0

هفته اول:----o-( ذوالکفــــــل " انفاق ")-o---

hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

هفته اول:----o-( ذوالکفــــــل " انفاق ")-o---

هفته اول:----o-( ذوالکفــــــل  "  انفاق ")-o---

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

چهارشنبه 13 شهریور 1392  10:54 PM
تشکرات از این پست
tahmores montazereagha fatemeh313 ravabet_rasekhoon AliFanoodi mina_k_h ali_kamali farshon rasekhoon_m rasekhoonzm HOSNA1390 omiddeymi1368 alirezajahazi S4D3GH mohammad98 zaahra
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

پاسخ به:پاسخ به:----o-( ذوالکفــــــل " انفاق ")-o---

السلام علیک یا حضرت معصومه (س)

با توکل به خدا و توسل به ائمه و داشتن الگوی کاملی چون حضرت معصومه (س) سعی خواهم کرد که جزء انفاق کنندگان در راه خدا باشم

التماس دعا

یک شنبه 17 شهریور 1392  1:44 AM
تشکرات از این پست
tahmores AliFanoodi mina_k_h ali_kamali farshon rasekhoon_m mohammad98 zaahra
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

----o-( ذوالکفــــــل " انفاق ")-o---

آنهایی که مال خود را در راه خدا انفاق می کنند مانند دانه می ماند، که از همین دانه هفت خوشه می روید و در این هفت خوشه صد دانه نهفته است، که در کل از یک دانه هفتصد دانه برداشت می شود. خدا هم از این مقدار نیز بر هرکه بخواهد می افزاید که خداوند را رحمت بی مُنتها است و به همه چیز احاطۀ کامل دارد؛ این مثال در مورد ما انسانها اینگونه است، که هر چقدر انفاق در راه خدا کنیم خداوند نیز چندین برابرش را به ما خواهد داد.

آنهایی که مال خود را انفاق می کنند، و در پی آن انفاق به مستحقّان منتی نگذارند و اذیت و آزاری هم نکنند، آنها را خدا پاداش نیکو خواهد داد. و آنها نباید از هیچ اتفاقی بیمناک و ترسان باشند که خداوند نگهدار آنان خواهد بود؛ که این کارشان باعث می شود، هرگز در دنیا و عقبی اندوهناک نباشند.

یک شنبه 17 شهریور 1392  11:21 AM
تشکرات از این پست
09303495228 AliFanoodi mina_k_h ali_kamali tahmores farshon rasekhoon_m mohammad98 zaahra
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

----o-( ذوالکفــــــل " انفاق ")-o---

انفاق در راه خدا

انفاق از ماده «نفق » بمعنى از بين رفتن و نابودى است ، و مراد از آن در اينجا صرف مال و خرج نمودن آن است .

پاداش انفاق و صرف مال در راه خدا

و ما تنفقوا من شى ء فان الله به عليم (1)

«هر مالى كه انفاق كنيد خدا به آن داناست ».

و نما انفقتم من نفقة او نذرتم من نذر فان الله يعلمه (2)

«هر چه انفاق كنيد يا نذر كنيد خدا آن را مى داند».

واسمعوا و اطيعوا و انفقوا خيرا لانفسكم و من يوق شح نفسه فاولئك هم المفلحون (3)

«بشنويد و اطاعت كنيد و انفاق كنيد كه به سود خودتان خواهد بود، كسانى كه از بخل نفس خود را نگهدارى كنند رستگارانند».

و ما تنفقوا من شى ء فى سبيل الله يوف اليكم (4)

«هر مالى كه در راه خدا انفاق كنيد به شما باز گردانده مى شود».

و ما تنفقوا من خير فلانفسكم و ما تنفقون الا ابتغاء وجه الله و ماتنفقوا من خير يوف اليكم و انتم لا تظلمون (5)

«هر چه انفاق كنيد به سود خود شماست شما جز براى خدا انفاق نمى كنيد، هر چه انفاق كنيد به خود شما باز گردانده مى شود و بر شما ستم نمى رود».

و ما انفقتم من شى ء فهو يخلفه و هو خير الرازقين (6)

«هر چه انفاق كنيد خدا جاى آن را پر مى سازد و او بهترين رازق است ».

ولا ينفقون نفقة صغيرة ولا كبيره ولا يقطعون واديا الا كتب لهم ليجزيهم الله احسن ما كانوا يعملون (7)

«هيچ چيز كوچك يا بزرگى را انفاق نمى كنند و هيچ (در راه خدا) بيابانى را در نمى نوردند مگر اينكه براى آنان نوشته مى شود تا خدا آنان را به بهتر از آنچه عمل مى كنند پاداش دهد».

و مثل الذين ينفقون اموالهم ابتغاء مرضات الله و تثبيتا من انفسهم كمثل جنة بربوة اصابها وابل فاتت اكلها ضعفين (8)

«مثل آنانكه اموال خود را براى طلب رضاى خدا و به علت استقامت و استحكام كه (در اثر قوت ايمان و بصيرت در دين) دارند مانند باغى است كه در جاى بلندى قرار گرفته و باران شديدى آنرا فرا گرفته كه ميوه و محصول آن دو برابر مى گردد».

مثل الذين ينفقون اموالهم فى سبيل الله كمثل حبة انبتت سبع سنابل فى كل سنبلة مائة حبة والله يضاعف لمن يشاء والله واسع عليم (9)

«مثل آنانكه اموال خود را در راه خدا انفاق مى كنند مثل دانه اى است (كه در زمين كاشته شده) كه در آن هفت سنبل و در هر سنبلى صد دانه ببار آورده خدا براى هر كس بخواهد (نعمت خود را) بيشتر مى سازد خدا داراى وسعت است و دانا است ».

ان الذين يتلون كتاب الله و اقامواالصلوة و انفقوا مما رزقناهم سرا و علانية يرجون تجارة لن تبور ليوفيهم اجورهم ويزيدهم من فضله انه غفور شكور(10)

«كسانى كه كتاب خدا را مى خوانند و نماز بپا مى دارند و از آنچه به آنان داده ايم در آشكار و نهان انفاق مى كنند اميدوارند به تجارتى كه هرگز از بين نمى رود تا خدا پاداش آنان را عطا فرمايد و از فضل خود به آنان زيادتى دهد همانا اوست آمرزنده و سپاسگزار».

و سيجنبها الاتقى الذى يؤ تى مالة يتزكى و ما لاحد عنده من نعمة تجزى الا ابتغاء وجه ربه الاعلى و لسوف يرضى (11)

«به زودى از آتش دوزخ بركنار مى گردد آن كس كه از تقواى بيشترى برخوردار بوده و مالش را براى تزكيه نفس خويش (و ارتقاء مقام معنوى آن) بذل مى كند، آنجا كه هيچ پاداشى جز طلب رضاى پروردگار بزرگ براى او منظور نيست . چنين كسى (به دريافت پاداشى از ناحيه پروردگار خود نائل خواهد شد كه) راضى و خشنود گردد».

الذين ينفقون اموالهم بالليل و النهار سرا و علانية فلهم اجرهم عند ربهم ولا خوف عليهم ولا هم يحزنون (12)

«آنانكه اموال خود را در آشكار و نهان انفاق مى كنند پيش پروردگار خود پاداش دارند ترسى بر آنان نيست و غمگين نخواهند شد».

و انفقوا مما جعلكم مستخلفين فيه فالذين امنوا منكم و انفقوا لهم اجر كبير(13)

«از آنچه خدا شما را وارث آن ساخته انفاق كنيد، براى آن گروه از شما كه ايمان آورده و انفاق مى كنند پاداش بزرگ است ».

والذين صبروا ابتغاء وجه ربهم و اقامواالصلوة و انفقوا مما رزقناهم سرا و علانية ويدرون بالحسنة السيئة اولئك لهم عقبى الدار(14)

«كسانى كه براى رضاى خدا صبر مى كنند و نماز بپا داشته و از آنچه به آنان داده ايم در آشكار و نهان انفاق مى كنند و با عمل نيك از عمل بد جلوگيرى مى كنند خانه آخرت به آنها تعلق دارد».

و من الاعراب من يتخذ ما ينفق مغرما و يتربص بكم الدوائر عليهم دائرة السوء والله سميع عليم و من الاعراب من يؤ من بالله و اليوم الاخر و يتخذ ما ينفق قربات عندالله و صلوات الرسول الا انها قربة لهم سيد خلهم الله فى رحمته ان الله غفور رحيم (15)

«برخى از اعراب آنچه را كه انفاق كنند خسارت مى شمارند، و براى شما حوادث بدى را انتظار مى برند، حادثه بد بر آنها فرود خواهد آمد خدا شنوا و داناست .
برخى ديگر از اعراب به خدا و روز قيامت ايمان داشته و آنچه را انفاق كنند وسيله تقرب به خدا دانسته ، و موجب دعاى پيامبر درباره آنان به خير و بركت مى شمارند.

آگاه باشيد كه دعاء پيامبر سبب تقرب آنها به خداست و به زودى خدا آنها را در رحمت خود وارد خواهد كرد خدا آمرزنده و مهربان است ».

به ماده هاى اطعام صدقه وصيت احسان مراجعه شود.

پي نوشت :

1- سوره آل عمران ، آيه 92.

2- سوره بقره ، آيه 270.
3- سوره تغابن ، آيه 16.
4- سوره انفال ، آيه 60.
5- سوره بقره ، آيه 272.
6- سوره سباء، آيه 39.
7- سوره توبه ، آيه 121.
8- سوره بقره ، آيه 265.
9- سوره بقره ، آيه 261.
10- سوره فاطر، آيه 29 و 30.
11- سوره ليل ، آيات 17 تا 21.
12- سوره بقره ، آيه 274.
13- سوره حديد، آيه 7.
14- سوره رعد، آيه 22.
15- سوره توبه ، آيه 98 و 99.

یک شنبه 17 شهریور 1392  11:24 AM
تشکرات از این پست
09303495228 AliFanoodi mina_k_h ali_kamali tahmores farshon rasekhoon_m mohammad98 zaahra
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

----o-( ذوالکفــــــل " انفاق ")-o--- شرایط" انفاق در راه خدا"طبق آیات قرآن چیست؟

قرآن مجيد شرائط وام نيكو را در برابر خداوند يا به تعبير ديگر (انفاق ارزشمند)را در آيات مختلف بيان كرده است ، و بعضى از مفسران از جمع آورى آن ده شرط استفاده كرده اند.

1 - از بهترين قسمت مال انتخاب شود نه از اموال كم ارزش يا ايها الذين آمنوا انفقوا من طيبات ما كسبتم و مما اخرجنا لكم من الارض و لا تيمموا الخبيث منه تنفقون و لستم باخذيه الا ان تغمضوا فيه و اعلموا ان الله غنى حميد: (اى كسانى كه ايمان آورده ايد از اموال پاكيزه اى كه به دست آورده ايد، يا از زمين براى شما خارج ساخته ايم انفاق كنيد، و به سراغ قسمتهاى ناپاك براى انفاق نرويد در حالى كه خودتان حاضر نيستيد آنها را بپذيريد مگر از روى اغماض ، و بدانيد خداوند بى نياز و شايسته ستايش است ) (بقره - 267).

2 - از اموالى كه مورد نياز انسان است باشد، چنانكه مى فرمايد و يؤ ثرون على انفسهم و لو كان بهم خصاصة : (آنها ديگران را بر خود مقدم مى دارند هر چند شخصا شديدا نيازمند باشند). (حشر - 9).

