مهدی سلیمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به خدمت رسانی در حوزه راهسازی این شهرستان اظهار داشت: در مجموع 105 روستای این شهرستان 25 کیلومتر راه مبادلاتی وجود داشته که در این دولت با وجود اقلیم کوهستانی در مناطق پیشکوه و پشتکوه شهرستان فریدونشهر موفق به افزایش 60 کیلومتری راهها و جادههای این شهرستان شدیم.
وی پیرامون بحث امور بهداشتی این شهرستان افزود: توسعه خانههای بهداشتی به ویژه در مناطق صعب العبور در دستور کار این فرمانداری بوده که موفق شدیم در مناطقی که با بارش برف و بهمن ارتباط با مرکز شهرستان قطع میشد با احداث این خانههای بهداشت امر خدمت رسانی را به مردم شریف این مناطق که بیشتر نیز از قشر زحمتکش کشاورز و عشایر هستند، میسر کنیم.
فرماندار فریدونشهر درباره دیگر پروژههای شاخص این شهرستان در دوران تصدی خود در فرمانداری گفت: نصب و تجهیز آنتنهای موبایل در این شهرستان که بعضا نیز در مناطقی است که ارتباط جادهای آنها میسر نیست برقرار شد که این امر نیز در مواقع بحران بسیار مفید فایده بوده است.
این مسئول ادامه داد: از مجموع 105 روستای این شهرستان تنها سه روستا برق ندارد و از طرفی با توجه به آبخیز بودن منطقه فریدونشهر موفق به بهرهبرداری از پروژههای لوله کشی و انقال آب و همچنین سد سازی شدیم که در تامین آب آشامیدنی منطقه اصفهان بسیار موثر بوده است.
سلیمی در مورد طرح مسکن مهر این شهرستان ابراز داشت: باتوجه به کوهستانی بودن منطقه پیشبینی شده برای این طرح دولت با افزایش اعتبار در این منطقه موافقت کرد و هم اکنون 270 واحد احداث شده است که 30 درصد آن آماده افتتاح و واگذاری است.
وی ادامه داد: روستای کاهگان در منطقه فریدونشهر نخستین روستا با برق خورشیدی در کل استان اصفهان است که در ادامه این طرح موفق به واگذاری آبگرمکنهای خورشیدی به اهالی روستا شدیم.
فرماندار فریدونشهر تنها نسخه پیشرفت و توسعه شهرستان فریدونشهر را تقویت بحث توریست و صنعت گردشگری دانست و افزود: این امر با وجود وجود ظرفیتهای فوقالعاده مغفول مانده، اما هم اکنون در بعضی از مناطق موفق به احداث دهکدههای تفریحی شدهایم که به عنوان نمونه سازمان عمران زاینده رود با اختصاص 600 هکتار زمین در مرحله نهایی احداث بزرگترین دهکده تفریحی و توریستی خاورمیانه در منطقه این شهرستان هستیم که در فصل زمستان تمامی تفریحات و بازیهای زمستانه و یخی در آنجا پیش بینی شده است، همچنین در منطقه آبشار پونه زار با پیش بینی زیرساختهای مورد نیاز و راهاندازی مجتمعهای رفاهی درصدد جذب توریسم در این منطقه هستیم.
این مسئول در پایان با اشاره به بحث اشتغال این شهرستان اذعان داشت: در این شهرستان در حدود 3هزار و 500 شغل مورد نیاز است که با راهاندازی کارخانه فولاد و نورد و ذوب در حدود 2هزار و 500 نفر اشتغالزایی ایجاد میشود که این پروژه هم اکنون در مرحله واگذاری زمین هستیم و نماینده محترم مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی پیگیر این موضوع است.