پاسخ به:مسـابقه عکاسـی از امـامــزادگـان کشور
با سلام
بنده تصاویر مربوط به امامزاده زینب خاتون را با عنوان امامزاده شماره 7 به آدرس ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com ارسال نموده ام .
اما در قسمت اسامی امامزادگان و کاربران ارسال کننده عکس ها نام امامزاده زینب خاتون موجود نیست.
پیروز و سربلند باشید
با سلام و عرض ادب
بررسی می شود در صورت موجود بودن عکس امامزاده به فهرست اسامی امامزادگان اضافه می گردد.
با سلام و خسته نباشید من عکس ها رو به ایمیلتون بیش از ده دفعه فرستادم ولی پیام تحویل داده شدن به ایمیلم داده نمیشه چکار کنم؟
آیا عکس های من به دستتون رسیده
با سلام خدمت شما کاربر گرامی هنوز عکسی از جانب شما به دست ما نرسیده است در صورت دریافت حتما برایتان پیام ارسال می شود
با سلام میشه من عکسارو با یک ایمیل دیگه بفرستم(ایمیل غیر از ایمیل ثبت نامی)
با سلام خدمت شما کاربر گرامی
اشکالی ندارد فقط نام کاربری و سایر مشخصات به صورت کامل نوشته شود
با عرض سلام و ادب و احترام
ایمیل حاوی عکس های ارسالی بنده بدستتون رسید یا خیر؟
با تشکر
با سلام وعرض ادب ایمیل ارسالی شما دریافت گردید و پاسخ برا ی شما ارسال شد.
ضمن عرض سلام و ارادت
باتوجه به متن بالا ، نام بنده در لیست اسامی ارسال کننده عکس ها نیست؟آیا در عکس های دریافتی از جانب شما اشکالی وجود دارد؟
باسلام
لطفا مشخصات کامل را در مورد مکان هر امامزاده همراه با نام کاربری خودتان مجدداً ارسال کنید عکسها دریافت شده ولی مشخصات انها فرستاده نشده
سلام
در شهر ما امامزاده زیاده!
روستاها اطراف و نزدیک هم هستند که امامزاده دارند.
حداکثر که نداره مسابقه؟
ترسم که بر سنگ مزارم بنویسند:
او هم جمال یوسف زهرا(عج) ندید و رفت...!
با سلام و عرض احترام
مطلب مورد درخواست شما مجددا ارسال گردید.خواهشمندم اعلام وصول بفرمایید.
در صورت امکان از مسئولان تقاضا دارم که مدت زمان مسابقه را افزایش داده و تا اخر شهریور ماه تمدید نمایند
زیرا بعضی از امامزاده ها در مسافت های دور تری قرار دارند و برای گرفتن عکس زمان بیشتری نیاز میباشد
ممنونم از توجه شما
ببخشید من ایمیلی به عنوان امام زاده شاهرضا برای شما به ایمیل forums_rasekhoon@yahoo.com فرستادم دو روز پیش ولی اسمم هنوز توی لیست نیامده.
میخاستم ببینم ایمیل به دستتان رسیده است یا خیر؟
اگه عکسارو به صورت فایل زیپ کنیم اشکالی دارد؟
من به صورت زیپ فرستادم به دستتون رسیده ؟
ممنون
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
با سلام . من تعداد عكس هايي كه ميخواستم بفرستم زياد بود مثلا به تعداد 15 تا عكس. ولي در ايميل اولي بيشتر از 8 تا رو قبول نكرد. بقيه رو در ايميل دوم ارسال كردم كه ايميل برگشت خورد . مجددا فردا سعي ميكنم بفرستم. لطفا ميخواستم بدونم اصلا عكسي از من براي شما ايميل شده يا نه؟ خواهشمندم بعلت ضيق وقت زودتر جوابم رو بدهيد. ممنونم. موفق باشيذ.
با سلام تصاویر ارسالی شما دریافت شده است
مطالب خواسته شده دریافت شد