3 - به كسانى انفاق كند كه سخت به آن نيازمندند و اولويتها را در نظر گيرد للفقراء الذين احصروا فى سبيل الله : (انفاق شما (مخصوصا) براى نيازمندانى باشد كه در راه خدا در محاصره قرار گرفته اند) (بقره 273).

4 - انفاق اگر مكتوم باشد بهتر است : و ان تخفوها و تؤ توها الفقراء فهو خير لكم : (هر گاه آنها را مخفى ساخته و به نيازمندان بدهيد براى شما بهتر است )(بقره 271).

5 - هرگز منت و آزارى با آن همراه نباشد يا ايها الذين آمنوا لا تبطلوا صدقاتكم بالمن و الاذى : (اى كسانى كه ايمان آورده ايد انفاقهاى خود را با منت و آزار باطل نكنيد) (بقره 264).

6 - انفاق بايد تواءم با اخلاص و خلوص نيت باشد ينفقون اموالهم ابتغاء مرضات الله : (كسانى كه اموالشان را براى جلب خشنودى خداوند انفاق مى كنند) (بقره 265).

7 - آنچه را انفاق مى كند كوچك و كم اهميت بشمرد هر چند ظاهرا بزرگ باشد: و لا تمنن تستكثر: (به هنگام انفاق منت مگذار و آنرا بزرگ مشمر)(مدثر 6).

8 - از اموالى باشد كه به آن دل بسته است و مورد علاقه او است لن تنالوا البر حتى تنفقوا مما تحبون : (هرگز به حقيقت نيكوكارى نمى رسيد مگر اينكه از آنچه دوست داريد انفاق كنيد) (آل عمران - 92).

9 - هرگز خود را مالك حقيقى تصور نكند، بلكه خود را واسطه اى ميان خالق و خلق بداند: و انفقوا مما جعلكم مستخلفين فيه : (انفاق كنيد از آنچه خداوند شما را نماينده خود در آن قرار داده است ) (حديد 7)

10 - و قبل از هر چيز بايد انفاق از اموال حلال باشد، چرا كه خداوند فقط آنرا مى پذيرد: انما يتقبل الله من المتقين (خداوند تنها از پرهيزگاران قبول مى كند) (مائده 27).
و در حديث آمده كه پيامبر (صلى اللّه عليه و آله ) فرمود: لا يقبل الله صدقة من غلول ((خداوند هيچگاه انفاقى را كه از طريق خيانت است نمى پذيرد).
آنچه گفته شد در واقع قسمت مهمى از اوصاف و شرائط لازم است ، ولى منحصر به اينها نيست ، و با دقت و تاءمل در آيات و روايات اسلامى به شرايط ديگرى نيز مى توان دست يافت .

ضمنا آنچه گفته شد بعضى از شرائط (واجب )محسوب مى شود (مانند عدم منت و آزار و تظاهر) و بعضى از شرائط كمال است (مانند ايثار به نفس در موقع حاجت خويشتن ) كه عدم وجود آن ارزش انفاق را از ميان نمى برد هر چند در سطح اعلا قرار ندارد.
و نيز آنچه گفته شد گرچه در مورد انفاق (وام به خداوند) بود، ولى بسيارى از آنها در مورد وامهاى معمولى نيز صادق است ، و به اصطلاح از شرائط لازم ، يا شرط كمال (قرض الحسنه ) مى باشد.
درباره اهميت (انفاق در راه خدا)شرح مبسوطى ذيل آيه 261 تا 267 سوره بقره آورده ايم (جلد 2 تفسير نمونه صفحه 232 تا 257).

منبع:
تفسیر نمونه ج23ص323تا325

یک شنبه 17 شهریور 1392  11:29 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mina_k_h ali_kamali hoseinh1990 tahmores farshon rasekhoon_m mohammad98 zaahra
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

----o-( ذوالکفــــــل " انفاق ")-o--- محک(موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان)

این روزها بهترین فرصت برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان است.

همین حالا و با کلیک روی تصویر زیر به محک کمک کنید.
فراموش نشود حتی با  1000 تومان خیلی کارها میشه کرد

با هزار تومان خیلی کارهای مهمی میشه کرد!
چگونه می توانم به محک کمک کنم

مؤسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان با نام اختصاری “ محک ”  از سال  1370 و با شماره ثبت 6567  در قـالب یک سـازمان غیر انتفاعی- غیر دولتی با انگیزه والای کمک به همنوع فعالیت همه جـانبه خود را جهت حمایت از کودکان مبتلا بـه سرطان زیر 14 سال و خانواده‌های آنـان آغاز کزده است. محک تا کنون بیش از 18000 کودک مبتلا به سرطان را تحت حمایت همه جانبه قرار داده است.

موسسه خیریه محک با کمک های مردمی اداره می شود و تنها با اتکا به این نوع مشارکت ها، موفق به حمایت همه جانبه از 18000کودک مبتلا به سرطان از سراسر ایران زمین و تاسیس تنها بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودک در خاورمیانه شده است. این بیمارستان که در شمال شرق تهران بنا نهاده شده، حاصل فعالیت موسسه خیریه محک برای گسترش ارایه خدمات حمایتی و درمانی با بالاترین سطح کیفی به کودکان مبتلا به سرطان می‌باشد.

یمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک که از سال 1386 فعالیت خود را آغاز نموده است، امروز عهده دار تشخیص و درمان سرطان کودکان برای گروه بزرگی از کودکان مبتلا به سرطان است. این بیمارستان که یک مرکز فوق تخصصی سرطان کودکان در منطقه خاورمیانه است علاوه بر کودکان ایرانی، پذیرای کودکان کشورهای منطقه مانند آذربایجان، عراق، افغانستان و... می‌باشد که هزینه درمان کودکان عراقی و افغانی توسط کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان (UNHCR) تامین می شود، این بیمارستان مجهز به آخرین تکنولوژی و دانش روز دنیا جهت تشخیص و درمان بیماری سرطان و همچنین مجهز به یک بخش پیوند مغز استخوان با ظرفیت 15 تخت می باشد.

فعالیت های تحقیقاتی محک هم به صورت مستقل و هم به صورت همکاری با سایر سازمان‌های مرتبط داخلی و بین المللی و موسسات و سازمان‌های مشابه، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی در داخل و خارج ایران انجام می‌شود. هدف از فعالیت در حوزه تحقیقات به منظور پیشرفت تشخیص و دانش مقابله با سرطان و نیز استفاده از آخرین دستاوردها در این زمینه می باشد. با آغاز فعالیت یک بیمارستان فوق تخصصی، داده‌های علمی تولید می‌شوند که می‌توانند زیر بنای تحقیقات علمی برای ارتقای اثربخشی درمان باشند.  محک نیز با داده‌های علمی حاصل از فعالیت بیمارستان، پروژه‌های تحقیقاتی مشترکی را با مراکز تحقیقاتی معتبر داخلی و بین المللی در دست انجام دارد. انستیتو گوستاوروسی در پاریس، پژوهشگاه ابن سینا در دانشگاه شهید بهشتی و پژوهشگاه رویان عمده‌ترین همکاران تحقیقاتی موسسه محک در تحقیقات سرطان اطفال هستند.

