0

تشکر لاریجانی و دقت نمایندگان در رای دادن

mohammad98
mohammad98
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6815

تشکر لاریجانی و دقت نمایندگان در رای دادن

رئیس مجلس با بیان اینکه بررسی وضعیت وزیران نیازمند کار و تحقیقات لازم بود اظهار داشت: از نمایندگان به دلیل گوش فرادادن به بحث‌ها در جریان رای اعتماد وزرا تشکر می‌کنم.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پس از پایان تنفس نیم ساعته جلسه امروز پنجشنبه پارلمان طی سخنانی گفت:‌ در این چهار روزی که در محضر شما بودیم نمایندگان زحمت‌های زیادی کشیدند و کارهای جدی انجام شد.

وی بررسی هیئت وزیران را نیازمند کاوش دانست و گفت:‌ نمایندگان مسائل اینچنینی را تحمل کرده و با حوصله، مباحث را گوش دادند به همین دلیل از تمامی آنها تشکر می‌کنم.

وی اضافه کرد: البته به دلیل وجود برخی محدودیت‌ها در بررسی، نتوانستیم همه عزیزان را دعوت کرده و نظراتشان را استماع کنیم؛ در واقع برای هر عزیزی 2موافق و 2 مخالف بر اساس قرعه انتخاب می‌شدند. لذا تعداد زیادی از عزیزان نام‌نویسی کردند اما فرصت نشد از نظرات آنان استفاده کنیم.

رئیس مجلس همچنین گفت:‌ از خانم‌ها هم عذرخواهی می‌کنیم که آنها نیز نتوانستند اظهار نظر کنند در حالی که برخی از آنها لازم بود صحبت کنند. اما با قرعه‌کشی‌ها بایستی انتخاب می‌شدند.

لاریجانی ادامه داد: برخی تذکرات و اخطارها هم که در شرایط عادی باید استماع می‌شد امکان‌پذیر نبود بیان شود زیرا در وضعیت آنچنانی باید شنبه هم برای بررسی می‌آمدیم. لذا از این جهت هم عذرخواهی می‌کنم که افراد خواهان تذکر نتوانستند تذکر خود را بیان کنند.

رئیس مجلس همچنین از رسانه‌ها به خصوص رادیو، تلویزیون و شبکه خبر و رادیو فرهنگ قدردانی کرد و گفت:‌ تمام وقت برنامه مجلس توسط رسانه‌ها به خصوص شبکه خبر و رادیو فرهنگ منعکس می‌شد که عجیب مورد توجه مردم قرار گرفت؛ مردم به دلیل حساسیت شرایط تمایل داشتند در متن مذاکرات قرار بگیرند. لذا اقدامات رسانه‌‌ها به موقع و سنجیده بود.

وی همچنین از رئیس‌جمهور و دفتر وی و همچنین وزرای پیشنهادی هم قدردانی کرد که در چهار روز گذشته با دقت مطالب را گوش دادند و در همین زمینه گفت:‌حتی گاهی مطالب گزنده مطرح می‌شد اما آنها گوش فرا داده و با متانت پاسخ می‌دادند.

لاریجانی افزود: از معاونین قوانین و نظارت که کار امور مجلس را دنبال می‌کردند و همچنین اعضای هیئت رئیسه که در تنظیم اقدامات در این چهار روز ما را کمک کردند قدردانی می‌کنم؛ همچنین از کارمندان مجلس مخصوصا بخش‌های حفاظت، حراست، روابط عمومی، پشتیبانی، مهندسی و سایر بخش‌ها تشکر می‌کنم.

لاریجانی مجددا با تقدیر و تشکر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان گاهی مشورت‌هایی را می‌کردند که آن مشورت‌ها برای کاری مهم مثل رای اعتماد به هیئت وزیران لازم بود.

رئیس‌مجلس در ادامه سخنان خود، خاطرنشان کرد: از عموم کسانی که به نحوی اطلاعات لازم را به ما رساندند تشکر می‌کنم؛ از بخش‌های مختلف اظهارات گوناگون به مجلس رسانده شد که از آنها نیز قدردانی می‌کنم.

لاریجانی ادامه داد: البته بعضی از مطالبی که گفته شد ممکن است تعریضی به افراد داشته باشد که مطابق آیین‌نامه ما آنها را قرائت کردیم اما برخی از موارد هم اظهار نظر بود که ما نمی‌توانستیم سخنان وزرا به دستگاهی و جایی که اگر با آنجا برخوردی داشت و آنها پاسخ می‌دادند را طبق آیین‌نامه نمی‌توانستیم آنها را منعکس کنیم، موارد اینچنینی باید از طریق رسانه‌ها منعکس شود.

هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله

پنج شنبه 24 مرداد 1392  10:40 PM
تشکرات از این پست
ali201355
ali201355
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 792

پاسخ به:تشکر لاریجانی و دقت نمایندگان در رای دادن

انشاالله این کابینه درد مردم را بشنود و در حل ان سعی نماید

پنج شنبه 24 مرداد 1392  10:42 PM
تشکرات از این پست
mohammad98