3- گواهینامه داری ؟  اگر داری جوگیر شدن پشت رل یعنی چی ؟ تجربه کردی ؟

4- آیا از نوع لباس پوشدن شما معلوم میشه شما از نوادگان امام سجاد هستید ؟ 

5-  من یک روحانی به نام سید محمد سجادی می شناسم در مشهد . آیا با شما نسیتی دارند ؟ 

رنگ سبزت انتخابی شما داداش صادق قشنگ است

شنبه 16 شهریور 1392  10:54 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 mina_k_h AliFanoodi S4D3GH khodaeem1 onehamed hodaataee tahmores zaahra ravabet_rasekhoon
S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3

نقل قول mina_k_h

1- چرا شما مدیریت یکی از تالارهای راسخون رو به عهده نمی گیرید؟ فکر می کنید برای مدیریت یک تالار چه چیزی هایی لازم هست؟ کار سختیه؟

البته که کار سختیه . اما من راتسش زیاد وقت این کار رو ندارم . مدیریت تالار کار سخت و زمان بریه . از همه ی مدیران محترم تالار ها که خالصانه کار خودشون رو انجام میدند واقعا سپاس گذارم

2- اگر قرار باشه مدیریت یکی از تالارهای راسخونی رو به عهده بگیرید کدوم تالار رو انتخاب می کردید؟

راستش دوست داشتم مدیر تالار موبایل و تلفن های هوشمند باشم . اما بدلایل فوق و اینکه مدیریتشون بسته شده نمشه :)

3- فکر می کنید کدوم یک از مدیران تالارهای راسخون بهتر عمل می کنند و موفق تر بوده اند؟ چرا؟

راستش این سوال هم یجورایی سخته ولی به جرعت میشه گفت که مدیران تالار های راسخون فقط از وقتشون برای ارتقای سطح تالارا استفاده نمیکنند . خیلی چیزای دیگه هست که این وسط فدا میکنند تا بتونند تالارا شون رو به اوج برسونند

4- نظر شما در خصوص آواتار مدیران چیه؟  شما که انقدر پارتی تون کلفت هست نمیشه پارتی مدیران بشید و بگید فکر به حال آواتار مدیران بکنند؟

خیلی چنگولی به ل نمیزنه . این مسئله بین مدیرای تالاراست . شاید بعضا دوست داشته باشند . میشه با تماس و درخاست دسته جمعی (البته اگه مدیران سایت صلاح بدونند ) حل بشه . 

5- چند تا نام کاربری در راسخون دارید؟ الان میزان حسنه و امتیازتون چقدره؟

قبلا حساب کاربری داشتم اما ازش در انجمن ها استفاده نمیکردم .

نمیدونم واستا نگاه کنم :)))))

حسنه : 49,920

:)

ممنون از سوالای جیزتون :))))))

شنبه 16 شهریور 1392  10:56 AM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri mina_k_h sssking ali_kamali AliFanoodi khodaeem1 onehamed fatemeh313 hodaataee tahmores zaahra ravabet_rasekhoon
sssking
sssking
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 128

یه سوالی برام پیش اومده آقا صادق

شما اولین باری که راسخونو بازکردین کی بود؟wink

کودکی از خدا پرسید تو چه می خوری وچه می پوشی؟

ندا آمد غصه های بندگانم وگناهانشان را

شنبه 16 شهریور 1392  11:09 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri mina_k_h ali_kamali salma57 AliFanoodi khodaeem1 S4D3GH onehamed fatemeh313 hodaataee tahmores mj_rafatnia zaahra mrezass ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها