0

من از ساپورت متنفرم!!!

ahmadoffline2
ahmadoffline2
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 82

من از ساپورت متنفرم!!!

یامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم :
در آخرالزمان زنانــی می آیند که پوشیده انــد ولی در عین حال عریــان هستند (!)
دلها را فریــب میدهند و هوسبازاننــــد، سر مانند کوهان شتر قرار می دهند و اینان داخل بهشت نمی شونــد و بوی بهشت را هم استشمام نمیکننــد !

لسان العرب ج11 ، ص637

تاج العروس من جواهر القاموس ج15 ، ص708

ساپورت پروژه ایست که وضع کنونی که ما شاهد آن هستیم فقط مرحله اول این پروژه وحشتناک است، برای برهنه کردن زنان ایرانی و عادی نشان دادن آن در چشم مسولین بایستی از جایی شروع می کردند که مراحل اولیه آن خیلی با هنجارهای جامعه در تضاد نباشد ...

در اولین مرحله ساپورت های ضخیم که زیر زانو بودند در جامعه تزریق شد سپس هرچه زمان می گذشت ارتفاع آن افزایش یافته و ضخامتش رو به کاهش و شفاف شدن رفت ...

و اما برنامه آینده آنان:

1- ایجاد طرح های پارگی یا شیارهایی در ساپورت همانند آنچه که در شلوارهای جین دیده می شود
2- طراحی ساپورت های با طرح توری شکل 
3- ناموس ایرانی به باد رفت . . .

روی صحبتم آقایونه!

آهای تویی که وقتی ناموست با ساپورت میاد داخل خیابون و تمام توپوگرافی ناموست رو اهل شهر می بینند و تو انگار نه انگار ...!

باید چادر سر تو کرد نه اون، چون مردی که غیرت نداشت مرد نیست!

واحد چند رسانه ای راسخون

www.rasekhoon.net/media

ساخت پیام بازرگانی - تیزر - انیمیشن - جلوه های ویژه

www.digitalmotion.ir

دوشنبه 4 شهریور 1392  12:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 kuoroshss papeli reza_rasekhekhoon
ahmadoffline2
ahmadoffline2
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 82

پاسخ به:من از ساپورت متنفرم!!!

شنیدید میگن طرف یه جوری خورد که نفهمید از کجا خورده؟ حکایت خود ماست. یه جوری ساپورت توی ایران مد شد که هیچ کس نفهمید از کجا اومده. امروز خیلی اتفاقی یکی از قسمت های اکادمی موسیقی گوگوش که از شبکه من و تو که اواخر سال گذشته پخش شد رو می دیدم. در کمال ناباوری دیدم که تمام خانم ها شلوار ساپورت به پا دارن! بر فزض اینکه شاید در یک قسمت این اتفاقی بوده باشه، از یکی از دوستان آرشیو کامل آکادمی رو گرفتم و تا آخر نگاه کردم. دوستان عزیز باید خدمتتون عرض کنم خانم ها در آکادمی موسیقی گوگوش در تمامی سکانس ها شلوار ساپورت به تن دارن! که این یک مورد بسیار عجیب و باور نکردنیه! مگر چند سکانس که تعداد اون بیشتر از تعداد انگشتان دو دست نیست. در تمام صحنه های مهم و تاثیر گذار خانمها شلوار ساپورت به تن دارند....تاریخ اتمام این سری از آکادمی هم با تاریخ شروع مد شدن ساپورت مطابقت کامل داره 

دوشنبه 4 شهریور 1392  12:30 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها