ژوزه مورينيو معتقد است رئال مادريد با بازگشت کاکا در نيم فصل نيازي به خريد بازيکن در فصل نقل و انتقالات نخواهد داشت.
مورينيو در هفتههاي گذشته با پيشنهادها و صحبتهايي از سوي کارشناسان و هواداران روبرو شده و تحت فشار قرار گرفته تا ستاره برزيلي تيمش را از مادريد جدا کند.
بسياري معتقدند با توجه به آسيب ديدگي طولاني مدت کاکا و جراحي زانوي او که مدتهاست اين بازيکن را از تمرين پايتخت نشينها دور نگه داشته بهتر است مورينيو روي اين بازيکن حساب نکند و زمينه را براي انتقال او به تيم سابقش، ميلان فراهم کند.
با اين وجود مورينيو که علاقهاي به از دست دادن هافبک خلاق تيمش ندارد، عنوان کرد: خريد بزرگ ما در نيم فصل کاکا خواهد بود که آسيب ديدگياش را پشت سر مي گذارد و مي تواند به تيم بازگردد. بازگشت کاکا مي تواند يک بمب روحي براي تيم باشد. چند باشگاه را در اروپا سراغ داريد که بتوانند با بازيکني مانند کاکا قرارداد ببندند؟ بازيکني به کيفيت او در فصل نقل و انتقالات نمي توان يافت.
سرمربي پرتغالي رئال مادريد همچنين با رد احتمال فروش بنزما اظهار کرد: او بايد درک کند که براي تيم بازي مي کند، نه براي خودش. بايد در تمرين تلاش زيادي انجام دهد و ياد بگيرد يشتر در خدمت تيم باشد که البته در هفتههاي اخير خوب نشان داده و از اين که مي بينم ديدگاهش را نسبت به فوتبال عوض کرده، خوشحالم.
مورينيو ادامه داد: او کم کم به سطحي مي رسد که بتواند به اندازهاي که شايستهي آن است در زمين بازي کند. از بنزما انتظار دارم به بازيکني در حد ليون و يا حتي بالاتر تبديل شود.
سرمربي پيشين اينتر که سابقهي قهرماني با دو تيم مختلف در ليگ قهرمانان اروپا را در کارنامه دارد از علاقهاش به بازگشت به انگليس خبر داد و گفت: مي خواهم به ليگ برتر بازگردم، اما هيچ عجلهاي براي انجام اين کار ندارم. رئال باشگاه بزرگي است و از کار کردن در آن لذت مي برم. هدف من اين است که در هر باشگاهي هستم، هواداران را خوشحال کنم و به بازيکنانم ارزش بدهم، در رئال هم هدفي جز اين نخواهم داشت.
مورينيو در پايان گفت: تيم من خوب بازي مي کند. حتي مي توانم پايم را فراتر بگذارم و بگويم در بعضي بازيها عالي کار مي کند. اما هنوز به نتيجه نرسيدهايم و کار زيادي پيش رو داريم.