چگونه می توانم به محک کمک کنم

یک شنبه 17 شهریور 1392  11:32 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali hoseinh1990 salma57 tahmores AliFanoodi farshon rasekhoon_m mohammad98 zaahra
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

یه نام خدای بخشنده مهربان

عهد میبندم با خودم و خدای خودم که در حد توانم برای اسلام و مسلمین در خدا انفاق نمایم

باید انفاق را از حضرت زهرا آموخت از بخشیدن لباس عروسش 

باید انفاق را از حضرت خدیجه آموخت  تمام ثروتش را وقف اسلام نمود

باید از مولایم علی آموخت که انگشتریش را در نماز بخشید  

یک شنبه 17 شهریور 1392  12:35 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hoseinh1990 farshon ravabet_rasekhoon rasekhoon_m mohammad98 zaahra
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول tahmores

یه نام خدای بخشنده مهربان

عهد میبندم با خودم و خدای خودم که در حد توانم برای اسلام و مسلمین در خدا انفاق نمایم

باید انفاق را از حضرت زهرا آموخت از بخشیدن لباس عروسش 

باید انفاق را از حضرت خدیجه آموخت  تمام ثروتش را وقف اسلام نمود

باید از مولایم علی آموخت که انگشتریش را در نماز بخشید  

سلام

خانم طهمورث خسته نباشید

انشالله که با توسل به ائمه اطهار و توکل به خدا همیشه از انفاق کنندگان باشید

دعای خیر امام زمان (عج) و  شرکت کنندگان در این طرح همراه و پشتیبان شما خواهد بود تا بتوانید در پیشگاه خداوند متعال سربلند باشید

باز هم از زحماتی که برای اجرای این طرح کشیدید تشکر می کنم

اللهم عجل لولیک فرج

یک شنبه 17 شهریور 1392  1:50 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon tahmores mohammad98 zaahra
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
 آنهایی که مال خود را در راه خدا انفاق می کنند مانند دانه می ماند، که از همین دانه هفت خوشه می روید و در این هفت خوشه صد دانه نهفته است، که در کل از یک دانه هفتصد دانه برداشت می شود. خدا هم از این مقدار نیز بر هرکه بخواهد می افزاید که خداوند را رحمت بی مُنتها است و به همه چیز احاطۀ کامل دارد؛ این مثال در مورد ما انسانها اینگونه است، که هر چقدر انفاق در راه خدا کنیم خداوند نیز چندین برابرش را به ما خواهد داد.

آنهایی که مال خود را انفاق می کنند، و در پی آن انفاق به مستحقّان منتی نگذارند و اذیت و آزاری هم نکنند، آنها را خدا پاداش نیکو خواهد داد. و آنها نباید از هیچ اتفاقی بیمناک و ترسان باشند که خداوند نگهدار آنان خواهد بود؛ که این کارشان باعث می شود، هرگز در دنیا و عقبی اندوهناک نباشند.

سلام

خسته نباشید

انشالله که با توسل به ائمه اطهار و توکل به خدا همیشه از انفاق کنندگان باشید

دعای خیر امام زمان (عج) و  شرکت کنندگان در این طرح همراه و پشتیبان شما خواهد بود تا بتوانید در پیشگاه خداوند متعال سربلند باشید

از زحماتی که برای اجرای این طرح کشیدید تشکر می کنم

اللهم عجل لولیک فرج

یک شنبه 17 شهریور 1392  1:56 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon tahmores rasekhoon_m mohammad98 zaahra
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

خدای سبحان می فرماید: «مثل الذین ینفقون اموالهم فی سبیلالله کمثل حبه انبتت سبع سنابل فی کل سنبله مائه حبه والله یضاعف لمن یشاء و اللهواسع علیم(بقره ۱۶۲)

کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق می کنند همانند بذری است که هفت خوشه برویاند که در هر خوشه، صد دانه باشد؛ و خداوند برای هر کس که بخواهد (آن را) چند برابر می کند، و خداوند گشایشگر داناست.»

از کاربران، مدیر محترم و کلیه عزیزانی که در این تالار و قسمت های مختلف دیگر در جهت اهداف خیر و پسندیده، فعالیت خالصانه دارند، تشکر و قدردانی می نمایم.

