0

په په رينا از ال کلاسيکو مي گويد: مسي کامل تر از رونالدوست

muhammadf
muhammadf
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 34

په په رينا از ال کلاسيکو مي گويد: مسي کامل تر از رونالدوست

دروازه بان اسپانيايي در صحبتهايي اعلام کرده که ليونل مسي در مقايسه با کريستيانو رونالدو بازيکن کامل تري است

په په رینا، دروازه بان باشگاه لیورپول در صحبتهایی اعلام کرده که لیونل مسی در مقایسه با کریستیانو رونالدو بازیکن کاملتری است. این دروازه بان اسپانیایی در آستانه دیدار ال کلاسیکو که هفته آینده برگزار خواهد شد این نظر را مطرح کرده

رینا با این صحبتها به هیجان دیدار این دو تیم افزوده است. او در پاسخ به این سوال که از نظر او مسی بهتر است و یا رونالدو، به حمایت از ستاره آرژانتینی برخاسته:«من شانس بارسا را اندکی بیشتر می دانم؛ چون آنها در خانه بازی می کنند و فکر کنم بازی پرگلی باشد. از نظر من بارسا مقابل 100 هزار هوادارش بازی می کند ولی بازی خیلی سختی برای پیش بینی است.مسی و رونالدو هر دو بازیکنان بزرگی هستند ولی از نظر من مسی کامل تر است. البته این کاملا نظر شخصی من است.»

رینا در ادامه صحبتهایش در مورد ژوزه مورینیو که اولین حضورش در ال کلاسیکو را با کهکشانی ها تجربه می کند گفت:« او مربی بزرگی است که نتایج خیلی خوب و عناوین قهرمانی فراوانی کسب کرده . مورینیو همیشه  شاگردانی داشته که از او به خوبی یاد می کرده اند.»

رینا در نهایت اعلام کرد که دوست دارد توپ طلای سال 2010 به دوستش کاسیاس برسد:« دوست دارم کاسیاس را به عنوان برنده توپ طلا ببینم ولی فکر می کنم که چابی و اینیستا بیشترین شانس را برای کسب این جایزه دارند.»

سه شنبه 2 آذر 1389  7:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها