0

پيرواني: احتمال ادامه همكاري‌ام با تيم اميد كم است

muhammadf
muhammadf
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 34

پيرواني: احتمال ادامه همكاري‌ام با تيم اميد كم است

غلامحسين پيرواني پس از باخت 2 بر يك برابر ژاپن اظهار داشت: ايران بازي را خوب شروع كرد و به گل هم رسيديم؛ اما روي دو اشتباه بچگانه گل دريافت كرديم. نمي‌خواهم اين باخت را تقصير كسي بيندازم.
وي افزود: ‌بچه‌هاي ما باور نداشتند مي‌توانند ژاپن را شكست بدهند. آنها 3 موقعيت داشتند كه دو فرصت به گل تبديل شد. 6 موقعيت داشتيم كه نتوانستيم از آن استفاده كنيم.
پيرواني با بيان اينكه ژاپن تيم خوبي بود؛ اما ايران مي‌توانست بازنده نباشد، ادامه داد: باخت دردناكي بود چون از ما برتر نبودند. البته من به خاطر اين شكست عذرخواهي مي‌كنم.
سرمربي تيم اميد تاكيد كرد: از دقيقه 65 با 3 مهاجم بازي را ادامه داديم و از دقيقه 75 سيستم را كاملا هجومي كرديم؛ اما بچه‌ها استفاده نكردند. فوتبال همين است. دلم سوخت چون بايد به فينال مي‌رفتيم. از بچه‌ها راضيم.
وي در پاسخ به سؤال خبرنگار انگليسي كه پرسيد نظرش در مورد گل مردود ايران چيست، گفت:‌ به نظر من كه اينگل صحيح بود؛ اما شايد اشتباه ديد باشد. اشتباه داوري هم جزئي از فوتبال است و من احترام مي‌گذارم.
غلامحسين پيرواني در پاسخ به اينكه قصد دارد با تيم اميد همكاري‌‌اش را ادامه دهد، عنوان كرد: بايد مسابقات تمام شود و به ايران بازگردم و سپس تصميم‌گيري كنم. احتمال ادامه همكاري‌ام با اين تيم خيلي كم است. اين را نه به خاطر مشكلات قبلي؛ بلكه مشكلاتي كه با باشگاه‌ها وجود دارد، مي‌گويم.
وي ادامه داد: براي بازي‌هاي آسيايي فقط يك ماه تمرين كرديم. اگر فرصت داشتيم، بهتر نتيجه مي‌گرفتيم. كار با تيم اميد به خاطر مشكلات خروجي و بحث‌هاي دانشگاهي، مكافات است. ما اولين بازي تداركاتي‌مان، اولين ديدارمان در بازي‌هاي آسيايي بود.

خبرگزاری فارس

سه شنبه 2 آذر 1389  7:15 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها