کمترین یارازعربهاست
روایات بسیاری درباره یاران امام مهدی(عج) را بیان شده است.اما در باره کمترین گروهی که به امام زمان(عج) کمک می کنندبهد از بیان فتنه هایی که در بین حکومتها ومردم عرب پیش می آید کمترین گروه عربهارا معرفی میکند.

ویل لطغاة العرب من شر قد اقترب قلت کم مع القائم من العرب قال شیء یسیر و عن غیبة النعمانی انه لایخرج مع القائم من العرب احد.۱
وای بر سرکشان عرب از شری که نزدیک شده است. راوی می گوید عرض کردم: از اصحاب حضرت قائم چند نفر عرب هستند؟ فرمودند: ناچیز (بسیار کم). اما «غیبت نعمانی» می گوید از عرب در خدمت حضرت قائم کسی نیست.(منظور اصحاب خاص هستند).

برگشت عرب به جاهلیت قبل از اسلام در آخر الزمان
منعت العراق قفیزها ودرهمها ، ومنعت الشام مدها ودینارها ، ومنعت مصر إردبها ، ودینارها وعدتم من حیث بدأتم ، وعدتم من حیث بدأتم ، وعدتم من حیث بدأتم ۲
سهیل ، از پدرش ، از ابو هریره از رسول خدا صلی الله علیه وآله نقل می کند که آن حضرت فرمود : عراق از پیمانه و درهمش ، و شام از پیمانه ودینارش ، و مصر از پیمانه ودینارش محروم میشود ، ( تحریم اقتصادی می شوند ) وبرمیگردید از همانجایی که شروع کردید وبرمی گردید از همانجایی که شروع کردید وبرمی گردید از همانجایی که شروع کردید
پی نوشتها
۱-غیبت نعمانی باب ۱۴-الزام الناصب، ج ۲ / ص ۱۶۳٫
۲-کنز العمال : ج ۱۱ ص ۱۳۱ ح۳۰۹۱۳