0

بحرین درآخرالزمان

 
masoomi1371
masoomi1371
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1392 
تعداد پست ها : 724
محل سکونت : آذربایجان شرقی

بحرین درآخرالزمان

یکی ازمناطقی که در روایات آخرالزمان دیده میشودوبستر حوادث فراوان میباشدمنطقه بحرین است که نکات قابل توجهی دیده میشود ازجمله آنها که خیلی جالب ومهم به نظر میرسد حضور لشکرسفیانیی در این منطقه است وفرمانده وسرلشکر .یاور اصلی سفیانی در این منطقه شخصی است که اول نامش حرف شین میباشد.
حوادث کلی ومهم در این منطقه جزیره شمالی بحرین به نام سماهیج است ویک حادثه دیگر دردبیره که ازمناطق بحرین است که حتی قیام ووقایع آن بین وقایع مغرب ومصروشام است که روایات آن را مشاهده میکنید

حضورلشکرسفیانی دربحرین

ای وای بر کوفه شما! این شهر و آنچه که بر آن وارد شود از سفیانی، در آن زمان که او از ناحیه هجر [که یکی از شهرهای بحرین است] بیابد. سفیانی از آن ناحیه با اسبهای قوی می تازد که بر آن اسبها مردانی همچون شیران دلاور و کرکسهای شکاری سوار هستند و سر کرده آنها شخصی است که اول نامش با حرف شین آغاز می شود.(۱)

کشته شدن مردم وزندانی شدن نوجوانان

الا یا ویل! لاهل البحرین من وقعات ترادف علیها من کل ناحیه و مکان، فتوخذ کبارها، و تسبی صغارها، و انی لاعرف بها سبع وقعات عظام: فاول وقعه منها فی الجزیره المنفرده عنها من قرنها الشمالی تسمی سماهیج(۲)
وای بر اهل بحرین از رخدادهایی که از هر سو و هر مکانی یکی پس از دیگری در آن پدید می‏آید و در نتیجه، بزرگان و مردان آن کشته می‏شوند و کودکانش اسیر می‏گردند.

حادثه‏ای در جزیره‏ای از آن که در شاخ شمالی آن قرار دارد و «سماهیچ» [نام بلادی دربحرین] نام دارد.

حادثه‏ی دوم در «دبیره» [نام روستایی دربحرین -مراصد اطلاع ج۲]

ازنشانه های خروج سفیانی

علامة خروج السفیانی: اختلاف ثلاث رایات:
رایة من المغرب، فیا ویل لمصر و ما یحل بها منهم.و رایة من البحرین من جزیرة أوال من أرض فارس.و رایة من الشام.

البته امکان دارد منظور از بحرین در این روایت منطقه غربی خاور میانه باشد یعنی اطراف دریای مدیترانه

طوفان های شدید در بحرین

تخرب الهجر بالریاح و الرمل، و تخرب جزیره اوال(۳) من البحرین(۴)

مجمع‌الجزایر در عصر ساسانی به نام جزیره‌ی اصلی و بزرگتر این مجموعه « مشماهیگ» خوانده می‌شد. عرب این نام را معرب ساخته « مسماهیج» می‌گفت و « سماهیج» مخفف آن است. (۵)
——————————————————–
۱-ترجمه خطبة البیان امیرالمومنین علیه السلام
۲-الزام الناصب ج۲ ص۱۹۰
۳-استاد محیط طباطبایی، « اوال» را مشتق از دو ریشه‌ی پارسی « آو» یا آب و « ال» نسبت می‌داند، مانند « آن» در آبان که معنای « آبی» را افاده می‌کند(سرزمین بحرین ـ ص ۲۶۸)
۴-الزام الناصب ج۲ ص۲۱۲
۵- سرزمین بحرین ـ ص ۲۶۸

 

شنبه 9 شهریور 1392  9:28 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها