به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با اشاره به محرومیت دو ساله نیکبخت از همراهی تیم ملی گفت: فردی که تخلف ملی مرتکب شده است باید تنبیهش نیز ملی باشد. اگر ما نیکبخت را از حضور در مسابقات داخلی نیز محروم می کردیم شاید این سئوال برای هواداران پرسپولیس مطرح می شد که چرا بازیکن ما را به دلیل همراهی نکردن تیم ملی گرفتید. به همین خاطر بر اساس آیین نامه حداکثر جریمه را برای این بازیکن در نظر گرفته و ضمن محرومیت از حضور در تیم ملی به مدت دو سال او را 10 میلیون تومان جریمه کردیم.
خبرنگاری به شریفی گفت: کمیته انضباطی برای صدور آرای خود از برنامه 90 تاثیر می گیرد، که رئیس کمیته انضباطی در پاسخ به این موضوع گفت: از صدا و سیما خواسته ایم تا در تمام شهرستانها دوربین انضباطی را فعال کند تا کمیته انضباطی برای برخورد با متخلفین به صورت مستند عمل کند.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با محکوم کردن حرکت شهاب گردان دروازه بان تیم فوتبال ابومسلم گفت: شاید حرکت او موجب مرگ آن کودک می شد. آیا این درست است که برای فوتبال یک فرد را بکشیم؟ گردان حق نداشت خشم خود را با اعمال خشونت خالی کند به همین خاطر به شدت با او برخورد خواهیم کرد.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با اذعان به اینکه نمی خواهد برای فوتبال آخرتش را بدهد، تاکید کرد: برای صدور رای به عنوان و نام تیم ها توجه نمی کنم و برای من تفاوت نمی کند که بازیکن متخلف از پرسپولیس یا استقلال است یا تیم های دیگر.
وی خاطر نشان کرد: در کمیته انضباطی فقط 40 پرونده مانده که اگر به آنها نیز رسیدگی کنیم آمارمان صفر می شود ما در کمیته انضباطی پرونده ای داشته ایم و فردی را از شهرستانی دور برای 500 هزار تومان فرا خوانده ایم و دو ساعت وقت گذاشته ایم تا حق و حقوقش زنده شود.
شریفی با بیان اینکه 80 درصد از کارهای این کمیته آنتنی نیست در خصوص رسانه ای نکردن تخلفات برخی از مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: خدا می خواهد گناهان ما رو نشود شما نیز اجازه دهید گناهان برخی افراد و تنبیهاتی که برای آنها در نظر گرفته می شود، مخفی بماند.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص چگونگی شکایت باشگاه استقلال از فیروز کریمی گفت: پس از آنکه کمیته انضباطی باشگاه استقلال را به پرداخت حق و حقوق فیروز کریمی محکوم کرد واعظ آشتیانی مدارکی جدید به فدراسیون فوتبال ارائه کرد که در زمان برگزاری نشست کمیته انضباطی فدراسیون از سوی نماینده حقوقی این باشگاه ارائه نشده بود. کمیته استیناف با بررسی این مدارک جدید رای به برائت باشگاه استقلال داد که بر این اساس واعظ آشتیانی مدیر عامل باشگاه استقلال اعاده خواهی کرد تا حق و حقوق خود را زنده کند.
وی در ادامه به ارائه آمار پرداخت و گفت: از بین 426 رایی که از اول فروردین ماه 87 تا 29 بهمن ماه همین سال مورد بررسی و صدور رای کمیته انضباطی قرار گرفته فقط 62 مورد از پرونده ها به کمیته استیناف ارجاع شده که از بین آنها آمار حداقلی برای نقض آرای کمیته انضباطی داشته ایم.
شریفی با بیان اینکه لب خوانی ملاک مستندی برای صدور رای نیست، در خصوص اینکه چرا کمیته انضباطی با امیر قلعه نویی سرمربی استقلال به دلیل به زبان آوردن الفاظی زشت در بازی با پرسپولیس برخورد نکرده است، گفت: اینکه صحبت های قلعه نویی لب خوانی نشود ملاک محرومیت او نیست.
شریفی در ادامه از تغییر لیدرهای هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس خبر داد که این اقدام با هدف اداره سکوها صورت خواهد گرفت.
وی همچنین از محرومیت احتمالی مدیرعامل باشگاه ابومسلم خبر داد و گفت: در صورتی که تخلف توپ جمع کن های مشهد ادامه پیدا کند با مدیرعامل این باشگاه برخورد خواهد شد. من این موضوع را در تماس تلفنی با بنی اسد مدیر عامل باشگاه ابومسلم عنوان کردم و تاکید کردم اگر این تخلف ها ادامه یابد، محدودیتهایی برای وی در نظر خواهیم گرفت.