إن شاالله با طرح چنین مباحثی، سنت های اسلامی را احیا کنیم. 

یک شنبه 17 شهریور 1392  2:46 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi hoseinh1990 tahmores ravabet_rasekhoon mohammad98 zaahra
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

خدای سبحان می فرماید: «مثل الذین ینفقون اموالهم فی سبیلالله کمثل حبه انبتت سبع سنابل فی کل سنبله مائه حبه والله یضاعف لمن یشاء و اللهواسع علیم(بقره ۱۶۲)

کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق می کنند همانند بذری است که هفت خوشه برویاند که در هر خوشه، صد دانه باشد؛ و خداوند برای هر کس که بخواهد (آن را) چند برابر می کند، و خداوند گشایشگر داناست.»

از کاربران، مدیر محترم و کلیه عزیزانی که در این تالار و قسمت های مختلف دیگر در جهت اهداف خیر و پسندیده، فعالیت خالصانه دارند، تشکر و قدردانی می نمایم.

إن شاالله با طرح چنین مباحثی، سنت های اسلامی را احیا کنیم. 

سلام

خسته نباشید

انشالله که با توسل به ائمه اطهار و توکل به خدا همیشه از انفاق کنندگان باشیl

مجددا از طرف کلیه کاربران از شما و از همه مسئولین سایت راسخون که با زحمات خودشون ما روبه کسب علم و معرفت در این دنیا ترغیب و تشویق می کنند تشکر میکنم

و ارزوی توفیق و سلامتی از خداوند برای شما خواستارم

اللهم عجل لولیک فرج

یک شنبه 17 شهریور 1392  5:44 PM
تشکرات از این پست
tahmores ravabet_rasekhoon mohammad98 zaahra
HOSNA1390
HOSNA1390
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 169

خیلی ها فکر می کنند که انفاق کردن فقط با مال وثروته اما برای انفاق راههای زیادی هست پس بی بضاعتی خودمون رو بهانه نکنیم

امیرالمومنین حضرت علی (ع)

دنیا آنان را طلب کرد اما آنان نطلبیدند و اسیرشان کرد اما جانشان را فدا و خود را رها کردند

نهج البلاغه خطبه 184

یک شنبه 17 شهریور 1392  7:48 PM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 tahmores ravabet_rasekhoon mohammad98 zaahra
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول HOSNA1390

خیلی ها فکر می کنند که انفاق کردن فقط با مال وثروته اما برای انفاق راههای زیادی هست پس بی بضاعتی خودمون رو بهانه نکنیم

سلام

ممنون از حضورتون

واقعا خیلی جملتون قشنگ بود

انشالله که موفق باشیم در همه زمینه ها جز انفاق کنندگان باشیم

اللهم عجل لولیک فرج

یک شنبه 17 شهریور 1392  9:37 PM
تشکرات از این پست
tahmores ravabet_rasekhoon mohammad98 zaahra
montazereagha
montazereagha
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 700

http://www.jonbeshnet.ir/sites/default/files/media/image/119_15750.jpg

ترسم که شعر سنگ مزارم این شود :

" او جمال یوسف زهرا ندید و رفت... "

اللهم عجل لولیک الفرج...

دوشنبه 18 شهریور 1392  12:21 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990 ravabet_rasekhoon tahmores mohammad98 famili zaahra
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1

نقل قول montazereagha

http://www.jonbeshnet.ir/sites/default/files/media/image/119_15750.jpg

سلام

ممنون از حضورتون

خیلی زیباست

انشالله که همیشه ترس و غم از شما و همه مسلمانان  دور باشه بوسیله انفاق در راه خدا

اللهم عجل لولیک فرج

دوشنبه 18 شهریور 1392  12:30 AM
تشکرات از این پست
montazereagha ravabet_rasekhoon tahmores mohammad98 zaahra
دسترسی سریع به انجمن ها