0

پیام جهانی مهدی(عج) از گودی قتلگاه حسین‌بن‌علی(علیه السلام)

 
masoomi1371
masoomi1371
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1392 
تعداد پست ها : 724
محل سکونت : آذربایجان شرقی

پیام جهانی مهدی(عج) از گودی قتلگاه حسین‌بن‌علی(علیه السلام)

چه سرّی است در عاشورا و چه کیمیایی است حسین(علیه السلام)! مصباح الهدی و سفینة النّجاتی که هر روز را عاشورا و همه سرزمین ها را کربلا نمود! و چه خوش گفت رهبر فرزانه مان که ما هر چه داریم از محرّم و صفر داریم! حسین(علیه السلام) ‌را باید در امور جهانی بشناسیم. چون او محدود به یک عصر و زمان نیست. وجود مبارك ابی‌عبدالله برای جهانیان در قتلگاه شهادت پیام داد؛ فرمود: «إن لم یكن لكم دین و لا تخافون المعاد فكونوا أحراراً فی دنیاكم»؛ اگر دین ندارید و از معاد خود نمی هراسید لااقل در زندگی دنیوی تان آزاده باشید و رادمردی به خرج دهید. یعنی اگر مسلمان نیستند ولی بدانید اسلام دو پیام دارد: اگر مسلمانید احكام و حِكَمش مشخص است و اگر مسلمان نیستید، اگر بخواهید:


(یك) با مسلمان ها زندگی كنید،

(دو) مسلمان ها با شما زندگی كنند،

(سه) در محدوده درون‌گروهی با یكدیگر و با خودتان به سر ببرید،


 اضلاع این مثلث را رادمردی و آزادگی تشكیل می‌دهد.


وجود مبارك ابی‌عبدالله برای جهانیان در قتلگاه شهادت پیام داد؛ فرمود: «إن لم یكن لكم دین و لا تخافون المعاد فكونوا أحراراً فی دنیاكم»؛ اگر دین ندارید و از معاد خود نمی هراسید لااقل در زندگی دنیوی تان آزاده باشید و رادمردی به خرج دهید.


آن هایی كه اسلامِ جهانی را انتظار دارند باید منتظر وجود مبارك ولیّ عصر باشند؛ حضرت كه آمد كلّ جهان پرچمش یكی است و در چهرهٴ پرچم وجود مبارك ولیّ عصر نوشته است: «البیعة لله»؛ یعنی مؤمنان پیمان یاری به خاطر خدا می بندند و پس از آن اسلام در همه جا گسترده می شود: لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ كُلِّهِ؛ تا (اسلام) بر همه دین ها ظاهر شود، (اگرچه مشرکان اکراه داشته باشند﴾. اما خود قرآ‌ن هم فرمود: وَمَا یَتَّبِعُ أَكْثَرُهُمْ إِلَّا ظَنّاً؛ و چنین نیست مگر آن که بسیاری از آن ها از گمان تبعیِّت می کنند. یعنی به حق که اسلام است روی نمی آورند.


ما بیانی داریم كه باید همه به طرف دین دعوت شوند اما یك عده نمی‌پذیرند و نمی‌خواهند مسلمان شوند، بالأخره باید با آن ها در جهان زندگی كنیم یا نه؟ آ‌ن ها باید با ما زندگی كنند یا نه؟ آن ها باید با خودشان زندگی كنند یا نه؟ اضلاع این مثلث را حسین‌بن‌علی(علیه السلام) در قتلگاه بیان كرده است. ما با بیان سید الشهداء می‌توانیم با مردم جهان زندگی كنیم و آن ها با ما زندگی کنند و حتی بیشتر از این، آن ها هم با این کلام با یکدیگر می توانند زندگی کنند.


و اینک ما...

*این بیان سالار شهیدان را با علامت و آن آهنِ سرد نمی‌توانیم به جهانیان بفهمانیم. این بیان را با شعرهای ناصواب نمی‌توانیم تفهیم نماییم.

*این بیان را با روضهٴ ناصواب نمی‌شود بفهمانیم.

*این بیان را عاقلانه، حكیمانه، مدبّرانه، مؤمنانه با پشتوانهٴ قرآن و عترت می توانیم تبیین كنیم! (1)




پی نوشت:

1- برگرفته از بیانات حضرت آیت الله جوادی آملی(مدظله العالی) در خطبه های نماز جمعه در تاریخ 29/ 9/ 87 با دخل و تصرّف.

پنج شنبه 7 شهریور 1392  9:51 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها