مواد لازم :
پوست پسته تازه 1 کيلو
شکر 1 کيلو
هل يا وانيل به قدر لازم
آبليمو نصف استکان
گلاب در صورت تمايل 1 فنجان
خلال پسته 1 فنجان
طرز تهيه مربا پوست پسته :
پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقيقه مي جوشانيم تا تلخي پوست گرفته شود و آن را در آب سرد مي ريزيم.
يک ساعت بعد آن را صاف مي کنيم.
شکر را با 3 ليوان آب و گلاب مي جوشانيم تا کمي قوام بيايد.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت مي ريزيم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روي حرارت ملايم اجاق قرار مي دهيم تا مربا جا بيفتد و شربت قوام بيايد.
آبليمو و خلال پسته را هم اضافه مي کنيم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روي حرارت برمي داريم و مي گذاريم مربا خنک شود.